červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1648
4.12.08 07:47

Haidule jj přesně tak.. lepší je ze sebe udělat blbce, než něco zaměskat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
4.12.08 08:08

dobré ráno,
Ivko hlavně že tě uklidnili ;-) Aspoň víš, že je vše ok…
liky jsem ráda, že ses ozvala. Určitě bude všechno v pořádku. Ale jak psala PAvluška,opatruj se ;-)
Haidule nezkoušela, já fakt nesnesu vůbec v ničem cukr ani ovocný :-(
Soni to je super odkaz! A mají tam i na menší slony, teda na mě! Taky si asi objednám… doufám, že budou mít i po novém roce, teď bych na ně neměla, ale jsou luxusní ty Nextovky! a závislost na MMB a MMA no comment :-D :lol: :lol:

já na Mikuláše odjíždím k mamce na Vysočinu, tak snad tu cestu vlakem samy dvě přežijeme, Zrovna dumám, jak vzít kočárek, abych se s ním nemusela nebezpečně tahat… :nevim: Asi ho sbalím do baťůžku… nebo nevím… :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
4.12.08 08:55

Haidul já nesnesu žádné ovoce všechno zvracím a tyhle ovocný mi jdou špatně ven ted jím chleba a uvidím trošku jsem se najedla a bud to vydrží nebo zae ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
4.12.08 10:37

Tak já se přidám

Tak já mám taky termín v červenci 09. Čekám své první mimi, který přišlo zcela nečekaně, ale je tu Fazole moje a jsem za ní ráda, ale pořád mi to nějak nedocvaklo :) Jsem čekala kdo ví jak mi nebude špatně a ono skoro nic, jen občas se mi zachvěje žaludek. No už se nemůžu dočkat července, pač musím být od začátku doma a fakt mě to nebaví. Kdyby už na mě alespoň bylo něco vidět. No a co vy? Jak se těšíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
4.12.08 10:44

Vítám tě tady lleennttiillkkaa :) ..
Já se na své první miminko také moc těším..!!! Už aby to bylo.. :-). Ale ono to uteče.. V kolikátém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
4.12.08 10:46

lentillko gratuluji a vítej,, buď ráda že ti špatně není,, i když mě se ze začátku žaludekček taky jen chvěl,, jak dlouho jsi těhotná ?
a proč jsi od začátku doma,, doufám že nemáš nějaké vážné problémy,

už nevím kdo sem dal tu fotku v 8 týdnu je nádherná,,, já už se nemůžu dočkat zítra,,
 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.12.08 15:42

Ahoj holky můžu se k vám přidat??? Já jsem původně ze snažilek z car, mám za sebou umělé oplodnění a našla jsem //, těhotenství mám zatím potvrzeno z testíků a byla jsem na krvi 13 den od zavedení embryjek a hcg jsem měla 678 takže těhulka jsem a za týden jdu na ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
4.12.08 16:11

Ahoj Kacatko vítám tě mezi námi :)
Gratuluji k úspěšnému otěhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
4.12.08 17:58

ahoj kacatkooo a lentilko.
Napište nám něco o sobě at vás může Zuzanka hodit do seznámku.
Kacatko koukám že se asi uchytili obě miminka co podle hcg not o je super. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
4.12.08 18:17

Tak já jsem v 5 tt, doma jsem jednak proto, že mám velmi rizikový pracoviště - pracuju v dětský psychiatrický léčebně, kde jsou agrasivní děti a nebo děti, který je potřeba přebalovat, koupat atd, takže vlastně takový velký mimina, a jednak proto, že mi dr. při prvním ultrazvuku zjistil přepážku v děloze. Jinak jsem z Tábora, je mi 21 let, s přátelem jsme spolu skoro 5 let a mimčo je téměř to poslední co nám chybělo:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
4.12.08 18:23

Lentilkooo že ty jsi pracovala v Opařanech????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.12.08 18:25

tak já jsem podstopila ivf neboli umělé oplodnění, 21.11. mi byly zavedeny 2 embryjka a testovat jsem měla 5.12. ale už 8 den od zavedení se ukázaly// a od toho dne jsou pořád silnějši. Včera to jsem byla 13 den od zavedení jsem byla na krvi a hodnota je 678. Na svůj první ultrazvuk jdu 12.12. nevím ve kterém sem přesně týdnu u ivf se to počítá jinak, ale poslední menstruaci jsem měla 27.10. jinak byl to náš 1 pokus a zatím to vypadá, že vyšel. je mi 29 let, jsem vdaná asi 5 měsíců ale s manželem jsme spolu skoro 5 let a miminko si moc moc přejeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
4.12.08 18:28

Pro Pavlušu: jojo pracovala, neříkej, že to tam znáš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
4.12.08 18:31

si piš že jo :lol: já pocházím od Bernartic ale teda už 8 let jsem v Táboře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
4.12.08 18:33

Kačatko to je super a na uz to máš za chvilku to je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí