Poradna duly
Jana Čurdová
Haidule jj přesně tak.. lepší je ze sebe udělat blbce, než něco zaměskat..
dobré ráno,
Ivko hlavně že tě uklidnili
Aspoň víš, že je vše ok…
liky jsem ráda, že ses ozvala. Určitě bude všechno v pořádku. Ale jak psala PAvluška,opatruj se ![]()
Haidule nezkoušela, já fakt nesnesu vůbec v ničem cukr ani ovocný ![]()
Soni to je super odkaz! A mají tam i na menší slony, teda na mě! Taky si asi objednám… doufám, že budou mít i po novém roce, teď bych na ně neměla, ale jsou luxusní ty Nextovky! a závislost na MMB a MMA no comment
![]()
já na Mikuláše odjíždím k mamce na Vysočinu, tak snad tu cestu vlakem samy dvě přežijeme, Zrovna dumám, jak vzít kočárek, abych se s ním nemusela nebezpečně tahat…
Asi ho sbalím do baťůžku… nebo nevím…
![]()
Haidul já nesnesu žádné ovoce všechno zvracím a tyhle ovocný mi jdou špatně ven ted jím chleba a uvidím trošku jsem se najedla a bud to vydrží nebo zae ne
Tak já mám taky termín v červenci 09. Čekám své první mimi, který přišlo zcela nečekaně, ale je tu Fazole moje a jsem za ní ráda, ale pořád mi to nějak nedocvaklo
Jsem čekala kdo ví jak mi nebude špatně a ono skoro nic, jen občas se mi zachvěje žaludek. No už se nemůžu dočkat července, pač musím být od začátku doma a fakt mě to nebaví. Kdyby už na mě alespoň bylo něco vidět. No a co vy? Jak se těšíte?
Vítám tě tady lleennttiillkkaa
..
Já se na své první miminko také moc těším..!!! Už aby to bylo..
. Ale ono to uteče.. V kolikátém jsi týdnu?
lentillko gratuluji a vítej,, buď ráda že ti špatně není,, i když mě se ze začátku žaludekček taky jen chvěl,, jak dlouho jsi těhotná ?
a proč jsi od začátku doma,, doufám že nemáš nějaké vážné problémy,
už nevím kdo sem dal tu fotku v 8 týdnu je nádherná,,, já už se nemůžu dočkat zítra,,
![]()
Ahoj holky můžu se k vám přidat??? Já jsem původně ze snažilek z car, mám za sebou umělé oplodnění a našla jsem //, těhotenství mám zatím potvrzeno z testíků a byla jsem na krvi 13 den od zavedení embryjek a hcg jsem měla 678 takže těhulka jsem a za týden jdu na ultrazvuk
Ahoj Kacatko vítám tě mezi námi ![]()
Gratuluji k úspěšnému otěhu.
ahoj kacatkooo a lentilko.
Napište nám něco o sobě at vás může Zuzanka hodit do seznámku.
Kacatko koukám že se asi uchytili obě miminka co podle hcg not o je super. ![]()
Tak já jsem v 5 tt, doma jsem jednak proto, že mám velmi rizikový pracoviště - pracuju v dětský psychiatrický léčebně, kde jsou agrasivní děti a nebo děti, který je potřeba přebalovat, koupat atd, takže vlastně takový velký mimina, a jednak proto, že mi dr. při prvním ultrazvuku zjistil přepážku v děloze. Jinak jsem z Tábora, je mi 21 let, s přátelem jsme spolu skoro 5 let a mimčo je téměř to poslední co nám chybělo:).
tak já jsem podstopila ivf neboli umělé oplodnění, 21.11. mi byly zavedeny 2 embryjka a testovat jsem měla 5.12. ale už 8 den od zavedení se ukázaly// a od toho dne jsou pořád silnějši. Včera to jsem byla 13 den od zavedení jsem byla na krvi a hodnota je 678. Na svůj první ultrazvuk jdu 12.12. nevím ve kterém sem přesně týdnu u ivf se to počítá jinak, ale poslední menstruaci jsem měla 27.10. jinak byl to náš 1 pokus a zatím to vypadá, že vyšel. je mi 29 let, jsem vdaná asi 5 měsíců ale s manželem jsme spolu skoro 5 let a miminko si moc moc přejeme.
si piš že jo
já pocházím od Bernartic ale teda už 8 let jsem v Táboře.
Kačatko to je super a na uz to máš za chvilku to je v pohodě.