červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
2.1.09 21:41

červenec 2009

katka82 a taky ta samá co posílala Haidule :lol: , taky jsem ted ujetá na šlehačku a hlavně palačinky se šlehačkou, jsem si je chtěla ted jít ještě udělat, ale muž na mě hledí, jestli už jsem normální, v týdnu jsem snědla 250g jahod se šlehačkou nedala jsem nikomu ani kousíček, byla jsem nazvána krkavčí matkou :lol: , co kdyby se náhodou měli osypat 8) , tak at jsem osypaná jen já, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
2.1.09 22:44

ceny kolebek klebka bez nebes a perinek se pohybuje okolo 1300-1500 nova a okolo 1000Kc pouzita ale verim ze se daji sehnat i levnejsi…noa potom s vybavickou(nebesa,perinky,mantuinely) stoji okolo 1500 a vic…dle toho z jakeho dreva a tak.Hlavne tyhle kolibky jsou ted VELMI oblibene a cena i pouzitych se pohybuje stale velmi vysoko takze za jakou cenu nakoupite priblizne prodate.Samozrejmne logicky pokud se vam podari sehnat levnejsi muzete zkusit na ni pak i vydelat :D
Navic ty kolebky maji kolecka takze jsou mobilni…muzete sedet na gauci a kukat an bednu a nohou houpat mimiska :lol: :lol:

par inspiraci na kolebky :D
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
3.1.09 00:29

Tak jsem dneska nakonec vyrazila po Andělu ještě na Zličín na nákupy a ve finále jsem se neudržela a utratila dva litry :D Ale kalhoty jsem nakonec sehnala v H&M. Přišlo mi, že tam toho měli celkem dost a i mi to bylo. Sice byly teda docela drahý, ale nějak se asi neodhodlám si kalhoty koupit přes net, protože v C&A mi např. byly veliký 36 a v H&M mi byly malý 38 :? Ale tak jedny mám, to zatím stačí. Ještě jsem pokoupila nějakej ten normal netěhu svetřík, triko a tepláky na doma ve slevě a už zase nesmim dlouho do krámu vkročit :lol:

Haidu & Kuba - moc ráda zajdu někam na kafčo, snad mi to časově vyjde, bohužel předem nikdy moc nevím, kdy budu mít čas, což mě docela štve :? Ale pokusím se případnou práci přehodit, tak abych mohla jít s váma. Určo to nějak domluvíme :wink:

jahody a šlehačka - já měla zrovna včera jahodovej a banánovej koktejlek, asi 4 sklenice :lol: Jsme dostali k Vánocům mixér, tak mixujem :lol: Mňam.

punčochy - já teda punčocháče všeho druhu fakt hrozně nemám ráda, ale pokud to bude potřeba, tak asi koupím no. Ale v tom vedru si to teda taky nedovedu moc představit :?

kolíbky - moc hezký :wink: Asi taky nad kolíbkou zauvažuju, hlavně je supr, že je to mobilní a člověk jí může mít u sebe a tím pádem mimíska pod dohledem. Asi do toho taky půjdu, ale přijde mi ještě brzo. Ale lepší sondovat předem no. Já si zatím udělala jenom kočárkovou rešerši, která mi zabrala zatím asi tři večery :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
3.1.09 09:05

Tak my měli na Káju naší letitou kolíbko-postýlku a spokojenost byla v obýváku a v ložnici jsme měli normoš postýlku, takže na druhé určo využiji a určitě i dýl bo dvě postýlky se nám sem nevejdou , takže potom nevím jak to budeme řešit, ale třeba se s tou stavbou fakt pohne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
3.1.09 10:40

Ahoj holky,tak já zatím žádnou postýlku neřeším,teď je pro mě nejdůležitější ten utz.Poslýlka v které jsme vyrostly my se segrou,tu má segra teď na malou Grétku.Takže to se všechno uvidí,jak to všechno bude.Ale ta kolébka je fakt moc pěkná :D
Haidu,Kaisku a Alíku já budu vědět až v neděli navečer,jestli pojedu do Prahy v pondělí,nebo v úterý.Spíš teda to vypadá že v úterý.Musím si taky zjistit vlaky.Musím se dostat na Karlák a to si myslím,že by jsem tam mohla být tak v 11hod.Tak stačí,že by jsme se domluvily v neděli navečer? Přes SZ nebo na ICQ?
Jinak u nás je dneska nádherně,asvítí sluníčko,korát strašná zima.Ráno bylo u dveří 13st. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
3.1.09 10:44

Kolíbečka , mě naprosto okouzlila, takže jsem doma hned zavelela, že ji musíme pořídit. No, ale nevíte, jestli pak ten držák na nebesa může bejt jakejkoli nebo nějakej spešl na kolíbky? Jinak na www.aukro.cz se dají sehnat různý věci na mimíska za aukční ceny (jak nové tak použité). Včera jsem to všechno tak nějak sumírovala a bude potřeba tak max. 20 000 Kč, z toho deset je kočárek. Už mám vybranej! Nádhera!

http://sweb.cz/…/a604930.jpg

Včera jsem byla v Gennetu, byla tam brutus sestra. Doslova mě nabodla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
3.1.09 11:37

Ty kolíbky mě okouzlili,, ale stačí jen kolíbka,, nemůže se z toho mimisek vyklopit,, a co až si začne stoupat to je pak lepší asi normoš postýlka co ?
My totiž dost bojujeme s místem a oboje s mi sem určitě nevedje,, baráček je rozestavěnej bude ještě patro ale bůhví kdy,,… :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
3.1.09 12:26

kolibka se da zaaretovat aby se nehoupala ze je to vlastne postylka,na boku je takovy spalicek ktery se zastrci do riry a je to :D .Jinak je to do pul roka priblizne,podle toho jak ktere miminko se bude moc v noci vrtet,treba nas Tomasek uz se tocil kolem dokola jako hodiny uz asi ve trech mesich.Navic si myslim zetech pul roku je tak akorat aby se miminko prestehovalo do sve vlastni postylky,aby si zvykalo na „svoje vlastni“,protoze po pul roce uz si deticky uvedomuji samy sebe a proste uz zcinaji pomalicku chapat hodne veci,takze aby potom pozdeji nebyl problem s tim ze by ditko nechtelo byt v postylce nybrz u vas…
Tot muj nazor ale udelejte si to kazda otom jak chcete.

Jinak ja taky kolibku jeste kupovat nebudu,ale dala jsem vam to sem,protoze uz je pomalu potreba pokukovat po potrebnych vecech a pomalu se rozhodovat co tedy v budoucnu poridite navic,me se treba stalo ze jsem videla komplet vybavenou kolibku se vsim za 1000Kc!!!!!No jo,ale to jsem jeste ani nebyla tehotna,videt ji ted tak nevaham a uz ji kupuji a holt bude delsi dobu stat a cekat na mrnouska :D

kubo ozvi se potom,my uz se taky nejak dohodneme i mezi sebou.
zuzko no kocarek nadhernej a i je neutralni jak pro ni tak pro neho :D MY mame sedvej a nandavaci sportak na to je bezovej,uz se tesim a z tam nacancam mimiska do tech krasnych krajeckovych perinek,Tomasek jenemel,kupovala jsem je az pred rokem na MIMIBAZARU,hodne vyhodne ajsou krasne,jinak nove stoji 700 vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
3.1.09 13:09

Tak jsem tu přečetla diskuzi o postýlkách, my jsme takový ujetci, že už máme jak postýlku, tak kočárek. Postýlku jsme našli při úklidu na půdě a mě se tak líbila, ža jsem řekla, že jí jednou použiju, možná na ní nechám přidělat kolečka a je potřeba jí natřít, protože barva je olezlá a jinak naši mi společnýma silama udělaj takovej proutěnej košík na kolečkách, nacož se moc těším, kolébka je fajn, ale jen do tý doby, než se začne prcek víc hýbat, pak už bych měla strach. Kočárek mám krásnou starší libertu, taky láska na první pohled a ve skoro stejný jsem se vozila i já a ségra. Mno a dneska jsem si koupila první těhu šaty, šla jsme se původně kouknout po nějakých gatích, ale když jsem je tam viděla nemohla jsem je tam nechat, jsou spíše na léto, ale jsou krásný a třeba když stihnem svatbu do porodu, tak je využiju i jako svatební. Mno uvidíme. Jinak dneska mi Vojtova babička povídá,,jojo máme to obě blbý, mě bolí kolena a ty jsi těhotná", tak nevím co si o tom mám myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
3.1.09 13:22

teda vy ste byly zase pylný :D

kocourkem jsme na veterině strávili hodinu a půl, ocásek mu zrengenovali a má ho naštěstí jen naražený, ale ohlej byl na snímku pěkně. Dostal tři injekce a 550,– v háji :roll: Má ho zatim furt svěšený dolů, ale když mu nesu jídlo, snaha zvedat ho nahoru už je :lol: Připadá mi těd jako Ijáček z Púa, ten svůj ocášek taky pořád coural za sebou.

Kajiszek, Haidule, Kuba Já jsem v úterý až do 7 v práci, takže úterý bohužel beze mně. :cry:

Kajiszek na veterinu jsme jezdili na Hůrku nebo do Berouna. Ale my se ted stěhujeme k Hořovicím, takže jsme jeli tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
3.1.09 13:24

kafčo - já mám v úterý v 11:30 zrovna ten UZ, takže bych se mohla přidat leda později. Ale když to nevyjde, tak to vyjde určo jindy. Jedu až na Suchdol, protože se mi tam během Vánoc dr. stěhovala :( Jen jsem nějak neměla náladu shánět někoho jinýho, protože je fajn, ale je to teda pěkná dálka, vyloženě přes celou Prahu :?

kočárek - u mě je zatím na základě netu favorit Herqules Razor 4, neumím sem dát obrázek, tak dám odkaz.
http://www.herqules.ch/xl.asp?…
http://www.herqules.ch/xl.asp?…
Ale rozhodnu se až vyzkouším naživo. Tenhle má všechno, co by měl dle mýho kočárek splňovat + je pěknej, názory na netu samá chvála, ale podle parametrů je dost těžkej, tak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
3.1.09 13:44

aliku jenze ijacek h mel priklepnuty hrebickem :lol:
kubo vypada to asi ze se sejdeme samia le to nevadi 8) Pak se nekdy stukneme vsechny vecer

Tak a tady neco pro vas..premyslela jsem zda to ukazat nebo ne,protoze je jeste brzy…ale tak…at se tesite :D :D

http://img35.glitterfy.com/…jva29235.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
3.1.09 15:34

Haidule doufam že to na hřebík nebude, doktorka si dělala srandu, že na amputaci to ještě není :lol: ale svěšenej ho mají uplně stejně. Posílám vám foto, aby jste toho našeho nezbedu poznali
 http://i106.photobucket.com/…ndamodel.jpg

Kočár jsem měla rozhodnutej několik let dopředu. Mně uplně ohromil designem X-lander XA, takže bylo jasno. Barvy nových kolekcí se mi moc nelíbily, tak nakonec jsme pořídili tenhle. Je sice jetej, ale zachovolej a za tu cenu 3250,– za komplet, no nekupte to. Na nový bohužel neméme, ale tenhle je fakt jak nový.

http://i106.photobucket.com/…7/kocar1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
3.1.09 15:38

Haidu Alíku a Kajsku tak to pondělí by se hodilo vám všem třem? Večer by teda zase pro změnu beze mě :wink: Cesta vlakem mi tam trva tak 2 hod :roll:
Kočárek Kajísku tak ten je zatím opravdu nejhezčí,co jsem viděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
3.1.09 15:44

Kajizcek tak tenhle kočár má přesně má kolegyně, a musim říct, že to byl nejhorší kočár na ovládání který sem kdy řídila. Jela sem s nim jak opilá. Oni si ho kupovali, hlavně proto, že jezdí na túry, hory, kola atd, na toje dobrý, ale je pravda že je dost těžký, kolegyně říkala, že ho používala jako sporták jen chvilinku a pak, že pořídila radši klasickej golfáč. A pak bacha na rozměry dveří, je prý dost širokej a doma se nevešla do dvou futer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí