Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj, vitam Anonymni ..
ciki - gratuluji, … a nejlepsi je pockat na dalsi vysetreni, pak se to vse presneji urci… a ty stiny na deloze nekdy byvaji, hlavne kolem data menstruace ci po nejake namaze… hlavne jestli nekrvacis, pak je to OK…
Ahoj holky tak za sebou máme první čerty a v pohodě…docela.
No moje mimi je prý taky větší a měli jsme 26,2mm tak nevím ono je to určo od případu každé jiné., hlavěn že jsou v pořádku však oni se vyrovanjí do určité lajny ![]()
liki,, né né nekrvácím,, vůbec,, ale mám termín co bych měla MS tak uvidíme.
jé a holky prý si mám do 12týdne zamluvit porodnici a já nevím kam,, co byste doporučili ??(praha, a poblíž)
aspon vsechny vite, ze je to vice ci mene v poradku…ja porad ani nevim jestli jsem tehotna
jenom testu se prece neda verit ![]()
liky klidně jim věř,, určo sis uděla víc než jeden a kdy jdeš na KO ??
Ahojky děvčata, tak se s vámi musím rozloučit, s naším mimískem nejspíš nebylo něco v pořádku, takže příroda rozhodla.. Naštěstí už mám doma jednoho mrňouska, takže ten mi moc pomáhá zvládnout tohle smutné období, no a za 3 měsíce se můžeme znovu pustit do snažilkování
. Vám všem přeji pohodové těhulkovství a zdravá krásná miminečka. Mějte se krásně a příjemné svátky..
Honeyko je mi tolíto, také jsem si tím prošla vkvětnu, a držím moc palečky pro další snaženíčko.O bčas se nám aspoň ozvi jak se máš a drž se kočičko.
Dobre ranko!
ciki porodnice v Praze…samozrejmne,ta ktera rodila v nejake ti ji ponejvic doporuci
,nevim,ja osobne rodila v podoli,je to specialni ustav pouze gynekoligie/porodnictvi,potom jeste docela vychvaluji apolinare.Myslim sia le ze by sis to mela promyslet sama(i kdyz uz dve budeme rodit v podoli
,bude legrace pokud se stuknem),koukni se na www.porodnice.cz tam by mely byt porodnice a vse o nich apod…Jinak vzdy ti nekdo rekne neco pro a neco proti,kazdy je rozhyckany jinak ![]()
liky doporucuju laktobacily,je spousta pripravku ktere je obsahuji at doplnky stravy apod…jsou to vlastne koncentrovane baleni toho,co obsahuji kefiry a zive jogurty,prodavaji spoustu vyrobku.Potom hyspumisan **nebo mispumisan nebo jak to je??? BYla na to i reklama,ty dve male tobolky co se nemusi zapijet
,nam je davali v porodnici a fakt to pomahalo,ony ty streva po klystyru byly fakt sileny chudinky ![]()
Vitam anonymni,snad brzy nebude ![]()
holky davejte fotky do galerky,mame spoustu novych tehulek-ukazte se taky**
Honeyko, to mě moc mrzí…tys byla první skoro maminka, která mě tu přivítala…tak na sebe dávej pozor a za tři měsíce tě tu čekám! ![]()
Galerie? Tam můžeme dávat fotečky? Na mě prd uvidíte, ale moje fazolečka je hodně fotogenická…
V úterý jdeme na kontrolu, tak snad bude všechno ok…mám z toho trochu „bobky“, kor teď po tý zprávě od Honeyky…
Ahoj holky, vítám nové těhulky ![]()
Dneska jsme byli s mamkou v prodejně Chicco a tam měli krásných věci na mimčo. Líbil se mi tam kočárek, nějaký španělský to je a prý jsou na něj čekací doby až 3 měsíce.
http://www.brevi.eu/…gio/ovo.html
Je to na těchto stránkách, sice to není v češtině, mě se líbí černooranžový, měly ho tam i vystavený a krásně se s ním jezdí a prodavačka nám ho předváděla.
Jinak mě je občas po ránu ještě divně a večer chodím brzo spát, jsem utahaná.
ahoj holky tak vás jdu pozdravit, včera jsem si byla v caru pro další léky a hned mě odchytla moje doktorka, že prý slyšela že jsem nahlásila pozitivní testy i krev (jsem po umělém oplodnění) a tak mě hned táhla do ordinace, že má 5 minut času i když nejsem objednaná, tak se mrknem, zda už něco uvidíme. Docela se mnou prožívala ten proces umělého oplodnění, protože to nebylo bez problémů, tak měla radost že i přes špatné prognozy se to asi povedlo. No včera jsem byla přesně 2 týdny po zavedení embryjek, 12 den jsem byla na krvi a měla jsem 678 ale to už jsem tady psala. No mimi ještě neviděla, ale ukazovala mi místo, kde se prý určitě něco děje a přestože jsem byla objednaná na ultrazvuk až 12.12. tak mi řekla, že mám přijít už v pondělí, že už by mělo být mimi vidět. Pochválila mi děložní sliznici, říkala že je pěkně vysoká těhotenská, tak uvidíme, jsem napnutá jako kšandy.
Hanyjko to mě moc mrzí, že mimi odešlo, stalo se mi to ted v červenci, tak vím, jak je to těžké, ale raději ted než později a za chvilku budete zase pracovat na mimísku.
Jinak si taky myslím, že na věku nezáleží, mě je 29 let a už od 24 chci miminko a kdybych věděla že to bude tak obtížné otěhotnět a budu muset podstoupit umělé oplodnění, tak jdu do toho dříve.
haidule koukám, že jsi z prahy 5 můžu se zeptat odkud konkrétně?? Já jsem ze Smíchova
Honeyenko drzim palce at prekonas toto obdobi,je mi to lito, ale u nas se rika , ze po potratu je to jako"pohnojeno"a pak to jde lepe… ja potratila v srpnu a jsem zas tehotna, pritom 5 let nic a doktori „hrozili“ IVF … ![]()
Haidule - diky, lactobacil mne nenapadl, zkusim…ten dalsi lek se jmenuje Espumizan,je opravdu dobry a neublizi, ale tady v Irsku to ma vse jine nazvy,moc se v tom tu nevyznam, tak proto hledam spis takove ty „babske“rady…
krásné nedělní ránko, holky ![]()
omlouvám se, že jsem tu nebyla, ale od středy večer nám nešel net, rozjel se až včera, to jsem se vás snažila dočíst a dnes se pokusím trochu reagovat ![]()
vítám další těhulky lentilku, kacatko, ZuzkuM a anonymní , krásně nám roste diskuze i buňáčci, co? ![]()
gratuluji ke všem úspěšným kontrolám ![]()
věk já měla prvního syna v 22 letech, druhýho ve 24 letech, krásně jsem si to užívala a jak kluci povyrostli, začala jsem s kamarádkama zase občas chodit mezi lidi a byla jsem ráda, že na to ještě nejsem tak stará
to teda samozřejmě nejsem ani dnes, bude mi za dva měsíce 33 a na mimčo se strašně těším
pokud se cítíte na rodinu a těšíte se, je to vaše rozhodnutí, nikomu se nemusíte zpovídat
Já toho ani jedinkrát nelitovala a ani dnes nelituju
Kluci jsou to nejlepší, co mě v životě potkalo ![]()
spaní já bych chrněla pořád, ale bere mě to přes den, večer usnu kolem desáté a pravidelně se budím ve čtyři a do šesti čumím do stropu, pak zase v 6:45 se nemůžu vyhrabat, ale musím vzbudit kluky, snídaně, svačina, a jak odjedou s přítelem do školy, zase vlezu sem ![]()
honeynko mrzí mě, že vám to tak dopadlo, ale je fajn, že už brzo se zase můžete snažit
a každopádně se ozvi, když budeš chtít, rády tě tu uvidíme ![]()
ještě k mé depce
nakonec spal tři noci v obýváku, ale tu poslední už mi psal, že mě miluje, i když jen MT
akorát ve středu večer to bylo zlý, protože na základě nějaké sms z cizího čísla naznal, že někoho mám, kouknul mi do mailů a ejhle, zrovna den předtím mi psal dávný kamarád, že vzpomíná, jak jsme chodili do kina, tancovat a tak a že je mu po tom smutno
nikdy mezi námi nebyla ani pusa, jen kamarádi a naposledy jsme se viděli půl roku předtím, než jsem poznala přítele
jenže on mi psal, že mi nevěří, že je konec a takový ty věci okolo…nakonec pochopil, že to byla blbost a teď už je to zase vše ok
ale neví, jak moc mi tím ublížil…každopádně včera jsme se byli projít na náměstí, dali jsme si bramboráčky a klobásku, večer jsme šli na narozeniy známých a tam jednohubky, věnečky, vepřový kolínko mňam, všechno jsem měla a je mi fajn, asi to buňáčkovi chutnalo ![]()
sakryš, nějak jsem se rozepsala, pardon
![]()
**Ahoj,
pomalu přicházím na to, že se mi emimino stává nějakou drogou…
, ale jak jsem se tak dívala a četla, zjišťuju, že v tom zdaleka nejsem sama…
Liky: testu klidně věř, já jsem si sice udělala pro jistotu hned tři, ale já jsem prostě trochu exotek…každopádně mi to pak jen doktor potvrdil…**
lilky,, testu klidně věř,, jak to jednou vyjde je to tam,, natož při čtyřech,, ale já si ho také dělala vícekrát
Dnes me buňáček první den nemoří ukrutnýma nevolnostma,, konečně si přijdu jak člověk už jsem dvakrát jedla,, sice se houpe žaludek houpy houpy ale drží !!!!!!
Už jsem to řekla v práci protože jsem až do ledna na neschopence,, no radost ze mě neměli ale mě je to šumák, hlavně aby fazolka byla v pořádku