červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9534
24.12.08 14:21

Boru no vidíš jaká jsi šikovná a mimísek jak si hoví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
24.12.08 15:19

No, on si spinkal :lol: a pak se rozčiloval, že ho Dr. probudila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
24.12.08 19:19

červenec 2009

Dodatečně přeji všem hodně štěstíčka a zdravíčka, spoustu dárečků pod stromečkem a zdravá miminka. Krásné fotoečky miminek, taky se už těším až ho uvidíme. Jinak s tou krví, nevím teda jak to je, protože já jdu na ty screenigové testy až v lednu a to budu v 13tt 8O . Jsme nemocná, jsem chytla nějakou angínu, nemůžu pořádně mluvit a bolí mě šíleně v krku, že nemůžu pomalu ani jíst. :cry:

Boruwko - moc mě to mrzí, ale určitě myšlenka na tvé miminko bolest trochu otupí, drž se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
25.12.08 08:22

Ahojky!
Tak doufam ze jste vcerejsi vecer prozili stastne i se soustrasti i s opilymi rodici my jsme letos poprve spolecne stolovali,malej to sice nevydrzel a odbehl od stolu potom,no ale darecky rozbaloval bravurne,jen masli jsem mu musla ustrihnout :D ,ale jinak parada oproti loni,loni to jete moc nepobiral,to ted si to hezky rozbalil a potom chudak nevedel kteriu hracku driv :lol: ,no ale jako hreb vecera a hracka s cim si hral az do 21h!!!(chodi spat po 19h) byly masinky-masinka Tomas,ma moc rad ten serial.A ted me tady s nima uz zase jezdi po stole :D
No,dneska tchanata,zitra moji rodice a bude zase klidek od navstev na cas nez bude mit Tomasek narozeniny :lol:

Mejte se moc krasne a uzivejte miminek!!Mate je moc krasna!!!!

P.S.

boruwko to ze jsi ocekavala telefon cele pondeli je absolutne normalni,to ti rekla tvoje prababicka sama ze umrela neboli se s tebou takto rozloucila!!!!! Ja to take takto mela s manzelovou babickou ale to jsme netusili ze by se neco mohlo stat,take me to rekla sama…

A co se tyce tveho manzela…jsme na tom velice podobne,take jsme na men plne financne zavisla,uz 5 let co jsme spolu nepracuju,nechtel abych pracovala,ze radeji at mu doma varim,ted dite je na neco zvykle,na to kde zije jak zije atd.....Samozrejmnemam svoji hrdost kdybychom meli jit od sebe,ale jak me rekla tchyne: uvedom si co mas a co bys mohla ztratit-myslenka na to ze bych malymu musela davat nekam do jesli abych se honila za praci abychom meli na najem…neprenesla bych pres srdce ze bych byla bez ditete.Muj manzel je moc fajn clovek ale jak uz jsem si tady jednou vylejvala srdicko…kvuli kokotinam jsem premyslela o rozvodu,ale ty kokotiny jsiu velice dulezite a to je to–ze v urcitych smerech je to hrozny lenoch,sobec a jako otec nefunguje ale praveze na druhou stranu je bajecny…proste blizenec opravdu dvoji chlap :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
25.12.08 12:05

červenec 2009

Tak vidím, ono opravdu všude je něco. U prvního těhu byl sice manžel ohleduplný, ale byl takový odtažitý, snažila jsem se ho opravdu zapojovat do všeho co mě napadlo, ale bez úspěchu :( . Jak se Kubík narodil tak se snažil pomáhat opravdu s čím se dalo, ale jen to dítě, od kterého jsem si potřebovala aspon na půl hodinky za den odpočinout, to je prostě moje starost a hotovo. To že by vyměnil plenkuk, když jsem doma, neexistovalo, nebo třeba nakrmit. On to nachystá, ale víc ani mrtu. Kolikrát se s ním o tom pohádám, ale vždycky se to pak vrátí během pár dnů do starých kolejích, ale zas na druhou stranu vím, že když doma nebudu, tak si s malým poradí. Po svém, ale zvládne to. Nikdo není ideální, každý má své muchy, a ted je otázka, jestli ty lepší vlastnosti jsou nad těmi horšími, tak aby se prostě zatli zuby a vydrželo se to. S manželem jsme spolu za dva měsíce 9let, bydlíme spolu skoro 5 let, takže za tu dobu, jsem už pochopila, že je lepší některé věci prostě překousnout, nedohadovat se. Ono totiž u nás je problém, že Jakub na manželovi hodně visí. Když se hádáme, hodně těžko to nese. Takže se snažíme to aspon kvůli němu nějak ovládat :wink: Ted pří druhém těhotenství, je manžel naprosto úžasný, snaží se pomoc opravdu s maximem, i když sem tam zareptá, ale je oprvadu úplně jiný. Nevím, čím to je, jestli tím, že mě bývá dost špatně, jsem unavená, nebo že má strach, protože o první mimi jsme málem přišli, a měla jsem celkem dost zdravotních problémů, tak nevím. Ale at tak, či onak, jsem hrozně ráda, že ho mám, a nedala bych ho za nic na světě. A finančne jsem na něm taky naprosto závislá, bohužel :( . Ale zatím to nijak neřeším :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
25.12.08 16:29

Tak nakonec byl štědrý den a hlavně večer docela klidný, jen jsme udělali docela dost řízků a zajímalo by mě, kdo to bude jíst. Dneska mi je docela zle, je mi špatně od žaludku, pálí mě žáha a bolí mě hlava a to maj přijít naši na večeři, tak nevím jestli si dám s nima krůtu a nebo skončím u čaje s rohlíkem. Co vy, jak jste si užili včerejšek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
25.12.08 20:01

no jo věčné téma mužský :roll: :lol: Jsou to zlatíčka, ale i strašný zloduši. :lol:
Docela závidim, že jste finančně závislý na vašich mužích, u nás je to přesně naopak. My jsme na tom docela špatně. Z Honzový vejplaty nevidim ani korunu, protože jeho bývala manželka ho drtí na alimentech takovým způsobem, že je to děs, a soudy nezajímá, že nemá ani na jídlo… Za zbytek zaplatí hypotéku a pak už je to všechno na mně. Takže pád na 7500 měsíčně bude dost krutý. Ale nějak to snad zvládneme, zvládli to ostatní tak proč ně my…

No a jak popisujete vaše polovičky a péče o děti nebo o vaše bříška. Honza je strašnej flegmatik, takže veškeré emoce dusí v sobě, ale zpráva, že se povedlo snažení ho dostala a byl šťastnej. No, ale když já furt básnim o mimi a o tom co koupíme, jak uděláme pokojík, to už jako kdybych mluvila do zdi… :roll:
Asi je trochu vidět, že dvě děti už má za sebou a já čekam první 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
26.12.08 06:40

Ahoj holky,tak u nás byl štědrý den taky docela v klidu.Strašně jsme se přejedli,jako každý rok :lol: a pak jsme rozbalili pár dárků.Letos byl Ježuch dost chudý,tak jsme si ani s manželem nic nekupovali.Koukli jsme na nějaké pohádky,i když se mi teda zdá,že v té televizi je každý rok větší prd :roll: Na večeři se scházíme u našich,máme to jen přes dvůr :D a vždycky přijede sestra s rodinou.No a letost už s dvěma dětma,tak byla radost koukat na 2letého Kubíka,jak se brodí těma dárečkama :lol: No a 3 týdenní Grétka to celé prostpala :lol: Příští rok už nás tam bude zase o jednoho víc :lol: A to budu pro nás ten největší dárek :lol: :lol: :lol:
No co se týče chlapů ,to je asi fakt pořád dokola.My podnikáme spolu,apeněz máme míň než málo.Takže stejně pořád slyším jen že utrácím :roll: :evil: Máme s manželem pořád jeden problém,který se asi jen tak sám nevyřeší,ale ON ho rozhodně řešit nebude :evil: Je to asi všude stejný,fakt 8O Jinak k těhotenství- to jsem si teda (trochu najivně) taky myslela,že z toho bude nadšený.Zvlášt po tom,co jsme si už všechno prošli.Ale nějak nic.Nejdřív že mám přijít až bude 12tt za mnou.že pak se bude už těšit.No a včera pronesl něco jako už aby jsi porodila.A když mu začnu něco říkat o mimi,tak na to hned řekne-prosim tě neříkej mi to radši. Takže taky super.
Tak a ještě jsem vám chtěla napsat,že je mi už dva dny dobře! Teda jako neni mi špatně .Tak snad se nic neděje!!!! Je to divný,když po těch 3 měsících je mi najednou dobře 8O
No a vidim,že jsem se taky pěkně rozepsala,tak se omlouvá :oops:
Boruvečko je mi moc líto babičky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
26.12.08 10:18

červenec 2009

Ahoj,tak já dneska ležím v posteli, protože mám hroznou rýmu, kašel, že se až dávím, zahleněná, hlava bolí, krk no hrůůůza :( . Odpoledne jedeme k mým rodičům, kde zas bude horda jídla, už jsem přecpaná, a jsem ráda, že svátky jsou skoro za náma :lol: .Štědrý den unás letos proběhl docela netradičně, protože jsme pojedli doma už kolem 13hod, rozbalili dárečky a jeli k manželovým rodičům na další večeři :lol: , takže neděláme nic jiného jen baštíme 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
26.12.08 10:41

pro změnu mně mimísek dává zabrat, štědrý den jsem zvracela 2×, včera dal pokoj a před chvílí jsem byla vyhodit snídani. No všem nevolnosti končí, mně začínají. No a do toho koukam, že zvrací i kocour. No opičit se teda nemusí :roll: to bude zase den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.12.08 16:14

Ahoj holky. Tak u nás to tedy bylo veselé. Na Štědrý den jsme byli u Petrových rodičů a tam bylo děsně mooooc dárků, takže než jsme se probojovali k té obálečce s fotečkou, trvalo to hafo dlouho. Nicméně jsme se k tomu dostali :) a největší šok to byl asi pro Peťovu maminku, jinak to ostatní vzali poměrně klidně (když už čeká Peťova sestra, nebyl to pro ně takový šok). Ale lepší to bylo 25. kdy jsme to řekli mé rodině. Tam nebylo tak moc dárků, spíš proběhly penízky na co si přejeme a tak to šlo rychleji. :) Dali jsme obálku do tatínkových rukou a ten moc nevěděl která bije :lol: pak to poslal dál manželce a ta rozjela velký humbuk, že bude babka a tatínek bude dědek a tááák. Ještě tu byla moje nevlastní sestřička a ta tomu teda taky nemohla moc uvěřit :lol: No, bylo to lekrační. Dnes jsem to oznámila ještě babičce a doufám, že jsem jí tím zmírnila bolístku ze ztráty maminky. Taky jsem to dala vědět všem mým spolužákům ze základky, střední i vysoké, tak uvidíme co na to poví :lol: Ještě se to chystáme oznámit lidem od koní a tam si taky myslím, že to bude velká zpráva, tak to budou chtít řádně oslavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
26.12.08 19:50

Ahoj holky, jsem ráda, že jste si Vánoce užily v relativní klidu…u nás byly Vánoce taky docela poklidné a pěkné, ale byly to také první Vánoce, které jsem strávila bez našich a sestry. :? Ovšem dnešek, poslední den sváteční byl už ovšem o něco horší. Jen se mi potvrdilo, že nejhorší je půjčit si peníze od rodiny (kor, když je ten člen na prachy jak divej…), hrozně jsem se zklamala a plakala…teď jen vymýšlím jak to splatit, co nejdříve a mít to z krku! Nechci, aby mimi muselo nějak strádat…přinejhorší prodám to auto, na který jsem si půjčila…

Doufám, že jsem Vám nijak nepokazila tu pohodu, ale jsem z toho celá přešlá a potřebovala jsem se vypovídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
27.12.08 06:18

Ahoj holky tak u nás vše při starém pořád :poblion: jak jinak asi.
Vánoce byli parádní díky malé už z toho měla rozum tak byla sranda.
Zuzko vydrž ono se to nějak poddá. A je to nějaká závratná částka??? I když tě chápu, proto já mám tři práce a jsme na MD, ale to mi brzo skončí. Dneska jsem sice takyx v práci ale moc dobře minení, takže toho asi budu muset brzo nechat no uvidíme. To vstávání ve 03,15 mi moc dobře neudělalo.
Boru krásně jste si užili předávání dárečku. Hele a od koní tonikdo netuší???? Když ted nejezdíš tak jim to musí být divné ne?? Teda unás to všichni poznali hned.
Alíku vím jak ti je ale nezbývá nám nic jiného než doufat že už nám bude aspoň trochu líp
Jitko můžeš jitrocelový sirup pro malý děti a pěkně se po něm odkašlává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
27.12.08 08:15

ahoj holky,
zdravim po svatcic, vidim, ze jste si je pekne uzili :wink: moje mamka dostala fotecku mimca uz pred vanoci, k narozeninam a pritelova maminka pod stromecek…pry na to koukala co to jako je a az pritelova sestra rikala huraaaa budu teta :D tak byly obe rady. u nas byl nadsenej muj bracha, jinak babicka to brala celkem v pohode.....a pritelova babi zase hned hlasila, ze se musime bzit, ze to bez svatby nejde a nenechala si vysvetlit, ze svatba ted neni to nejdulezitejsi :lol: :lol:

Pavlus teda vstavat tak brzo by me zabilo…ja do prace vstavam v 5 a uz ted se desim ledna, ptz mi to dela zle tak brzo vstavat :roll: a teda to tvoje zvraceni je kruty :? me je teda taky uz relativne dobre.....se zacinam citit nejak netehotne, tak snad je mimino ok :oops: uz abych sla na ten utz

Boruwko je mi prababicky moc lito :(

a jinak k tematu chlapi: ja mam hodnyho muzskyho, stara se o me, i o domacnost, nema problem nakoupit, uvarit, uklidit…takze doufam, ze se to narozenim prcka nezmeni, ale snad ne…uz ted mi rika, jak to se mnou bude „hrozny“ az budu nevyspala z kojeni a prebalovani atd. ze bude muset doma makat, aby se mnou pry vydrzel :lol: :lol: k tomu tesesni se na mimi si myslim ze pomohly vanoce.....a to ze sestra s mamkou jsou nadseny.....predtim rikal ze je rad, ze se to povedlo (po 11ti mesicich), ze jsme zdravy atd. ale nebyla jsem si jista ze se na prcka tesi, je to taky trochu introvert, takze dostat z neho nejaky vyjadreni je taky tezky :lol: no kazdej chlap ma neco...... :lol:
a te financni zavislosti ja se trochu bojim…jsem zvykla mit svoje penizky, tak to bude pro me kruty.....navic mam smlouvu na dobu urcitou, takze se nebudu mit kam vratit......ja bych nejradeji na materske chodila treba 2× tydne na 4 hodky do prace.....nejsem nejaka karieristka, ale prace me bavi a jen sedet doma a chystat muzickovi teply vecere, to bych se asi zblaznila, se potrebuju nejak realizovat.......no uvidime jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
27.12.08 08:53

Ahoj holky,tak koukám,že jste si všichni ty svátky krásně užily :lol: To my to doma řekneme až toho 9.ledna,po utz.Ale už se na to mooooc těším :D :D :D
Pavluš ,tak to ti to :-( fak t nezávidím :roll: Mě už je od štědrého dne dobře a docela mě to děsí! Snad je všechno v pořádku!!! Příští rok vás vude na vánoce ještě o jednoho víc :lol:
Hanulko chlapa máš(jak píšeš) fak super :wink: Taky by jsem to tak brala :oops: No ale jak říkáš,každý má asi něco :wink: A svatba teda po narození mimi,ju? :lol:
Zuzi určitě to dobře dopadne!!!
Jitko můžeš taky nějaké homeopatika na tu chřipajznu hnusnou :roll: . Já mám „jen“ rýmu,tak doufám,že to brzy přejde!
Teda holky já vím,že se opakuji,ale je to v pořádku,že už mi není zle? 8O O mimi jsme přišli v 11tt,tak se teď nějak bojím :cry: Je tu někdo ,komu ty nevolnosti taky ustaly? Na utz jdu až toho 9.1 tak to mě asi do té doby klepne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí