červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9556
14.12.08 19:26

tak colu ted piju taky, v patek jsem si ji musela koupit do prace, poprve v zivote jsem v praci chlastala jednu sklenicku za druhou :(

ja vykyvy nalad moc nemam, teda ne takovy, ze bych byla hnusna na pritele, ale treba v te patek jsem mela naladicku na breceni, ale u me je to asi i pocasim, mam z toho šeda venku depky.......
no a sex byl od doby co jsem zjistila tehu jen 1× :roll: kdyz mi bylo hodne zle tak to proste neslo a ted jak je mi lip tak jsem stejne vecer utahana jak kote, ale chut na sex se mi uz vratila 8) jen jsem pri tom mela zvlastni pocit, ze to mimco mam v brisku a proste ze je to divny :roll: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
14.12.08 19:47

s colou i sexem si mě uklidnila, jsem ráda, že nejsem sama. :) Připadala jsem si s tim sexem dost divně, a manžel to teda moc dobře nebere. Chudák je z toho uplně hotovej. Takže zatim praktikujeme jinčí metody než klasický styk. Doufam, že se brzo mé chutě zpraví a vše bude jako dřív :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
14.12.08 20:10

Tak já teda docela výkyvy nálad mám. No a můj drahý to snáší celkem dobře, se sexem to u nás taky nějak žhyvý není, ne že bych nechtěla, ale máme to z bezpečnostních důvodů velmi omezit a trápí to spíš mě než Vojtu, on je celej natěšenej z miminka a to mu prý vynahrazuje to strádání. Jo a kolu teda moc nepiju, já jsem spíš na kofolu a tu jsem si teda neodpustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
14.12.08 20:45

červenec 2009

Ahoj :D , coca colu piji taky, dokonce mi ji doporučila mudra, protože jsem první měsíce do sebe vůbec nic nedostala, za celý den třeba jeden rohlík, a pití tak dva loky ráno a večer při zapíjení léků. Se sexem je to u nás velice podobné, bývá mi taky hodně zle, takže nějaké myšlenky vůbec nejsou :( , je stejně zajímavé, jak je každé těhu jiné, s Kubíkem jsem mohla sexíkovat od rána do večera :oops: ,zle mi nebylo, těhu oblečení jsem poprvé obléka až po 4m, ted ho už měsíc nosím, jestli to takhle půjde dál, tak budu jak velryba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
14.12.08 21:12

červenec 2009

Tak jdem si lehnout, dobrou noc a pěkný start do nového týdne, ahoj 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
14.12.08 21:22

Holky já mám dneska den ted jsem byla novu. No u mě toteda moc nevypadá že by to mělo přejít. A to jdu zítra ráno s malou na plavání to bude zase zajímavý. achjo jsem k.o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
14.12.08 22:05

Jéé, holky, to jste mě potěšily s tím sexem. Taky jsme od zjištění těhu jen 1× a jsem z toho nesvá, ale musím říct, že mi to nebylo příjemný a proto se do toho nehrnu, občas se snažím přemoct, ale většinou to nedopadne… Tak jsem řekla příteli, ať mně trošku chápe, že se necítím dobře už kvůli tomu, že nemám svoji postavu a kvůli jiným problémům (například problémy se stolicí). Doufám, že mně chápe a hlavně, že se to z mé strany zlepšííí… :roll:
Dnes jsem zase blinkala - :? a to jsem doufala, že je to už za mnou, přišlo to na mně až po obědě po rizotu, které bylo hrozně mňam, ale lehce pálivý, tak si říkám, jestli se tomu prostě tělíčko nebrání… :roll:
Taky jsem teď dodělala trubičky na Vánoce (psali hodina přípravy a já u toho ztrávila čtyři… :lol: ) jsem totálně mrtvá, zas padnu, usnu a probudím se až hladem a potřebou záchoda… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
14.12.08 22:11

Jéé, holky, to jste mě potěšily s tím sexem. Taky jsme od zjištění těhu jen 1× a jsem z toho nesvá, ale musím říct, že mi to nebylo příjemný a proto se do toho nehrnu, občas se snažím přemoct, ale většinou to nedopadne… Tak jsem řekla příteli, ať mně trošku chápe, že se necítím dobře už kvůli tomu, že nemám svoji postavu a kvůli jiným problémům (například problémy se stolicí). Doufám, že mně chápe a hlavně, že se to z mé strany zlepšííí… :roll:
Dnes jsem zase blinkala - :? a to jsem doufala, že je to už za mnou, přišlo to na mně až po obědě po rizotu, které bylo hrozně mňam, ale lehce pálivý, tak si říkám, jestli se tomu prostě tělíčko nebrání… :roll:
Taky jsem teď dodělala trubičky na Vánoce (psali hodina přípravy a já u toho ztrávila čtyři… :lol: ) jsem totálně mrtvá, zas padnu, usnu a probudím se až hladem a potřebou záchoda… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
15.12.08 06:39

Krasne dobre ranko!!!
Tak se ozyvam po tydnu,snazila jsem se vas docitat,jeste budu muset par stranek docist.
U rodicu nebyl nejak ani cas na internet,bylo tam super a pohodicka,mami mela dovolenou,ja spala cca do 9h,pak jsme vetsinu dne vsichni kecali,bracha i chodil,po kramechj jsem chodila a po navstevach starych znamych…no pohodicka 8)

Coca colu taky obcas piju,mam na ni desnou chut i normalne natoz ted ale neni to rozhodne kazdy den.

sex dokud jsem nevedela ze jsem tehu tak jsme radili i vylozene radili klidne kazdy den,pak jsem to vedela tak jsem mela takovy instinkt co kdyby se neco stalo,takze jen nezne jednou za x dni a ted mam na nej takovou chut,ze jdu do toho s jistotou ze jiz musi byt vse v poradku :D No a kdyz to vezmu hodne dopodrobna,tak takovy orgazmus jako v tehotenstvi…no jo,hormony delajii sve :lol:Jinak nezapomente myslet na sve partnery,kteri dokazi leccos pochopit,ale oni tehotni nejsou,alespon oni by radi nejake to uspokojeni kdyz uz vy kvuli vasemu brisku nechcete.Ono pak totiz bude bohate stacit po porodu trimesicni celibat kvuli zahojeni porodnich cest :?

nalady bohuzel jsem hodne naladova,hlavne ve vybusnosti,coz me moc mrzi kvuli malymu,obcas ho zbytecne nmoc pokaram a jednou jsem s nim i hnusne svikla do postylky protoze jeste po 22h rval jak tur,treti pokus dat ho spat nebyl uspesny.....mela jsem toho uz dost noa nakonec jsem pak zjistila ze mu mamina pokazde nechala otevrene dvere coz v tomto pripade nesmi,takze to ze nam strasil do noci byla jeji vina.Jsem to pak akorat obrecela :(

Co ajik?Sice se k tomu proctu,ale je novinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
15.12.08 09:28

Dobré ráno holky,teda vy jste toho včera nabrebendily :lol: No já jdu dneska na utz,tak doufám a věřím,že bude vše v pořádku :! :! :! Jdu až v půl 3,tak to snad rychle uteče.
Jinak k tomu sexu ,my to teda taky dělali jen ´jednou od těhu testu.Ale to byla dokonce moje iniciativa :wink: nO u nás teda nechce manžel,protože se bojí.Nemýáme s tím dobré zkušenosti :cry: Ale ze začátku mi to Dr nedoporučovala,tak se jí dneska musím zeptat.No snad teda nezapomenu,protože přesně jak píšete,mám vždycky takových otázek a jak vlezu do orginace,je s nima amen.Vzpomenu si zase až když sedim v autě,nebo v čekárně :roll:
Nálady moc nemám,jen večer jsem strašně unavená,tak to občas štěknu :oops: I když tuhle mě rozbrečela úplná pitomost :D
Já dneska posnídala utopence,co přinesl včera manžel z hospody,a byly docela dobrý,mohly být víc kyselý :wink: A dneska jede sesetra na vyvolávačku do porodnice,tak budu dvojnásobná teta,už se mooooooc těšim :dance:
Pavlí já jsem takové malé vesničky u Tábora. Tak se musíme někdy domluvit a vyrazit někam na kafčo :wink: Lentilko přidáš se k nám? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
15.12.08 10:09

TĚHULKY ČERVENEC 2009 http://gi269.photobucket.com/…rimester.gif Duuupka, 12+0tt, TP 29.6./1.7. (// 26.10.) ),KO: 23.12. G
(Opava)
Killi, 11+6tt, TP 1.7. (// 25.10.), KO: 17.12.
(Morava, 34+30, jedno dítko)
Zuzajdik, 11+6tt, TP 1.7. (?), KO:
(Olomouc, syn Adámek 11/07)
Haidule, 11+3tt, TP 4.7. ( 26.10. ), KO: 19.12.
(Praha, 28+24, syn Tomášek 01/07)
Loan, 11+1tt, TP 4.7. (// 28.10.), KO:
(31+24)
H.sona, 11+0tt, TP 7.7. (// 31.10.), KO: 16.12/(5.1.UTZ)
(Jihlava, 32+27, synové Jakub-10let, Lukáš 8let)
E.lina, 10+4tt, TP 9.7. (?), KO:
(3 děti)
Liky, 10+4tt, TP 9.7. ( 5.11.), KO:
(Irsko, 39+33)
Hanulka82, 10+4tt, TP 10.7. (// 3.11.), KO: 7.1.
(31+26)
Pavluška, 10+3tt, TP 10.7.(// 27.10.), KO:
(Tábor, dcera Karolínka 03/07)
Boruwecka, 10+2tt, TP 10.7. (// 7.11.), KO: 22.12.
(Brno, 30+21)
Vercas, 10+2tt, TP 11.7. (// 5.11.), KO: 9.12./(23.12.G)
(27+26)
Ajik, 10+2tt (KET 2embyjka), TP 12.7. (// 3.11.), KO: 15.12.
(Brno, 35let, dcera Lucinka 6let)
IvkkaaP, 10+1tt, TP 12.7. (// 2.11.), KO: 23.12.
(Rakovník, 30+21)
Jitka85, 10+1tt, TP 12.7. (// 12.11.), KO: 9.1.krev/16.1. G
(Jižní Morava, syn Kubík 05/06)
Kuba, 9+6tt, TP 14.7. (// 3.11.), KO: 15.12./19.12. krev G
(Praha)
Petrajda, 9+5tt, TP 15.7. (?), KO:
(Onen Svět :-D, syn Honzík 01/08)
Čiky, 9+3tt, TP 17.7. ( 14.11.), KO: 9.12.krev/ 9.1.UTZ G
(Kladno)
Alík, 9+2tt, TP 19.7. (// 11.11.), KO: 22.12.
(Praha, okr. Beroun)
ZuzanaM, 9+0tt, TP 20.7. (// 17.11.), KO: 22.12./22.1. G
(Sadská, 26+20)
Dana1980, 8+6tt, TP 21.7. (// 22.11.), KO:
(Karlovy Vary)
Zuzanasinova, 8+1tt, TP 26.7. (// 5.11.), KO: 5.1.krev/12.1. G
(Ostrava, 32+23, dcera Tereza 03/07)
Lleennttiillkkaa, 8+3tt, TP 28.7. (// 18.11.), KO: 18.12.
(Sezimovo Ústí, 29+21))
KacatkoOOO, 8+2tt, TP 11.8. (ET 2embryjka) (// 4.12.), KO:
(Praha, 29+29let)

http://majkynka.xixao.com/files/433.jpg

holky kdo máte termíny nových kontrol a jiné úpravy, tak sem s nimi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
15.12.08 10:13

ahoj holky… tak kdo máte aktualizace, tak pište…

sex u nás tak nějak v normě… ne že bych měla až tak strach, ale opravdu je méně chuti. Jenže manžel při chuti je, tak se snažím mu většinou vyhovět…
nálady tak pozoruji jako obvykle zvýšenou citlivost na cokoli. Jsem dost „háklá“ i normálně, natož v těhotenství. Okolí to ale jakžtakž bere…
nevolnosti bohužel stále přetrvávají. Na začátku minulého týdne mi byly 2dny už líp, ale po té kontrole, jak mi dr posunula TP-jakoby si mimčo uvědomilo, že je mladší a zase to začlo… :? pořád doufám, že mě to do Vánoc pustí… už jen kvůli malé…

konečně mám něco napečeno, tak ještě nějaké dodělávky. Manžel má ve čt narozeniny, tak budeme slavit a v pondělí jdeme do kina, to se těším jak malá…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
15.12.08 10:34

Ahoj holky,
tak jsem vas konecne docetla…ale moje hlava derava si toho moc nepamatuje :-)

Zuzisinova, jak jsi psala, ze nemuzes skoro nic sladkeho, zkus homeopatika nux vomica, obsahuji sacharozu … me to pomahalo sice na chvili, ale lepsi nez nic

Soni, nadherna kocicka :-)

toxoplazmoza - cely zivot ziju se zviraty, hlavne teda psy a kocky…a toxoplazmozu jsem nikdy nemela… ted mam doma jen kocku, ktera nechodi ven (teda jednou utekla) … a cetla jsem, ze je vetsi pravdepodobnost, ze toxoplazmozu dostanes ze syroveho masa nez od kocky.....
navic, kocici zachod se cisti lopatkou, ne rukama…

no se sexem to u nas taky neni zhavy…my to mame ted zakazany, nez se zbavim tech bakterii :-(

jinak jeste beru atb na zanet mocovych cest :-( jsem samy leky…

jo a tehu vitaminy beru…mam tak lepsi pocit…pochybuji, ze bych ovoce a zeleniny jedla dostatek…tak snad tim nic nezkazim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
15.12.08 11:20

ahoj holky,
tak ja to nase mimi prechvalila, dnes je mi zase pekne blbe :cry:
je mi hrozne, navic me rano bolela hlava a ted me zacinaji bolet zada :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
15.12.08 12:04

červenec 2009

Ahoj, všem, tak dneska mi taky není dvakrát nejlíp, šla jsem s malým objednat kapra do masny, takže mi celou cestou zpět ječel, že chce domů kapšíka a hladit :twisted: , nenechá si vysvětlit, že kapřík tam ještě nění, až v sobotu se na něj půjdem podívat, venku jsem se sotva ploužila :( , mám stavy, až do mdlob. Do toho jsem se ještě vůbec nevyspala, protože se malému asi něco zdálo, takže drapl polštář, a lehl si mezi nás, jenže mě kopal do bříška, takže jsem skončila s matrací na zemi :roll: , čehož zas zneužili pesani :lol:

zuzanasinova 9.1.2009 - ultrazvuk + krev pro vyšetření vývojových vad a 16.1.2009 kontrola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí