červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
15.12.08 20:26

červenec 2009

boruweczko chce to klid, kdyby jsi to viděla u nás doma jak to vypadá, 8O , do ničeho se mi vůůůbec nechce, a to si myslím, že jsem (teda byla :D )na pořádek celkem pes, ted to prostě neřeším, je fakt že mi teda hodně pomáhá manžel, jenže stačí 5 minut po našem tornádu a byt je vždy vzhůru nohoma. S pečením se vůůbec nezaobírej, napřed jsem z toho měla taky divný pocit, vždycky jsem měla tak deset druhů i víc, ale letos to prostě nezvládám. Svět se nezboří. Ono hlavně musíš být v klidu, aby jsi měla pohodové miminko, s Kubíkem jsem měla od samého počátku zdravotní problémy, pak problémy s tchýni, takže jsem byla hotový uzlíček nervů a ted to tady mám i s úroky. Jakub je neuvěřitelně ukňourany, kde jaká blbost ho naprosto rozhodí, což se odráží ve večerním spaní, takže dokáže skoro ve třech letech naprosto prořvát celou noc , a to už od narození :evil: . U toho mimča jsem si prostě řekla, že budu dělat víc příjemnějších věcí, budu si to víc užívat a hlavně víc poslouchat a vnímat své tělo,intuici, protože to mě prozatím nikdy nezradilo :lol: . Koníka máš nádherného a moc ti to na něm sluší :wink: , sestra taky jezdí, sestřenice dokonce závodně, ale nějaké vesternové nevím přesně co, ale vyhrála už celkem dost cen, jen já se do sedla škrábu jak kočka na strom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
15.12.08 21:27

Liky s tím sexem a orgasmem mi mluvíš z duše…není to nijak závratná bolest, ale je to nepříjemný… :(

Připadám si nějak divně, nevolnosti polevují, neblinkám a nepřibírám. Říkám si, že se cítim netěhotně :oops: Dneska se mi teda udělalo mini šoufl, ale to by se asi udělalo každýmu. Parkovala jsem do garáže a pak jsem nesla nákup a v garáži to pekelně smrdělo benzínem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
16.12.08 06:40

Dobré ráno,
Kubo gratulujeme k tetičkovsství :lol: a šup jsme na fotečku moc zvědavé
Boru paráda, no já teda neměla svýho toho bycha ni nechtěla nebyl by na něj čas ale jezdila jsem tak 3-6krát týdně podle času pak jsem si rozbila hubu, začal strach a jezdila jsem občas pak těhu to jsem Káju jen svezla v bříšku aby pochopila houpavé pohyby koníka :lol: no a od porodu jen jednou na chvilku, bo vzhledem k tomu že mám 3 práce do toho dělám nehty a mám malou a ještě ke všemu se mi koníci přestěhovali tak už nemám vůbec na nic čas, Kouknout se na ně občas zajedem Kája se vůbec nebojí , ale máme problém když ji po:,–(ím tak se nedrží takže koně někdo musí vést a já držím prckovou, ale je malá třeba jí to čsem dojde. Koukám ale ty jsi také spíš do vesternu co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
16.12.08 06:55

hezké ránko, těhulky :wink: já jsem jak praštěná pytlem, musela jsem vstávat o hodinu dřív, za chvíli jedu na krev, tak už tady straším, doslova, ani ještě nejsem učesaná :roll:
zuzkoM mě ty nevolnosti taky už hodně polevily, tak snad u toho zůstane :wink:
jitko v tom případě budu mít místo miminka uzlíček nervů, protože poslední dobou byly doma problémy a já všechno náležitě ořvala :? ale myslím, že u předchozích těhu to asi taky nebylo úplně oki a kluci jsou v poho :wink: Kuba už od narození prospal téměř celou noc, skoro neplakal, až ve třech měsících, jak ho začaly trápit prdíky, to Lukáš byl uřvanější, ale oproti švagrové jsem měla zlatý děti :wink:
kubo gratulace k obr mimískovi :wink: a super, že sestra už má taky mimčo, Greta je docela neobvyklý jméno, aspoň v Česku, ale hezký :wink:
boruwecko nádhera, koník a tobě to moc sluší :wink: a školu dnes určitě zvládneš, držíme s holkama pěstičky :D
pavli jak jsi byla v Jihlavě, tak na Tábor jezdíš směr Pelhřimov? jo a bordel, to je u nás normální, ale klukům prostě nebudu pořád poklízet, nejsou tak malí :wink:
liky myslíš, že plísňový sýry jsou fakt blbý? já miluju Hermelín :cry:
Loan já kapra taky žeru akorát na Vánoce, jinak mám radši jiný rybky :wink:
kdepak máme Ajika? včera šla na UZV, že? moc na ni myslím :wink:
holky, máme krásný stromeček, za těch 800 ani nemůže být hnusnej :lol:
nic, valíme, ať mě může sestra nabrat kýbl krve, pááááá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
16.12.08 07:11

Dobbbrrréé ránko holky!
Dneska jsem nebyla schopná vstát, hrozně mně ten budík naštval a i ta škola do které musím. :roll:
Pavli já jezdím tak různě i z té fotky je to poznat, má westernové sedlo a anglické uzdění :). Od doby, co jsem si udělala licence (skládají se z drezurní úlohy a parkuru a předvedení koně na uzdě), tak s Leknínem skáču - tedy učím ho to. Má totiž tatínka velkého skokana, který skákal i ty největší skoky, takže to má v krvi a opravdu mu to jde, je to něco úžasného. Když skáčete na koni, který to umí, je to bájo, ale naučit to toho svýho a pak si na něm zaskákat, to je teprve pocit…!!! :D
Jinak ta fotka pochází ze Zbraslavi u Brna, tam máme domovskou stáj a tam jsme se s přítelem naučili jezdit a oni jezdí western. Jezdíme na distanční dostihy i s jedním stájovým hřebcem a jsme (člen stáje) na pátém místě v ČR :) což je moc fajn. A Leknínek toho už taky odjezdil. Jezdí na něm i můj přítel, protože on má malou kobylku - čtyřletou a ta má ještě dětství. Takže má Leknín za sebou pěkná umístění, ale v nižších soutěžích… Je to můj mazlíček (zlobivej) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
16.12.08 07:48

pekne rano,
tak ja vcera doma uplne umrela, po celodennich nevolnostech jsem do sebe asi hodinu tlacila 2 chleby s maslem a rajce, pak se pretocila na bok a a v tu ranu nevim o svete, spala jsem s prestavkama od 6 do 5 do rana :roll: a to jsem si minuly tyden myslela, jak uz jsem relativne v pohode, chjo, at uz to prejde, nejak me to i psychicky vycerpava, kdyz jsem tak nemozna, to jsem si vcera i pobrecela, asi nejaka depka :cry:

Boruw konik krasnej, moc ti to slusi…jinak s tou skolou se snaz vydrzet, ja VS nedodelala a dotedka me to mrzi.....ja mam porad tendence, ze na materske si udelam bakalare ve svym oboru, co ted delam, ale nevim nevim, asi na to nebudu mit tu trpelivost :?

Soni tak at te pekne vycucnou, ja jdu na krev zitra :roll:

Kubo, gratuluji k dobrym vysledkum :wink:

a uz zase nevim kdo co psal, skleroza :nevim:

pekny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
16.12.08 07:48

Boru já právě koukala na to sedlo :lol: já jsem si licenci nedělala protože mě závody nelákají, stačí mi se účastnit na tom jednom co za rok pořádáme :twisted: :twisted: jinak já jsem spíš na parkur, přiznám se že mě drezura nebaví nepamatuju si písmena a pak něco dělej :oops: já je tam kdyžtak musím mít postavený, jinak nic nezvládám .
Soni do Jihlavy jezdím od Humpolce ptž jezdím nejdřív tam, ale jezdím do té velké Jednoty na kraji u Ona, takže jezdím přes celé město, proooooč?
Soni vydrž odběr krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
16.12.08 08:07

No, Pavli já ještě nevím na co jsem, nevím, jestli na dostihy, nebo parkury, chtěla jsem si vyzkoušet příští rok nějaký lehký parkur, ale s bříškem asi ne, tak snad to stihnu na konci sezóny. :) a během roku s ním bude jezdit přítel dostihy, takže budu jezdit s ním a dívat se na jejich úspěchy s pupíkem :lol:
Jo, a drezura mně taky nebere, ale myslím si, že každý kůň by měl umět alespoň tu licencovou, protože tam je základní poslušnost koně a vše, pro jeho zdraví (sbalení, přilnutí, ohnutí apod…) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
16.12.08 08:38

Ahoj holky,tak jsem to zkusila dát sem fotečku :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
16.12.08 08:43

Jee,i ta fotka je veliká,ne jen Rozátrka :D Holky díky za gratulace :srdce: Jsem se vás chtěla zeptat,když vám Dr. změnil TP nebo tt,měnily jste si metřík nebo měnily jste to v tabulce? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
16.12.08 09:03

červenec 2009

Dobré ránko, tak máme za sebou další skoro bezesnou noc, malý to statečně prořval, od 3 od rána nespíme, chudák manžel, už jsem z toho celkem na větvi, protože při představě, že budu mít v červenci miminko a budu víc vstávat k Jakubovi mě teda úplně děsí :twisted:

kuba krásná fotoečka :lol: , už se taky moc těším, až to mimi zas uvidím na ultrazvuku, chci se tě zeptat, jak už víš, že budete mít holčičku? U malého mi gyndař řekl pohlaví až po 20tt. Ted jdeme v lednu na velký ultrazvuk a to budu tak 13-14tt, tak bych se ho chtěla zeptat, jestli to už není vidět, ale mám pocit, že to bude ještě malé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
16.12.08 09:07

Dobré ráno, tak fotečka koně je velmi krásná, já teda ke koním nikdy neprahla, ale párkrát jsem na něm seděla a úplně nejvíc se mi líbilo sedět na koni baz sedla. Fotečka miminka je taky moc hezká, už to vypadá jako opravdový miminko:-). Já se nemůžu dočkat čtvrtka, snad zase pujdu na ultrazvuk, já bych se ne krevetku mohla koukat pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
16.12.08 09:07

Ahoj holky,
tak už to mám za sebou…redukce proběhla včera…byl to děs…ale je to za náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
16.12.08 09:19

Ahoj Ajíku , no tak to je dobře,že to máte za sebou!!!!! Teď už to bude jen dobrý!!!! Moc jsem na tebe myslela.No a kolik jste jich nechaly? Nakonec jedno?
Jitko no já si to jen myslim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
16.12.08 09:22

Kubi Dr. mám řekl, že nechat jedno je velké riziko, že o něj přijdem taky…takže to vypadá, že budeme mít dvojčátka…v pátek jdu na UTZ kde se uvidí jestli do dopadlo jak mělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí