Poradna duly
Jana Čurdová
Jéjda, omlouvám se, nějak mně to tu nepřihlásilo,jak je to tu nové a tak jsem nenapsala příspěvek pod svým jménem… Ten poslední anonymní s tím hrozným množstvím komentářů je MOJE ![]()
Lentilko , no tak, nesmíš hned vidět to nejhorší. Mě teda bříško nebolelo, ale tak nějak mě píchalo v podbřišku. Dokrtorka mi řekla, že je tím jak se roztahuje děloha a ať zbytečně neplaším. Ale abych ti pravdu řekla, tak včera mi bylo zle (kvůli alergii) a měla jsem strach taky zatím je to ale ok…držím palečky!
Liky , myslíš že je to systémem? Nemůže to být jen jedním doktorem? Přece si neupřeš miminko? Nevím kolik ti je,ale znám jednu paní, která si mimi nadělila k 45. narozenínám a říká, že to to, co jí v životě scházelo…není možnost zajem sem k nám do Čech a nechat se vyšetřit, jestli není někde problém? Začni papkat tu listovku už teď a zkus to ještě - držím ti palce
Holky , já mám takovej dotaz, ale je to trochu no…intimní…a nevím, jestli se to hodí…
když jdu na záchod, tak se mi občas stane, že se mi „víteodkud“
táhne taková jakoby „slina“nebo hlen (ale maličkej). Je to bez zápachu, průsvitné… moje máma říká, že je to normální a s těhu to neouvisí…co vy na to?
ZuzanaM Zuzko k tý intimnější otázce, je to opravdu uplně normální v těhotenství, že výtok je silnější než-li obvykle. Já to mam stejně. Občas si musim vzít i intimku. Prý se ty sliznice víc zvlhčují
Takže žádný obavy ![]()
Alík: , dík za odpověď…já chápu zvýšený výtok, ale tohle se tak nějak táhne… ![]()
Holky,loucim se,ceka me revize,mimisek se nevyviji tak jak ma ![]()
Preju vsem pohodove tehu a zdrave mimisky.
Dano drž se a ozvi se jak je. Držíme všechny palečky aby se co nejdříve znovu zadařilo a vše probíhalo o.k.
ahoj těhulinky ![]()
zuzkoM já mám jak hodně bílý výtok, tak i ten tahavý hlen, jak píšeš, ale je to v pořdku, tak neboj ![]()
Dani moc mě to mrzí, drž se, holka a uvidíš, že se brzo zadaří a všechno bude oki, myslíme na tebe ![]()
pavli to ti moji včera tak zlobili, že jsem po nich skoro skočila, ale ráno, když jsem je šla budit, už byli oblečení, muchlovali se s kočkou a byli jak andílci
zítra si je na víkend bere bývalej, tak musím taky zabalit dárky, ale moc se mi do toho nechce ![]()
včera byl přítel s klukama v City parku, aby mi koupili něco pod stromeček, měl nafocený na mobilu, jakou potřebuju řasenku, parfém a tak, aby mi nekoupili něco blbě
a řekl klukům, že jak to vykváknou, sebere jim karty Pána prstenů
ani nepípli ![]()
Dani to mě moc mrzí, ale možná je to lepší než kdyby se pak miminko narodilo nemocný, nebo něco horšího.
Tak jsem byla dneska poprvý v poradně, teda mamin tam bylo požehnaně, ale já jsem musela působit jako mimoň, nevím kolik jsem vážila před těhu, nevím kolik měřím a ještě jsem přišla s chlapem, mám úzkou pánev dle pana doktora a netekla mi krev. Vždycky mi tekla normálně, ale dneska prostě ne, taže chudák sestřička tahala jak mohla, mě už pomalu modrala ruka. No děs běs. Příští týden v úterý jdu na screening a jestli se to bude opakovat, tak nevím.
Dančo je mi to moc líto! To je opradu hrozný.. Opatruj se a uvidíš, že příště už se zadaří!! Držím palečky!!!
Ahoj holky,
Liky, moc me to mrzi, ale nevzdavej to! Kup si vitaminy pro planovane tehotenstvi (jsou pro podporu plodnosti a udrzeni plodu)
Danus,
drž se…
Lily, Danuš…to je mi moc líto…držte se holky…a hlavně to nevzdávejte…určitě se dočkáte zdravého mimíska ![]()
Holky chci se zeptat jak na tom jste s poprsím..já teda nikdy neměla nic moc…něco mezi 1-2…ale teď už mám tak 2-3..a mám pocit, že denně jsou větší a větší. Manža je spokojenej…ale já se trochu bojím kam to až půjde…vždyť jsem teprve 10 tt
![]()
Ajik tak já už jsem všechny své podprsenky odložila a mám doma teď jednu co mi je tip ťop, normálně mám košíčky C, tak nevím jakou si dnes koupím, už jsem z toho taky docela nesvá a to prej zdaleka není konec, co jsem tak vyzjistila od mých kamarádek mamin
, doufám, že teda budu mít alespoň dost mlíčka pro prcka.
ajiku mě prsa taky narostla, teda já je měla po klukách takový vytahaný, teď jsou zase plný, ze začátku mě bolely z boku, ale už to povolilo, myslím, že neporostou pořád, akorát si pamatuju, že v porodnici jsem dost trpěla, protože se mi udělalo hodně mlíka, tak pro celý oddělení
to byly fakt mlíkárny, ani jsem nemohla ležet ![]()
Ajiku mě také narostly prsa, ale jak..
.. Normálně jsem měla B a teď už mám určitě C. A jinak mě ty prsa pořád strašně bolí..
boruw[/b ]Ahoj, tak hypotéku máme již vyřízenou, už jen podepíšem úvěrové smlouvy
, ono spíš je „problém“ s jednou spolubydlící, je to barák, kde jsou udělané 3 bytové jednotky, a náš byt je nejmenší, tak jsme chtěli udělat nějaké stavební úpravy, aby se nám to trochu zvětšilo. Ted se domluvila s nějakou známou,která si chce udělat ještě byt na půdě. O to mě nejde, ale požaduje místnost co je zatím vedena jako společný prostor vyměnit za naší 1/3 půdy, což se mi z finančního hlediska vůbec nelíbí, jedná se o místnost cca 4m2. Proč bych někomu cizímu měla dát něco jen tak za darmo, že, když já si to musím zaplatit, tak budou ještě boje
. Jinak další problém byl se zahradou, manžel jak se tam těšil, tak už je veeelmi znechucený, chce to ještě celkovou rekonstrukci.Tak bydlet budem snad v březnu
. Jinak jsem taky z Brna, momentálně bydlíme skoro v centru, stěhovat se budeme do Líšně.