červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7870
13.12.08 16:32

Re: červenec 2009

jitka85 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné se k vám všem přidat, TP máme 17.července.2009.a // jsem objevila 12.11. , doma máme 2,5letého raráška Kubíčka :D

ahojky tak to tě vítám :!
budeme rodit skoro ve stejný dny :D já mám TP kolem 19.července :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
13.12.08 16:37

Ahoj holky,
koukám jak všichni pěkně přibíráte já mám stále dole 5 kilo a nahoru ani deko,, :oops:
no aspoň nebudu muset po mimču shazovat,

prosím o radu čím si mazat bříško a vůbec tělo mám najednou strašně suchou kůži, včetně prsou,, až se mi dělají šupinky, jenže,, všechna tělová mléka nějak voní a je mi z toho zle. Nemáte někdo vyzkoušené něco bez parfémů ??

co se týče zubů taky řeším problém, zatím mě bolí zoubeček jen při čištění,, zubaře se nebojím ale… moje nevolnosti jsou pořád takového rázu že mám problém se k němu do ordinace dohrkat a jak otevřu pusu....... špatně to dopadne natož aby se mi tam hrabal.
Tak to budu muset přečkat než to nejhorší pomine,, chudák zub

Dneska jsem konečně domyla okna,, ale mimisek protestoval tak vydatně že to poslední jsem dost odflákla,, pořád okno - WC, okno - WC,, uf,, Přežívám už druhý den na melounu,, jinak nic neudržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
13.12.08 16:58

Aliku samo že se přidej jen tak dál, máme stejný termín přeci ne? :lol:
Soni no ono jak si dát pozor až tak moc jsem nejedla a celou dobu zvracela jepravda že jsem byla dost hubená, 52kg ale prostě to letělo nahoru jako blázen si nedovedu představit kdybych nezvracela tak bych byla megakoule. :cry: Co nadělám i ted to letí nahoru a to je mi pořád špatně tak snd to nevyletí takm oc. Dneska jsem wc okupovala jen jednou ale cítím že za chvilku zase poletím. Čiki při Káje jsem se mazala elastinem Q ale jen občas mě se při mazání bříška dělalo jaksi nevolno a ted jsem dostala v krabici vzoreček oleje od Hippu tuším a je docela příjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
13.12.08 17:07

ty raní nevolnosti jsem nějak zakřikla, dneska ráno jsem vstala, chtěla jsem dát kocourovi snídani, otevřu lednici a už se mi hrnul žaludek nahoru.

chci se zeptat máte někdo doma taky číču??? Byly jste s ní na veterině, na nějakých vyšetřeních, když ste se dozvěděly, že jste těhotné??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
13.12.08 17:31

Alíku chodí kočka ven? oni ti krev budou stejně nabírat tak bych to neřešila.
jo a Kubo momentálně jsme přřímo z Tábora z našeho úžasného Sojčáku :twisted: :evil: :roll: nic proti ale není to hold moje gusto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
13.12.08 17:41

hanulko kocourek je fakt luxusní :wink: mamka má taky modrýho briťáka Anthonyho, ale říkají mu Toníčku, dostala ho ode mě v dubnu a mě ty kočky tak chybí, co jsem se přestěhovala od bývalýho, že jsem pořád kňučela a nakonec jsem se dočkala dárečku :wink: ale je to holka a víc leze za přítelem :D Četla jsem teď článek o kočkách v těhu a psali tam, že paraziti, který kočka vylučuje v trusu, jsou infekční až za 1-2 dny, takže pokud se čistí WC hned, tak bych neměla strach, a taky, že se kočky nakazí nejspíše od myší, takže u domácí kočky to není tak jednoduchý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
13.12.08 17:42

krev mi brali ted v úterý a na kontrolu jdu 22.12.
už jsem se jednou ptala, jeslti zjištují automaticky krevní skupinu, já jí totiž neznam. Nevíte to náhodou prosím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
13.12.08 18:01

červenec 2009

Ahoj, tak to jsem ráda, že můžu mezi vás, aspoň si můžu popovídat o stejných „problémech“ :D . Na bříško používám olej od Weledy, při Kubíkovi jsem vyzkoušela spousty krémů, ale u tohoto jsem zůstala. Jinak z domácích zvířátek bych až takový strach neměla :wink: , máme doma 2 hafany v bytě, u babičky, ke které dost často jezdíme je domácko-venkovní kočka a gynekolog mi řekl, že pokud jsou zvířata pod veterinárním dozorem, tak by neměl být žádný problém,ale naše pesany jsem přece jen pro jistotu odčervila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
13.12.08 18:21

já abych něco nezanedbala, ale uklidnily ste mně :) díky, taky jsem odčervila - projistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
13.12.08 19:09

Aliku pokud kocka nechodi ven, tak by nemelo nic hrozit, tu toxoplasmozu muzes chytnout i treba ze spatne umytyho ovoce, navic pokud mas kocku uz dyl, mela bys mit protilatky, myslim ze neni ceho se bat, aspon ja teda nic neresim a to toho naseho prdolku pusinkuju porad :lol:
Soni ja chtela jeste jednu britku, lilovou kocicku, ale ted budeme mit jiny kotatko, dvounohy :lol: takze zustaneme jen u tady toho :D

ja snedla 3 topinky s palivou smesi, muj pritel to ochutnal jako prvni a rikal ze to asi nesnim, ze to moc pali a ja nic, skoro jsem to necitila :oops: mam ted porad chut na neco ostryho, palivyho a vubec to necitim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
13.12.08 19:48

červenec 2009

chci se zeptat, je tady některá, co nebere vůbec žádné těhu vitmaíny ani kyselinu listovou? Mě je po všem strašlivě zle, takže jsem to přestala úplně užívat a mám výčitky, spíš strach aby bylo s mimčem vše v pořádku, k mudře jdu až v lednu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
13.12.08 19:58

Jitko pokud je ti z prášků blbě, tak bych to řešila vitamíny v přírodní formě, já u obou synů nebrala vůbec nic, tenkrát snad ani nic takovýho nebylo, ani listovku mi doktor nenapsal, a taky se nic nestalo :wink:
Hanulko musela jsem se smát, jak jsem prdlá, normálně jsem první moment myslela, že budete mít nějakou kočičku, co přišla o dvě nožičky, vzápětí mi samozřejmě došlo, že máš na mysli mimčo :lol: jinak já mám taky chutě na pálivý, na hranolky, na pizzu, bramboráky, klobásky…no a před Vánoci je toho na náměstí hafo, tak se nedá odolat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
13.12.08 20:15

červenec 2009

snažím se najít informace nástupu na druhou mateřskou a jsem z toho nějaká zmatená. Kubovi budou 3 roky v květnu a v červnu bych měla nastoupit na druhou MD, ale problém je, že ten měsíc budu na pracáku, tak nevím co mě čeká. Nebude lepší, když bude na MD nahlášen manžel, co tam jsou za podmínky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
13.12.08 23:38

h.sonicka: nevím, netuším, co to mohlo způsobit…já mám navíc potravinovou alergii, takže nesmím všechno, tudíž je můj výběr i tak dost omezený. Spíš jestli to nebylo tou zálivkou na těch těstovinách… :oops: dneska jsme si dala parádní klobásku a nic…jenže tu papat nemůžeme…

ciky: já měla taky potíže s těma parfémovanejma patlátkama. Zajela jsem si do Chicca a tam mají řadu péče o maminku. Koupila jsem si olej na zvýšení pružnosti kůže (aby se neudělaly strie atd.), vůbec nevoní a velice dobře se vstřebává! Stál 219 Kč

No a jinak děvčata…dneska jsem byla na kuželkách - dalo mi to zabrat! Ale napadl mě dotázek, kdy už je možný vědět, jestli to bude slečna nebo klučina? Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
14.12.08 07:18

ahoj holky,
Jitko já také nic neberu bo je mi z toho šoufl. Při Kajdě mi vystačilo balení těhu vitamínů a dokonce mi i pulka zbyla a ted jsem vzala párkrát listovku a nic víc a tu už 2 měsíce snad ne.
Jinak se zvířátkama, já jsem zootechnička a občas ještě pracuji takže asi tak já bych se až tak moc nebála.
Hanulko, Soni já taky můžu pálivý, m¨naposledy to byl rybí oheň dpoledne a večer při zvracení šel blbě ven :twisted:
Aliku krevní skupinu zjištují ale tuším že ted jak berou ty dvě krve tak asi až z té druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí