červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
17.12.08 20:56

Jéjda, omlouvám se, nějak mně to tu nepřihlásilo,jak je to tu nové a tak jsem nenapsala příspěvek pod svým jménem… Ten poslední anonymní s tím hrozným množstvím komentářů je MOJE :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
17.12.08 21:10

Lentilko , no tak, nesmíš hned vidět to nejhorší. Mě teda bříško nebolelo, ale tak nějak mě píchalo v podbřišku. Dokrtorka mi řekla, že je tím jak se roztahuje děloha a ať zbytečně neplaším. Ale abych ti pravdu řekla, tak včera mi bylo zle (kvůli alergii) a měla jsem strach taky zatím je to ale ok…držím palečky!

Liky , myslíš že je to systémem? Nemůže to být jen jedním doktorem? Přece si neupřeš miminko? Nevím kolik ti je,ale znám jednu paní, která si mimi nadělila k 45. narozenínám a říká, že to to, co jí v životě scházelo…není možnost zajem sem k nám do Čech a nechat se vyšetřit, jestli není někde problém? Začni papkat tu listovku už teď a zkus to ještě - držím ti palce :-) Holky , já mám takovej dotaz, ale je to trochu no…intimní…a nevím, jestli se to hodí… :oops: když jdu na záchod, tak se mi občas stane, že se mi „víteodkud“ :oops: táhne taková jakoby „slina“nebo hlen (ale maličkej). Je to bez zápachu, průsvitné… moje máma říká, že je to normální a s těhu to neouvisí…co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
17.12.08 21:46

ZuzanaM Zuzko k tý intimnější otázce, je to opravdu uplně normální v těhotenství, že výtok je silnější než-li obvykle. Já to mam stejně. Občas si musim vzít i intimku. Prý se ty sliznice víc zvlhčují :wink: Takže žádný obavy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
18.12.08 00:27

Alík: , dík za odpověď…já chápu zvýšený výtok, ale tohle se tak nějak táhne… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
18.12.08 01:30

Holky,loucim se,ceka me revize,mimisek se nevyviji tak jak ma :-(

Preju vsem pohodove tehu a zdrave mimisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
18.12.08 06:50

Dano drž se a ozvi se jak je. Držíme všechny palečky aby se co nejdříve znovu zadařilo a vše probíhalo o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
18.12.08 07:52

ahoj těhulinky :wink:
zuzkoM já mám jak hodně bílý výtok, tak i ten tahavý hlen, jak píšeš, ale je to v pořdku, tak neboj :wink:
Dani moc mě to mrzí, drž se, holka a uvidíš, že se brzo zadaří a všechno bude oki, myslíme na tebe :wink:
pavli to ti moji včera tak zlobili, že jsem po nich skoro skočila, ale ráno, když jsem je šla budit, už byli oblečení, muchlovali se s kočkou a byli jak andílci :wink: zítra si je na víkend bere bývalej, tak musím taky zabalit dárky, ale moc se mi do toho nechce :wink:
včera byl přítel s klukama v City parku, aby mi koupili něco pod stromeček, měl nafocený na mobilu, jakou potřebuju řasenku, parfém a tak, aby mi nekoupili něco blbě :lol: a řekl klukům, že jak to vykváknou, sebere jim karty Pána prstenů :wink: ani nepípli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
18.12.08 08:17

Dani to mě moc mrzí, ale možná je to lepší než kdyby se pak miminko narodilo nemocný, nebo něco horšího.
Tak jsem byla dneska poprvý v poradně, teda mamin tam bylo požehnaně, ale já jsem musela působit jako mimoň, nevím kolik jsem vážila před těhu, nevím kolik měřím a ještě jsem přišla s chlapem, mám úzkou pánev dle pana doktora a netekla mi krev. Vždycky mi tekla normálně, ale dneska prostě ne, taže chudák sestřička tahala jak mohla, mě už pomalu modrala ruka. No děs běs. Příští týden v úterý jdu na screening a jestli se to bude opakovat, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
18.12.08 08:28

Dančo je mi to moc líto! To je opradu hrozný.. Opatruj se a uvidíš, že příště už se zadaří!! Držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
18.12.08 09:10

Ahoj holky,

Liky, moc me to mrzi, ale nevzdavej to! Kup si vitaminy pro planovane tehotenstvi (jsou pro podporu plodnosti a udrzeni plodu)

Danus, :-( drž se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
18.12.08 09:44

Lily, Danuš…to je mi moc líto…držte se holky…a hlavně to nevzdávejte…určitě se dočkáte zdravého mimíska :wink:

Holky chci se zeptat jak na tom jste s poprsím..já teda nikdy neměla nic moc…něco mezi 1-2…ale teď už mám tak 2-3..a mám pocit, že denně jsou větší a větší. Manža je spokojenej…ale já se trochu bojím kam to až půjde…vždyť jsem teprve 10 tt :o 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
18.12.08 10:05

Ajik tak já už jsem všechny své podprsenky odložila a mám doma teď jednu co mi je tip ťop, normálně mám košíčky C, tak nevím jakou si dnes koupím, už jsem z toho taky docela nesvá a to prej zdaleka není konec, co jsem tak vyzjistila od mých kamarádek mamin :o , doufám, že teda budu mít alespoň dost mlíčka pro prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
18.12.08 10:06

ajiku mě prsa taky narostla, teda já je měla po klukách takový vytahaný, teď jsou zase plný, ze začátku mě bolely z boku, ale už to povolilo, myslím, že neporostou pořád, akorát si pamatuju, že v porodnici jsem dost trpěla, protože se mi udělalo hodně mlíka, tak pro celý oddělení :lol: to byly fakt mlíkárny, ani jsem nemohla ležet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
18.12.08 10:13

Ajiku mě také narostly prsa, ale jak.. :roll: .. Normálně jsem měla B a teď už mám určitě C. A jinak mě ty prsa pořád strašně bolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
18.12.08 10:17

červenec 2009

boruw[/b ]Ahoj, tak hypotéku máme již vyřízenou, už jen podepíšem úvěrové smlouvy :D , ono spíš je „problém“ s jednou spolubydlící, je to barák, kde jsou udělané 3 bytové jednotky, a náš byt je nejmenší, tak jsme chtěli udělat nějaké stavební úpravy, aby se nám to trochu zvětšilo. Ted se domluvila s nějakou známou,která si chce udělat ještě byt na půdě. O to mě nejde, ale požaduje místnost co je zatím vedena jako společný prostor vyměnit za naší 1/3 půdy, což se mi z finančního hlediska vůbec nelíbí, jedná se o místnost cca 4m2. Proč bych někomu cizímu měla dát něco jen tak za darmo, že, když já si to musím zaplatit, tak budou ještě boje :? . Jinak další problém byl se zahradou, manžel jak se tam těšil, tak už je veeelmi znechucený, chce to ještě celkovou rekonstrukci.Tak bydlet budem snad v březnu :roll: . Jinak jsem taky z Brna, momentálně bydlíme skoro v centru, stěhovat se budeme do Líšně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí