červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27263
29.12.08 16:56

Kubo, já bych ráda na nějaký cvičení chodila, ale vůbec nemám tušení, kde v táboře něco takovýho je. Jinak u nás už to vědí všichni až na moje prarodiče. Lidi z bývalý třídy to vědí jen někteří, pač někteří mi nestojí za to aby měli blbý kecy. Jinak my máme taky dvě kočky a už se mě známá ptala jestli je budem dávat pryč, když čekáme dítě, no pomyslela jsem si svý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
29.12.08 17:35

Ahoj holčeny tak jsem někdy nakuknu a čtu si vás jsem 12+1,a sme tam bych si sváma napsala pokud nebude vadit.
těm všem co rostou už bříška mě taky roste mám malinky ale jde vidět že ho mám ono se říká že při druhom rychleji roste protože je už jednou děloha byla roztáhlá ři prvním jsme taky neměla pupík až do 6 měsíce nebo spíš měla takovej jak tedkom.
těhu oblečení ještě řešit nemusím počkám si až na kolkeci jaro léto.
je zajímavé já taky mám předtuchu že to bude holčička u Tomáška jsme si byla jista že to bude kluk jen nevím jaký jméno to bude horší moje příjmení je Pišoja a k tomu se toho moc nehodí.Ale můžete poradit budu jennn ráááda.
JO já byla dneska na sreningu(asi nějak tak se to píše)A pohlaví se určit nedá až tak od 13 týdne u nás se platit nemusí nic teda v nemocnici u soukromých ord jo.Porodnici taky zajištovat nemusím jsem z Olomouce a tady se to nemusí.A to si holky zajednáváte na určitej den nebo měsíc a co když porodíte dřív nebo později To tam máte nahlášený jak?
Asi hodně otázek omlouvám se ale jsme už taková :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
29.12.08 17:36

kuba , no já se taky právě děsně zadýchávám, ale to jsem sváděla na to, že jsem byla kuřák před těhu :oops: Ale to srdce se vždycky hrozně rozbuší i při menší námaze a někdy i v klidu, až mi to přijde fakt divný. Ale tak tlak mám dobrej, tak to bude asi víceméně normální.

Jinak já už to vyžvanila nějak fakt skoro všem, protože bych to prostě nevydržela neříct. Že bude někdo v šoku jsem i čekala, ale od některejch lidí sem prostě určitý reakce nečekala…Nicméně v rodině jsou všichni nadšený, takže aspoň tak. No a mně se některý známý ani neptaly jestli dám kočky pryč, ale rovnou kam je dám, že přece ta toxoplazmóza…prej jestli si je vezme máma nebo je dáme do útulku. Jako radši no comment, akorát bych se zase rozčílila. Blbý je, že se mi v těhu z ničeho nic objevila jakási alergie nevim na co, tak doufám, že to není na kočky a že to zase přejde a hlavně že s tim nebude pak třeba mít problém malý, protože kdybych ty čičiny fakt ve finále musela dát pryč, tak nevim, co bych dělala…Mně samotný to nevadí, holt pár kejchacích záchvatů a posmrkanejch kapesníků přežiju, ale když by se to pak třeba projevilo u mimi, tak by to bylo asi hodně blbý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
29.12.08 18:34

pisoja , vítám tě mezi námi! K takovýmu příjmení se hodí nějaký neobvyklý jméno nebo nějaká exotika. Ale i Anna Pišoja zní hezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
29.12.08 18:47

Pisoja taky tě tu vítám, klidně se přidej, každá těhu je vítána :wink:
porodnice čekám, až budu mít 5.1. průkazku a pak se zajdu zeptat do Jihlavy do porodnice a případně zaregistrovat, i když se mi tam moc rodit nechce, ale nebudu riskovat, že bychom stihli dojet jinam :wink:
kočky dnes jsme byli s kočičkou na očkování a doktorka taky říkala, že je to přehnaný, že pokud mám kočku, co nechodí ven, nežere syrový maso a je očkovaná, tak můžu být v pohodě…a trus začíná být infekční až za 1-2 dny a my čistíme WC denně, takže jsem v klidu :wink:
tlak já mám odjakživa strašně nízkej tlak, takže bušení nemívám, spíš se mi motá hlava, když rychle vstanu…vím teda, že kamarádce vyvolávali porod o měsíc dřív právě kvůli vysokýmu tlaku :roll: já naopak přenášela 13 a 7 dní, takže taky super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
29.12.08 20:47

jejda jset se rozkecaly za to odpoledne 8O
kubo ano jsem kadernice,uzs triham pulku naseho vchodu tzady,alespon vzdycky pokecame a dame kafe :D S tim pocenim…ja treba prisla na to ze u nekterych pripravku je potreba si to do podpazi jeste vylozene vetrit jinak je to naprdlacku,treba co me prijde moc fajn je od nivea takovy rollon gel pruhledny,pak dalsi vec,ze jakmile uz me dost dorustaji chloupky,uz to taky tak nefunguje,cim delsi tim mene funguje…

jitko moc dobre vim jake to je s malym cvrckem…taky jsme se kvuli nemu nekolikrat trocha zhadali,hlavne ohledne vychovy nebo kdyu udelal neco silenehoa me to strasne nastvalo a manzel pak prisel ke sprdanovi jako slepej k houslim,byl na rane no a pak mu jeste neco k tomu pridam,ponejvic to ze je desne linej,ze nebyval a tohle a tohle…a je to.Taky nastaly situace kdy me treba bylo zle musl ajsem si lehnout a tatka hlidal ale malej rval jak tur ze chce ke me no to me taky nasralo doslo va kdyz jsm jen slysela: no tak si rvi.....To ho nemuze necim zabavit nebo ukonejsit sakra???? :evil: :evil: no jo no...... To bude asi vsude ale pak to vychladne a je zasejc fajn :D

hemeroidy no me zatim hlavne svedi takze me pomaha hodne masticka,cipky jsem nastesti jeste nemusela pouzit ale uz jsem mela i krvavou stolici ale jen jednou,snad me zabiraji ty leky comam od doktorky na ty zily.

kocicky tak to my mame dve persky kocicky a do te doby nez mela kocka mrtve kotatka v sobe se zanetem tak jsme mivali aj chlupatre kulicky doma :lol: Jesteze jsem si tebnkrat vsimla ze ji asi fakt neni dobre,myslela jsem ze je to tim ze ceka ale slo z ni neco jineho…a ono nakonec toto,pry jsem prisla na posledni chvili,ta kotatka v ni byla mrtva cca tyden!!!!Takze deloha sla ven,ale kocicka zije,vyplazla jsem za to na andelu celkem 7500 z puvodnich 3000 jako,kdyz jsem se ptala na cenu!Byt normalni pracujici lidi tak nas to zrujnuje :?

porodnice uz jsem zde jednou psala…ja budu rodit v Podoli a na termin 3.7. jsem se registrovala minuly patek 19.12. a mela jsem na to jeste dva dny jinak uz by me nevzali,takze jsem se registrovala v.....11tt

kajisku my jsme z barrandova,ale neni problem sednout na metro a prijet :wink: nebo do luzin tusim jezdi rovnou i autobus…mrknu se.Auto momentalne nemam k dispozici nejak zlobi neco na kole,musi k doktoru.Jinak ja otehotnela s Tomaskem ve 22 a to jsem predtim dvakrat potratila a pokud se tesis na miminko a citis se tak co…Uz jsme to tu taky resili…dneska je jina doba,jakypak upinat se ze mas dite a nic nesmet…dneska se jezdi na dovcu uz s pulrocnim miminkem,na nejake akce se da vzit do satku,vecer bud jdu nekam ja nebo mantzela ten druhy hlida nebo jdeme oba a hlida babicka.....navic pokud je potreba tak jsou dens zcela normalni chuvy…jeste docela mlada je tady aj boruwecka :D
vysoky tlak najdete si denne chvilku kdy si volne sednete a procvicte si dychaci cviceni…proste zhluboka pomalu dychat.A co je temer zazracne– pohanka a neloupana ryze ,maji obrovskou schopnost snizovat krevni tlak!Napr: uvarenou,mekkou pohanku smichame s bilym jogurtem,ochutime mletou skorici a medem,je to docela dobry dezertik,jako jogurt s musli :D kajisku 100tepu za minutu jeste jde 120 uz by bylo horsi…takze jsi jeste jakz takz,take si tlak mer vzdy ve stejnou situaci,rekneme ze si na 10 minut sednes v klidu a potom se zmeris,je jasne ze tlak kdyz jsi vklidu nebo kdyz jsiá zrovna i kdyby treba jen vytirala bude jiny.....Jiank buseni srdce zpusobzuje i nedostatek horciku,pokud mas pocit ze ti casto az moc busi vypij si denne sklenku mattonky,vic asi ne kvuli velkemu mnozstvi mineralu a zapremyslej se zda nemas nejakou"srdecni zalezitost" spousta veci ma z psychicke priciny fyzicky dusledek…

N radeji koncim omlouvam se za roman,jdu manzeklovi mazat ramena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
29.12.08 21:17

tak ted jsem si zkousela kalhoty tehotenske,minule tehu jsem to moc neresila nosila jsem do podzimu sportovni gate na gumu a v zime na ty dva mesice manzelovy dziny,ty me byly v pase a koupila jsem si jeste xxl kalhoty u tamanu…
ale ted jsem si rekla ze si nejake to tehu obleceni koupim,protoze pupik roste desne!!Koupila jsem si na www.mimibazar.cz tehugate od nextu maternity za 350Kc a nejen ze jsou nove coz jsem ani nevedela ale jsou suoper!!Nechapala jsem jak je myslena ta regulovana guma aono je to tak ze vepredu je hezky latka pres brisko a vzadu na zadech je ta guma,tu si na obou stranach vytahnu do pozadovane velikosti a zadelam knoflicek.Je o fakt super!!Kalhoty vypadaji krasne a prirozenne zadne tluste nohavice nic…akorat vzadu malicko odstava ta narasena guma ale to ani tak nevadi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
29.12.08 21:29

červenec 2009

Tak jsem si nic nekoupila :cry: , nic neměli, a když už tak to bylo ve velké velikosti, ale slevy teda žádné :twisted:

Haidule no jenže u nás problém v tom, že by manžel nepomohl není. On je problém v našem synátoru. Večer probíhá rituál, v 18hod se nachystá večeře, všichni jdem společně ke stolu, podívá se na večerníček a jde do vany. Z tama rovnou do postele, a tady nastává problém. Manžel mu většinou ještě tak hodinu čtě pohádky. Jakub neustále křičí, hraje si, lítá po posteli, jde x na wc, když ho manžel napomene, a pak odejde, tak dokáže ječet klidně i do 23hod, než si jdeme lehnout všichni a od 2hod ranní to jede opět na novo. Chce pusinky, chce se mazlit, hladit, na wc, nechce a pak zas chce v posteli plyšáky, prostě vyloženě vymýšlí a ječí třeba až do rána. Přemýšlela jsem ,jestli není třeba přespaný, protože chodí ještě po obědě tak na hodinu spát, ale to je zas kolem 17 a 18hod, naprosto šílený protože se mu chce spát. Od jednoho roku užívá homeopatika na zklidnění spánku a NIC nepomáhá. Jsem z toho už šílení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
29.12.08 21:38

červenec 2009

test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
29.12.08 21:54

Haidule - na Barrandově mám kámošku, jednou jsem jí vezla dom a cestou tam odtud k nám se mi podařilo krásně zabloudit a jezdila jsem po Praze snad třictvrtě hodiny :D Jsem fakt střevo, co se orientace týče, ale už jsem si pořídila navigaci :twisted: Bus tam od nás myslím nejezdí, ale metrem na Anděla a pak tram asi, auto mi pořád krade manžel :) Se můžem někdy sejít klíďo.

kočky - já bych to právě s tou toxou taky neviděla až tak černě, kočky jsou doma, dostávaj jenom značkový granulky, zachůdky čistím pravidelně. Na očkování se chystám příští týden, jedna byla očkovaná kolem 20. prosince, druhá kolem 20. ledna, tak jim to sjednotíme :D Jinak výdajů s oběma jsem si užila ažaž když byly koťátka, jedna zápal plic, druhá kočičí rýma a průjmy…ale tak hlavně že jsou už obě zdravý, sou obě nalezenci, tak jsme je třeba zachránili, jsou to mazlíci :wink:

tlak a tep - asi se na to pro jistotu zeptám u dr., ale když je ten tlak ok, tak by to snad nemělo až tak vadit. Jinak se měřím vždycky v klidu a i tak mi to kolikrát pěkně buší :) Ale většinou to ani necejtim a stejně tam mám třeba 90. Já se taky nikdy dřív neměřila, ale teď jak to mám nakázaný, tak jsem si toho právě všimla a přišlo mi to dost no.

oblečení - zajdu se zítra podívat, ale jak tak píšete, tak to moc nevypadá, že by na mě něco měli, když maj všude jen velká čísla. Ale kupovat si normal kalhoty o číslo dvě větší se mi nechce, protože za chvíli mi budou stejně malý a navíc si říkám, že po porodu určo zhubnu do těch původních :lol: No jsem asi trochu naivní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
29.12.08 22:11

holky s tím tlakem…já už od 17 beru léky na tlak a tuhle jsem si zapomněla ráno vzít svojí dávku a měla jsem tlak 155/90, takže s tím, že jsem si říkala, že až otěhotním zkusím léky vy:,–(it je asi amen a obvoďačka mi taky říkala ať je beru dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
29.12.08 22:24

jitko to ze malej spinka jese hodku po obede je normalni,decka ve skolce taky spinaji…spis premyslim,my ted mame jeden problem na ktery jsem prisla cim to je…a to je spinkani v poledne.Driv se rano probouzel v pul 7,ted se probouzi v pul 8 a spat chodil v 11h v pul 12..Jenze ted spi rano dele…kdyz ho davam spat po te 11h vyvadi absolutne silene,jeci v postylce,vsechno vyhazuje a vehementne chce z postylky a nic nepomaha ani kriceni ani placnuti po zadku…nastesti pak nabehne tatineka toho poslechne a je klid.Ale nekolikrat jsem ho dala spat dele az v pul 1 v 1h a krasne ukazkove me usnul!!!Zkouseli jste ho dat spat dele treba mu to posunout vsechno o hodinu?ze by vecere v 18h ale koupani az v 19h a pak spinkat a pred spanim mu dat treba jeste trochu kase at se dosyti,at uz krupicove bnebo kupovane…A cteni pohadek hodinu me prijde moc,samozrejmne je krasny ze se tatinek venuje ale myslim si ze to dite by to mohlo brat jako hrani v postylce a ne ritual na spani,vis?Cetla bych mu tak 15 minut akorat na jednu pohadku a sla bych…Malej musi mit totiz taky moznost vklidu usnout,vezmi si ze posloucha pohadkya ma nejake predstavy o deji a kdyz je to moc dlouho tak z unavy prejde zase do bdeleho stavu…a to ze chodi na wc a beha po posteli..NE rekla bych mu: ne,nebudu cist dal dokud si hezky nelehnes a stala bych za svym!To ze ho nechate behat tim ho podporujete k tomu aby porat behal…a kdyz neposlechne?Ytak se nic cist nebude a hotovo,odejit z mistnosti…za chvili prijita zeptat se zda tedy bude hodny a eventuelne cist dal…My to takhle mame se svetylkem…a jak si krasne lehne a vklidu lezi kdyz mu svetylko zhasnu 8) Chce aby svitilo?Tak sia le musi krasne lehnout.Chvili ho hladim po vlaskacha povidam mu pak dam pusu a odejdu,eventuelne se vratim jeste chvilku ho pohladit kdyz fnuka…Jsou to me nazory,zkus si to nejak probrat v hlave no,…uvidite,kazdopadne zkusit muzete vsechno ze?A take si promluv s manzelem co si o tom mysli co byste treba zkusili,jak to vyresili,zda jeho neco nenapada…

kajisku tak fajn,nekdy se domluvime :wink: Pisni dyztak SZ s kontakty treba i na ICQ a tak…

kubo taky…az pojedes do Prahy a budes mit casik a chut,ozvi se!Dame kafco :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
30.12.08 08:03

Ahoj holky,jsem vás teď dočetla,ale jsem tak strašně nasraná,že si toho moc nepamatuji :oops: Pohádali jsme se doma s manželem.Už delši dobu mě strašně vytáčí,ráno na něj nesmim mluvit,dopol.když jedu do města tak je to špatně,protože nejsem doma a když doma jsem,tak za mnou stejně ani nepřijde.A večer sedí s kamarádama buď v hospodě,nebo u někoho na pivě.Pak přijde,je neříjemnej,pyskuje po mě.Když jsem si včera večer šla brzy lehnout,tak to bylo špatně,protože jdu spát zrovna když on přijde a chce si pustit hudbu.A zas tak špatně mi asi taky neni,když na něj křičim.Jako jak on může vědět,jak mi je??? No a ráno jsem ho poprosila,jestli by se mnou mohl zajet kouknout na nějaké slevy a to byl oheň na střeše! Pořád vymýšlím kraviny,nejsem vůbec dioma a jen utrácim.A on chudák… No fakt už toho na mě byo dneska až až.Tak jsem se pěkně pohádali,já si zabrečela a na slevy jedu! Se na to můžu vykašlat.Všchno už je mi přes pupík těsný.
Tak se omlouvám,že jsem si tu takhle vylila srdíčko :roll: :oops:
Haidu jedu do Prahy 6 a 7 ledna,tak to nějak promyslím a to by jsme se mohly sejít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
30.12.08 09:09

Karolínko v HaM jsem toho moc nenašla, ale v CaA by měli jakštakš něco mít. Posledně, když jsem tam byla s jinou těhulkou, tak toho bylo víc, než včera, ale pořád se dalo s čeho vybírat. Já mám normálně velikost 34-38 a to platí i u těhu obleka - koupila jsem si jedny kalhoty 34 a druhé 36 (a ty jsou mi volnější), takže super, a dělají hrozně pěkný ty kalhoty, jsou takové jiné, než ty všední ve všech obchodech, co se dnes nosí. A já ráda nosím něco jiného, než ostatní :wink:
Kubo teda to je teda něco. Ti chlapi jsou poslední dobou všichni nějací výbušní a „zlí“ (trochu mně napadá, jestli to není mýma náladama, ale myslím si, že mám jen víc odvahy hned mu říct, co mi vadí, oproti dřívějšku).
Tlak - no já mám úplně ukázkovej 120/65 :) je pravda, že jsem s tím nikdy neměla problém, takže tohle mně naštěstí zatím netrápí.
Porodnice - s tím mně teda trošku děsíte :lol: když u nás se to zamlouvá až někdy později, doufám, že mi Dr. řekne včas, abysme to stihli ještě před tím všechno obejít a mohli se rozhodnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
30.12.08 10:27

Haidulko , myslím, že já jsem tu zatím nejmladší, ale teda nevím…mě je dvacet a zatím na mě není nic poznat, takže nemusím poslouchat žádný připomínky…

kubo , to chce klid…já už se radši nerozčiluju, stejně to nemá význam a někdy mám dokonce pocit, že když Michal vidí, že se mu mě nepovedlo rozčílit, tak ho to dohadování a rejpání přestane bavit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí