Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky,
Zuzi tak ja taky hubnu a nestastna jsem z toho taky
ale az prestanou nevolnosti, tak to dozeneme ![]()
me termin TP vychazi na 10/7 a mimi odpovida velikostí svymu stari, zatim mi zadny termin neupravoval
holky nebuďte neštastné,že hubnete. Myslím, že to pak ještě pěkně doženete, aspoň nebude přírůstek tak velký., Já mám dole kilo a kdyby mi nebylo tak blbě, přežila bych to…
Zuzi no ono to může být 14dní dopředu i dozadu. Jediné,co mě trápí vzhledmek té velikosti je, že jsemměla // už 5.11. To by bylo snad 5dní po ovu, to je blbost! Myslím, že se dr jen trochu sekla v měření. uvidíme, jakto bude příště…ono teda přes ty moje ehm zásoby to jde špatně vidět, tak to tak asi už zůstane…
krásný víkend a opatrujte se!!!
ZuziM, přibrala jsem 3 kilča za dobu, co jsem těhu. Teď se mi to trošku zastavilo vzhledem k blinkání. Už mi není tak špatně, naštěstí. Jen když dlouho nejím, to tu někdo taky psal ![]()
No, ale v poslední době mám ještě jeden problémek: jsem ze všeho děsně dojatá, dokonce mně dnes dojalo, jak jeden pán ochotně a sám od sebe pomohl paní s kočárkem, přišlo mi to tak milýýý
a ty Vánoce a všechno to na mně taááák působí, stačí malý kousínek romantična, nebo dojemna a hned mám rozmázlou řasenku.
![]()
Tak holky, četla jsem, že během těch prvních dvou měsíců by měla každá těhulka přibrat max. 2 kila a pak každý další týden 400 g, pak se prý lépe a snadněji ta kila zas shazují…jo a ještě jsem našla velikosti miminkovskej oblečků a seznam výbavičky, tak kdyby Vás to zajímalo, mrsknu to sem…
Hanulko: nejdřív jsem měla radost, že aspoň nebudu jak jak koule, ale teď mi to připadá divný…, i když moje mamina zhubla, když mě čekala 13 kilo (ona teda měla z čeho, já zhubnout 13 kilo tak budu jak kostra…)
Boruwecko: tak to je příjemnej přírůstek, já se teď snažím jíst pravidelněji, mám každý 2 hoďky hlad a to nemluvím o noci, kdy se budím hlady! ![]()
ahoj
Tak ja taky spis pribiram nez hubnu…porad jim, docela dost…mam zatim tak 2 kila navrh… idealni je podle lekaru pribrani max.12-15 kilo za tehotenstvi, prvni tri mesice max.kilo… ale zase jsou to jen tabulky a predpoklady… kazda jsme jina, nektera pribere na zacatku , nektera na konci, nektera vubec… tak to nereste, dulezite je co potrebuje telo a mimisek…
navic si myslim, ze hodne dela zadrzovani vody v tele..jak jsem psala mam navic max.2 kg, ale kulata jsem jak navic s 5kg… ![]()
tak to já jsem zatim přibrala jedno kilčo, ale bříško už mi trošku narostlo, jsem normálně hubená, takže je to znát. kalhoty už nedopnu
teda asi bych je dopla, ale hrozně to tlačí a je mi to nepříjemný.
jinak mě doktor udělal dítko asi taky o cca 5 dní starší. Vím totiž přesně kdy jsme spolu spali. Ale hádat se s nim nebudu ![]()
holky mam dotaz, v úterý mi doktor nabral krev. co všechno z ní bude zkoumat? A jelikož nevim svou krevní skupinu, bude jí z toho taky znát? Dělá se to automaticky???
ahoj holky
zase nám od středy nešel počítač, ale už to snad bude v pohodě, tak jsem vás teď dočetla a vím houby, kdo co psal ![]()
Alíku tak tě taky mezi námi vítám a přidávám se knázoru, že emimino je droga
když mi přítel po třech dnech zprovoznil net, hned jsem si šla přečíst emimino ![]()
Hanulko gratulace ke kontrole ![]()
přibírání mám nahoře zatím asi kilo, kdyby mi nebylo tři týdny blbě, žrala bych jak najatá a měla bych nahoře mnohem víc ![]()
mléko taky se mi už tvoří mlezivo, ale pamatuju si to z předchozích těhu, tak jsem v klidu ![]()
Liky tak já bych taky letěla za teplem, ale s mou smůlou bych celou dovču prozvracela ![]()
holky, já už si nic nepamatuju, ale jak si vzpomenu, tak dopíšu ![]()
jinak jak jsem vás litovala, jak jste marodný, tak já už dva dny polehávám, jakoby se o mě pokoušela chřipka, ale nebolí mě klouby, jen kolena, ale krutě ![]()
no a kočička si perfektně zvyká, zrovna mi skákala po klávesnici, tak po ní spravuju text, abyste si nemyslely, že neumím psát ![]()
Ahoj holky tak jak tak koukám tak největší vepř tady budu já. Já už mám aspoň 3kg nhoře a snad to nebude jako s Kajdou to jsem přibrala přes 30kg. Dneska je mi opět megablbě tak jdu chrbět uatím papa
No, tak jsem si říkala, že Vám musím svěřit s dneškem. Šli jsme s Michalem na véču 3 roky výročí - dala jsem si výborný těstoviny…to co následovalo potom byl doslova horor! Udělalo se mi tak zle, že jsem musela domů. Měla jsem neuvěřitelnej průjem, křeče a zvracela jsem jak za odměnu. Takže naše výročí vzalo za své, teď odfukuju u telky a relaxuju…
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné se k vám všem přidat, TP máme 17.července.2009.a // jsem objevila 12.11. , doma máme 2,5letého raráška Kubíčka ![]()
Ahoj holky,tak u nás je bílo a pěkná zima
Ano nevim,jestli mám radost ![]()
Já jsem teda zatím nepřibrala ani kilo,ale nebojím se,že by jsem zůstala nějak dlouho,na té mé váze
Jinak jsem se chtěla zeptat,co to máte za olejíček? To je jako na praskání kůže a tak? Se zatím ničím nemažu
No a bříško mám taky maličko vidět
Akorát si spíš myslím,že to mám od injekcí,co si musím každý den 2× denně píchat do břicha
No a taky to břicho bude větčí tím,že mě pořád trápí ta pitomá zácpa ![]()
Pavluško chatěla jsem se zeptat,ty jsi přímo z Tábora?
Jinak zdravím a vítám nové těhulky ![]()
No já by jsem se dneska chtěla dojít podívat na náměstí na trh.Doufám,že se mnou pojede i manžel
Loni jsem na tom trhu nebyla,protože jsem byla v nemocnici po revizi
Tak doufám,že si to letos pěkně užijeme ![]()
Tak přejí krásný den ![]()
krásné sobotní ránko, těhulky
Jihlava taky hlásí sníh, ale nic závratnýho, je kolem nuly, tak se to asi brzo rozpustí ![]()
kubo já teda nemám olejíček, já nesnesu na těle olej, i v létě mi vadí, když mě přítel maže krémem, tak mám krém Elasti-Q, na břichu to snesu
tak si to na náměstí užijte, my dneska taky vyrazíme, babička půjde s klukama na nějakou besídku, tak zajdeme do City Parku ještě dokoupit dárky ![]()
jitko rozhodně se k nám musíš přidat, každá nová těhulka je vítána ![]()
zuzkoM a myslíš, že to tak zapůsobily těstoviny? Nesnědla jsi předtím něco jinýho, co tu neplechu způsobilo? Hlavně ať je ti líp a oslavu doženete třeba dnes večer ![]()
pavli tak to je docela hustý, 30 kilo
ale tentokrát si to už pohlídáš, ne?
Já s Jakubem přibrala 14 a s Lukinem 12 kilo, při třiceti už bych asi ležela jako vorvaň ![]()
jinak mě v noci vzbudila bolest zubu, vůbec jsem enmohla spát, bolí mě celá čelist, už ani nevím, jestli je to zub, přítel říká, jestli to nemám od ucha, fakt už nevím, je to hnus, naštěstí v pondělí jsme objednaní k zubařce, na pohotovost nejdu ![]()
pekny den,
u nas po snehu ani pamatky, jen sedo ![]()
ja si rikala ze nevolnosti uz ustupuji a dnes rano jsem se pekne poblindila, fuj, to bylo prvni takovy velky bliti
![]()
jinak k tem zubum: ja mam asi po 15ti letech kaz
jsem z toho hotova, ptz se zubaru bojim, staci mi pretrpet prohlidku, ale vrtani se bojim jak cert krize
ve ctvrtek jedu do Brna, snad to preziju ![]()
soni, kocicandu mate peknou, my mame rok a pul staryho brit.modryho kocoura, je to hroznej mazel
a ted se ke me chodi tulit jeste casteji, asi citi mimco, nebo nevim, driv tak moc pritulnej nebyl a nebo spis chodil za pritelem......ale dnes jak jsem blila do kyblu u postele tak byl z toho hotovej, zacal uplne kvikat, nesmela jsem naneho sahnout ale pritom porad chodil vsude za mnou…dela to tak pokazde kdyz zvracim, asi vi, ze je panicce zle
dam fotku do galerky, at se muzes mrknout na krasavce ![]()