červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
18.12.08 10:34

červenec 2009

Ajik tak prsa se mi tak zvětšila, musím mít podprsenku, protože jak jsou těžké,tak mě to potom strašlivě bolí, a mám je hrozně citlivé, musím si dávát hodně pozor např. při utírání, protože jak nechca přejedu přes bradavky tak to strašlivě bolí :( . Chtěla jsem si koupit už kojící podprsenku, a paní mi řekla, at raděj počkám ještě tak dva týdny před porodem, že se mi ještě tak dvakrát zvětší. Což jsem na ni zůstala hledět, protože už ted se mi zvětšila tak o dvě čísla :oops:

Danuš , myslím na tebe a držte se, jak tu psala lleennttiillkkaa, tak je to možná tak lepší. Trošku vím, o čem mluvíš, protože podobný problém jsem měla při prvním těhu, jenže to bylo mou vinou, protože jsem se bála, že moc přiberu, tak jsem schválně moc nejedla, a tělo vyžadavalo pravý opak, pan doktor mi tenkrát strašlivě vynadal. Možná jedinou omluvou bylo to, že jsem dočetla v jedné „chytré“ knize, jezte jako dosud, to že jste těhotná neznamená jíst za dva, tak jsem to asi špatně pochopila. Ale u nás to naštěstí dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.12.08 12:10

Jééé Jituš do Líšně ??? Já jsem z Líšně :lol: :lol: :lol: tak to je lekračnííí :) kam přesně? Já bydlím úplně na konci Líšně u Hřbitova na nové ulici nad ulicí Staré Zámky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
18.12.08 12:21

Tak holky já se loučím, mizím..od zítřka mám dovolenou . Zítra dám určitě vědět jak dopadl UTZ a pak mezi svátky občas nakouknu.
Všem Vám přeju pohodové Vánoce, pohodové svátky a žádné nevolnosti. A všem to nejlepší vykročení do Nového roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
18.12.08 12:39

červenc 2009

boruwecka jééé, tak to je paráda, protože my bychom měli bydlet na Šimáčkové, to je kousek od hřbitova, ty bydlíš v těch nových domkách? Byli jsem tam před měsícem se podívat po okolí a tam měl někdo koně, nebo přívěs na koně, tak jen mě to tak ted napadlo :D :D

ajik taky přeji krásné Vánoce vše nej nej do nového roku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.12.08 12:44

Tak to byl náš domeček s přívěsem na koníky :) žlutý domeček :D tak to je teda haluz :lol: tak to jsme skoro sousedky :) kdy že se to stěhujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
18.12.08 12:53

červenec 2009

tak to je teda bezva :D :D , ono si toho napřed všiml malý, protože tam bylo naté polní cestě hned u plotu hřbitova plno obtisklých podkov, tak malej stopoval :D . No dneska jdeme konečně podepsat smlouvy o úvěru, takže v momentě jak to bude přepsané na katastru můžem začít opravovat, ale kdy se budem stěhovat to nevím, protože to potřebuje celkou rekonstrukci, když jsem ten byt viděla poprvé, jsem se týden vzpamatovával, nechápu jak v takovém chlévku někdo může vychovávat dítě :cry: , no ale to je jeho věc. On sice se nabýdl tchán, že tam bude makat, manžel chodí od rána do večera do práce, takže vůbec nevím, kdy bychom se mohli stěhovat, ale doufám, že někdy kolem toho března :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
18.12.08 13:39

Ajiku přeji také krásné Vánoce a do do toho Nového roku jen to nejlepší hlavně zdravá miminka.. :-).

Jitka85, Boruwecka - teda holky to je náhoda.. :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
18.12.08 13:48

červenec 2009

IvkkaaP jj, to je :D , a jsem velice ráda, protože co bydlíme už čtyři roky v Brně tak tady nemám vesměs žádnou kamarádku, ted jsem se minulý týden tady v ulici seznámila s jednou paní, tak chodíme ven, aby se děti vyblbli, ale to stěhování, mě celkem mrzelo :lol: , sice jsem se těšila konečně že budeme mít svoje, bude k tomu kousíček zahrádky a je to v klidné části, ale zas žádná kámoška na pokec, to jsem se bála, ale už nemusím, snad :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.12.08 14:23

NO, to je fajné, Jituš, už se mooc těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
18.12.08 14:35

no to mate teda tema- prsa… ja pomalu žádný nemam :lol: takže neřešim

boruw, jitus, ten svět je ale malej :-) jedny holciny z jine diskuze zas po čase zjistili, ze spolu chodili do školy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
18.12.08 15:46

Loan tak to je taky dobrý. No já tady taky narazila na dvě skorotáboračky tak snad nám to kafíčko taky vyjde dpcela dost se těším, nějak tady nikoho taky nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
18.12.08 16:21

Dnes jsme naposledy v práci, tak nevím, jestli se pak stihnu ještě připojit, takže bych vám chtěla popřát krásný svátky a š´tastný nový rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.12.08 16:39

Loan To je ale krásný obrázek, hned jsem si ho ztáhla :lol: mám hrozně Medvídka PÚ, Íjáčka a spol hrozně ráda :) Jinak taky myslím, že návštěvnost opadne i z mé strany, ale ještě se ozvu v pondělí 22.12. to jdu k Dr. a pak 29.12. to je screening. Máme s přítelem nápad, že budeme rozdávat pf jako utz snímek naší fazolky :lol: myslím, že budou lidi hodně v šoku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
18.12.08 17:32

Tý jo, to teda koukám na tu náhodu, to je fajn…ale já tu asi na nikoho nenarazím, co? :cry: No, neva třeba se taky někdo najde…

Boruwko: taky jdu na kontrolu 22.12. - tak přeju hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.12.08 17:34

a v kolik jdeš, Zuzko? já v devět. Taky přeji úspěšnou kontrolu. A chtěla jsem se zeptat, jaký je rozdíl mezi kontrolou a poradnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí