Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky,
tak od včerejška jsem úplně mrtvá
. Asi mám chřipku. Bolí mě celý tělo, mám rýmu a taky v krku mě bolí a večer jsem měla i zvýšenou teplotu
. Tak jsem se dnes ráno vydala k mé dr. a ona tam nebyla
tak to málem se mnou šlehlo.. zastupuje ji jiná dr. která ale ordinuje, až od 12hod, tak se tam chystám. Nejdřív tam ale pro jistotu zavolám, aby nebyl nějaký problém.. Tak jsem musela jít do práce a nějak to tu teď přežívám
a čekám na 12hod jako na smilování. Už se těším dom a do postele a až si udělám teplý čajík s citronem a medem. Tak snad mě aspoň ten týden nechá doma, abych se mohla pořádně vyležet.
Jinak jsem vás holky ještě nedočetla.. pokusím se doma.
lleennttiillkkaa gratuluji k průkazce
.
tak jsem si volala k doktorovi, vzal to přímo on a mám si přijít, že raději zkontrolujeme srdíčko, tak čekám na přítele a pak tam zajedeme ![]()
hodila jsem do galerky fotečku našeho novýho koťátka, aspoň myslím na jiný věci než jen na buňáčka, jestli je vše ok ![]()
Ivi tak hezky odpočívej, ať jsi brzo zdravá ![]()
loan já dám k perníčkům do krabice rozkrojený jablíčko a ony krásně změknou ![]()
lentilko gratulace k úspěšné kontrole ![]()
kubo já ryby baštím, akorát přítel jedl nedávno makrelu a to se mi zvedal kufr ![]()
Holky, já tady pročítám ty vaše příspěvky ohledně oblečení a teda docela by mě zajímalo v čem budu zachvilku chodit. Ne že bych už přbírala to ještě ne, ale nechci, aby mě to oblečení tlačilo na Krevetku. Jsem si říkala, že těhu oblečení začnu řešit až s bříškem, ale jak to tak vypadá, tak už budu muset začít teď.
Holky prosím vás poraďte mi
Od noci mě pobolívá podbříšek,píchá mě tam a tlačí a stále to nepřestává
Tak si řikám,čím by to mohlo být.Měli jsme včera s manželem sexí a bylo to poprvé od početí.Si říkám,jestli se tam třeba neudělal nějáký zánět,nebo tak něco
No Dr. má dneska jen dopoledne,tak když to nepřejde,tak tam asi zítra zavolám,co myslíte?Díky moc za rady
Kubi já si myslím, že to je od toho jak si tam prcek dělá místo. Pokud to nejsou křečovité bolesti tak bych se nebála…ale k Dr. stejně pro jistotu zajdi ![]()
Mě dneska taky píchá v podbřišku…poprvé za celou dobu…ale říkám si , že to asi ti 3 si dělají místečko. Už se mi v podbřišku rýšuje pěkná bublina…takže už to těhu asi dlouho neutajím ![]()
O víkendu u nás byla moje babička…a byla strašně spokojená, že jsem konečně trošku přibrala (sjen totiž po těch operacích dost hubená..)…tak jsem ji při tom zatím nechala. Jinak už to ví tchýně a švagrová…zaprvé to už tušily a za druhé jsme potřebovali znát názor i z jiné strany..
Holky, mně je hrozně, bolí mně hlava, tlačí mně bříško. Dobře mi je jen když ležím, ale zrovna musím do školy pro možný zápočet
už aby tohle období bylo za námi. Myslela jsem, že budu ta šťastnější a vyhne se mně zvracení (vypadalo to tak) a pak mi je tak špatně… Od kdy že to přejde? ![]()
Boruvečko mělo by to přejít po 12 týdnu…snad…už aby to bylo. Mám pocit, že jsem úplně nepoužitelná, je mi furt zle, chce se mi spát, začínám být a sama sobě protivná…no děs..
Kubí, me treba bolel podbrisek, kdyz jsem mene pila (zácpa).
ahoj holky, tak jsem byla u doktora, říkal, že radši 3× zbytečně než vůbec, no a mimčo se divoce škubalo, třepalo ručičkama a nožičkama, to mi určitě mávalo
a srdíčko taky krásně bušilo
akorát jsme dnes neměřili, ale hlavně, že je v pořádku ![]()
kubo mě v podbřišku taky bolelo po sexu, ale jen někdy, hlavně odpočívej, buď v klidu a kdyby to nepřešlo, zajdi si na kontrolu, aspoň budeš klidnější ![]()
lentilko já už nosím těhu rifle, je tam pružný lem, tak 10cm široký, jsou strašně pohodlný
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Holky dík moc
Do teďka jsem ležela,chvilku je to lepší a pak to zase bolí.Křeče to nejsou.Jen je to prostě neustálé a nepříjemné ![]()
Loan mě teda zácpa taky zlobí,ale beru na to nějaký sirup. A taky mě párkrát prohnal průjem
a to jsem měla taky pěkný bolesti.Ale to byly střeva a tak.Tohle je klasicky břicho ![]()
No doufám,že si prcek jen dělá místečko.Ale když by to nepřešlo,tak si zítra zavolám k Dr. Radši.Mám trochu strach.
![]()
Sono tede to jsou fakt moc hezký rifle.Fakt!Já teda nosím ještě pořád „moje“ rifle.Netlačí mě,měla jsem je trochu volnější.Ale když sedim třeba v autě,tak si je rozepínám ![]()
Ajíku ahoj,tak u tebe si to místo musí udělat pořádně.Teda zatím.A kdy že jdete na to „ubrání“? A už jste 100% rozhodnutí? Já by jsem nechala 2
I když u mě i ty dvě by byly veliké riziko.Je to fakt těžký se v tomhle rozhodovat ![]()
Ahoj holky tak jsem tu ale vidím, že tady je pusto prázdno Smutný
Dnes jsem byla na ultrazvuku, no ale předtím jsem byla nervozní jako před zubařem. musím vás dočíst at vím co se tu děje
No tak podle ultrazvuku a výpočtu paní doktorky jsem přesně v 5 týdnu a zatím jsou tam 2 plodové váčky, ale prý to ještě nejde říct na stoprocent jestli to budou dvojčata, protože musíme počkat zda budou obě rust.
Mám i fotečku, dám ji sem, jsou to ještě takové málé černé tečky.
Jinak první termín porodu 11.8. ale pokud to budou dvojčátka tak to bude dříve _______________
kacatko gratuluju k úspěšné kontrole, teď jsou to tečičky, ale za chvíli už budeš prcka/y přebalovat
strašně rychle to utíká ![]()
kubo mě taky rifle tlačily při sezení a to mi za to nestálo, tak mám tyhle a když mám přes ně halenku, nic není poznat ![]()
Boruwecko mluvíš mi z duše, jsem úplně hotová. Celej den je mi zle, žaludek na vodě, usínám, jsem protivná…už se těším až tohle období bude končit
Pomáhají mi housky, po těch mi není zle…
Rybky jsou prej prospěšný…ale jak je to s coca colou? Já jí mám ráda a pomáhá mi na žaludek, ale nevím, jestli chutná i fazolce…
TĚHULKY ČERVENEC 2009 http://gi269.photobucket.com/…rimester.gif Duuupka, 11+0tt, TP 29.6./1.7. (// 26.10.) ),KO: 23.12.
(Opava) Killi 10+6tt, TP 1.7. (// 25.10.), KO: 17.12.
(Morava, 34+30, jedno dítko) Zuzajdik, 10+6tt, TP 1.7. (?), KO:
(Olomouc, syn Adámek 11/07) Haidule 10+3tt, TP 4.7. ( 26.10. ), KO: 19.12.
(Praha, 28+24, syn Tomášek 01/07) Loan, 10+1tt, TP 6.7. (// 28.10.), KO:
(31+24) H.sona, 10+0tt, TP 7.7. (// 31.10.), KO: 16.12/(5.1.UTZ)
(Jihlava, 32+27, synové Jakub-10let, Lukáš 8let) E.lina, 9+4tt, TP 9.7. (?), KO:
(3 děti) Liky, 9+4tt, TP 9.7. ( 5.11.), KO:
(Irsko, 39+33) Hanulka82, 9+3tt, TP 10.7. (// 3.11.), KO: 10.12.
(31+26) Pavluška, 9+3tt, TP 10.7.(// 27.10.), KO:
(Tábor, dcera Karolínka 03/07) Boruwecka, 9+2tt, TP 10.7. (// 7.11.), KO: 22.12.
(Brno, 30+21) Vercas, 9+2tt, TP 11.7. (// 5.11.), KO: 9.12./(23.12.gene)
(27+26) Ajik, 9+2tt (KET 2embyjka), TP 12.7. (// 3.11.), KO:
(Brno, 35let, dcera Lucinka 6let) IvkkaaP, 9+1tt, TP 12.7. (// 2.11.), KO: 23.12.
(Rakovník, 30+21) Kuba, 8+5tt, TP 15.7. (// 3.11.), KO:
(Praha) Petrajda, 8+5tt, TP 15.7. (?), KO:
(Onen Svět
, syn Honzík 01/08) Zuzanasinova, 8+5tt, TP 15.7. ( 5.11.), KO: 10.12.
(Ostrava, 32+23, dcera Tereza 03/07) Čiky, 8+3tt, TP 18.7. (// 14.11.), KO: 9.12.krev/ 9.1.UTZ
(Kladno) ZuzanaM, 8+0tt, TP 26.7.? (// 17.11.), KO:
(Sadská, 26+20) Dana1980, 7+6tt, TP 28.7. (// 22.11.), KO:
(Karlovy Vary) Lleennttiillkkaa, 5+?tt, TP ? (// ?), KO:
(Tábor, 21)) KacatkoOOO, ?+?tt, TP 11.8. (ET 2embryjka) (// 4.12.), KO:
(Praha, 29+29let)
http://majkynka.xixao.com/files/433.jpg
holky kdo máte termíny nových kontrol a jiné úpravy, tak sem s nimi ![]()