červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10091
2.1.09 14:29

Alík - tyjo zrovna ocásek, to je zvláštní, si vůbec nedovedu představit, jak se mu to mohlo stát. Ale určitě bude v pohodě, oni mu s tím něco provedou. My měli u naší Rozárky jednou podezření na zlomenou nožičku, ale nakonec to bylo jen naražený, se na to ani nemohla postavit a kulhala. A za tři dny už běhala jako splašená. Btw kam chodíte na veterinu, když jsi tady od nás? My jezdíme do Jinonic už léta, zatím vždycky v pohodě, jen je tam hodně doktorů a střídaj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
2.1.09 14:54

Děkuji Vám všem hrozně moc za podporu.
Emoce jsou fakt děsný, já jsem teda vždycky (asi po babičce) byla romantička a u romatických filmů jsem brečela, ale teď mně rozbrečí úplně miniaturní maličkost. Naposledy včera u filmu Jak se krotí krokodýli, jak tam bylo těch spoustu malých dětí a tak všechno - to jsem probrečela skoro celý. Petr se mi kvůli tomu směje… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
2.1.09 16:06

Alíku naší kočce tenkrát zlpmila ocas kobyla.Prostě po ní ve výběhu vyhodila a bylo.Původně to vypadalo,že bude vástavová.No když jsme jí odvezli k dr.,tak řekl,že máme po vástavách,že už ho bude mít pořád dolu,jako pes.Vůbec!!! Normálně se jí to samo spravilo a měla zase ocásek,radost pohledět :lol: Tak uvidíš,že to dobře dopadne :lol:
Hadu já pojedu v pondělí nebo v úterý do té Prahy,tak když by jsi chtěla,tak by jsme se mohly někde sejít :wink: A ještě tu psal někdo,že bude rodit v Podolí,že jo?A že by na to kafe šla taky? Ja se straaaašnš omlouvám ale nejsem si jistá,kdo to psal :oops:
Kajísku já mám úplně stejný pocit.Taky už by jsem se taaak srašně chtěla na to miminko pořádně těšit,ale zatím mám spíš strach.Ale ty pohyby-už aby to bylo :lol:
Punčochy já je teda nosím už pár let,ale jen proto že mám problémy s krví a riziko vzniku bercáků :evil:
Oblečení tak to doufám :oops: že nějaké dostanu od sestry,když už porodila :wink: Tak zatím nic nekupuji.Zatím mi teda ještě všechno je a taky nejsou nějak penízky :roll:
No a já mám pšknou rýmu.Po obědě jsem si vzala i půl paralenu,protože na mě něco leze.Tak snad to brzy přejde :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
2.1.09 16:08

červenec 2009

Haidule - tak z toho ropušnictví :lol: mám taky strach, ale ty punčochové kalhoty nosit v tom vedru? sestra je nosit musí, protože má zúžený lymfatický systém, a když vidím, jak je jí zle v létě, protože je jí v tom hrozné vedro, tak jsem se zařekla, že si žádné kupovat nebudu, ono já doufám, že v našem novém bytě bude v létě dost chladno, takže budu asi zalezlá jak potkan. Jinak mám taky celkem obavy z porodu, protože když jsem rodila Kubíka, bylo celkem už tepolo, a to už jsem měla co dělat, abych se tam :-( , protože mi dělalo ve finále zle to dusno, takže jsem musela mít otevřené okno a funět a ječet u okna :lol:

boruwko - s možností různých poloh, jsem využila vak, abylo to dobré, protože mi ta poloha pomohla při správném tlačení, jinak jsem až do té doby byla zalezlá ve srpše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.1.09 17:51

ahoj zdravím všechny těhulinky v roce 2009 a všem přeji zdravíčko a zdravá miminka,,
holky teda vy toho napovídáte já to nestíhám fakt číst, :lol:

já zatím pořád na neschopence,, nevím ale začínám si zvykat už se mi snad do té práce ani nechce, jsem hodně unavená, chvílemi slabosti, i když ty nevolnosti už jsou maličko lepší. Tak uvidím 9.tého jdu na kontrolu.
Jak se tady doma trošku nudím koukala jsem už na postýlky,, máte nějaký tipy,.. ? jsou lepší ty látkové nebo dřevěné se žbrdlínkama , ? Tedy vím že je na to ještě brzy kupovat to hned nebudu ale spíš abych měla přehled. :wink:

Někdo tu psal že v těch vedrech budeme oteklé jak ropuchy, to je fakt,, a když si uvědomím že ty hnusný vedra bývají už i v květnu moc času nám nezbývá. Čekáme první mimi,, a tak teprve mapuju co všechno je nutné mít a nemít,, a už mi z toho jde hlava kolem.

:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
2.1.09 19:12

Ahojky holky.. už jsem tu zase dlouho nebyla, ale přes ty svátky nebyl čas. Až budu mít víc času, tak vás určitě dočtu.
Dneska jsme byli s manžílkem v tom Gennetu na tom ultrazvuku a musím vám říct, že jsem byla mile překvapena. Ultrazvuk byl krásný.. :-). Doktor nám vše ukázal popsal. Pustil nám i srdíčko. Prostě nádhera. Máme i fotečku, tak vám ji sem potom vložím, až budu mít více času. Jinak teda ten Gennet jedině doporučuji. Všichni tam byli příjemní a i dr. který nám dělal ten ultrazvuk. Teď už jenom počkat, až budou výsledky z krve, ale určitě bude vše v pořádku. Rovnou jsem se tam objednala i na 20.týden na ten velký ultrazvuk. Tak už se moc těšíme. Jen jsem vám to chtěla napsat. Mám z toho velkou radost. Teď už zase musím jít. Zítra se tu ukážu. Opatrujte se. Ivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
2.1.09 20:04

tak ja puncochy urcite nosit budu co to pujde,myslim si ze do toho kvetna absolutne v pohode otom uz to holt nejak preziju,zapnu doma klimatizaci a budu zaklezla…
kubo dneska jsem se bavila s kajiskem,ze bychom se mohly sejit vsechny jeste aj s alikem,ale nevim jak na tom budou pres den,ja v kazdem pripade budu mit cas tak se dyztak domluvime jen my dve :wink:
pohyby prijdou nejdrive v 17tt,porvorodicky je citi ale az dele az tak 19-20tt,sice se tesite,ja vam to moc preju,ale pockejte az si tady budeme psat: ja v noci vubec nemohla spat ten cvrcek me porat priserne kopal to je strasny uz aby byl venku :lol: :lol: :lol: .Jo jo,pohyby jsou krasne ale dokud miminko neni velike…me kopal az tak nmoc az me delal vylozene boule na brise!!!A nnejlepe kdyz jsem si vklidu lehla ze si odpocinu,protoze dokud chodite a hybete se,mimink kolibanim spinka a sotva se zastavite,probudi se :twisted:
ciki miminku urcite postyklu drevenou!!!!klasickou,prodavaji i takove kde jdou nejake pricky odendat ,je to dobre kdyz si ditko ma zvykat na spani na velke posteli postupne nebo ze si samo zaleze do postele a hraje si.Ja to ted vyuzivam ze si ta sam zaleze a nemusim ho tehotna tahat…ty latkove postylky jsou postylky prenosne,skladaci do pytliku mensiho nez stan a vyuzivaji se na obcasne prespani,neo i jako ohradka.My mame takovou,ze se matrace da zavesit nahoru a je to pak jako takova houpacka,davala jsm malyho do ni pres den kdyz jsem se kukala trebna na televizi ze jsem ho houpala…ale ted si poridim kolibku,se zkusenostui houpani malyho v te postylce nedam dopustit na kolibku a koupim ji
 http://img.mimibazar.cz/…12784628.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
2.1.09 20:16

Haidule, ta já nááádhernááá, úplně jsem si ji zamilovala :wink: kolik tak stojí? Vůbec nemám představu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.1.09 20:19

Haidule díky za tipa je fakt krásná asi o ní taky pouvažuju,,, :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
2.1.09 20:24

Holy krásný večer,
dnes jsme byly celý den v Praze, nechali jsme tam Domču a jeli na nákupy do teska na hadry a jídlo.
Punčochy - naštěstí nic jako otekliny a pod jsem u prvního vůbec neznala. tak doufám, že to bude tak i ted, ale pro změnu už cítím zase tvrdnutí jako u 1.těhu a to bylo později, tak asi zase nevydržíme až do konce v bříšku :cry: ..snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
2.1.09 20:26

Holky já jsem těd ujetá na šlehačku, tak jsme ji koupily a ted mi Péta udělal zmrzku s jahodama (a ty normálně nemusím)a šlehačkou…mnam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
2.1.09 20:52

červenec 2009

Kolébku taky z předchozích zkušeností vřele doporučuji :wink: .

http://www.bejbycentrum.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
2.1.09 21:20

Jo jo taky ji mám vyhlédnutou a taky kvůli tomu že se dá přesunovat z pokoje do pokoje a taky kvůli místu, páč Domča bude asi ještě v poslýlce, tak pak půjde na velikou postel a mimi z kolébky do postýlky.. :lol: už se na ní moc těším 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
2.1.09 21:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
2.1.09 21:25

Re: červenec 2009

jitka85 píše:
Kolébku taky z předchozích zkušeností vřele doporučuji :wink: .http://www.bejbycentrum.cz/?…

jééé to je přesně tak co si chceme koupit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital