Poradna duly
Jana Čurdová
haidule to bydlíš kousek, to by jsme se určitě mohly sejít. budu se těšit
Ahojky …zatím jen nakukuji
…v srpnu nikdo moc není a je u mě ještě brzy na nějaké závěry … a také mam ze sebou špatné zkušenosti a tak to nechci zakřiknout
Zuzi díky ![]()
Holky tak mě dopol.chytla migrena a taky jsem
No fuj,hnus,fakt.Ale myslim si že to bylo spíš k té hlavě
Jinak by jsem se dneska odpol.chctěla pustit do truhlíků,ale uvidim,jak mi bude a jak se mi bude chtít ![]()
Jezi ahoooj,jen nakukuj ![]()
Ahoj holky bojuju s chřipkou ale snad už v pohodě zítra jedu na akrev apo tom jak vypadali dnešnéí ranní silnice se mi nikam moc nechce ovšem co se dá dělat. Zatím papa
Koukam, ze dost z vas marodi… mne se to zatim vyhyba… to jsem rada
Loan no mě nakazila malá jak po mě pořád lezla minulé pondělí při těch horečkách a nějak mě to skolilo ale snad už bude líp, ona je už skoro v pohodě a já se z toho taky vyhrabu. Ono kdyby ch mohla lehnout tak by to bylo hned pryč ale takhle to dýl trvá pořád někde lítám.
Pavluš, no to je nepříjemné, když to nemůžeš ani pořádně vyležet… bereš těhu vitamíny?
Holky, tak jsem si myslela, že jsem na to dneska ráno přišla, jak nezvracet. Dala jsem si rohlík s máslem, rajčátko a sklenici mléka. Dlouho to vydrželo, asi 2 hodiny, ale nakonec jsem to stejně vyklopila…
Tak asi nic, blinkání asi nejde přechytračit… ![]()
Loan neberu dokonce ani listovku co jsem dostala u dr od sestry při Káje jsem vybrala asi půlku balení a víc nic. No a ta listovka brala jsem ji občas před těhu.
Boruwecko jojo je to prevít znm sama ale zase mě je víc špatně jakmile mám pocit hladu takže já pořád žeru, taky na to vypadám ![]()
ahojki vsem
me blbe neni, ale mam strasny hlad a treba dneska jim co hodinu, samozrejme v praci nemam moznost kupovat nejakou zdravou stravu, tak se cpu chipsy a hranolkami…coz je pro Iry takove bezne jidlo…clovek to bohuzel rychle pochyti a zvykne si…
..a silene tloustne.......
Zuzka.M- letime to Tunisu z Britanie, jedine volne misto bylo 10 km od Skanes, ale nikde jsem to nenasla na mape, tak to asi bude pekna dira… muzete mi nekdo poradit co sebou v zime do Tunisu, na co davat pozor a tak? kolik stoji taxiky apod.? zajimam se o to az ted, a to spise kvuli tehotenstvi, bojim se abych nejak neublizila mimiskovi…
Holky, já jsem si byla dneska vyzvednout globule na zánět a v letáčku píšou že není vhodný používat v prsním trimestru. Zase si říkám, že snad doktor ví, co mi předepsal.
koukám, že se mi v předešlém písání podařil vtipnej překlep. No jo to jsem celá já:)
Ahoj holky,
tak jsem dneska byly s fazolečkou na kontrole a paní doktorka nás pěkně pochválila, že jsme to ale holky šikovný. Zatím to prý vypadá na perfektní těhu, všechno ok - jen je fazolečka o týden mladší takže případný TP je 22 - 26.červenec, no uvidíme jak se jí bude chtít ven
Už má přes 9,5 mm, rostě jako z vody. Na hrudníku se mi objevila vyrážka, bolavá vypadám jako fujka…to bude asi po pomerančích…ptala jsem se doktorky na tu rezervaci porodnice a ona, že nejdřív po obdržení průkazky…dřív by mě prej „vysmáli“. Jo, sím co je to ten screening? dr.mě tam poslala (švagrová říkala, že je to jen při potížích, ale já žádný nemám!!!) dík
lleennttiillkkoo, perfektní překlep ![]()
Liky no nebyla jsem tam v zimě, ale v létě. Každopádně bacha na nebalenou vodu a vodu z kohoutku. Určitě ji nepij, ani v hotelu ne, mohla bys mít průjem a kvůli mimískovi by to taky nebylo ok. Ovoce na tržišti taky není to nejlepší…ty taxíky ani nevím, záleží jak kde…v centru je to dražší vždycky…ale bylo tam krásně, my byli tuším kousek od Monastiru v Hammametu…