Poradna duly
Jana Čurdová
Jo ještě jsem se chtěla zeptat. Taky jste tak příšerně unavený? Já bych mohla spát pořád. Já byla spáč i před tím, ale teď je to tak 3× horší.
Aha, no můj táta sice není alkoholik, ale k pití ho nikdo nutit nemusí a taky se obávám, co se na tý svatbě bude dít…takže vím o čem mluvíš. V sobotu mi opil Míšu tak, že se mnou musela jet domů máma, protože já se s ním tahat nemohla. Chudák nemohl ani chodit. Zapíjeli fazolku…a on zvracel ještě druhej den ve tři odpoledne
Já jsem už ve dvě odpoledne úplně hotová…jenže jsem stále v práci a dost jezdím autem, takže toho spánku odpoledne moc nenaženu… ![]()
Tak holky, já se na víkend odmlčím, protože jedeme s Fazolí na návštěvu ke kamarádce, která mimochodem o Fazolce ještě neví. Takž hezký pátek a hezký víkend.
No, holky, já to mám s tou svatbou přesně opačně, chtěla bych strrášně velkou, kde budou úplně všichni naši kamarádi a užijou si to s námi, je to přece jenom na celý život…
No, a přítel, jelkož už si takovou svatbu užil, už nechce, ale myslím si, že se mi přizpůsobí, popřípadě uděláme kompromis se střední svatbou, ale ta bude až za dloooouho ![]()
Ale koukám holky, že to docela oznamujete svému okolí… to u nás to ví jen moje tři kamarádky, rodina nic… - až na vánoce ![]()
Dobre ranko!!
Vitam 3 nove tehulky!!!
lentilko co porat mate vsechny s tim vekem???I kdybyste meli dite v 18 tak je to jen VASE vec!!Ja otehotnela s Tomaskem,bylo me 22 a to asi pouze 3dny a predtim jsem dvakrat potratila takze bych jinak dite taky ocekavala v 21letech.Jinak s manzelem jsme 3 roky svoji a 5 let se zname.A co se tyce veku,uz jsem tady psala boruwecce–nikdo asi nepredbehne moji sestrenici,ta otehotnela 2mesice po 15.narozeninach takze v 16letech porodila chlapecka
(rodicum to rekla az ve 4.mesici)
vek manzela ja mela vzdy tak o 15-15let starsi muze,velice me to vyhovovalo,manzel mekl zase o 10let starsi zeny no a ted ja mam " zajicka" a on ma mladou slecnu
Me je 24 a jemu 28.Na veku nezalezi,zalezi preci na tom jak se s dotycnym citite,zda je vam s nim fajn,i kdyz asi nejakeho sedesatnika bych uz nemusela
![]()
Také vítám nové těhulky!
Holky na tom věku opravdu nezáleží. Mě je tak é 21 a manželovi 30. A hlavní je, jak vy se cítíte na miminko.. A to co si myslí ostatní vám může být jedno. Je to váš život..
Ahoj holky,
co porád máte s tím věkem? Se tu za chvíli budu cejtit stará ![]()
Taky jsem chtěla dítko po škole, ale věděla jsem, že nejdřív si ještě musím zařídit bydlení a slušnou práci… takže je to jen pár let po škole no ![]()
Ahoj těhule,hlásím se opět po dlouhé době.Nevolnosti už druhý den ustaly.Začínám 11.týden tak už bude doufám fajn.Nestíhám ani dočítat.Tak se omlouvám že nereaguju.Ve středu jsem večer natekla a měla vyrážku.Manžel trefně řek že vypadám jak ropucha.Lekl se když jsem mu řekla kdyby mi natekl jazyk že at volá záchranku,tak jsme jeli na pohotovost.Tam nevěděli co mi mužou dát tak jsem šla na gyndu.Byla to nějaká alergická reakce asi na džus.Podotýkám že jsem to nikdy neměla.Ještě to doznívá ale bylo to hnusný apěkně to svědí.Mějte se všechny fajn a užívejte si těhu ![]()
Ahoj holky,
taky už jsem bojovalas vyrážkou…prozměnu zas pomandarinkách ![]()
Holky kdy se mi metřík přehoupne do třetího měsíce, nevíte někdo?
Ajiku, jo jo zítra ![]()
taky se mi udělala vyrážka po mandarinkách a to jsem jich nesnedla tolik…
Ahoj, holky ono je fakt, že bychom ten věk řešit nemusely, ale nevím jak třeba „boruwka“, ale mě hodně lidí v okolí říkalo, ať si užívám a nekazím si život! ![]()
Mám prosbičku, jak si nastavím metřík? Jo, a odkdy máte bříško? Já už se těším, jen bych nerada v těch svatebních šatech vypadala jako melounek přikrytý plachtou… ![]()