Poradna duly
Jana Čurdová
tak mi vzali 4 ampulky krve ![]()
a na 6/1 jsem objednana na screening do Olomouce a jsem objednana na 14,30 - 20 hodin, super
pry je strasne moc maminek a ze budu muset cekat
me tam klepne, tam pojedu s taskou jidla
![]()
Holky, mě už asi 2 hodiny docela silně pobolívá v podbřišku, začínám se bát a nevím jestli nemám začít plašit nebo co. Zítra jdu na kontrolu k dr. tak nevím, je to docela nepříjemná bolest. Bojím bojím ![]()
ahoj vsem, dekuji za podporu… tak jsem se ted vratila z nemocnice, jejich EMERGENCY znamena, ze cekate hodiny a hodiny..... jsem po potratu, vycistena, bylo to dost bolestive a neprijemne, ale uz to mam za sebou…manzel me celou dobu drzel za ruku, tak jsme vycerpani oba… bylo to komplikovane, radsi se nebudu rozepisovat, protoze jeste ted vrtim hlavou nad jejich zdravotnim systemem… doktorka rekla, ze za tri mesice se muzem snazit znovu, ale ja uz nechci..... vzhledem k mistnimu systemu pece a vzhledem k nasemu veku uz s mimi nepocitame, budeme asi ten bezdetny „sobecky“ par… lekari se tu pricinou potratu nezabyvaji, i kdyz jsem potratila podruhe v 10 tydnu, takze tady pomoc uz opravdu nehledam… to jsem se nejak rozepsala ![]()
Vam ostatnim preji pohodovych zbyvajicich 7 mesicu a krasne miminka… a krasne stastne a spokojene vanoce......
ahoj holky teda vy jste toho nabrebentili já už se v tom naprosto ztrácím ![]()
Liki je mi to moc líto, drž se holka určitě každá z nás na Tebe moc myslí.
Ajiku mlíčko mi na pálení žáhy pomáhá a dobré je Rennie,, prý se i normálně v těhu může
já jsem naprosto k ničemu pořád silné nevolnosti, když jsem v klidu je to lepší, jak začnu vyvíjet nějakou aktivitu je to naprostý horor, takže pořád na neschopence. Začínám z toho být dost nervozní, pořád mi vrtá hlavou, jestli není nějaký problém, když je mi tak zle. Spousta lidí na mě kouká jak na blázna, že mi přeci tak zle být nemůže. Doktorka tvrdí, že mimi je OK,, že prý to každý snáší jinak, přijdu si jak blázen, že jsem tak vyřízená, ale nemůžu si pomoci a to nejsem žádná cíťa obvykle si jen tak nelehnu.
V práci už jsem to řekla a jediná reakce šéfika byla že mě seřval že manželka taky těhu byla a za celou dobu zvracela jen jednou tak ať přestanu být hysterická… ![]()
jinak ty kalhoty mají v CA a prý stojí asi 800 nebo tak nějak, vzhledem k tomu že jsem na neschop. tak si lebedím ve vytahaných teplácích,, ale taky si je hodlám koupit.
Liki Drž se a nenech se od miminka odradit blbým přístupem doktorů. To by byla škoda, ne?? Za to nestojí!! A nikdy přece není dost pozdě na miminko (sice nevím kolik ti je), ale podívej se po světě běhá i paní co porodila v šedesáti. Změn doktory - na to máš právo - a začněte s čistou hlavou hezky od začátku a uvidíš, že se tady za pár měsiců potkáme a budeš štěstím bez sebe ![]()
čiki děkuju za radu s Rennie, zítra si je jdu koupit. Protože to byla děsná zkušenost. A s tou nevolností už to bude jen lepší, ted bychom měly mít hormony na vrcholu a pomalu by se to mělo uklidnovat. Musíš tomu pevně věřit a ono to bude OK, ona ta mrška psychika udělá taky dost.
![]()
Přesně tak liky, to že jsou doktoři občas blbý, ti přece nenechá vzít radost z miminka a na věku nezáleží…podívej na Basikovou......Jinak je mi to moc líto.
ajiku já se k tomu upínám každý mě říká vydrž holka do konce 3-4 měsíce,
tak se k tomu vysloveně modlím. Zatím mám pořád dole 7 kilčo a nahoru ani deka,, tak aspoň nebudu muset shazovat.
ještě k tomu sexíkovaní co se tu psalo,, tak já mám pak taky velké bolesti v podbřišku, vysvětlení lékařů prý je že orgastické stahy jsou podobné stahům při potratu a do konce 3.měsíce je z toho tělo trošku paf. Takže když se cítíte OK sexíkujte a užívejte si pokud to není ono počkejte si na konec třetího měsíce.. ![]()
já bych si sexíkovala, ale nemam na to absolutně náladu, nijak se o mimi nebojim, ale ta chut tam prostě neni, jako by se vypařila
Asi to budu muset v pondělí probrat s doktorem ![]()
Ahoj, taky je mi dneska hoodně zle
, od rána mě celkem dost bolí bříško
![]()
liky držte se, určitě se miminko ještě přihlásí, když to budete „nejméně“ čekat
. Krásné Vánoce
Ajíku na pálení žáhy je třeba i Gaviscon, ten se může taky užívat v těhotenství
čiki zkoušela jsi nějaká homeopatika? Někomu třeba nezabírá, jiným ano. Mě teda osobně nejvíc zabral zázvor, dá se koupit v tabletkách,někomu to ale zas pomůže, někomu, ne. Znám maminku co jej i pojídá, protože jí to lépe pomáhá, než v tabletkách ![]()
jito bude to znít třeba blbě, ale nemáš třeba zaražený větry? Mně nedavno v noci začlo taky bolet břicho a pak jsem zjistila, že to byly potvory větříky. ![]()
jinak holky měly jste pravdu je to jako droga, neni den kdy bych se sem alespon 4× nepodivala jestli někdo něco nepísnul.
Hodně jsem se toho tu dozvěděla, mnohokrát jsem zjistila, že jsme na tom všechny dost podobně. Dodává mi to elán. ![]()
tak tu bolest už taky znám, ale dneska to nejsou
. Ono byl dneska docela náročný den, vyřizujeme hypotéku, tak jsme dnes byli debatovat o dalších problémech, tak se nás tam snaží opít rohlíkem, tak nevím, jak to vše dopadne ![]()
zázvor na mě bohužel neplatí,, jsem fakt divná,, a po lízátkách je mi ještě hůř,, ![]()
ale snad už to přejde..
Tak lízátka jsem taky nemusela, to jsem je zkoušela u Kubi, a ted jsem je ani nekupovala ![]()
Ahoj holky já jsem dneska totálněk.o a to jsem se zbavila dítěte
hlídá babička tak snad zítra něco konečněnudělám , třeba dobalit dárky atd, upéct ještě neajké cukroví, uklidit aspoň trošku no uvidíme kolik toho zvládneme.
Jituš odkud přesně jsi? Já jsem z Brna a dělám finančního poradce, tak možná bych pomohla i s hypotékou… A jeslti se můžu zeptat, kde si ji vyřizujete? A taky teď je vhodné si brát hypotéku, jsou snížené úrokové sazby… Dyštak mi napiš mailíka, nebo někam soukromě, jestli to nechceš rozebírat takhle otevřeně ![]()