Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Jitulko drž se a občas se ozvi jak se to u vás vyvíjí a drýíme palečky pro příště.
No holky teda koukámže nevolnosti nám dávají tedy zabrat.
Já a salát ten si teda dám bo si ho udělám doma a co ten se kdyžtak bude dobře zvracet.
Ahojky!
Tak hlasim ze nas mrnousek ma od hlavicky k zadecku 23mm a dle UTZ mame o tyden mene neboli 8+2,fotecku mam tak ji sem pak hodim.Jinak jsem se s doktorkou bavila a pry nejaky lekar tady u nas dela i optikou fotecky,prave presne takove jako jsou v te knize,jako tady tusim Jitule dala fotecku,ale jen bohuzel pro sve pacientky.
Jitule je to skoda,ale za chvilku se muzete pokusit znova,vim ze to boli.. boli to i kdyz si clovek uvedomuje ze lepe ze to dopadlo takhle nez aby se ti narodilo postizene miminko Urcite se ozvi jak to s vami vypada a budeme drzet palecky pri pristim snazeni a tehulkovstvi!!!
Cimz bych chtela tak trochu upozornit ze jak vas tady ctu,tak si obcas pripadam jako na diskuzi rizikace– zensky vzchopte se!!! Vim ze mate strach,ale tim strachem si neco oskliveho akorat privolate!! Ja take potratila dvakrat,dokonce poprve to ze me vypadlo na zachode,ja to vylovila a zkoumala co to je a kdyz jsem to zjistila,videla to tam,ocicko a vsechno.......Takovy zachgvat place jsem v zivote nemela!!!! Opravdu myslete tak,ze priroda to ma sama zarizene,nejsme zvirata abychom meli hromadu deticek najednou–pokud se neporanite nebo neco fyzickeho ze zateze…priroda vyciti ze by s miminkem mohlo neco byt a radeji ho vylouci,takze sice prijdete o miminko ale o poskozene miminko!!!!
ty jo, tak to by bylo paradni mit takove fotky…skoda, ze to nedelaji bezne
Jitko je mi to líto, držím palce buď statečná
taky se klepu strachy ,, ale nějak věřím že co se má stát stane se,, a příroda je moc moc moudrá, musíme jí věřit
Loan,, máš pravdu jsme dnes nějaké vykulené a ufňukané ale to je tím že všechny bbbbblllllllll
holky moje mimi má ukrutnou chuť na zmrzlinku už jsem budoucího tatíčka vyštvala do obchoďáku ![]()
Čiki moje mimi dostalo chut na jahodové knedlíky takuž je jím a to budu zase okupovat onu místnost
![]()
Jitule je mi to moc líto.. ale lepší je, že se to stalo teď než někdy později!
Opatruj se kočko.. a uvidíš, že zase bude líp.. vím to podle sebe..
Holky jak už tu píše Haidule.. nemyslete na to.. buňáček to vycítí a bude to akorát tak ještě horší.. musíte tomu věřit, že všechno bude v pořádku.. teště se na Vánoce.. a uvidíte, že všechno bude fajn..
..
Je pravda, že já také měla takové myšlenky, ale takhle to nejde..Akorát jsem byla vystresovaná. Teď si pořád říkám, že to bude dobrý.. a ono určitě bude!
pavlus **no co..... ale pochutnas si ne?
to je nejdulezitejsi…proste rict si: stalo to za to,chutnalo me to
![]()
Ja jsem tak rada ze nevolnostmi na zvraceni netrpim,ze me trapi jen nizky tlak a unava…Celkove mam takove tuseni ze asi holcicka se knam riti,i se me docela kazi plet pomalilinku a priznaky tehotenstvi jsou uplne jine nez minule tehu…uvidime uvidime,zkusim ju privolat
** zuzko **pripis me KO 19.12. ![]()
Malej uz sedi asi 10minut na nocnicku,jsem zvedava co z neho vyleze…ale kdyz projdu okolo tak to tam trocha zavane
**
Ahoj holky,
Ivě vše nej k svátku, ať miminko pěkně roste ![]()
Jitule je mi to líto, ale za chvíli se začnete snažit a brzy se to povede.
Já byla dnes po neschopence v práci a nic moc,ráno mě bylo blbě, že jsem myslela, že to vzdám a budu doma a pak mě odpoledne rozčílila kolegyně, tak se jim na to asi brzy vyprdnu.
Jak jsme chtěli těhu oznámit na vánoce, tak u nás to vědí už taky skoro všichni, kromě babiček a dědů.
Jdu se najíst, mám hlad, ale hrozně nafouklé břicho ![]()
Haidule přeci už dobře víš že pohlaví už je dávno rozhodnuté a můžeš přivolávat jak chceš ![]()
A já se teda musím přiznat že s Kájinou jsem žádné problémy s pletí neměla takže u nás to neplatilo.
co se týče pleti, já měla u obou synů otřesnou pleť, i na krku se mi dělaly pupínky, jinak to vůbec neznám…a vlasy jsem taky měla strašný, no a kdyby platilo, že holka ubírá na kráse, to bych měla doma dvě krasavice ![]()
pavlus no…clovek nikdy nevi
…Preci jen se deji i zazraky
Nevim no,zatim nemam tuchu koho nosim v brisku,ale je fakt ze tehotenstvi me ted probiha jinak nez kdyz jsem cekala Tomaska…uvidime.
Krásné ránko holky ,
dneska mi, prosím držte pěstičky, mám před sebou hodně stresu ve škole. Jedno zkoušení, písemka, a prezentace před celou třídou, fuj, vůbec tam nechci… ![]()
Ahoj těhulky,přeji krásné ráno ![]()
Jinak jsem vás teď dočetla ale skoro nic si nepamatuji ![]()
Haidu blahopřeji ke KO ![]()
Boruw držím pěstičky,aby jsi to dneska všechno zvládla
![]()
Jitu moc mě to moc mrzí,taky jsem si tím prošla
a proto přeji moře sil ![]()
Ahojky holky,
dneska se mi vůůbec nechtělo vstávat
..
Boruwecko držím palečky.. hlavně se moc nestresuj!
Holky mě tak od včera bolí pořád bříško…
, jako není to žádná strašná bolest, ale vím o tom.. Tak já vůbec nevím co by to mohlo být..
..
Nejradši bych dnes ležela.. Ale takhle když celý den sedím v práci, tak mi to přijde ještě horší..
.. Ach jo.. Tak jsem dnes z toho taková otrávená. Myslela jsem si, že to přes noc přejde, ale je to pořád stejný..