Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,jdu vás pozdravit
Teď nějak nestíhám,tak jsem vás ještě ani nedočetla,jen ty poslední příspěvky.Jak to dopíšu,hned to napravím ![]()
V pátek jsem byla v Praze na krvi a taky jsem nebyla na lačno.Protože chodím ještě ke svojí gynd.tak tam jdu na krev zítra ráno a tam mám být na lačno a ještě mám přiněst moč
No jinak utz mám až 9.1 v Praze a 14.1. tady u nás.Teda jsem na to zvědavá,těším se moc a taky se moc bojím ![]()
Tak já jdu dočítat,zatím pa ![]()
Ahoj,
boruwecka neboj, ono možná, když babičce řekneš, že čekáte miminko, tak se třeba do toho pořádně zapře, právě, aby to miminko ještě mohla vidět a pochovat si ho
. Včera jsme se tak o tom bavili s manželem, a řekl takovou možná ne zrovna větu, kterou bys chtěla asi slyšet, ale možná na tom něco pravdy bude. Pokud jsem dobře četla, je to tvoje prababička, takže to už bude mít určitě „svoje roky“, z příspěvků, jsem vyčetla, že jí máš velice ráda
, ale vem si to třeba z její stránky. Už ji určitě trápí různá zdravotní onemocnění, a třeba si sama říká, že by jí už mohlo být lépe tam nahoře. Nezlob se, jestli tě s tady s tím nějak rozzlobím, ale třeba si to ona zrovna přeje, prostě odejít,nechat za sebou jen krásné vzpomínky a dát místo někomu jinému…Ze svých matných vzpomínek si pamatuji na svou prababičku, jak doslova láteřila, aby už mohla jít za svým manželem, kterého velice milovala ![]()
kuba neboj, výsledky dopadnou určitě dobře
, já jdu na screeníg a kervní testy v lednu a taky se trochu bojím, aby to bylo vše ok, ale pevně věřím, že bude a v červenci si pocháváme miminko, na které se moc těšíme ![]()
vana - do vany chodím taky, je to jediná „neřest“, kterou si prostě neodpustím, bohužel, a to si napouštím opravdu velmi horkou vodu, protože je mi hrozná zima a to mám na sobě tlustý svetr a sibiřky, liju do sebe teplý čaj, a stejně nic nepomáhá ![]()
boruwecko moji prababicce je 97! let…jeste nez jsem otehotnela s Tomaskem tak jsem prababbicku byla navstivit,jindy ciperna to starenka ktera cgodi na prochazky a ma chut k jidlu…najednou kolem ni bylo velmi spatne,citila jsem ze jeji energie je velmi velmi spatna a jemne jsem na to upozornovala moji maminu ze bohzel mam takovou tuchu ze se babicka nedozije Vanoc v temze roce.Potom jsem otehotnela,vsem jsme rekli na konci 3.mesice ze jsem tehotna a prababicka se na prapravnoucka velice tesila!!!Vis jak to dopadlo?…Pred Vanoci mela zapal plic a byla v nemocnici ale v tu chvili jsem vedela ze to v pohode zvladne
.Jeji touha po mrnouskovi byla tak velika ze ji navratila na nejakou dobu jeste zdravi a dopadlo to tak jak to dopadlo i kdyz to melo byt jinak.Ted mela zlomenou nohu ale jinak je fit,o druhem mrnouskovi jeste nevi,rozhodla jsem se poslat jim vanocni prani s pranim i od bunacka v brisku,tak se to dozvi tak jsem zvedava.....
U vas at to dopadne jak to dopadne…jiste nepujde pouze o to zda uvidi nebo neuvidi prapravnoucka,ale o to ze se dozila(uz predbezne) toho krasneho titulu a beztak ho jednou uvidi,protoze ji ho ukazes at bude kde bude
.Kricet nemusis, zkus ji treba vzit ruku a polozit na brisko a mrknout na ni,nerikej mi ze jako zenska to hned nepochopi
Vse bude dobre neboj!!Byt v nemocnici v tomto veku nahani hruzu ale pokud je silna osobnost bude naopak verit ve vyleceni a vy ji v te vire muzete pomoct a pujde to lepe ![]()
Jo tak jsem se byla zaregistrovat tady v praze v porodnici v Podoli prosim pekne a na muj termin porodu 3.7.meli poslednich 80!!mist,pani me rikala ze do tri dnu se honem musim zajit zaregistrovat nebo uz me tam taky nevezmou.Byla jsem tam v patek!!!!!!!Takze radeji nevahejte holky a informujte se ve sve vyhlidnute porodnici kolik eventuelne jeste mate casu na premysleni…
jitko to boruwecce jsi napsala hezky.....ja mam takhle vzpominku na ,anzelova dedecka,jindy desny brucoun a neknuba a mam v hlave na neho absolutne posledni vzpominku na posledni den kdy jsem ho naposledy videla–mava nam z okna a usmiva se!!!! Po nejake dobe jsme se dozvedeli ze umrel,ze byl v nemocnici a ze si doslova umrit i pral.....Ale to jejedno,dost o umirani,nikdo tiu jeste neumira ![]()
kubo neboj bude to dobre
Zvedavost je obcas pekna mrska co? a hlavne nevedomost…hja si pamatuju,ja se strasne moc bala prvniho tehotenstvi pri testech na AIDS a opravdu velmi velmi jsem si oddychla kdyz bylo VSE v poradku!! Kdysi za mlada jsem totiz mela neco i s jednim cernochem z Afriky co zije tady v Praze…Fakt jsem se bala vysledku…moc.
Holky, děkuji vám hrozně moc… Nabídlo mně to víc pohledů na situaci. Jsem Vám za to moc vděčná. Dneska tedy jdeme na ty prohlídky
jsem z toho nějak nervóznííí
Už aby to bylo za mnou… Seznam otázek jsem si nenapsala, takže se zase nic nedozvím
Nevím, jestli mii budou brát tu krev, ale každopádně jsem snídala, nevydržela bych až do desíti nejíst… No, každopádně si řeknu o fotešku a pak ji sem hodím… Tak papapa, po kontrole ![]()
Ahojky holky,
tak dnes je vás tu plno, které jdete na kontroly. Tak snad pak budete mít chvilku a písnete a třeba i dáte fotečku.
.
Mě čeka kontrola, až zítra. Už teď jsem z toho nervózní. Strašně se bojím.. ale na druhou stranu věřím, že vše bude OK. Určitě vám zítra písnu. Mějte se hezky. I.
Ahoj holky a krásný předvánoční den !!!
Tak mám radost, volala jsem mémudr na gyn. nabízel mi ty tripple testy za 1000,–Kč, ale že by se musela krev nabrata hned minulý čtvrtek, to jsem ale neměla hlídání tak jsem nemohla. Ted jsem mu ale volala, protože se to prý dá dělat až do 14tt , jestli bychom to nestihly po Vánocích, do 14 tt to prý jde ale jen utz , krev musí být dřív. Tak řekl at zítra ráno přijedu za ním do nem a rovnou mi jí vezme a asi objedná ten UTZ . super, Péta pohlídá Domču a já si tam v klidu ráno zajedu autíčkem
To mám radost, doufám, totižž se vyhnu té amnio jako u Domči, ty nervy pak to je děs, jestli není mímo postižené a jeslti nepotratím..to raději dám těch 1000,–Kč..
Tak! Je to za námi! Paní doktorka mi dělala i cytošku, takže to bylo trošku nepříjemné, ale to k tomu prostě patří. Viděla jsem, jak se tam ten mrňousek hemží. Nejprve spinkal a nehejbal se, byl přilepenej ke stěně, tak nebyla zřetelná páteř a pak kopal a hejbal se, to byl ale úúúžasný, nádherný, zvlášní pocit. Zkusím vymyslet, jak se sem dává obrázek… A ukážu fotešku. Paní doktorka mi dělala vyšetření přes bříško, tak to není tak žretelné, ale pro zkušené očko maminky je to naprosto zřejmé
A jsme o týden mladší.
Boruwko. tak to blahopřeji ! Je to super pocit vid mít něco uvnitř a vlastnit to ještě když je to na tobě plně závislé
Na fotečku se těším a doufám, že pak taky nějakou ulovím na tom lepším utz z z¨toho screeningu..jsem zvědavá, jak to zítra bude..ale hlavně ráda, že mi to ještě udělají ![]()
Ahoj holky, tak se přidávám k oněm šťastným, které mají kontrolu úspěšně za sebou. Bylo to super, v klidu a hlavně v pořádku. Utz mi mudřička dělala ještě vnitřkem - mrňousek má krásných 2,2 cm a pěkně tam sebou mrská. Krásně mu tluče srdíčko a už byly vidět i ručičky a nožičky! Na krev jsem se mohla napapkat, takže paráda. Jsme zdraví…
Na odběry jdu 31.12. do Gennetu a 14.1. mám screening
Super Zuzko
To je paráda, co?
Dr. mi říkala, že mám navštívit zubní a obvoďačku, chápala bych to, ale mám se objednávat jako těhu, nebo jako netěhu? Jakože, mám se zmiňovat do telefonu, že jsem těhu a jdu, protože mi to řekla gynDr. nebo se jen prostě obyčejně objednat? Nevím, co třebas taková obvoďačka bude se mnou dělat ![]()
Boruwko určitě jako těhu, bude ti dělat ko právě jako těhotné, ale nic neobvyklého , tlak a možná ti změří ekg..a u zubní klasická kontrola
Ahoj, já mám také po kontrole, testy z krve v pohodě, jen mám zvýšenou toxoplazmozu, doktor mě uklidnil, že to nic neznamená, ale stejně mám strach. Změřil mi pánev a taky si mám zajit k zubaři, k obvodní a na EKG. Dostala jsem těhu průkazku a za měsíc znovu na kontrolu.
Nemáte s tou toxoplazmozou nějaký zkušenosti, tataráka nejím a kočky ani psy jsme doma nikdy neměli ani nikdo z příbuzných ![]()
Já taky, teď už mnohem větší, než z gyndy…
Navíc mi tam neberou telefon, tak se asi objednám až po svátcích…