červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1120
22.12.08 19:03

No tak já ani neuvažuju o tom, že bych se objednávala před svátky, nechci si je kazit stresem… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
22.12.08 19:34

jo jo taky se objednám až po svátcích, zubaře nemusím…můj dr mě tam třeba vůbec nehnal u 1.těhu ani ted..ani k jednomu doktorovi, ale obvodní ví že jsem těhu a chce abych přišla :.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
22.12.08 19:47

Ahoj holky tak jsem taky zpět. První krev v pořádku miminko má od hlůavičky po prdelku 5,5 cm a je celá maminka pořád máchá rukama :lol: fotečku mám ale je přes bříško tak je to hůř vidět, později vložím. Zítra jedeme na tu genetiku tak večer mpísnu co a jak, zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
22.12.08 20:06

Ahoj holky,
já to nestíhám všechno dočíst,, tak jen tak co jsem proletěla letem světem
každá si vyberte co se hodí :lol:

Alergie na mlíčko. mám také ale teď ho trošku konzumuju je to mála z věcí co můj žaludek snese, a vitamínky beru také Femibion

K těm ztrátám a úmrtím,, je to smutné holky nemyslete na to trápíte sebe i mimisky,, a to není dobře.. nikdo neví jaký čas mu byl vyměřen. Také mi teď o vánocích chybí moje milovaná babi ale víte co ,? já vím že je tu sejně se mnou.. moc mi pomáhala ta věta, že Ti co neměli jist dost síly být nám na blízku na zemi odcházejí do vyšších sfér kde na nás můžou dohlížet a pomáhat nám napořád

Pavluš - já tedy pořád zvracím,, sice již nehubnu stále dole 7 kg,, ale nepřibírám,, a jako somálec teda fakt vypadám,, kruhy pod očima, bílo zelená,, jak kostřička,, ale bříško už trošku mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
22.12.08 20:08

pardon za překlepy ale jak sedím u PC mimisek chce blinkat,, tak se omlouvám že píšu jak negramot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
22.12.08 21:02

krásný večer, tak máme za sebou kontrolu. Jsme v pořádku, krev vyšla na jedničku, krevní skupinu už vím :P , mimísek už má 3,1 cm, doktor chtěl udělat foto, ale malej se tam pořád vrtěl, tak jsem si tentokrát foto nenechala, asi bude po mamince nefotogenický :lol:

Ptala jsem se na ten screening, ale je to prý nějaká novinka v prvním trimestru a je nepovinná a platí se, v 16. týdnu mně pošle na povinnou, kterou hradí pojištovna. Takže říkal, že je zbytečné abych tam chodila, když je vše OK, jen kdybych moooc toužila, že mně tam pošle. Tak počkám za 6.týdnů.

Jinak jsem dnes byla za blba, že prý jsem nepřinesla raní moč, což mi ale nikdo neřek :x

Příští kontrolu máme na 19.1. ve 12:00

Holky začínám být skoro na tuty přesvědčená, že to bude holka, nevim proč, ale mám prostě takový pocit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
22.12.08 21:06

ZuzanaM ptala si se na piercing v pupíku… Já ho mam taky a rozhodně se ho vzdát nechci. Prostě ke mně patří! Našla jsem po dlouhým pátrání, že existuje těhotenský piercing, dá se objednat z Ameriky a stojí cca 350Kč. Uvažuju o něm, ale musí se platit kartou, a tu já bohužel nemám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
22.12.08 21:15

Boruwko, mě obvoďačka dělala ekg, měřila mi tlak a ptala se mě jak se cítím a k zubaři musím taky, ale nechám si to až po novom roce, teda já tu dneska zas přelítla letem světem, ale máte pěkně velký miminka. Já to svoje uvidím až 8.1.. Zítra ráno jdu na ty krevní testy, tak snad mi dobře poteče krev a ne jako minule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.12.08 23:22

Cervenec 09

Ahoj holky. Dnes jsem zde nakoukla a velice mne prekvapilo, kolik nas ceka mimco v cervenci. Cekame jiz druhy prirustek do rodiny. Prvni je jiz trileta Barunka a jake pohlavi bude druhe mimco jeste samozrejme nevime a jsme strasne moc s manzelem zvedavi. Strasne by jsme si prali holku, ale urcite to bude pro zmenu kluk :lol: . TP mam predbezne stanoven na 25.07. Pokud je nektera z vas z Ostravy, budu rada, kdyz se mi ozve. Takze vsem nastavajicim preji krasne a pohodove tehotenstvi, hodne a ohleduplne partnery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
22.12.08 23:53

Alíku, fakt no tak to je super! Kamarád objednává zboží přes net z ameriky, tak to já se poptám! Dám ti pak vědět. Jo a jakej je v tom rozdíl, v tom pircingu pro těhotný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
23.12.08 08:11

Ahoj holky, přeji krásný den :lol: To je moc dobře,že kontroly dopadly u všech v pořádku!!!!!!!!!! Všem gratuluji :srdce: :srdce: :srdce:
Zubař k tomu jsem objednaná v lednu,po půl roce,a zatím mě ani nidko neupozorňoval,že by jsem se k němu měla objednat.A k obvoďákovi mě taky zatím nikdo neposílal.
Screening no protože já jezdím ještě na vyšetření do Podolí,takže budu mít ty scree. asi dva.Z mijí gynd. a v té Praze.Včera jsem byla a krvi a sestřička říkala,že až přijdu toho 14.ledna pro průkazku,tak že mi Dr. udělá nějaký větší utz a že se platí 700Kč a že je to nějaký celý těhotenský balíček 8O Jinak nemám vůbec páru,co to je.Poreferuju až 14.ledna odpol. :lol:
Jinak je mi jako pořád špatně.Stále naštěstí bez zvracení,ale pořád blbě :roll:
Pavluš a můžu se zeptat,ke komu chodíš?
No a dneska se musim pustit do úklidu,a taky uvařit polévku na zítřek,manžel totiž rybí nejí,tak bude mít vývar s játr.knedlíčky :lol:
Tak si užívejte poslední předštědrý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
23.12.08 08:26

Ahojky a preji krasne predsvatecni rano!!!!
Tak piercing s briskem musi vypadat fakt zajimave :lol: Ja kdyz si vezmu ze muj pupik byl absolutne vystrceny ven od nejakeho 7.mesice.....

zubari normalne zavolejte a reknete ze se chcete objednat na prohlidku kvuli tehotenstvi ne? :wink: Nijak bych to nedramatizovala,ale co teda me se tyce,ja si vyzaduju aspon polovicni injekci pokud me neco bude delat,je pro me priserny ten pocit jak me to vrta jak me to vybruje :x

kubo psala jsem tady ohledne registrace v podoli!!!Radeji si tam zavolej a zeptej se do kdy eventuelne mas jeste na zaregistrovani se k porodu cas.Muj TP 3.7. v patek bylo poslednich 80mist coz pani rikala dobehnout si k nim do dvou dnu!!!!!

martino tobe take krasne tehotenstvi a zda to bude kluk nebo holka…se divim ze manzel by nechtel kluka :D .My klucika mame,je uzasny ale kfdyby to ted byla holcicka,vubec bych se nezlobila :lol: Tesila bych se na babske drbaniv puberte a na culicky v detstvi :D

JInak vsem gratuluji k uspesnym kontrolam!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
23.12.08 08:29

krasne rano,
gratluji vsem k uspesnym kontrolam a rovnou se zeptam: holky muzu si brat paralen? me desne boli hlava, vcera jsem mela i zvysenou teplotu, nesla jsem ani do prace, jen lezim.....cetla jsem ze pparalen je pro tehotny ok, jen se nesmi prekrocit 6 tablet denne, to ja beru max 2-3.....
mam strach o toho prdolku v brisku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.12.08 08:49

Ahojky holky!!!
Tak, zítra to všem řeknem!!! Už se nemůžu dočkat těch překvapených obličejů… :lol:
Martinko78 vítám tě tu a moc se mi líbilo přání ohledně ohleduplných a hodných partnerů, protože to zrovna potřebuju. Přítel je děsně neohleduplnej. Ne že by někdy byl (mají to v rodině), ale v tom těhu by mohl trošku změknout. Včera jsme se byli bavit, já s holkama, on s klukama, my skončily dřív a tak jsem pro něj jela a on samozřejmě ještě nechtěl jet. Bylo to v děsně zahulené hospodě. Řekl, ať si na chvíli sednu a že půjdem (copak mu to vůbec nedochází???? 8O ). Tak jsem sedla, vypila jednu kofču a pak jsem řekla, NE, tohle nebudu mimískovi dělat (krom toho, že mně tam vůbec nebylo dobře) a rozhodla jsem se, že si půjdu sednout do auta (ať ho neodvádím a nekazím všem radost) a místo aby ukončil to sezení v hospodě můj přítel, přišel přítel mé kamarádky, který vůbec netuší, že jsem těhu a hned šel platit, že teda jdeme (Díky bohu za něj). Ale přijde mi absurdní, že Petr (ten můj) ikdyž ví, že jsem těhu mně kvůli pivu nechá sedět v té hrozné hospodě a jiný kluk když vidí, že mi to nedělá dobře chce odejít, jen kvůli mně… :x a to je jen jeden z mnoha případů. Tak se dostávám do situace, že nejsme těhotní MY, ale JÁ a že jsem na to sama, bez podpory partnera. Včera jsem mu nemohla nic vyčítat, pánč se nakonec opil a to v tomto stavu nemá smysl řešit a dnes se z toho vyspává, tak nevím, jestli se k tomu dostaneme… Ale budu se o to každopádně snažit, protože si nepřeju, aby se tohle opakovalo. Možná má představu, že on si bude chodit pařit a já pro něj budu jezdit a nikam nechodit, protože jsem přeci těhu, tak proč by se měl omezovat on, že? Já nevím, možná vám to přijde absurdní, ale mně tohle trápí a nevím, jak jej přimět, aby byl ohleduplný a aby bral vážně, že mi občas není dobře atp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.12.08 09:29

Martina78

Ahoj Boruwecko, co se tyce ohleduplnosti tveho partnera, tak si radeji nelam hlavu. Manzel si pral strasne dite a kdyz jsem poprve otehotnela, tak rekl, ze to je fajn a jaky je „kanec“, ze by mu ostatni mohli zavidet :lol: . Cele tehotenstvi jsem na to byla sama, chlapi jsou proste strasni, i kdyz ne vsichni. Znam nektere maminy, ktere cele tehotenstvi nemusely nic delat a partneri kolem nich skakali, ale ja takove stesti nemela. Vzdycky jsem si zakladala na tom, ze jsem samostatna a pak se mi to trochu i vymstilo. Manzel si zvykl, ze jsem samostatna, ze si se vsim vim rady atd. ale domaci prace delame dodnes spolu - krome vareni.
Mozna jedna rada pro Tebe - snad se tvuj partner trochu zmeni, az budes mit viditelnejsi brisko. Snad mu vsechno docvakne a zacne se chovat ohleduplneji.
Tak se holky mejte a vsem preji krasne Vanoce a stastny Novy rok. 2.1. jdu na krev (uz ted je mi spatne - nesnasim injekce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí