Poradna duly
Jana Čurdová
ZuzanaM za pár měsíců až budeme nosit 3kg a ještě s kopající potvůrkou uvnitř, budeš vzpomínat jak bylo krásný mít malý bríško ![]()
A k vložení obrázků, já je ukládám na www.photobucket.com tam si založíš album, a pak tam nahraješ z tvýho PC obrázek a pod nim se ti zobrazí kódy v různých podobách, když chceš přímo vložit obrázek na stránku zkopíruješ si kód v podobě IMG. Vypadá to složitě, ale když jsem to zvládla já, tak už to zvládne každej ![]()
Haidule ráda bych okoukla tvé foto s bříškem, ale nějak mi nejde vidět obrázky v galerce ![]()
s tou vyvěšenou kůží jsi mě dostala, to nebylo hezký nám říkat co nás čeká
![]()
Alíku omlouvám se,já napsala Ajíku
To o tom bříšku samo patřilo tobě ![]()
Boru taky se nas vsichni ptaji na svatbu, no tak jim rikame, ze jsme to zatim nestihli
chtela bych se vdavat az bude teplo, ale ne s miminkem v brise, to jsou zbytecny stresy, ja jak se znam, tak bych se nervovala, jestli vsecko vyjde jak je naplanovano a tak…
Takze rikam, ze je dulezitejsi mit zdravy miminko nez papir na manzelstvi.
A s tema bolakama - me se taky strasne vysypaly nedavno, a taky na zadech, kde jsem nikdy nic nemela a v dekoltu… ![]()
akoratze to je povera s tou holcickou, spis se plet horsi u kluka (testosterony) - ale taky to podle me nemusi byt pravidlo.
Po prvy jsem hrozne chtela holcicku, a byla to holcicka, ale umrela.
Ted je mi to vazne fuk,hlavne kdyz to miminko vykoukne az na konci cervence jak ma a bude zdravy…
Zuzi ke svatbe gratuluju moc, hlavne at jsi v pohode a uzijes si ten krasny den bez nerviku. ja jsem stresik, ja bych to ted nezvladla ![]()
Tuhle peefku - zalaminovanou - jsme dali v obalce mym a Milanovym rodicum pod stromecek, takze na to tak chvilku koukali, nez jim to doslo ![]()
A svagrova Milana si to jen tak letmo prohlidla a trvalo ji to nejdyl, protoze si myslela, ze to je obyc. peefka a jsme tam proste jako Depesaci a nejdriv si to vubec neprecetla ![]()
Zuzi nebo ja si nahravam fotky na www.sweb.cz, tam je to cesky, je to fakt jednoduchy. Pak si ten obrazek otevres a okopirujes tu adresu mezi img, ktery mas na vyber v odeslani odpovedi… ![]()
Ahoj holky,
tak se zase hlásím…konečně jsem se dostala k netu ![]()
Jsme v pořádku, ještě před Vánocema jsme byli na screeningu a zatím je vše OK…oba mají přes 4 cm…a melou sebou o 106
.
Nevolnosti mám už jen minimálně…zato ospalost je čím dál větší ![]()
A co vy jak se máte?
![]()
A takhle vypadame na „zivo“ ![]()
Tuhle peefku dostali znami a kamaradi, kterym toho naseho mrnouska jeste neprozrazujeme ![]()
A protoze zitra po odberech odjizdime na hory a uz nebudu na pc, preji vam vsem nadherny novy rok, plny toho nejvetsiho stesticka! A hlavne - ZDRAVI pro vas a vase mimisky, vase manzi a vase rodiny! ![]()
A prijemnyho poklidnyho Silvestra!!!
Jana
Boruwečko..mě dělali podrobný UTZ..měřil se průsvit šije, nostní kůstky, přepočítánali se končetiny a měřili se jejich délky. Taky mi vzali krev…výsledky budu mít až 13.1.
Ajiku děkuji za odpověď. A jak dlouho to asi bude trvat? a budou mi to tam ukazovat na nějaké obrazovce?
Já jsem vše viděla na velké obrazovce před sebou..a trvalo to asi 15 minut…samotný UTZ…pak ještě asi 10-15 minut jsem kecala s Dr.
ahoj těhulinky ![]()
přes týden jsem tu nebyla a nečekala jsem, že toho přes svátky tolik nakecáte
a samozřejmě už si vůbec nepamatuju, kdo co napsal, tak se omlouvám, že asi nebudu zvládat reagovat a spíš se nenápadně zapojím ![]()
vítám obrázek a přeju krásný pobyt na horách ![]()
jinak gratulace ke kontrolám a krásným buňáčkům ![]()
hooolky, já už fakt nic nevím, tak se omlouvám ![]()
mě nevolnosti v podstatě taky opustily a doufám, že už se nevrátí ![]()
Děvčata
, dívala jsem se a mimi v 13.tt by mělo mít kolem 12 cm, takže Dupka je asi v normě…kor když to říkal mudřík. No jinak moc děkuju za ty stránky, já tu s tím zápasím jak blbec…jinak tu fotku ve svatebním určitě uvidíte!