červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10091
30.12.08 21:24

Alík - 22 mi je. Ti písnu SZ :) Třeba fakt zjistíme, že se známe nebo bydlíme ve stejný ulici nebo tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
31.12.08 08:13

Dobre ranko!
Krásného Silvestra těhulky,i vašim rodinám a v roce 2009 hodně zdraví,štěstí,radosti a dobrých lidí klem sebe!!!

jitus malej tam ma neco.................tehotenstvi,porod byly v pohode?MYslim i u tebe jako matky.Psychologa zkusit klidne muzete,to je ten nejmensi problem,bud va pomuze nebo ne.To ze jste ho nechavali v posteli neni nic spatneho ale i kdyz maminky nechaji deti v posteli tak pak maji problemy naucit je spat ve svem…Jde ovsem o to KDY prejdete na uceni,protoze v urcitem veku kdy si dite uz uvedomuje samo sebe cca kolem roku tusim,tak pak uz to bude horsi.Zatim tu nevidim jine vychodisko nez ho nechat spat u vas,jsou mu 3 roky,nebude trvat dlouho a pujde do samostatnosti a bude lepsi zkusit ho dat spat ve svem…Ale ja to tam vasi posteli nevidim jako cistou pricinu problemu..

kajisku,aliku nejak se zkontaktujte a pak se domluvime kdy bychom se videlia dame kafco 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
31.12.08 08:22

jeste odkaz na nakupy po netu–tehotenska moda,docela pekne veci…
http://www.mimishop.cz/…/katalog.php?…
a ja si tam konkretne objednam hned tyhle dziny,jsou uzasne a hlavne presne tyhle na chlup stejne od nextu mam i normalni :lol: :lol: Tyhle tehotenske stoji necelych 500Kc
 http://img.mimishop.cz/…/e280975.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
31.12.08 08:37

Ahoj holky,tak já se taky přidávám s přáník krásného prožití Silvestra a hodně štěstí a pohody do NOVÉHO ROKU 2009!!! Ať se vám splní všechna přání a všechna ta naše nastávající miminka ať jsou zdravá :lol: :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
31.12.08 08:58

Ahoj holky teda než jsem vás dočetla to mi to trvalo.
Kubo Lentilko už se těším na alternativní porody já tady s tím měla docela problém, když si chtěl manža střihnout šňůru, já malou hned na bříško a odmítala jsem vyvolávačky porodu no ale pro:,–(ila jsem si to tak snad tam ted vvudou mít lepší přístup.
Vítám nově příchozí holčiny holky nové písněte SZ na zuzanasinova ona vás hodí do seznámku je ted na vánoce u mamky v Telči a tohle asi jen tak nedočte. Jinak také přejeme krásného Silvestra hodně štěstíčka, zdravíčka, pohodové porody a bezproblémová miminka do toho Nového roku 2009

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
31.12.08 09:03

krásné silvestrovské ráno, těhulky :wink:
haidu já mám z MMB už dvoje těhu rifle a tuniku a jsem nadmíru spokojená :wink: sice nejsme ve finanční krizi, ale přijde mi zbytečný nakupovat si na pár nošení nový věci…teda koupila jsem si i novou halenku s vyšitým mimnkem na břiše a ještě chci takovou tu s nožičkami :D
boruwecko jsi statečná, teď už bude jen líp :wink: už máš namyšlenou porodnici? ptám se jen ze zvědavosti, já rodila oba kluky v Bohunicích a rodila bych tam zase, ale mám strach, že bychom třeba nestihli dojet :?
Kajiszku je to zvláštní, já taky pořád kýchám, ale nachlazená nejsem…a je fakt, že co jsem těhu, pořád smrkám krvavý hleny, někdy trošku, jindy víc, tak nevím, čím to je :?

Přeji všem těhulinkám a jejich rodinám krásně prožitý Silvestr a šťastný rok 2009, hodně zdravíčka, krásný bříška a mimísky a moc moc moc lásky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
31.12.08 09:17

červenec 2009

Přejeme krásného Silvestra, do nového roku vše nej, hlavně zdravá miminka a bezproblémové porody :wink: 

h.sona - myslím, že je to tím, že v těhotenství jsi více prokrvená. Mě teda tíkavala krev z nosu už od dětství a v těhu to byla ještě větší katastrofa. Při malém mě to valilo každý den, třeba hodinu v kuse, ale proudem. Ted je to tode o trochu lepší, za celé těhu mi tekla asi tak 10×, ale taky moc, že jsem už málem volala záchranku, protože jsem začala omdlévat nad umyvadlem. Pokud se ti zpustí moc, hlavně nezklanět hlavu, ale krev nechat normálně vytéct, třeba nad umyvadlem, pokud ti to nepoteče moc, tak si dát do nosu smotek papíru do dírky. Já si to tam dát nemůžu protože jen si dám pánský kapesník k nosu, mám to okamžitě protečené :? . Dej si studený obklad na zátylek, čelo, a jemně si stiskni kořen nosu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
31.12.08 10:01

holky neblbněte s krvácivostí to naštěstí teda neznám. Ale blivno to mám perfektně nacvičené :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
31.12.08 10:46

Takže milé spolutěhulky, já vám přeji všechno nejlepší do toho nového roku, hlavně ať máme zdravý a krásný miminka, bezproblémové porody a chápající muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
31.12.08 11:53

Haidule, Kajiszek jasně holky dohodneme se na nějakém datu a dáme kafčo :P

PŘEJI VŠEM KRÁSNÝ VSTUP DO NOVÉHO ROKU, PRO VĚTŠINU Z NÁS TO BUDE OPRAVDU ROK PLNÝ ZMĚN. PŘEJI HOOOODNĚ ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ A TRPĚLIVOSTI S MIMČAMA A HLAVNĚ NAŠIMA DRAHÝMA POLOVIČKAMA

http://i167.photobucket.com/…001/th06.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
31.12.08 13:05

Tak já jsem teda dneska pěknej opozdilec, ale dostala jsem se na net až teď. Takže asi jako poslední přeju taky

Pohodového Silvestra a krásný vstup do Nového roku a v tom Novém roce hlavně hodně zdraví, lásky, pohodové těhu a zdravý a krásný mimísky a taky chápavý a hodný tatínky :wink: 

Haidule - Ty džíny jsou fakt moc pěkný, prolistuju pořádně ten MMB i tohle, zatím se mi fakt hrozně líbil ten svetřík, jak jsi mi posílala odkaz, takže ten vezmu celkem určo + ještě risknu nějaký ty kalhoty, snad mi v poho budou :)

h.sona - Já teda taky smrkám krev, není to nijak strašný, ale ty kapesníky jsou vždycky nějak dočervena, ble. Dneska to třeba není tak hrozný, ale někdy je to teda fakt děs. Ale jako vyloženě krev z nosu mi teda nikdy netekla, ale to smrkání mě docela štve, pže jsem dřív fakt nikdy takhle nefrkala, žádná alergie, nic…až teď.

pavluša - Jasně písnu, akorát nevím teda přesně, co se do toho seznámku všechno píše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
31.12.08 13:11

červenec 2009

h.sona - kde jsi koupila ty halenky, to musí být moc pěkné s tím miminkem, jsem teda ještě nikde nic takového neviděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
31.12.08 13:48

ahoj holky,
i ja se pridavam s pranim pekneho silvestra a at je pro nas rok 2009 tim nejkrasnejsim a nejstastnejsim, a miminka at jsou vsechna zdravuska :wink: 

a jak budete travit dnesni noc? my jsme doma.....nejak zvlast silvestra neslavime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
31.12.08 13:55

červenec 2009

Taky silvestra nějak zvlášt neslavíme, budem doma, už jen kvůli tomu, že manžel nedostal na pátek dovolenou, takže musí do práce a jet někam na jeden den se mi už nechce, byli jsem pryč celý minulý týden, tak už mám zas nacestováno na měsíc do předu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
31.12.08 14:58

Krásný nový rok, spoustu štěstí lásky, zdraví a krásné zdravé dětičky Vám přeje Zuzka

http://sweb.cz/…Gify/116.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital