Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,tak jsem se včera po tom předobědním spánku trochu zmátořila a kolem 3 hod už jsem zase fungovala
Udělala jsem pár truhlíků,ještě mě jich pár čeká.Dneska musim do města něco nakoupit,ale radši počkám do 10,jestli zase nedorazí migrena
Jinak včera večer jsme byli na tom Nohavicovi a teda řeknu vám,že to byla PARÁDA ![]()
Lentilko já taky nezvracím,jen tyhle dva dny a to si myslim,že je to z té migreny.Ale žaludek mám jak na vodě zkoro celý den.Lízátka jsem si taky koupila,ale bohužel mi pomohly asi jen první dva dny,Teď už je nemůžu ani vidět ![]()
Hanulko to je dobře,že byla KO v pořádku,gratuluji ![]()
Liky tak to teda bude super dovolená ![]()
Borůvečko hlavně že jsi přišla na to,co ti pomahá
![]()
ahoj zdravím všechny těhulky
já se dneska dávám trošku do uklízení a přemýšlím co vařit aby mi to mimisek zase nevykopnul
předevčírem zabral guláš v hospodě,,, ![]()
Ahojky holky, tak jsem se přišla podívat. Od pondělí jsem doma a až dnes mi je líp.. Akorát už mám zase depku z práce..
.. Sice jdu na kontrolu, až 18.12. ale jak to tak vypadá radši hned půjdu do práce.. Myslela jsem si, že ještě v pátek budu doma, ale jak to tak vidím, tak budu muset jít a pak až do Vánoc.. ještě že jdu 23.12. do poradny a snad uvidím mimíska
to je tak jediný co mě drží od tý depky z práce..
Hanulko gratuluji k úspěšné kontrole.. je to fajn
.
Liky - závidím dovču v Tunisu.. kolik tam je teď vůbec stupňů??
Holky, ještě jsem se chtěla zeptat,je možný, že by mi už teklo mlíko? Teda je mi jasný, že mateřský mlíko to nebude, ale zkrátka něco mi teče, tak se chci zeptat, jestli to je normální.
ahojky zdravím všechny!!! V úterý jsem byla u doktora a mám potvrzený 8.týden
Takže porod kolem 19. července. Mam z toho děsnou radost, a musim o tom s někym furt mluvit, ale s mužským si moc nepokecam - znáte to chlapi…
Tak jsem našla toto forum ![]()
Cítím se docela skvěle, což mně překvapuje. Raní nevolnosti zatím nemám, vykoumala jsem, že když mam pořád něco v žaludku je mi dobře. Takže ze mně bude asi na konci děsná koule ![]()
Jediný co mě trošku štve, že mě chytla rýma, ale už je na ústupu. Teploty naštěstí nemám. Už jsem si tu o rýmách něco přečetla a trochu se uklidnila. ![]()
ahoj vsem, hlavne vitam alika - a varuju - ja zacinam byt na emiminu zavisla, musim kazdy den aspon proletet kdo co napsal, kdyz nam nesel net mela jsem skoro zkazeny den ![]()
jinak vsem ktere tak „milujete“ ty zazvorovy lizatka - nejdou v cechach sehnat zazvorove susenky, ve specialnich obchodech- anglicke, zdrava vyziva apod..? tady jsou ruzne druhy, doporucuji je i doktori, klidne bych vam nejake poslala, ale nevim na kolik by to vyslo s postovnym, asi vice nez lizatka z lekarny ![]()
Lentilko to ze tece „mleko“ je pry normalni, ja to teda nemam, ale vsude se to pise jako jeden z priznaku tehotenstvi..... snad ti poradi nejaka zkusena mamka
kdepak se dají koupit ty lízátka??? docela bych je ráda vyzkoušela, ale nikdy jsem o nich neslyšela ![]()
aliku holky je kupuji v lekarne, ja je teda nepotrebuju, je mi to skoro lito, aspon bych se citila tehotne…
nekdy pomaha pri nevolnostech i caj se zazvorem…
Kubo toho Nohavicu ti zavidim… mam jeho pisnicky rada…
Ahoj holky a Alíku ![]()
jj lízátka se nachají koupit v které koli lékárně ale pomahají jen někomu.
JIank s mlíčkem je to také jak u koho prostě se to tělo připravuje a ty hormony s tělem cvičí.
Ale já už jdu prdu uložit a jdu spát dobrou noc ráno
dobré ránko,
ALiku vítej, hned tě přidám do tabulky
liky sušenky se tu určitě dají koupit. Já bohuželmám tu smůlu, že nemůžu vidět sacharidy v žádné podobě. Zvedá se mi kufr, je to fakt hrůza-. Jsem bez pečiva, bez brambor, rýže, těstovin - z ovocných cukrů jsem schopná pozřít jen mandarinky… Takže ty lízátka už nemůžu ani vidět a taktéž sušenky… ![]()
mlíko-myslím,že to už bylo řečeno - někomu se to spustí dřív, mléčné žlázy se připravují na mimíska…
jinak tabulku doplním, jak bude čásek…;-) já byla na kontrole a mimi je o víc než týden mladší
takže já mám posunutý TP z 15 až na 26.7… snad je všechno v pořádku…
Zuzi, posunutý to máme skoro všechny, mně taky řekla, že mimi je mladší, než si myslím, že je… Taky mně to trošku zneklidnilo, ale snad to je jen nepravidelnou MS a posunutou OVU. S jistotou se stejně stáří dozvíme až na screeningu…
Ale říkám si, že když je mi špatně a tolik jsem přibrala, tak snad je vše OK. Koupila jsem si olejíček pro těhulky (když tak rychle tloustnu)…
Jinak přeji všem hezký den a vítám novou těhulku!!!
Všem vám říkaj jak máte mimi mladší, než jste si myslely, jenom mě doktor, že je starší, než jsem si myslela já.
Jinak olejiček jsem si koupila taky a jsem s ním navýsost spokojená, krásně voní a dobře se mi s ním maže. Jinak pod stromeček prý dostanu váhu a houpací křeslo, teda na váze jsem nestála ani nepamatuju, ale jestli to křesílko dostanu, tak už se moc těším, až v něm budu sedět s krevetkou v náručí:-) Jinak taky přeji hezký den.
Zuzi, tak to má stejný termín! I když mi říkali, že to může být 22.7. nebo 26.7. tak uvidíme… ![]()
Boruwecko, jak moc jsi přibrala? Já pořád hubnu a už jsem z toho trošku smutná…
Olejíček mám taky z Chicca a je fajn…
ahoj holky,
Zuzi tak ja taky hubnu a nestastna jsem z toho taky
ale az prestanou nevolnosti, tak to dozeneme ![]()
me termin TP vychazi na 10/7 a mimi odpovida velikostí svymu stari, zatim mi zadny termin neupravoval