červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3901
3.12.08 09:08

Haidule…Dr. je spíš pro dvojčátka z důvodu toho, že nikdy člověk neví co se může stát…, že kdybychom nechali jen to jedno co je samotné…tak může dojít kpotratu a pak se budeme bít do hlavy (prý je tam 1-3% riziko potratu). Ale jednovaječná dvojčata jsou hodně riziková a v případě kdy jsou zcela identická tak ještě víc ( je tam až 40-50% riziko nějaké vady)…proto když dvojčata tak dvojvaječná a tím pádem by se musela rozdělit ta jednoaječná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
3.12.08 09:10

haidule,, s jídlem se máš fakt závidím moje mimi je extra mlsný nesedí mu skorem nic, potvůrečka,, a co se týče dobíhání taky se mi už dokonce několikrát stalo že jsem nestihla ,,, musím to řezat koupelnou přes ostrou zatáčku,,, a tam … no zaplať bůh za dlaždičky tolikrát vytřeno v jednom týdnu jsme ještě neměli

Soni,,, perníčky,, hmmm teda asi se do nich také dnes vrhnu,, to je naše tradice,, když bude nehůř ostatní cukroví oželím, ale perníčky ne, ty musí vonět celým domem.
CO se týče přítele,, kamarádka má u manžela to samé,, a opravdu můžu potvrdit že jakýkoliv tlak z Tvé strany to zhorší,, musí přijít sám.
Držím palečky..

Tak už se mi to krátí,, ještě dva dny a snad uvidím mrňouska na ultrazvuku,, a třeba už i srdíčko nemůžu se dočkat. 8O

No já v práci mám taky ofic. chřipku ale neschopenku z gyn,, takže až jí tam dovalím každý to pozná. Trošku se cítím jako cimprdlína, že kvůli bl… jsem doma,, ale když je to tak často… a stačil mi ten minulý týden, v MHD a i v práci je to fakt problém.
Chtěla bych jim to také říci co nejpozději, ale zase vysloveně lhát nechci. Jsem účetní,, a pokud bych měla nějak zůstávat doma,, je to pro ně důležité vědět, že budou potřebovat náhradu.

Tak mažu na ty perníčky, holky držte se ,, mimiskové nezlobte a nechte maminky papat a moc je těma nevolnostma netrapte.
Svítí krásně sluníčko, asi půjdu trošku courat ven,, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
3.12.08 09:28

dobré ránko,
Ajiku rozhodnout se v takovém případě musí být hrozně těžké, snad ti aspoň trochu pomáhá se tady z toho „vykecat“. Držím pěsti, ať je rozhodnutí správné a ať už je jakékoliv, tak budeme na tebe moc myslet, ať vše dopadne, jak má :srdce:
Soni ty to s tím chlapem teda taky nemáš lehký, koukám… 8O vůbec nevím, jak ti poradit, nemám s tím žádnou zkušenost :nevim: snad jen opravdu moc netlačit, taky znám ze svého okolí, že to občas může ještě zhoršit. Ale ty se drž, protože jsi těhule!!!
perníčky pokud to klapne, tak budu dneska vykrajovat a péct…
boruwi tak prezentace a test z krku, no někteří inženýři škoda mluvit, tak hlavně se zbytečně nestresuj, jsi holka šikovná a zvládneš to ;-)

já mám pořád takovou tu příchuť vpuse a nejde to ničím přebít, z toho mi je nejvíc zle a taky jak otevřu ledničku… dneska jsem se vážila a mám dole skoro 2kg…to bude mít dr radost, ale za jakou cenu… :? doufám, že mě to do Vánoc přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
3.12.08 09:33

Ajiku teda takže jestli jsem to dobře pochopila nechalo by se jedno samostatné mimi a jedno z těch dvojčátek. No teoreticky má dr pravdu raději at tam jsou dvě, ale samo záleží na vás jak to cítíte vy. Je to těžký přiznám se že já být v té situaci tak teda nevím co bych dělala. Drž se a neplač, nebo jen malinko ono to dobře dopadne neboj. Čiki vydrž a brzo se pokocháš já se včera taky kochala a dost, mám super doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
3.12.08 09:54

Holky jste strašně moc hodné…dííík. Moc mi pomáhá tady o tom sváma mluvit.
Ale kdybych vám už moc lezla na nervy svými nářky tak mě prosím stopněte… :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
3.12.08 10:34

Ajiku v pohodě proto tady přeci jsme ne? Jedna pro druhou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
3.12.08 10:42

Ahojky,

tak kontrola v pořádku, pro průkazku si jdu příští týden. Mimčo prý odpovídá 9.tt
fotku jsem si nenechala udelat, ptz mi delala utz pres bricho a to nebylo zas tak moc videt… tak priste a vezmu asi manzela se mnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
3.12.08 10:48

Loan blahopřeji k úspěšné kontrole.
Já si dneska volala a objednala se na screening. Jdu 29.12. a bude to stát 1500,– 8O uff…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
3.12.08 10:52

jo a taky si necham udelat screening a chtějí po mně jen 400kč… doktorka utz má, tak asi proto je to levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
3.12.08 10:56

Loan také se přidávám s gratulací.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
3.12.08 11:00

Ajiku mám stejný názor jako Pavluška. Kdyby cokoli, ozvi se…

Loan moc gratuluji k úspěšné kontrole. Jsem rádaza každé dobré zprávy…;-)
screening, tak duupka tu psala, že se platí 600Kč, chodíme na stejné místo, tak věřím, že to bude platit i u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
3.12.08 11:14

Ale jaktože to mám za tak moc? Je tam toho zahrnuto víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
3.12.08 11:19

Zuzi tu pachut v puse mam taky porad, najim se, chvilku dobry, a potom opet nanovo :?
Ajiku, moje byvala kolegyne otehotnela asi na 7. pokus ivf (manzel uplne neplodny a ona uz mela 40 let, tak si to pak hradili sami) a nechala si zavest 1 emryjko…to se taky v ni rozdelilo a cekala jednovajecna dvojcata, nebyl duvod neco resit, ona byla zdrava…no a v 16tt se jedno z dvojcatek prestalo samo vyvijet.....kdyz se ptala dr. po pricinach, tak ji jen rekli ze se to proste stava, ze u tech jednovajecnych je vetsi riziko.....takze bych asi dala na rady dr., nechat si dve, clovek nikdy nevi, co se muze stat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
3.12.08 11:29

boruw to nevim… treba te na to nekam poslou, tak to stoji vic (jako ze to nedelaji oni)… a mozna bude i rozdil v tom, ze ja jsem z malomesta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
3.12.08 11:36

No, ale je to dost velký cenový rozdíl. Jdu na Veveří, to je Centrum prenatální Diagnostiky a myslím, že tam chodí všechny těhu z Brna. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí