Poradna duly
Jana Čurdová
Boruwecko, já jsem teda nepřibrala deko, naopak hubnu! Vůbec si to nedovedu vysvětlit, protože jím normálně možná víc než normálně. K těm kalhotům, vzhledem k tomu, jak se mi tam fazolka vyvaluje a bříško se dere na povrch tak jsem klasický džíny už zahodila. Když jsem si sedla tlačilo mě to, hlavně ten knoflík. Takže mám krásný těhu džíny s tím návlekem na bříško a je to fajn. Pohodlí a teplíčko. Vzhledem k tomu, že v práci musím mít společenské oblečení, musela jsem si dneska koupit i těhu spol.kalhoty a brala jsem vel.34! Leze mi bříško, ale hubnu…nechápu…
Jé, Zuzi a kde jsi je koupila a v jakým cenový rozmezí? Kamarádka mi říkala, že těhu kalhoty jsou jen na velký bříška a já jí pořád rozmlouvám, že i na malý, tak jsem ráda, že nejsem sama ![]()
No, právě, že jsou i na ty menší bříška, který se nevejdou do těch klasických kalhot. Navíc prý od 8tt bys už neměla nosit normální kalhoty, kvůli tomu, že tlačí na fazolku.
Jedny mám od švagrový, vypadají jako bokovky a jsou parádní. Pořídíš je v CA nebo i v HM…já je kupovala kolem těch 8 až 9 stovek.
Tak jsem byla o víkendu na odpočinku u kamarádky na vsi, kde lišky dávaj dobrou noc. Úžasně jsem si odpočinula a načerpala spoustu energie. Zítra jdu na kontrolu k dr., tak jsem zvědavá co se dozvím novýho. Jinak jsem se dozvěděla, že další 2 kamarádky čekaj miminko v červenci stejně jako já, teda my tady všichni:-)
Zuzana.M - s tim prsem mam neco podobneho, jen me boli pokazde jinde a jine/jeste, ze mame jen dve
/
Boruweczko - taky pribiram a pupek mam desny…kvuli bolestem v zadech si rikam, ze bych mela jit na bazen, ale stydim se jak mam rozteklou postavu…a to jsem teprve v 9.tydnu, co budu delat az budu v 9.mesici?!
…a to za 14 dni jedem do Tunisu, kde se s bazenem a plavkami pocita na 100% …
lentilko tez mam tady v irsku kamaradku, ktera ma termin jen o tyden driv nez ja, je ze slovenska a prvorodicka, tak spolecne kroutime hlavami nad zdejsim systemem pece a vymenujem zkusenosti…jsem za to moc rada…
porodnice cim vetsi mesto tim drive se tehulka musi zaregistrovat!!Opravdu radeji drive si projedte kde byste chtely rodit a zamluivte si to tam!!!!Podivejte se do kolikateho tydne vas vase porodnice jeste prijme..vsechno bdue na netu
krvaceni uz to tu bylo parkrat psano ze je to normalni v obdobi kdy by mela bytz menstruace ze to nic neni a hlen je taky normalni(kdyby neco) vytvari se hlenova zatka ![]()
mizim spat dobrou noc…
Liky ty jedeš teda asi spíš letíš do Tunisu? My tam byli, je to dva roky zpátky. Je to tam fajn, super nákupy jen ti „domorodci“ jsou nadržení na blondýnky a všechny pěkný slečny…Michal chudák celou dovču trpěl
Kam přesně letíte?
Fůůj, holky, pomoc, dneska mám blinkací den… ááách jooo
to je tak nechutný, aji mně z toho bolí hlava, taky mi asi nastává období hubnutí, cokoliv sním jde hned ven.. ![]()
hezké pondělní ránko, holky ![]()
Jihlava hlásí stupeň pod nulou a v noci nasněžilo
kluci jsou nadšení, já už méně, a to se u nás dnes netopí a nejde plyn, protože nám něco dělají s kotlem, tak to vidím na pelíšek ![]()
k tomu špinění, dnes už je to dobrý, ani břicho mě nebolí, tak si jen zavolám k doktorovi a domluvím se s ním, co a jak ![]()
Haidule samozřejmě jsem myslela, že by to mohlo být k MS, ale ta mi vycházela před 14ti dny, tak nevím, ale hlavně, že už se cítím líp ![]()
holky, moc děkuju, fakt jsem chytla nerva ![]()
Dobré ránko,tak se zase hlásím po delší odmlce.Nějak nestíhám,tenhle víkend byl dost náročný.Něco jsem dočetla,ale všechno se mi to zase vypařilo
Tak doufám,že jste všechny v pořádku a zdravím nové těhulky ![]()
Dneska mě v noci pěkně pobolívalo břicho,spíš tak tlačilo a píchalo
No snad to nic nebude,trochu mě to vystrašilo ![]()
Haidule tak jsem byla v Podolí u nějakého Dr.Bubna,říká ti to něco? Měla jsem být u mladé Dr.a vykouknul na mě chlápek.No ale dobrý.
Borůvečko tak to ti teda fakt nezávidim.A ani nijak neporadím
Já nezvracim,jen mám celej den žaludek jak na vodě a zjistila jsem ,že když se najim,tak je to lepší ![]()
Holky prosím vás můžou se v těhu rybičky? Jako olejovky,nebo v tomatě a tak? Je to jedn az mála věcí,co mi chutná.A taky dlobásy
Přijde mi,že se mi po tom ten žaludek i trochu srovná ![]()
Holky, tak jsem dneska byla na první poradně a konečně mám průkazku a všude se s ní chlubím:-) jen by nemusela být růžová, ale co. Jinak jsem dneska zase viděla Krevetku a tlukoucí srdíčko, málem jsem se rozbrečela. Jo a ještě mi pan doktor našel nějakej zánět
tak doufám že to prckovi moc neublíží. Ale to srdíčko, já se od něj zamilovala.
Dobré ráno,
já jsem si víkend parádně užila… v sobotu jsem dělala perníčky… šlo bezva, jen se mi opět povedli zas tvrdé… byl to recept na měkké perníčky…nevim jak to dělam ![]()
a v nedeli jsme byli nakupovat dárky, mam z nich radost…
Ahoj holky!
Jen v rychlosti nakukuju musim ans zabalit,pojedeme k babicce,delaji nam okna a natoz ze jsou o dve patra vys tak je to teda pekny bordekl jak je vysekavaji ![]()
kubo Doktor me jmenem moc nerika,ja taky byla u doktora i jednou me vzala ta mlada doktorka(fakt mlada!!),ta byla fajn,mozna az moc jemna jsem si pripadala zda tam vubec neco citi
,ale je to jedno,hlavne ze nemas takovou starou babi,s tou je to fakt neprijemne,mozna ji nekdy chytnes az tam vuj doktor nebude nevim?Ja co chodila do predporodniho tak jsem taky prave chytla ty dva jine doktory…
boruwecko nezavidim,nezapomen papkat vitaminy pokud zvracis,aby miminko melo,kdyz si nemuze vzit ze tve stravy…
prosim poradte kdo uz mate deti jeste v rychlosti jeden dotaz–problem: malej nam zacal pravidelne k ranu dost plakat,i dvakrat cca ve 4h,5h rano,obcas se i vylozene probudi a obcas je veliky problem ho uklidnit,musi za nim manzel a ten uz ho vzdycky zpracuje.Dneska rano se probudil absolutne vydesenej,trasl se a neslo s nim nic udelat byl uplne mimo a nutne vehementne chtel pustit krtecka(to pokazde kdyz se takto probudi).Posledni dobou se mu velmi libi krtecek,kdyz varim nebo uklizim rano,tak mu ho n achvili poustim.ale dneska rano to fakt bylo strasny,asi hodinu jsme ho nechali,i k nam do postele,koukat z okna.....az za dlouho se uklidnil.Nevim jak jsou ty psychicke vyvoje deti,nevi prave zda okolo dvou let maji deti nejaky ten psychicky skok?Ze by se mu zdaly az takove nocni mury??Treba neco o tom krteckovi a bal by se o neho??Doted to bylo OK,jen sem tam zaplakal,ale kratce,ted poslednich 14dni place fakt dlouho,i kdyz je pak klid…napadlo me koupit mu plysoveho krtka zda to pomuze,ze ho bude mit u sebe a mohl by byt klidny ze je krtek v poradku,nebo mu zacit poustet jine pohadky,at si trochu odvykne…Co vy na to???poradte
Haidule my měli u Lukáška tak před dvěma lety něco trošku jinýho…akorát on začal tak dvě hodiny po usnutí strašně křičet, to snad ani nebyl pláč, seděl na posteli, poskakoval, vůbec jsme ho nemohli probudit, skoro pokaždé se počural, pak už jsme věděli, že ho musíme nějak dostat na záchod, ale nebyli jsme schopni probrat ho…trvalo to tak 4 měsíce, každou noc, pak to přešlo samo, těžko říct, jestli měl noční můry, ale bylo to strašný, jakoby mu někdo v tom snu ubližoval, jak řval…třeba se malýmu fakt něco zdá, snad to brzo přejde ![]()