červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
1.1.09 12:51

červenec 2009

Přeji krásné odpoledne v Novém roce :lol:

Haidule - díky za odkazy :lol: , malý taky včera kupodivu chrněl, to byly ale rány. Jsme mluvila ještě s mamkou a jsem jí říkala, že až budu mít rodit, a zas to samo nepůjde, tak si nechám hodit pod nohy ty dvě dělové koule, co tu včera tak bouchaly a můžu jet hned :lol: . Jinak to tričko s nožičkami jsem se díval v C&A a stálo tuším něco přes 600,–, tak si udělám radost a objednám si ho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
1.1.09 13:11

Káťo , zkusila, byla u něj švagrová rodila loni v červenci (máme to přesně o rok :D ), ale nebral už lidi, tak nevím. Chodila jsem do Poděbrad, ale nevyhovoval mi přístup toho doktora. A já jsem původně z Prahy, takže jsem tam zas zavítala…jinak já jsem v Sadský tak rok, předtím Plaňany u Kolína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
1.1.09 13:34

Zuzi - tak to jo, už jsem se lekla, že jsi třeba nebyla spokojená nebo tak, občas jsem taková na vážkách, jestli je fakt tak dobrý jak se říká, třeba mě vůbec neposlal u 1.těhu k obvodní a na zubní, to kamarádku prý jiný dr. ano, ted mě taky nikam neposílá, asi to bere, že to je moje věc..i když EKG bych prý mít měla, říká zase moje obvodní, že to chtějí v porodnici, ale tam to po mě taky nechtěli, tak nevím nevím :?
Ale už to tam doklepu, pravděpodobně moje poslední těhu, taka to zvládneme, a když je ted primářem, tak snad nebude tak špatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
1.1.09 15:48

Katko , říkám švagrová u něj byla, rodila v Nymburce v nemocnici a byla spokojená. Ten můj doktor, no nevím, já z něj byla taková nesvá. On měl takovej svéráznej způsob a já se k němu kolikrát „bála“ jít. Třeba to není špatnej doktor, ale mě moc informací nedal a říkám nevyhovoval mi…teď jsem u paní doktorky Váchový z Apolynáře, a to je skvělá ženská. Všechno mi vysvětlila, ukázala a nemám strach se jí na cokoli zeptat. K obvodnímu a k zubákovi mě taky poslala, že je to prý nutný do průkazky a pak to chtějí i ty porodnice…ale nevím. Pořád váhám, jestli rodit u toho Apolynáře nebo v Nbk. Tys tam už rodila? Mě to tam nebylo moc sympatický…nevíš kolik tam mají ještě místa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
1.1.09 15:55

Zuzi no právě že v té porodnici to po mě ani nechtěli, někdo myslím obvodní říkala , že ty doktoři z nemocnice (když jako dělá ještě v nem) to tak neprožívají..
Ale mimi mám zdravé a v pohodě.
místo nevím jak myslím, registrovaná bys měla být jen v Praze, jinak se snad nemusí, já tedy ještě nejsem nidke, asi to zase nechám jak to bude.
U prvního jsme totiž šla do porodnice rovnou z kontroly v 34TT právě do Nymburka a pokud by mě udrželi asi do 36tt tak bych tam rodila ale neudrželi a do týdne mě rychlá vezla do KOlína. Měla jsme do Ml. Boleslavi, ale naštěstí i v KOlíně mají dětskou JIp, právě pro předčasně narozené děti. V Nymb zařízení staré ale lidi si ji chválí, já taky celekm spokojená, ale po porodu nemůžu soudit.
Naopak všichni soudí Kolínskou porodnice a já si nemůžu stěžovat, je to hodně o lidech ,ale doktoři i sestry v pohodě - asi na jednu starou to je klasika…a vyhovolvalo mi že jsme měli sociálku na pokuji, a ty byly po 2 maminkách , takže super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
1.1.09 16:31

Ahoj holky, zdravím v novém roce. Tak my měli včera návštěvu, přišli k nám naši v podstatě sousedi a ve finále tu hráli na Playstationu někdy do šesti do rána…Jsem už fakt usínala, ale tak nakonec se zvedli a odešli. Tak jsem vstávala až někdy ve dvě…hrůza. Koupila jsem nealko víno a sekt, ale jako ten sekt se ještě jakž takž dá, ale to víno je treda děsnej humus :lol: Takže zlatý nealko pivo.

Haidule - díky za odkazy na trička, taky nad tím zauvažuju. Jsem to ukázala manželovi a jeho reakce byla jenom: ježišmarja :lol: Ale mně se takový blbinky taky moc líbí :wink:

krev z nosu - no já zase dneska smrkám jako pominutá, ale aspoň mě to nechytlo během spánku no. Ale spotřeba kapesníků je teda děsná :D

katka82 - já když byla na UZ minulý týden, tak se mimi taky šíleně mrskalo a nechtělo chvilku zůstat na stejném místě :lol: Jsem chtěla od dr. fotečku, ale nějakou chvíli jsme ho tam naháněli, než se fotečka konečně povedla :D Ale co mě teda posledně zarazilo, bylo to, že dr. říkala, že má mimi 34mm a to jsem byla 10+6. Mi přijde, že všichni maj ty mimina nějak větší, ale dr. říkala, že odpovídá 10+5, tak nevím teda. Uvidím v úterý, co mi zase poví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
1.1.09 16:35

Kajiszek to mi přijde normální délka, ono se to zdá málo, když je to měřené jen k tomu zadečku :lol: a taky mimi hodně rychle ted roste, tak neboj, za chvíli tě bude v bříšku kopat pěkně veliký rošťák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
1.1.09 16:37

Ještě dle mojí chytré knížky :D je délka mimi v 11TT to jak jsi byla ty 31-40mm, takže jsi měla ukázkovou délku mimíska :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
1.1.09 17:05

katka82 - no já někde našla právě tabulku, kde bylo, že je normální délka snad 5-6cm a ty maminy to tam i potvrzovaly, že jim to odpovídá. Ale tak kdo ví, jestli to nebylo myšlený jako celý mimi, moje dr. to měřila opravdu od hlavy po zadeček a říkala, že odpovídá, tak mi to v tu chvíli ani nepřišlo divný, až když jsem potom někde viděla tu tabulku. Ale jako zase nešílim, jenom mě to teďka napadlo, jak jsem viděla tvojí fotečku a jak jsi psala o tom, že sebou mimi mrskalo. Já byla až překvapená, že tam tak plavalo a mlátilo kolem sebe rukama nohama :lol: Každopádně děkuju za uklidnění z chytré knížky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
1.1.09 17:50

Haidule mooc pěkný výběr triček :) taky mám na jedno zálusk, ale asi nerozumím těm rozměrům. Jak je myšleno přes prsa 42 cm???? tomu moc nerozumím 8O .
Soni děkuji za podporu. Ani jsem nečekala, že mně to tak vezme, no - vzalo… Asi v těhu jsou hold hormony nevyspitatelnýýý. O porodnici jsem neuvažovala, nevím moc ani jaké jsou možnosti tady v Brně, tedy vím o Bohunicích a Obilňáku, ale dál..? Takže se chystám, že budeme chodit na prohlídky a zjistím si reference (mám kamarádky zdravotní sestřičky) tak uvidíme…
A jinak všem přeji dodatečně všechno nejlepší do nového roku, zdravá miminka, která se budou mít k světu, hodné a obětavé manžílky a přítelíčky a ať vám vše vychází, jak si jen přejete… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
1.1.09 17:52

Kaji není zač :lol:
oni holky někdy píšou to co je psáno na tom snímku, jako Dupka, ale to je jen průměr dutinky, v čem je mimi jak jsem už psala. Ne velikost mimi, ale všeobecně se právě měří po zadeček, páč nožičky jak jsou ohnuté, tak se nedají změřit, ty samé údaje o délkách jsme našla i na netu a další knize.
Jinak já byla na tom utz ted před 2dny (12+4tt), to by se ti mimi už taky hezky mrskalo, a až ted půjdeš na ko tak to taky bude pěkný živel uvidíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
1.1.09 17:59

Boruwecko, je mi taky moc líto, co se stalo, ale zase dobře , že už to máš za sebou..snad tedy chápeš jak to myslím :wink: Hormany v těhu jsou fakt nevyzpytatelné, tak se ti nedivím , že tě to sebralo.
Ale ty jsi moc statečná ženská, která bude nosit babičku v srdíčku a bude tak pořád s tebou. Třeba se na tebe ted dívá odněkud zezhora, z teplíčka, nic ji nebolí a je jí tam moc dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
1.1.09 18:07

Katko 82 děkuji ti, taky se tím uklidňuju - že jí je teď dobře, že už neleží v té hrozné posteli pod sedativy, kde stejně nic moc nevnímala… ještě před tím pohřbem se mi o ní zdávalo, ale teď už ne, tak doufám, že se to ve mně tím zážitkem uzavřelo a jdu dál s myšlenkou na mimíska… Ale myslím na ní každý den, doufám že jí je dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
1.1.09 18:33

Boruwko, přesně takhle jsem to měla s dědou, do pohřbu se mi o něm zdálo. A po něm po rozloučení už nic. Taky jsem se moc těšila, že ho udělám jako první pra-dědou a ještě by měl prvního kluka, jsme samí holky vnučky :) . Ale nedá se nic dělat, život jde dál..určitě se na nás kouká a drží třeba ochrannou ruku nad prckem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
1.1.09 19:03

ahoj holky,
zdravim v novem roce :wink:
Kaji ja byla na utz taky nekdy 10+5 a mimi melo asi 3cm, nejak jsem ani nestudovala, jestli to odpovida, tak snad jo :)
Boruw ja kdybych rodila v Brne, sla bych si k Milosrdnym bratrum.....slyslea jsem ze Bohunice praskaji ve svech a pridavaji postele na pokoje, maminy se mackaji, takze i kdyz mam v brne bohunickou nem. nad barakem, jela bych na Porici :lol:

s super odkazy na tricka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital