červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
27.12.08 22:24

červenec 2009

zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
27.12.08 22:27

červenec 2009

zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
27.12.08 22:30

červenec 2009

Můžu poprosit o radu, jak to udělat, aby se mi zobrazovaly oba metříky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
27.12.08 22:57

Kubo mě se taky dva dny před Štědrým dnem udělalo najednou mnohem líp od žaludku a byla jsem z toho taky vyjukaná. A od 25. mi je zase nevolno… :wink: večer se nadýmám a pořád hrozně krkám :oops:
Mám tendence si několikrát denně šahat na prsa a mačkat si je, jestli je mám pořád citlivý :roll: (a naštěstí mám)
Teď už jsem klidnější, ale 23. jsem měla pěknou depku.

Protože jsme o první mimi přišli v 9tt, ještě jsem si metřík neudělala, ale jsem dnes podle PM 10+2, podle UZ 9+4.
Do gennetu jdu na odběry příští týden, asi půjdu v pátek, na to se prý nemusí objednávat, na UZ do gennetu v 12.1., k primáři Kulovanýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
28.12.08 08:06

zuzko penez za svatbu je fakt dost…prumerne za malou svatbu se da okolo 30tis,my dali 100tis,meli jsme jen 15 hostu ale spis to u nas delala dovolena za 50 na 14 dni v Egypte 5* hotel,ale byla to tam fakt parada 14 dni si hovit pekne v teplicku :lol:

jitko musis mezi nimi udelat mezeru

Jinak ja hlasim ze me je stale bajecne,nic me netrapi,spatne me neni,nezvracim a pupik me roste jako o zivot i s Tomaskem me bylo maxmalne divne pojidle jinak nic a mam zdraveho kluka.Co teda jsem zpozorovala ze preskla hormonalni valka a to je to,ze uz zase funguju treba do pul 12 v noci ze uz nejsem unavena.

Jsem rada ze u vas Vanoce probehly v pohode i oznameni miminka.Ja si pamatuju kdyz my oznamovali moji babicce,spise fotku jsem ji dala ukazat a my v te dobe meli kotatka…no a babicka na to oukla apovida: Jo tojsou ty vas kotatka?… :lol: :lol: :lol: no jo,v zivote neco jako fotku z UTZ nevidela :D

aliku diky za radu pujdu s do HM podivat :D Ja mam nastesti beztak hromadu tunik takze to muzu pouzit i v tehu,ted me dorazi z miibazaru tehu kalhoty a na jare a v lete to budou nejaky sportovni sustaky na gumu s trickem a pak saty nebo sukne na gumu c mam taky.Jsem fakt moc rada ze rodim takhle a ne v zime jako Tomika,zto treba v tramvaji jsem musela rozepinat bundu aby si nekdo vbec vsiml ze jsem tehu :? Takhle to krasne kazdy uvidi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
28.12.08 08:38

Dobré nedělní ránko holky… Já teda hlásím, že od žaludku je mi taky lépe od Vánoc. Mám spíš problém s kakáním a s obličejem, děsně se mi zhoršil (od Vánoc) hlavně na bradě, takové bolavé fujáky je to děs. Kéž by to aspoň značilo, že to bude holčička :lol:
Svatba nevím, jestli jsem se už zmiňovala, ale je to teď od našich známých nejčastější otázka, na kterou musíme odpovídat :? už mně to jde krkem, chtěla jsem se vdávat, ale teďkom, když nám to každý vnucuje se mi to protiví.. takže všem říkám svou představu s miminkem na svatbě, nebo v době, kdy z toho ještě mimi nemá rozum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
28.12.08 09:06

Ahoj holky,díky moc za podporu.Jsem z toho prostě nějak vykulená :oops: :roll: Jinak mě dneska v noci skolila migrena a je mi blbě.Ale to je od té hlavy :evil:
No tak snad je vše tak jak má!!!!!!!!!!
Nechce se mi volat k Dr. a říkaj jí,že je mi dobře,tak jestli by se na mě mohla podívat :roll: Musim tomu prostě věřit!!!!
Jdu si na chcilku ještě lehnout.A ještě jednou holky DÍKY :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
28.12.08 12:43

dobré ranko, čtu že vám všem je líp od Vánoc a mně začlo právě od Vánoc bejt šoufl :lol: Jste to normálně na mě hodily :lol:

Posílám vám foto bříška, uplně mně překvapilo, že roste tak rychle, jestli to půjde timhle tempem, tak se budu nakonci valit jak velryba :lol:

http://i106.photobucket.com/…7/brisko.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
28.12.08 14:26

Přeji všem hezké odpoledne, nemám teď přístup na net, tak nejsem vůbec v obraze, co je nového. Tak jen screening nám dopadl dobře, prcek má už 15 cm a bříško taky začíná růst. Jen ta nevolnost se mně pořád drží. Už nevím, jak se jí zbavit :lol:
Asi se tady zase nějakou dobu nedostanu, tak vám všem přeji všechno nej do nového roku, ať miminka rostou a dělají nám jenom radost.

• Citovat
  • Upravit
1120
28.12.08 14:36

Boruwko , vůbec se ti nedivím, že se ti do té svatby nechce. Ono to je sice krásný, ale ty nervy kolem. A ať člověk chce nebo ne, začne najednou pochybovat, jestli to co se chystá udělat je opravdu správné…Na druhou stranu je krásné… :D sama v tom mám ještě trochu gulášek, a to se za měsíc vdávám.

Alíku , kdybys viděla mě, tak by sis myslela, že mám nějakou poruchu osobnosti a vymýšlím si, že jsem těhotná :D, protože na rozdíl od tebe (máš krásný bříško), já vypadám tak extrémně netěhotně, že už sama začínám pochybovat, jestli jsem vážně těhotná :D Jak jsi sem vložila tu fotečku? Mě to vůbec nešlo, dík

No a jinak jsem Michalovi křivdila, protože on je sice v některých ohledech míň pozornej, ale včera jsem si uvědomila, že jsem teď tak strašně protivná, že se mu vůbec nedivím…tak se teď snažím trochu krotit a je to fajn…jen pořád nechápe, že musím po obídku spinkat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.12.08 15:48

Ahoj holky, jsme se dneska vrátili z hor,tam bylo tak krásně, sníh a sluníčko, tady v nížině je hnusně.
Duuupko to už má mimčo 15cm?Není to nějak hodně, já byla v úterý na ultrazvuku a moje mělo 5 cm.
Hanulko, kdy ti končí v práci smlouva?Mě v srpnu a od koho pak budem dostávat penízky, nevíte jak to je?
Mě špatně už nebývá, jen jsem občas unavená a ráno bych spala hrozně dlouho, nevím jak budu vstávat do práce za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
28.12.08 15:51

aliku pupik pekny ale ten muj je fakt vetsi :lol: :lol: No tak ja mela velke pandero uz v prvnim tehotenstvi to je fotka v galerce a pri druhem tehu roste rychleji.....Stejne nejkrasnejsi ty úpupiky jsou kdyz uz jsou krasne velike a zaoblene ze jde videt ze je zena tehotna a ne tlusta :D

zuzkoM ono ti brisko casem vyroste neboj se,ja kdyz porodila tak em tchyne rikala ze znama je v 9.mesici a abych se neurazila ze ona mam pupik jako ja poporodu…ve tretim trimestru bude 100% videt ze jsi tehu a nebudes to muset nikde schovavat-bude teploucko :wink: .Navic…bdu rada pokud nebudes mit velke brisko–bude minmalne vytaghane a bez striji coz u me se bohuzel rict neda,svaly jsem zpevnila jak blazen ale ta vytahnuta kuze se proste zpatky neslisuje :(

duupko fajkn zpravicka ze je vsechno OK :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
28.12.08 16:03

Vercas na fotce je napsáno 15 cm. Minule jsem měla 3 cm a to jsem byla 9+3tt. Takže myslím, že to tak + - odpovídá ne? No hlavně že dr. říkal, že je zdravé a velikost odpovídá stáří.

• Citovat
  • Upravit
9556
28.12.08 16:37

ahoj holky,
Veru me konci smlouva nekdy v roce 2011, jsem zastup za materskou :roll: pokud odejdes na materskou, tak ti ji bude vyplacet soucasny zamestnavatel, i kdyby jsi sla na pracak…sla by jsi vlastne na neschopenku a zase by to mel platit soucasny zamestnavatel.....takze se o penizky neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
28.12.08 16:52

Ajíku teda pěkný pupík máš :D To já mám o malinkato menší,ale já to doženu,to se nebojím :lol:
Duupka teda,15 cm 8O No ale když to Dr. potvrdil,že je vše v pořádku,tak je to o.k. :lol: Já teda ani nevím kolik by mělo mít ve 13 tt :lol: My měli v 10+2tt 33,7mm :lol:
Haduko ty jediná mě utěšuješ,že ti nic není :lol: už taky nejsem tak strašně unavená a hlavně už mám i chuť k jídlu.No ale ten strach mám stejně :roll: Mě snad ani ty prsa už nebolí :roll: Nebo jsem tak nervní,že se už moc pozoruju.Možná mě ani před tím tak nebolely,jen jsem to tak nesledovala :roll: No snad to bude všechno nervíkama :roll:
Zuzi tak to nám sem pak musíš hodit fotečku ve svatebním :lol: [bJitko už jsi přišla na ten metřík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí