Poradna duly
Jana Čurdová
Můžu poprosit o radu, jak to udělat, aby se mi zobrazovaly oba metříky?
Kubo mě se taky dva dny před Štědrým dnem udělalo najednou mnohem líp od žaludku a byla jsem z toho taky vyjukaná. A od 25. mi je zase nevolno…
večer se nadýmám a pořád hrozně krkám ![]()
Mám tendence si několikrát denně šahat na prsa a mačkat si je, jestli je mám pořád citlivý
(a naštěstí mám)
Teď už jsem klidnější, ale 23. jsem měla pěknou depku.
Protože jsme o první mimi přišli v 9tt, ještě jsem si metřík neudělala, ale jsem dnes podle PM 10+2, podle UZ 9+4.
Do gennetu jdu na odběry příští týden, asi půjdu v pátek, na to se prý nemusí objednávat, na UZ do gennetu v 12.1., k primáři Kulovanýmu.
zuzko penez za svatbu je fakt dost…prumerne za malou svatbu se da okolo 30tis,my dali 100tis,meli jsme jen 15 hostu ale spis to u nas delala dovolena za 50 na 14 dni v Egypte 5* hotel,ale byla to tam fakt parada 14 dni si hovit pekne v teplicku ![]()
jitko musis mezi nimi udelat mezeru
Jinak ja hlasim ze me je stale bajecne,nic me netrapi,spatne me neni,nezvracim a pupik me roste jako o zivot i s Tomaskem me bylo maxmalne divne pojidle jinak nic a mam zdraveho kluka.Co teda jsem zpozorovala ze preskla hormonalni valka a to je to,ze uz zase funguju treba do pul 12 v noci ze uz nejsem unavena.
Jsem rada ze u vas Vanoce probehly v pohode i oznameni miminka.Ja si pamatuju kdyz my oznamovali moji babicce,spise fotku jsem ji dala ukazat a my v te dobe meli kotatka…no a babicka na to oukla apovida: Jo tojsou ty vas kotatka?…
no jo,v zivote neco jako fotku z UTZ nevidela ![]()
aliku diky za radu pujdu s do HM podivat
Ja mam nastesti beztak hromadu tunik takze to muzu pouzit i v tehu,ted me dorazi z miibazaru tehu kalhoty a na jare a v lete to budou nejaky sportovni sustaky na gumu s trickem a pak saty nebo sukne na gumu c mam taky.Jsem fakt moc rada ze rodim takhle a ne v zime jako Tomika,zto treba v tramvaji jsem musela rozepinat bundu aby si nekdo vbec vsiml ze jsem tehu
Takhle to krasne kazdy uvidi ![]()
Dobré nedělní ránko holky… Já teda hlásím, že od žaludku je mi taky lépe od Vánoc. Mám spíš problém s kakáním a s obličejem, děsně se mi zhoršil (od Vánoc) hlavně na bradě, takové bolavé fujáky je to děs. Kéž by to aspoň značilo, že to bude holčička ![]()
Svatba nevím, jestli jsem se už zmiňovala, ale je to teď od našich známých nejčastější otázka, na kterou musíme odpovídat
už mně to jde krkem, chtěla jsem se vdávat, ale teďkom, když nám to každý vnucuje se mi to protiví.. takže všem říkám svou představu s miminkem na svatbě, nebo v době, kdy z toho ještě mimi nemá rozum…
Ahoj holky,díky moc za podporu.Jsem z toho prostě nějak vykulená
Jinak mě dneska v noci skolila migrena a je mi blbě.Ale to je od té hlavy ![]()
No tak snad je vše tak jak má!!!!!!!!!!
Nechce se mi volat k Dr. a říkaj jí,že je mi dobře,tak jestli by se na mě mohla podívat
Musim tomu prostě věřit!!!!
Jdu si na chcilku ještě lehnout.A ještě jednou holky DÍKY ![]()
dobré ranko, čtu že vám všem je líp od Vánoc a mně začlo právě od Vánoc bejt šoufl
Jste to normálně na mě hodily ![]()
Posílám vám foto bříška, uplně mně překvapilo, že roste tak rychle, jestli to půjde timhle tempem, tak se budu nakonci valit jak velryba ![]()
Přeji všem hezké odpoledne, nemám teď přístup na net, tak nejsem vůbec v obraze, co je nového. Tak jen screening nám dopadl dobře, prcek má už 15 cm a bříško taky začíná růst. Jen ta nevolnost se mně pořád drží. Už nevím, jak se jí zbavit ![]()
Asi se tady zase nějakou dobu nedostanu, tak vám všem přeji všechno nej do nového roku, ať miminka rostou a dělají nám jenom radost.
Boruwko , vůbec se ti nedivím, že se ti do té svatby nechce. Ono to je sice krásný, ale ty nervy kolem. A ať člověk chce nebo ne, začne najednou pochybovat, jestli to co se chystá udělat je opravdu správné…Na druhou stranu je krásné…
sama v tom mám ještě trochu gulášek, a to se za měsíc vdávám.
Alíku , kdybys viděla mě, tak by sis myslela, že mám nějakou poruchu osobnosti a vymýšlím si, že jsem těhotná
, protože na rozdíl od tebe (máš krásný bříško), já vypadám tak extrémně netěhotně, že už sama začínám pochybovat, jestli jsem vážně těhotná
Jak jsi sem vložila tu fotečku? Mě to vůbec nešlo, dík
No a jinak jsem Michalovi křivdila, protože on je sice v některých ohledech míň pozornej, ale včera jsem si uvědomila, že jsem teď tak strašně protivná, že se mu vůbec nedivím…tak se teď snažím trochu krotit a je to fajn…jen pořád nechápe, že musím po obídku spinkat ![]()
Ahoj holky, jsme se dneska vrátili z hor,tam bylo tak krásně, sníh a sluníčko, tady v nížině je hnusně.
Duuupko to už má mimčo 15cm?Není to nějak hodně, já byla v úterý na ultrazvuku a moje mělo 5 cm.
Hanulko, kdy ti končí v práci smlouva?Mě v srpnu a od koho pak budem dostávat penízky, nevíte jak to je?
Mě špatně už nebývá, jen jsem občas unavená a ráno bych spala hrozně dlouho, nevím jak budu vstávat do práce za týden.
aliku pupik pekny ale ten muj je fakt vetsi
No tak ja mela velke pandero uz v prvnim tehotenstvi to je fotka v galerce a pri druhem tehu roste rychleji.....Stejne nejkrasnejsi ty úpupiky jsou kdyz uz jsou krasne velike a zaoblene ze jde videt ze je zena tehotna a ne tlusta ![]()
zuzkoM ono ti brisko casem vyroste neboj se,ja kdyz porodila tak em tchyne rikala ze znama je v 9.mesici a abych se neurazila ze ona mam pupik jako ja poporodu…ve tretim trimestru bude 100% videt ze jsi tehu a nebudes to muset nikde schovavat-bude teploucko
.Navic…bdu rada pokud nebudes mit velke brisko–bude minmalne vytaghane a bez striji coz u me se bohuzel rict neda,svaly jsem zpevnila jak blazen ale ta vytahnuta kuze se proste zpatky neslisuje ![]()
duupko fajkn zpravicka ze je vsechno OK ![]()
Vercas na fotce je napsáno 15 cm. Minule jsem měla 3 cm a to jsem byla 9+3tt. Takže myslím, že to tak + - odpovídá ne? No hlavně že dr. říkal, že je zdravé a velikost odpovídá stáří.
ahoj holky,
Veru me konci smlouva nekdy v roce 2011, jsem zastup za materskou
pokud odejdes na materskou, tak ti ji bude vyplacet soucasny zamestnavatel, i kdyby jsi sla na pracak…sla by jsi vlastne na neschopenku a zase by to mel platit soucasny zamestnavatel.....takze se o penizky neboj ![]()
Ajíku teda pěkný pupík máš
To já mám o malinkato menší,ale já to doženu,to se nebojím ![]()
Duupka teda,15 cm
No ale když to Dr. potvrdil,že je vše v pořádku,tak je to o.k.
Já teda ani nevím kolik by mělo mít ve 13 tt
My měli v 10+2tt 33,7mm ![]()
Haduko ty jediná mě utěšuješ,že ti nic není
už taky nejsem tak strašně unavená a hlavně už mám i chuť k jídlu.No ale ten strach mám stejně
Mě snad ani ty prsa už nebolí
Nebo jsem tak nervní,že se už moc pozoruju.Možná mě ani před tím tak nebolely,jen jsem to tak nesledovala
No snad to bude všechno nervíkama ![]()
Zuzi tak to nám sem pak musíš hodit fotečku ve svatebním
[bJitko už jsi přišla na ten metřík?