červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5697
23.12.08 09:55

ahoj holky vy jste ukecané!!! ;-) člověk tu chvíli není a přibylo hodně stránek… přiznávám poctivě, nemám dočteno, nestíhám. Snad po Novém roce, stejně tak tabulku… :oops: stydím se, ale nevím, kde mi hlava stojí.
Opatrujte pupíky a já zase juknu.
Všem vám přeju krásný Štědrý den, pokud možno klidné svátky, žádné starosti a do nového roku 2009 zdravíčko.

Vítám tu Martinu, Marti já jsem z Ostravy, teď teda zrovna moc časem neoplývám, ale po novém roce ho bude habaděj ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
23.12.08 11:26

Ahoj holky a přeji všem krásný a neuspěchaný poslední předvánoční den :D
Právě jsem přijela z krve na ten první screening co se dělá mezi 10-14tt a nevím nevím jestli to udělala paní dobře, nevěděla kolik zkumavek a vzala jen jednu.
Holyk co už jste na krvi byly, prosím kolik vám vzali zkumavek krve? Za týden mu mám volat pro výsledky, tak at se když tak připravím na to , že to není…to by mě bacilo fakt..děkuji moc 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
23.12.08 11:42

Haidule já už jsem v Podolí zaregistrovaná asi od 7tt :lol: Poslala mě tam hned hematoližka a myslim,že tam někde i píšou do kolikátého týdne by se měla ženská zaregistrovat :wink: Ale díky moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
23.12.08 12:21

Ahojky holky, tak mám dnešní poradnu úspěšně za sebou.. :-). Tak jsem šťastná.. :-). Mám i fotečku z ultrazvuku.. Ale je tam vidět jenom hlavička a ručičky. Mimísek sebou strašně vrtel a tak ho nešlo pořádně vyfotit. Každopádně mi spadl velký kámen ze srdce a jsem ráda, že je vše v pořádku a teď už si konečně budu užívat Vánoce. Dr. mě rovnou objednal i do Prahy do Gennetu na ten screning v tom prvním trimestru. Myslel si a i teda já, že už je to pozdě objednávat, ale nakonec to domluvil a jdu už tam příští týden v pátek. Vemou mi tu krev a pak si tam budu muset počkat.. a rovnou udělají i ten ultrazvuk. Tak jsem fakt koukala, že to tam domluvil. Ale jsem ráda, že tam pojedeme.. :-). Manžílek se už nemůže dočkat. Holky přeji vám všem krásné a bohaté Vánoce a hezké svátky bez spěchu a stresu.. A do konce roku se tu jistě ještě ukážu. Ivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
23.12.08 12:22

boruwko takovych tech bajecnych muzskych kteri jsou bajecni a ohleduplni......takoveho znam jednoho jedineho a stastna to zena ktera ho bude mit(skoda ze jsem promarnila sanci :? ),tobe velice doporucuji precist si knihu: proc muzi lzou a zeny placouje tam krasne vse popsano jak se chovaji zeny jak muzi nas tejnou situaci,jak co kazdy mysli a pod a mohu ti rict ze to zarucene na chlapy sedi.Ja si jen overila ze to tak holt asi bude porat a muzskyho uz nezmenim,kniha me to dosvedcila a celkove jsem s i diky tomu naucila hromadu veci vubec NERESIT.Vis jak mam jednodussi zivot?? Partner nechce z hospody?…Tak at si tam je,pojedu domu sama treba taxikem nebo necim jinym nebo mu proste seberu auto,at si on jede cim chce,samozrejmne mu to ale oznamim.Naco se trapit tim ze se chce jeste bavit?On „jakoby“ nemuze zat o ze ja jsem unavena aneni me dobre,na druhou stranu kdyz vidim ze se velmi bavi,nebudu sobec a necham ho…Proste jsem se naucila jedno viz: chces polivku?Ne?…Tak fajn no...... Naco se budu vyptavat proc ji nechce,kdyz je tak vyborna atd atd a bude me to akorat stvat ze ji nechce…nechce nechce…jeho vec…A takhle to delam se vsim.Ovsem kde koukam na ohleduplnost jsou dulezite veci jako urady,navstevy apod…ze kdyz neco slibi tak at to dodrzi,pokud NEMUZE z nejakeho duvodu tak at se ozve,pak je to v poradku,neco se holt vymysli,pokud se neozve pak budu nastvana.Ovsem v tomto pripade ja mam muze spolehliveho 8)

katko vsude to bude jine!!Co ja pamatuji kdysi me brali jen jednu zkumavku…te co ctu,nekomu reknou ze se to dela do 13tt nekdo ze do 14tt a ja jsem obednana az na 16+tt :roll: V nejhorsim pripade pujdes na krev znova no.....ovsem zenska taky trdlo ze kdyz nevi tak se ma zeptat nekoho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
23.12.08 12:52

Haidule ahoj,
ty první testy co se musí platit se dají dělat max do 14 tt ( jsou v 1,trimestru) , a ta krev snad jen do 11max, já jsem dnes 11+0 a bylo prý jen tak tak , pak ještě ten velký utz k tomu patří a ten může být právě do 14tt. Jestli jdes až v 16tt tak to jsou ty druhé tripple testy, které hradí pojistovna a dělají se v 2.trimestru no a ještě to není ten nadstandart jakoby tak známí asi tak proto baba nevěděla, tak doufám, že to za ty prachy nezkonila. U prvního mi totiž ty v 16tt vyšly špatně a musela jsme na amnio, tomu se právě ted chci vyhnout, prý jsou totiž přesnější..tak jsëm zvědavá, příští týden se to dozvím a jestli to baba zkonila tak ji asi uškrtím.. :evil:
A jak se jinak cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.12.08 13:56

Haidule děkuji ti za povzbudivou odpověď. Knihu jsem četla a i mnoho jiných, jako např. Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše apod. Něco už o životě s chlapem vím, ale přijde mi, že některé věci si prostě můžu nárokovat a být trošku sobecká. Je to s těma chlapama fakt těžký, ale změnit nikdy (bohužel) nejdou, takže je třeba se naučit žít s nima, nebo holt bez nich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
23.12.08 14:15

No, holky já Vám teda povím, že s těma chlapama máte svatou pravdu. Michal má někde chvíle, kdy je skvělej, hodnej a ohleduplnej, ale na druhou stranu, a ta bych řekla převládá, je to pěknej prevítek. Je fakt, že za dobu, co spolu žijeme jsem se taky naučila pár věcí a fíglů, jak ho trochu zvládat…ale stejně, nikdy prostě nepochopí, že to těhotenství je někdy trochu na pytel…on vidí jen obrázky a to jak pomalu roste bříško, ale tu únavu, nevolnosti, zvracení, bolesti apod. ne, pak se diví, že je člověk protivnej a podrážděnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
23.12.08 14:43

Boruwecko , ted jsem si přečetla tvůj příspěvek ohledně partnera, a vůbec si nemyslím, že jsi divná. Spíš tě obdivuji, já bych asi nedokázala žít s takovým chlapem. Ale samozřejmě chápu , že když se milujete, jde asi všechno, Já si tedy nemůžu stěžovat - Péta ohleduplný je, někdy až moc, stačí jediný pohled a ví co se děje nebo aspon že se něco děje, dokáže se vcítit (trochu mi to až přišlo divný na začátku vztahu) ale ted jsme za to vděčná. domácí práce taky děláme spolu včetně vaření, to on rád, dokonce i pečení, taky chtěl být jeden čas cukrářem, ještě že není to už bych měla asi 150kilo :lol: .
Myslím, že by bylo dobré si o tom popovídat , říct co ti vadí, nějak jemně třeba, aby se neurazil a třeba mu to dojde. Někdy to chce vzít přes city a někdy to i zabere. tak držím palečky , aby to pomohlo i u tebe. Protože kdybych měla být na těhu a mimi pak sama bez podpory manžela to si neumím představit. Třeba u porodu bych bez něj prostě nechtěla být. Péta by u normálního sám od sebe nechtěl být, ale kvůli mě ano. Pry že mu vadí na koukání bolesti co mám, ale kvůli mě to udělá, když je to to nejmenší co pro mě může udělat..a to na něm miluju a hrozně moc ocenuju. Preju všem taky takové přítele a manželi, jen doufám, že to tomu mému vydrží až do konce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.12.08 15:07

já tedy, na druhou stranu, abych ho jen nehanila, jsem absolutně finančně zajištěná, tedy s ním. Postavili jsme spolu domeček se zahrádkou a máme dva koně a pejska a spoustu mazlíčků, ale jelikož jsem studentka a jen si přivydělávám tím pojišťováním, tak tu majetkově téměř nic není moje a kdybysme se nedejbože jednou rozešli, zůstanu úplně bez ničeho a to mně trošku trápí až děsí, ale takhle se na to nedá dívat, prostě musím věřit, že se to nestane a že budeme spolu. A jestli ne, vždycky jsem byla dost samostatná, zvládnu to i s mimčem!!! Ale třebas je tohle jen malinkaté úskalí našeho vztahu, které zase přejde, třeba je to jen mojí přecitlivělostí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
23.12.08 18:47

Boruvko, třeba to je opravdu jen životní zkouška, třeba se změní, myslím, žeto jde, Péta se taky snaží změnit, když se mi něco nelíbí a naopak já samozřejmětaky, ne že bychm byly bez chyby to je blbost a není nikdo, ale vztah je o komunikaci a kompromisu, jsou věci co mi vadí a P.jistě taky , ale asi to jsou drobnosti a ty důležitější věci to přetlučou. Holt se musí určit priority.
A pokud se vy dva milujete , tak věř, že to zvládnete a bude jen a jen líp, aspon Vám v tom moc držím palečky !! Na takové věci jako je rozchod ted nemysli a nekaž si nejkrásnější období , které těhu bezesporu je. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
23.12.08 19:06

Katka82 Mně brali v 8 týdnu taky je jednu zkumavku. :wink: A stačilo jim to upírům :lol:

ZuzanaM Ten těhotenskej má jeden hlavní rozdíl v té tyčce co si prostrčíme pupíkem. My máme normálně kov a ta těhotenská je z nějaké silikonové hmoty, proto když roste bříško, tak se ta trubička smrští, dírka nezaroste a ani to neublíží pupíku. Ta kovová by nám pupík roztrhla vejpůl :?

Tady jsou ofic.stránky mrkni na ně a mysly na mně, když ho budeš objednávat. Budu ho 100% chtít :wink:

http://www.pregnancypiercings.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
23.12.08 19:13

Alíku díky moc trochu jsi mě uklidnila, už šílím, že za týden až tam budu volat mi řekne že to baba zblbla a budu muset na ty nepřesné testy…To víš, když ti ona ještě řekne, že neví kolik jich má nabrat..tak to mi moc nepřidalo..tak díky moc a krásné svátky všem !!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
23.12.08 19:19

Alíku ještě mě napadá ty už jsi byla v 8tt a¨byl to ten screening? protože ten se dělá až od 10tt, kamoška taky byla v 8tt ale jen na klasický odběr kvůli kr.skupině, kr.obraz a a tak, tak nebylo to ono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
23.12.08 19:40

Katka82 ano byl to ten krevní obraz a kr.skupina. Mně doktor říkal, že tenhle první screening je zbytečný, že bych stějně šla za 4 týdny znova a ten že už je hrazený pojištovnou. Takže počkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí