Poradna duly
Jana Čurdová
Boruwko, to nevím, ale já ještě nemám ani průkazku, tu snad dostanu teď v to pondělí, ale o poradně už Mudra mluvila…ale rozdíl? Nevím…já jdu na 7 ráno, měla hodně plno, ale první návrh byl taky na devátou ![]()
Boru zase až tolik jí není víc to je na druhém odběru.
Já tady přes svátky budu tak snad tady někdo bude.
Já se zbláznil a na poslední chvíli peču
co jsem nestihla a už jsem k.o.
Ahojky
Pavlušo, neříkej, že při druhém odběru budou té krve brát víc, mě už takhle nemohla vzít a já tam skoro kolabovala, no to se mám na co těšit.
No jak jsem psala měla jsem výjimečně i já, taky mi ji nemohla nabrat
Holky já jdu v úterý na screening a po dnešním odběru krve mám z toho docela hrůůůůzu. Je to to vyšetření, jak berou moc krve? ![]()
boruwecko ty jdeš na screenig, ten co se platí? potřebovala bych vědět, jestli je to vnitřní, nebo se bude dělat už přes bříško, chtěla bych tam vzít manžela a malého, at se podívají na mimíska
,jinak Pů,Ijáčka a klokánka jsem kreslila malému na zed, a chtěla bych mu to zas nakreslit v jeho novém pokojíčku, ale nevím, jak to zvládnu, protože jedna postavička mě trvala cca 6hodin ![]()
Jituško , půjčila jsem od sestry omalovánky s méďou pů a kamarádama
, mamina nám taky kreslila na zeď…do dneška na to ráda vzpomínám…asi budu taky kreslit…mohla bych ti kdyžtak poslat ty obrázky mailem. Jsou tam moc pěkný…bohužel je sem neumím vložit ![]()
Holky, mě Vám se dělá šílená vyrážka na hrudníku, teda nevím nevím, ale jestli to do ledna nepřejde, tak budu v těch svatebních šatech vypadat jako s nějaký svrabem
. Jo nevíte jak je to s barvení hlavy? Můžu nebo ne? Dík
zuzanaM tak jestli mi to můžeš poslat na email, taky jsem to kreslila z nějakých omalovánek
. A myslím, že hlavu si můžeš klidně nabarvit ![]()
ZuzanaM, Boruwecka holky já jdu taky v pondělí na kontrolu. to je shoda ![]()
Jééé vy máte taky rádi Medvídka Pú??? TO je skvělý že nejsem jediný totální magor. Já už mam doma asi patery dupačky s mědvídkem pú a do pokojíku taky hodlám nakreslit tuhle bezva partu. Řikala jsem si, že mě dítě jednou pošle s Medvídkem pú do háje ![]()
tak to snad ne
, komu by se medvídek Pú nelíbil?
u nás teda jako první v řadě vedli strýček Fido s Tipem a Ťapem, na které jsme s manželem byli pak už alergičtí
(naštěstí se naše Pípí nemohlo rozhodnout, jestli se chce dívat na Macha a Šebestovou, nebo na Žofku, tak tam pro jistotu strčil obě dvd, takže je kaput
), potom jel krteček, kterého jsem mu taky nakresila a ke vší spokojenosti mu chyběl už jen vrtulník
, takže jsem dokreslovala ![]()
Holky já taky miluju medvídka Pů teda hlavně Prasátko a Iáčka, máme je na dveřích do bytu barvičkama na sklo, loni jsem pod stromečkem našla tričko s prasátkem a mám noční košily s prasátkem a oslíkem. Jinak barvit hlava se může, ale je riziko toho, že to špatně chytne.
Alík , ty už sis kupovala dupačky? Já z toho mám docela hrůzu a tak jsem si říkala, že to odsunu až na dýl…
Lentilko , díky moc za odpověď, už jsem klidnější ![]()