Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky ![]()
tak mám za sebou zubařku, vyspravila mi zoubek, raději mi to umrtvila, prý je to pro mimčo lepší než stres z bolesti
zato miláčkovi vyrvala mrtvej zub, je z toho celej špatnej, ale cigaretu si neodpustil ![]()
Jitko ještě že jsou kluci velcí a nechtějí hladit kapříka, studila by je ručička, mám ho v mrazáku
já jsem taky jak praštěná pytlem, nemůžu se k ničemu rozhoupat ![]()
Loan zánět močáku je hnusnej, chytla jsem ho poprvé před dvěma lety v létě, to bylo krutý, to jsem čůrala skoro samou krev a od té doby se mi to vrací, ale jak cítím, že to začíná, začnu baštit brusinky a Urinal nebo něco podobnýho a je to za dva dny pryč, ale to poprvé to byl hnus ![]()
zuzi a na co jdete do kina?
Hanulko kdykoli řeknu, že je mi líp, můžu se spolehnout, že za hodinu budu kvílet a umírat ![]()
kubo tak kdepak tě máme? jak dopadla kontrola? ![]()
Haidule tak to jsi měla pohodový víkend, to je faaajn ![]()
boruwecko rizoto bych si dala, ale musel by mi ho někdo udělat, nějak se mi nic nechce ![]()
h.sona u nás je myslím, taky problém, že ho nemá kdo zabít, mě je kapra líto, a menžel na to není o nic líp než já
, takže nám kapra musí vždycky zabít už při koupi
, to by k nám musel dojít soused, co je rybář a kapra bacit
. Ale zatím to vypadá, že se spokojil s tím, že kapra nemáme kam dát, doufám, že ho to nenapadne, jak půjde večer do vany ![]()
Soni, ja nemela zadny problem (teda jako mela jsem trochu tlak v brise a pocit na curani, a pritom nic, ale myslela jsem si, ze je to normalni), prisli na to az z moce…
ja kapra nedelam, jednak ho nejim, neumim ho upravit ani, ani vykuchat natoz zabit
Holky, já mám takovej děsnej stresoidní pres. Zítra mám psát programování a vůbec mi to nejde a jestli to nedám, tak letím. Přítel si mi snažil pomoct, když jsem nad tím začala brečet, ale jelikož už mně to všechno s…, tak jsem zrovna asi nebyla milá a tak mu ruply nervy dnes poněkud dříve a seřval mně, ať se to učím sama apod. Tak moc jsem už dlouho nebrečela…
Teď jedu opakovat písemku z účetnictví a jestli to nedám, tak mi to taky neuznají, já se půjdu asi odstřelit. Kéž bych aspoň něco zvládala, ale barák je mi samým nepořádkem nepříjemný, mám málo vánočního cukroví, dárky nezvládám, nemám peníze, nemůžu se věnovat svému koni ani pejskovi a navíc jsem pořád děsně unavená. A to je teď naštěstí útlum s prací… Mám pocit, že se mi to všechno bortí a nevím co s tím. Přítelovi se omluvím až někdy v noci, protože odjel pryč…
Prostě zítra nenaprogramuju program a bude klid, žádná škola, jenom mimi a práce a domeček a koně a pejsek a přítel a to už se snad bude dat zvládnout.
boruw, klid… ja taky nechala školy kvuli dětem a nelituju… pro mne je na prvnim miste zdrave mimco…a ze mam doma binec, no a? zkratka se mi chce spat, tak neuklizim…nechavam to na vikend…z cukrovi mam leda tak pernicky a tech mam taky malo…no a? Aspon nebudu mit tolik zkažené zuby ![]()
neboj, tohle obdobi prejde… tu skolu nevzdavej, dokud to jde nebo si zazadej o odklad…
Boru to chce klid a nohy v teple, já cukroví taky nedělám, pač mě to nebaví, nemůžu u toho dlouho stát, pač mě pak začne bolet bříško a a z tý vůně co jsem ještě loni tak milovala se mi dělá zle.
Jo a to jsem vám ještě chtěla ohledně toho sukroví, pozor na skořici, pač může způsobit potrat a potom dýl předčasný porod. Jo a taky aloe vera.
Já si vždycky naordinuju, jak moc Vám všem na všechno odpovím a pak si pamatuju jen ty dva tři poslední příspěvky…
Borůwko, to bude dobrý. Hlavně klídek, stres se mimískovi moc nelíbí.
Lentilko, skořice - potrat? To je to tak zlý? Ježiš, já si dneska vzala ždibíček kynutýho knedliku od Michala a na něm byla maličko skořice! Tohle mi nikdo neřekl! Snad ten ždíbek nebude vadit…fňuk ![]()
Tak ždibínek asi nevadí, já nevím, mě to říkala kamarádka.......Já jsem taky snědla jeden perníček, ale asi se jich nepřecpu.
ahojki vsem,
tak skorici jim docela rada-zaviny s jablky proste bez skorice nejsou ono… jinak jim i dalsi koreni, ktere by se nemelo- majoranka, atd…colu taky piju, jen se vyhybam tonicum/nesmi se chinin/ a plisnovym syrum…jinak jim vse, hlavne nezdrave s velkou chuti…
Jinak ohledne sexu jste mi kaply do noty, vcera jsem premyslela jestli nejsem vadna, ze na to moc nemam chut, vyhybam se orgasmu - mam po nem bolesti v podbrisku , ale nevim proc, je to nebezpecne?
Jinak nalady mam, ale poji se to i s mymi zimnimi depresemi a nejistotou, jestli jsem vubec tehotna/porad me strasi pojem zamlkly potrat/
Boruweczko - na poradek, peceni apod.se vykasli, neni to dulezite, dulezite je mimco a pak skola, ale i ta se da i odlozit…ja prijdu z prace a sedim jak placka, nic se mi nechce a chodim brzo spat.....
Kubo určo kafíčko dáme už se moc těším, já jsem samostatná a pojízdná takže v pohodě dojedu kamkoli.
No dárky já zase něco málo dneska dokoupila ale pořád nemám všechno, ještě něco tchánovi a segry klukum, aby toho neměli málo.
Cukroví moc taky nemám jen perníčky, mušličky, linecký a pudinkový, zadělaný mám rohlíčky a připravený kokosky ale nevím. No chci toho dělat hafo ale fakt mi to nejde. Bordel co doma mám to jste asi nikdo neviděl ale nezblázním se.
Boru ty máš koníka???? JAkého?
Zuzy moje ko 22.12. uv a dr.
23.12 genetika ve Vlašimy
7.1. další druhá krev
Děkuji holky všem, vyplakala jsem se a už je to dobré..
Jinak koníka mám. Dostala jsem jej od svého přítele k maturitě a 20.narozeninám. Je úžasnej, krásnej, báječnej, akorát je v pubertě a občas mně zazlobí, ale to k tomu patřííí ![]()
tu je:
boruweczko straaaasne ti to slusiiiiiiiii..... kde ho mas? moje pribuzna ma tez kone, ale oni jsou z vesnice a zemedelci tak podminky na ustajeni tam jsou… jak casto mas na konika cas?
Jéé
děkuji Liky ![]()
zrovínka ho mám v Brně, asi 5 minut od domečku
, ale moc času na něj nemám. Ale než se seběhlo všechno to, co musím, tak jsem ho chodívala krmit dvakrát denně a jezdit jednou denně a to bylo bájo. Teď to bohužel nestíhám, ale plánuju se k tomuto režimu vrátit, alespoň s tím krmením
s ježděním to vidím bledě - začala jsem se trošku bát a to je u koní moooc špatně!!!
Ahoj holky, tak jsem doma.Vše je v nejlepším pořádku!!!!!!!!!!
Rozárka je dokonce starší a větší o 4 dny,ale prý je to v pořádku.Jinak už mám první fotečku,tak jí sem zkusím zítra vložit ![]()
No a taky jsem se dneska stala po druhé tetou! Sestře se narodila holčička Greta,tak se na ní ve středu dojedu podívat.
Tak přeji krásnou dobrou noc ![]()