Poradna duly
Jana Čurdová
Alík - tyjo zrovna ocásek, to je zvláštní, si vůbec nedovedu představit, jak se mu to mohlo stát. Ale určitě bude v pohodě, oni mu s tím něco provedou. My měli u naší Rozárky jednou podezření na zlomenou nožičku, ale nakonec to bylo jen naražený, se na to ani nemohla postavit a kulhala. A za tři dny už běhala jako splašená. Btw kam chodíte na veterinu, když jsi tady od nás? My jezdíme do Jinonic už léta, zatím vždycky v pohodě, jen je tam hodně doktorů a střídaj se.
Děkuji Vám všem hrozně moc za podporu.
Emoce jsou fakt děsný, já jsem teda vždycky (asi po babičce) byla romantička a u romatických filmů jsem brečela, ale teď mně rozbrečí úplně miniaturní maličkost. Naposledy včera u filmu Jak se krotí krokodýli, jak tam bylo těch spoustu malých dětí a tak všechno - to jsem probrečela skoro celý. Petr se mi kvůli tomu směje… ![]()
Alíku naší kočce tenkrát zlpmila ocas kobyla.Prostě po ní ve výběhu vyhodila a bylo.Původně to vypadalo,že bude vástavová.No když jsme jí odvezli k dr.,tak řekl,že máme po vástavách,že už ho bude mít pořád dolu,jako pes.Vůbec!!! Normálně se jí to samo spravilo a měla zase ocásek,radost pohledět
Tak uvidíš,že to dobře dopadne ![]()
Hadu já pojedu v pondělí nebo v úterý do té Prahy,tak když by jsi chtěla,tak by jsme se mohly někde sejít
A ještě tu psal někdo,že bude rodit v Podolí,že jo?A že by na to kafe šla taky? Ja se straaaašnš omlouvám ale nejsem si jistá,kdo to psal ![]()
Kajísku já mám úplně stejný pocit.Taky už by jsem se taaak srašně chtěla na to miminko pořádně těšit,ale zatím mám spíš strach.Ale ty pohyby-už aby to bylo ![]()
Punčochy já je teda nosím už pár let,ale jen proto že mám problémy s krví a riziko vzniku bercáků ![]()
Oblečení tak to doufám
že nějaké dostanu od sestry,když už porodila
Tak zatím nic nekupuji.Zatím mi teda ještě všechno je a taky nejsou nějak penízky ![]()
No a já mám pšknou rýmu.Po obědě jsem si vzala i půl paralenu,protože na mě něco leze.Tak snad to brzy přejde ![]()
Haidule - tak z toho ropušnictví
mám taky strach, ale ty punčochové kalhoty nosit v tom vedru? sestra je nosit musí, protože má zúžený lymfatický systém, a když vidím, jak je jí zle v létě, protože je jí v tom hrozné vedro, tak jsem se zařekla, že si žádné kupovat nebudu, ono já doufám, že v našem novém bytě bude v létě dost chladno, takže budu asi zalezlá jak potkan. Jinak mám taky celkem obavy z porodu, protože když jsem rodila Kubíka, bylo celkem už tepolo, a to už jsem měla co dělat, abych se tam
, protože mi dělalo ve finále zle to dusno, takže jsem musela mít otevřené okno a funět a ječet u okna ![]()
boruwko - s možností různých poloh, jsem využila vak, abylo to dobré, protože mi ta poloha pomohla při správném tlačení, jinak jsem až do té doby byla zalezlá ve srpše
ahoj zdravím všechny těhulinky v roce 2009 a všem přeji zdravíčko a zdravá miminka,,
holky teda vy toho napovídáte já to nestíhám fakt číst, ![]()
já zatím pořád na neschopence,, nevím ale začínám si zvykat už se mi snad do té práce ani nechce, jsem hodně unavená, chvílemi slabosti, i když ty nevolnosti už jsou maličko lepší. Tak uvidím 9.tého jdu na kontrolu.
Jak se tady doma trošku nudím koukala jsem už na postýlky,, máte nějaký tipy,.. ? jsou lepší ty látkové nebo dřevěné se žbrdlínkama , ? Tedy vím že je na to ještě brzy kupovat to hned nebudu ale spíš abych měla přehled. ![]()
Někdo tu psal že v těch vedrech budeme oteklé jak ropuchy, to je fakt,, a když si uvědomím že ty hnusný vedra bývají už i v květnu moc času nám nezbývá. Čekáme první mimi,, a tak teprve mapuju co všechno je nutné mít a nemít,, a už mi z toho jde hlava kolem.
Ahojky holky.. už jsem tu zase dlouho nebyla, ale přes ty svátky nebyl čas. Až budu mít víc času, tak vás určitě dočtu.
Dneska jsme byli s manžílkem v tom Gennetu na tom ultrazvuku a musím vám říct, že jsem byla mile překvapena. Ultrazvuk byl krásný..
. Doktor nám vše ukázal popsal. Pustil nám i srdíčko. Prostě nádhera. Máme i fotečku, tak vám ji sem potom vložím, až budu mít více času. Jinak teda ten Gennet jedině doporučuji. Všichni tam byli příjemní a i dr. který nám dělal ten ultrazvuk. Teď už jenom počkat, až budou výsledky z krve, ale určitě bude vše v pořádku. Rovnou jsem se tam objednala i na 20.týden na ten velký ultrazvuk. Tak už se moc těšíme. Jen jsem vám to chtěla napsat. Mám z toho velkou radost. Teď už zase musím jít. Zítra se tu ukážu. Opatrujte se. Ivka.
tak ja puncochy urcite nosit budu co to pujde,myslim si ze do toho kvetna absolutne v pohode otom uz to holt nejak preziju,zapnu doma klimatizaci a budu zaklezla…
kubo dneska jsem se bavila s kajiskem,ze bychom se mohly sejit vsechny jeste aj s alikem,ale nevim jak na tom budou pres den,ja v kazdem pripade budu mit cas tak se dyztak domluvime jen my dve ![]()
pohyby prijdou nejdrive v 17tt,porvorodicky je citi ale az dele az tak 19-20tt,sice se tesite,ja vam to moc preju,ale pockejte az si tady budeme psat: ja v noci vubec nemohla spat ten cvrcek me porat priserne kopal to je strasny uz aby byl venku
.Jo jo,pohyby jsou krasne ale dokud miminko neni velike…me kopal az tak nmoc az me delal vylozene boule na brise!!!A nnejlepe kdyz jsem si vklidu lehla ze si odpocinu,protoze dokud chodite a hybete se,mimink kolibanim spinka a sotva se zastavite,probudi se ![]()
ciki miminku urcite postyklu drevenou!!!!klasickou,prodavaji i takove kde jdou nejake pricky odendat ,je to dobre kdyz si ditko ma zvykat na spani na velke posteli postupne nebo ze si samo zaleze do postele a hraje si.Ja to ted vyuzivam ze si ta sam zaleze a nemusim ho tehotna tahat…ty latkove postylky jsou postylky prenosne,skladaci do pytliku mensiho nez stan a vyuzivaji se na obcasne prespani,neo i jako ohradka.My mame takovou,ze se matrace da zavesit nahoru a je to pak jako takova houpacka,davala jsm malyho do ni pres den kdyz jsem se kukala trebna na televizi ze jsem ho houpala…ale ted si poridim kolibku,se zkusenostui houpani malyho v te postylce nedam dopustit na kolibku a koupim ji
http://img.mimibazar.cz/…12784628.jpg
Haidule, ta já nááádhernááá, úplně jsem si ji zamilovala
kolik tak stojí? Vůbec nemám představu ![]()
Haidule díky za tipa je fakt krásná asi o ní taky pouvažuju,,, ![]()
Holy krásný večer,
dnes jsme byly celý den v Praze, nechali jsme tam Domču a jeli na nákupy do teska na hadry a jídlo.
Punčochy - naštěstí nic jako otekliny a pod jsem u prvního vůbec neznala. tak doufám, že to bude tak i ted, ale pro změnu už cítím zase tvrdnutí jako u 1.těhu a to bylo později, tak asi zase nevydržíme až do konce v bříšku
..snad to bude ok
Holky já jsem těd ujetá na šlehačku, tak jsme ji koupily a ted mi Péta udělal zmrzku s jahodama (a ty normálně nemusím)a šlehačkou…mnam ![]()
Kolébku taky z předchozích zkušeností vřele doporučuji
.
Jo jo taky ji mám vyhlédnutou a taky kvůli tomu že se dá přesunovat z pokoje do pokoje a taky kvůli místu, páč Domča bude asi ještě v poslýlce, tak pak půjde na velikou postel a mimi z kolébky do postýlky..
už se na ní moc těším ![]()
jitka85 píše:
Kolébku taky z předchozích zkušeností vřele doporučuji.http://www.bejbycentrum.cz/?…
jééé to je přesně tak co si chceme koupit
![]()