Poradna duly
Jana Čurdová
No aspoň máš jistotu, že mimi neublížíš
Ale taky by ty sestřičky mohli být někdy lidštější ![]()
Kubo, až pujdes k obvodni, zeptala bych se co stim muzes delat…
No já jsem v prvním těhu mívala taky migreny,ale to byly spíš jen mžitky. A na to mi na gyndě tenkrát řekla,že to je normální.Ale to jsem měla hned od začátku.Tohle mě chytlo až včetra a ještě mě k tomu bolí hlaa a zvracim.No ale je pravda,že to neni tak stašná bolest hlavy,jak to při migreně bývá.Tak aspoň tak.A večer máme jít na Nohavicu,tak doufám,že mě to přejde!!!!!!!!!!!!!! Strašně dlouho se na něj už těšim
![]()
Ahoj holky
![]()
Kubo to je super, co takhle udělat s lentilkou minipiTáborkýsrazík??? Můžem poměřit velikost pupků ![]()
Já jsem doma po krvi a uvidíme každopádně mám rozpíchané obě ruce.
Loan jo jo nevolnosti z hladu taky skoro pořád jím a taky skoro pořád ![]()
Čau, jsem hotová…maximálně vyčerpaná, protivná, bez nálady na hranici sil
Zle mi je od rána do večera ať jím nebo ne. Naštěstí na zvracení nedochází tak často, ale když na to přijde tak to stojí za to…každopádně ještě, že mě netřeští ta hlava to by byl asi konec.
Boruwecko: já mlíko nesmím, alergie, takže to by ten blinkací proces jen urychlilo.
Hodně mi pomáhá suchý pečivo s kmínem, pomeranče a jablečnej džusík…jinak moc děkuji za vysvětlení toho screeningu, snad bude vše ok. Už bych chtěla vědět, copak to je, jestli klučina nebo slečna. Nějak jsem přesvědčená, že to bude slečna, říkám jí Natálka ![]()
Tak hlásím, že jsem opravdu dnes našla řešení na mé nevolnosti. Vždy, když to na mně přijde, sklenice mléka to zachrání. Akorát nevím, co budou říkat na flašku mlíka lidi na školení, na které zítra jedu ![]()
boruwečko já vidím mlého a běžím a to ho jinak mám moc ráda takže je vidět že na každého působí něc o jiného
ahoj… ja taky musim porad jist, jinak mi je mirne zle...... v praci nevi, ze jsem tehotna a smeji se mi, ze porad jim, nebo litam na zachod… mam strasnou chut na kakao, ale z mlika je mi hodne tezko…tak si rikam, ze to kakao budu jist v prasku ![]()
Jinak uz se moc tesim na dovolenou, z tech chemickych a jinych pachu v praci je mi nekdy dost blivno, ale mam pocit , ze je to za straaasne dlouho…jedeme 24.brzicko rano, takze v poledne uz budem na miste…Britove slavi vanoce az 25… 24.prosinec je pro ne normalni den, tak muj manzel pojede z nocni rovnou na letiste ![]()
Holky, já sice nezvracím, ale žaludek mám jak na vodě a z každýho jídla je mi zle. Koupila jsem si nějaký lízátka na těhotenský nevolnosti, je jich v krabičce 12 a stojí kolem 50 kč, je v nich zázvor, ale na chuti to není celkem vůbec poznat. Tak je zkušte taky.
Lentilko ty lízátka jsem měla při prvním těhu a pak jsem je někomu dala.
Liky tý jo uplně ti závidím
Pavluško, mě se ta Natálka nějak zalíbila…ne ne svátek má 21.12. kousíček před Vánocema… ![]()
Liky, jak já ti to Tunisko závidím…mám pěknou fotku z Tunisu na velboudovi ze Sahary…vypadám tam jak domorodka ![]()
Ahoooj, sháním se tak letmo po kočárku a tenhle mě nadchl, ale chtěla bych se na něj mrknout někde v obchodě…neviděly jste ho někde po Praze?
Cortina X3 Tris Evolution kombinovaný kočárek Cam Díky
ahoj holky, zdravim po delsi dobe…
poctive vas docitam, ale neni moc casu reagovat.....takze vcera jsem byla na KO u noveho dr. a vse je zatim v poradku, mimis sebou pekne mrskal, asi mi maval, no bylo to dojemny, mam i fotecku, ale zatim nevim jak ji sem dostat, ptz ji neumim prevest z .pdf do jineho formatu…meri 3,4 cm, pak mi dr. ukazoval vajecniky, ne ze bych neco videla, ale pry vse ok. ve stredu mi vezmou krev na ten screening v 1.trim., pujdu na nej, i kdyz stoji i tady u nas 1500,–. Dostala jsem tehu prukazku, kufrik pro nastavajici maminy s dudlikem, plenkou, napojem a nejakyma letakama, casopisama…a sestricka mi dala spoustu vitaminu atd. jo a ze sestry jsem nadsena, je fakt super, vubec se to neda srovnat s minulou gyndou, kde byly sestry dve a stejne nestihaly, tady je klidek, pohodicka, meli na me cas, no parada ![]()
jinak nevolnosti jsou u me mnohem lepsi, i kdyz mam pocit hladu, tak uz to neni ve stylu, ze asi umru jak je mi blbe, asi se prcek uz zklidnil trochu ![]()
doktor mi nabizel neschopenku, ale nebrala jsem ji......
dalsi KO mam 7.1. a to uz pujdu do poradny…
vitam vsechny nove tehulky, opatrujte briska ![]()