Poradna duly
Jana Čurdová
boruweczko chce to klid, kdyby jsi to viděla u nás doma jak to vypadá,
, do ničeho se mi vůůůbec nechce, a to si myslím, že jsem (teda byla
)na pořádek celkem pes, ted to prostě neřeším, je fakt že mi teda hodně pomáhá manžel, jenže stačí 5 minut po našem tornádu a byt je vždy vzhůru nohoma. S pečením se vůůbec nezaobírej, napřed jsem z toho měla taky divný pocit, vždycky jsem měla tak deset druhů i víc, ale letos to prostě nezvládám. Svět se nezboří. Ono hlavně musíš být v klidu, aby jsi měla pohodové miminko, s Kubíkem jsem měla od samého počátku zdravotní problémy, pak problémy s tchýni, takže jsem byla hotový uzlíček nervů a ted to tady mám i s úroky. Jakub je neuvěřitelně ukňourany, kde jaká blbost ho naprosto rozhodí, což se odráží ve večerním spaní, takže dokáže skoro ve třech letech naprosto prořvát celou noc , a to už od narození
. U toho mimča jsem si prostě řekla, že budu dělat víc příjemnějších věcí, budu si to víc užívat a hlavně víc poslouchat a vnímat své tělo,intuici, protože to mě prozatím nikdy nezradilo
. Koníka máš nádherného a moc ti to na něm sluší
, sestra taky jezdí, sestřenice dokonce závodně, ale nějaké vesternové nevím přesně co, ale vyhrála už celkem dost cen, jen já se do sedla škrábu jak kočka na strom ![]()
Liky s tím sexem a orgasmem mi mluvíš z duše…není to nijak závratná bolest, ale je to nepříjemný… ![]()
Připadám si nějak divně, nevolnosti polevují, neblinkám a nepřibírám. Říkám si, že se cítim netěhotně
Dneska se mi teda udělalo mini šoufl, ale to by se asi udělalo každýmu. Parkovala jsem do garáže a pak jsem nesla nákup a v garáži to pekelně smrdělo benzínem…
Dobré ráno,
Kubo gratulujeme k tetičkovsství
a šup jsme na fotečku moc zvědavé
Boru paráda, no já teda neměla svýho toho bycha ni nechtěla nebyl by na něj čas ale jezdila jsem tak 3-6krát týdně podle času pak jsem si rozbila hubu, začal strach a jezdila jsem občas pak těhu to jsem Káju jen svezla v bříšku aby pochopila houpavé pohyby koníka
no a od porodu jen jednou na chvilku, bo vzhledem k tomu že mám 3 práce do toho dělám nehty a mám malou a ještě ke všemu se mi koníci přestěhovali tak už nemám vůbec na nic čas, Kouknout se na ně občas zajedem Kája se vůbec nebojí , ale máme problém když ji po:,–(ím tak se nedrží takže koně někdo musí vést a já držím prckovou, ale je malá třeba jí to čsem dojde. Koukám ale ty jsi také spíš do vesternu co?
hezké ránko, těhulky
já jsem jak praštěná pytlem, musela jsem vstávat o hodinu dřív, za chvíli jedu na krev, tak už tady straším, doslova, ani ještě nejsem učesaná ![]()
zuzkoM mě ty nevolnosti taky už hodně polevily, tak snad u toho zůstane ![]()
jitko v tom případě budu mít místo miminka uzlíček nervů, protože poslední dobou byly doma problémy a já všechno náležitě ořvala
ale myslím, že u předchozích těhu to asi taky nebylo úplně oki a kluci jsou v poho
Kuba už od narození prospal téměř celou noc, skoro neplakal, až ve třech měsících, jak ho začaly trápit prdíky, to Lukáš byl uřvanější, ale oproti švagrové jsem měla zlatý děti ![]()
kubo gratulace k obr mimískovi
a super, že sestra už má taky mimčo, Greta je docela neobvyklý jméno, aspoň v Česku, ale hezký ![]()
boruwecko nádhera, koník a tobě to moc sluší
a školu dnes určitě zvládneš, držíme s holkama pěstičky ![]()
pavli jak jsi byla v Jihlavě, tak na Tábor jezdíš směr Pelhřimov? jo a bordel, to je u nás normální, ale klukům prostě nebudu pořád poklízet, nejsou tak malí ![]()
liky myslíš, že plísňový sýry jsou fakt blbý? já miluju Hermelín ![]()
Loan já kapra taky žeru akorát na Vánoce, jinak mám radši jiný rybky ![]()
kdepak máme Ajika? včera šla na UZV, že? moc na ni myslím ![]()
holky, máme krásný stromeček, za těch 800 ani nemůže být hnusnej ![]()
nic, valíme, ať mě může sestra nabrat kýbl krve, pááááá ![]()
Dobbbrrréé ránko holky!
Dneska jsem nebyla schopná vstát, hrozně mně ten budík naštval a i ta škola do které musím. ![]()
Pavli já jezdím tak různě i z té fotky je to poznat, má westernové sedlo a anglické uzdění
. Od doby, co jsem si udělala licence (skládají se z drezurní úlohy a parkuru a předvedení koně na uzdě), tak s Leknínem skáču - tedy učím ho to. Má totiž tatínka velkého skokana, který skákal i ty největší skoky, takže to má v krvi a opravdu mu to jde, je to něco úžasného. Když skáčete na koni, který to umí, je to bájo, ale naučit to toho svýho a pak si na něm zaskákat, to je teprve pocit…!!! ![]()
Jinak ta fotka pochází ze Zbraslavi u Brna, tam máme domovskou stáj a tam jsme se s přítelem naučili jezdit a oni jezdí western. Jezdíme na distanční dostihy i s jedním stájovým hřebcem a jsme (člen stáje) na pátém místě v ČR
což je moc fajn. A Leknínek toho už taky odjezdil. Jezdí na něm i můj přítel, protože on má malou kobylku - čtyřletou a ta má ještě dětství. Takže má Leknín za sebou pěkná umístění, ale v nižších soutěžích… Je to můj mazlíček (zlobivej) ![]()
pekne rano,
tak ja vcera doma uplne umrela, po celodennich nevolnostech jsem do sebe asi hodinu tlacila 2 chleby s maslem a rajce, pak se pretocila na bok a a v tu ranu nevim o svete, spala jsem s prestavkama od 6 do 5 do rana
a to jsem si minuly tyden myslela, jak uz jsem relativne v pohode, chjo, at uz to prejde, nejak me to i psychicky vycerpava, kdyz jsem tak nemozna, to jsem si vcera i pobrecela, asi nejaka depka ![]()
Boruw konik krasnej, moc ti to slusi…jinak s tou skolou se snaz vydrzet, ja VS nedodelala a dotedka me to mrzi.....ja mam porad tendence, ze na materske si udelam bakalare ve svym oboru, co ted delam, ale nevim nevim, asi na to nebudu mit tu trpelivost ![]()
Soni tak at te pekne vycucnou, ja jdu na krev zitra ![]()
Kubo, gratuluji k dobrym vysledkum ![]()
a uz zase nevim kdo co psal, skleroza ![]()
pekny den
Boru já právě koukala na to sedlo
já jsem si licenci nedělala protože mě závody nelákají, stačí mi se účastnit na tom jednom co za rok pořádáme
jinak já jsem spíš na parkur, přiznám se že mě drezura nebaví nepamatuju si písmena a pak něco dělej
já je tam kdyžtak musím mít postavený, jinak nic nezvládám .
Soni do Jihlavy jezdím od Humpolce ptž jezdím nejdřív tam, ale jezdím do té velké Jednoty na kraji u Ona, takže jezdím přes celé město, proooooč?
Soni vydrž odběr krve.
No, Pavli já ještě nevím na co jsem, nevím, jestli na dostihy, nebo parkury, chtěla jsem si vyzkoušet příští rok nějaký lehký parkur, ale s bříškem asi ne, tak snad to stihnu na konci sezóny.
a během roku s ním bude jezdit přítel dostihy, takže budu jezdit s ním a dívat se na jejich úspěchy s pupíkem ![]()
Jo, a drezura mně taky nebere, ale myslím si, že každý kůň by měl umět alespoň tu licencovou, protože tam je základní poslušnost koně a vše, pro jeho zdraví (sbalení, přilnutí, ohnutí apod…) ![]()
Jee,i ta fotka je veliká,ne jen Rozátrka
Holky díky za gratulace
Jsem se vás chtěla zeptat,když vám Dr. změnil TP nebo tt,měnily jste si metřík nebo měnily jste to v tabulce? ![]()
Dobré ránko, tak máme za sebou další skoro bezesnou noc, malý to statečně prořval, od 3 od rána nespíme, chudák manžel, už jsem z toho celkem na větvi, protože při představě, že budu mít v červenci miminko a budu víc vstávat k Jakubovi mě teda úplně děsí ![]()
kuba krásná fotoečka
, už se taky moc těším, až to mimi zas uvidím na ultrazvuku, chci se tě zeptat, jak už víš, že budete mít holčičku? U malého mi gyndař řekl pohlaví až po 20tt. Ted jdeme v lednu na velký ultrazvuk a to budu tak 13-14tt, tak bych se ho chtěla zeptat, jestli to už není vidět, ale mám pocit, že to bude ještě malé ![]()
Dobré ráno, tak fotečka koně je velmi krásná, já teda ke koním nikdy neprahla, ale párkrát jsem na něm seděla a úplně nejvíc se mi líbilo sedět na koni baz sedla. Fotečka miminka je taky moc hezká, už to vypadá jako opravdový miminko:-). Já se nemůžu dočkat čtvrtka, snad zase pujdu na ultrazvuk, já bych se ne krevetku mohla koukat pořád.
Ahoj holky,
tak už to mám za sebou…redukce proběhla včera…byl to děs…ale je to za náma.
Ahoj Ajíku , no tak to je dobře,že to máte za sebou!!!!! Teď už to bude jen dobrý!!!! Moc jsem na tebe myslela.No a kolik jste jich nechaly? Nakonec jedno?
Jitko no já si to jen myslim
![]()
Kubi Dr. mám řekl, že nechat jedno je velké riziko, že o něj přijdem taky…takže to vypadá, že budeme mít dvojčátka…v pátek jdu na UTZ kde se uvidí jestli do dopadlo jak mělo