červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4220
3.12.08 11:41

nebo to muze byt tim, ze treba budou mit kvalitnejsi vybaveni a nebo toho bude opravdu vic, fakt nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
3.12.08 12:42

Boru já budu taky platit 1500,– a třikrát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
3.12.08 12:50

Ahoj všichni,
snažila jsem se číst zpětně, ale omlovám se jestli jsem něco přehlídla. Napovídaly jste toho dost :D .
sono tak tohle u mužskýho znám taky. V jedný knížce jsem četla, že to oni si zalezou do svojí „jeskyně“ a vážně nemá cenu je z ní tahat ven. Já ale vím určitě, že u nás to ty „jeskyně“ jsou, takže to už neřeším a dělám si svoje. Někdy to trvá dva dny, někdy tejden a pak třeba přijde s tím, že letíme do Tunisu. Jasně, mohlo by to být něco jinýho, ale to musíš asi nejlíp vědět sama. Pokud vám to jinak klape (já mám po návratu z jeskyně toho nejlepšího chlapa na světě), tak to zkus neřešit. Já vim, jsme teď trochu citlivky, ale nic s tím nenaděláš.
ajikovi držím moc palečky

Holky, kdo jste měl kontrolu, ani nevím, je tady toho moc, myslím loan , tak samozřejmě gratulace. Já byla dneska taky na KO, ale UZ mi nedělala. Až po vánocích. Takže srdíčko nevím. Ale byla jsem na koze, prej to hezky roste, blbě je mi pořád, takže myslím, že to pokračuje v pohodě.

Neschopenku mám a k tomu neomezený vycházky. Tak to jsem ráda, nemusím se klepat, že mi přijde kontrola, když budu ve školce.
Screening budu mít ve 13týdnu a pak hned amnio. Taky mi nabízela nějakej screening v I.trimestru za 1000,– ale řikala, že já se amniu (nad 35let) stejně nevyhnu, takže to nechám na potom. Platit potom nebudu nic.

No a jinak u mě pečení v plným proudu, zkusím sem dát foto, jak jsem si ulehčila zdobení perníčků. Oni to totiž stejně hned seže… takže mě moc nebaví se s tim malovat. Jen nevím, jestli se obrázek ukáže :roll:

tak zatím se obrázek neukazuje, nevíte někdo jak se to sem dává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
3.12.08 12:50

Pavluš, jak to že 3×? za co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
3.12.08 13:08

Eli to vypadá báječně :) hned bych si dala :D dej sem do vzkazu ten odkaz. (já vzala odkaz a mrkla na to).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
3.12.08 13:10

boruw , já bych dala obrázek přímo sem, ale nějak mi to nefunguje, ještě si s tím zkusím pohrát :D

Jo a taky hlásím, že jsem dostala těhu-průkazku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
3.12.08 13:22

Eli díky za podporu, vím, že je jediný řešení nechat ho, ale mě ubíjí, že on vydrží v pohodě max. 10 dní, to pak nemluví 1-4 dny, přijde mi, že ho to přejde, když mu chybí sex…kdybychom se aspoň kvůli něčemu chytli, ale to je z minuty na minutu,celou noc jsem bulila, teď od rána peču a bulím taky, pouštím si zamilovaný songy Michala Davida a kvílím :wink: hmm, mě ještě průkazku nedali, prý příště, ale to jdu na krev, tak asi spíš až v lednu při UZV
boruwecko já budu platit 1200, nevím kolikrát, to jsme neřešili :wink:
loan gratulace k úspěšné kontrole :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
3.12.08 13:30

E.lino, když chceš dá tobrázek přímo sem, tak musíš dát 

perníčky vypadají moc pěkně, hned bych si dala a k tomu kávu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
3.12.08 13:39

:D no soni , já se musim smát, protože u nás jsou „jeskyně“ častější, když mu chybí sex. To vážně docela funguje. takže když ho chci 100% probrat, tak už vím jakou akutní léčebnou kůru použít. Vždycky se to pak okamžitě zlepší, ale i bez toho se nakonec probudí. Hele se mnou taky nemluví třeba pár dní. Přijde z práce, nají se, umyje, lehne si do ložnice (má tam velkou telku) a už tam zůstane do rána a s nikym nekomunikuje. Ale já na to fakt prdim, tak si udělám masku, nebo nehty, nebo si tady žehlim, nebo si jdu ke kámošce, prostě si dělám svý a on se z toho dřív nebo později probere. A to je to celkem mladej chlap (34). Někdo by na to neměl nervy, ale já vim, že to nemá žádnej důvod, že prostě jenom občas takhle nekomunikuje, tak to nechám jak to je. Ještě se někdy seberu, jdu ke kámošce, koupíme si točený a vykládáme si karty. Tak to je nejlepší odreagování, ale to už teď bohužel zatím pouze bez toho pivka :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
3.12.08 13:42

loan já to s tim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
3.12.08 13:46

Holky to vás obdivuju já bych asi nevydržela být takhle dlouho s někým kdo nekomunikuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
3.12.08 13:57

""http://img380.imageshack.us/img380/4836/mimi9ttjk8.th.jpg:http://img380.imageshack.us/…ttjk8.th.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
3.12.08 14:01

perníčky E.Liny
http://www.kosmetika-oriflame.ic.cz/podz002.jpg

taky bych nevydržela, kdyby se mnou nemluvil…tohle nesnasim a dost me to vytáčí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
3.12.08 14:13

Jéé loan ty jsi šikulka, jak se ti to tam dalo? tak zmáčkla jsi tady , mezi to http…atd ? Ale mě to nešlo. Tak zkusím příště, dneska dělám mokka kolečka a rohlíčky.

Jo mě to taky vytáčí a nejednou jsem vybouchla, vynadala mu do dubů apod. jenomže jsem si stejně nepomohla. Jsem s ním 10 let a už ho znám. Vím, že jinak je na něj spoleh, že má spoustu kladů, ale občas je prostě jako dub. Sem tam udělám scénu, ale většínou ho nechám ať se třeba zblázní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
3.12.08 14:15

ještě jsem zapomněla :
pavluš to je nádhernej kuklínek :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...