Poradna duly
Jana Čurdová
Haidule…zvažujem asi nejvíc tu možnost, že zůstane jen to jedno…nějak nám to dělení těch jednovaječných dvojčat je proti srsti ![]()
Ajiku,
ani nevim, co rict, je to tak tezka situace…
holky, ja bych tak spala… staci zavrit oci a v momente jsem tuha… ale jsem v praci, tak nemuzu…
Loan taky jsem v práci…doma bych se asi zbláznila.....ale je to i tady čím dál těžší…je mi blbě, chce se mi spát…a do toho těď nervy..
Holky já vím, že rozhodnutí je jen na nás…ale i tak vám všem děkuji za podporu… Jsem ráda, že o tom s někým můžu mluvit…
Ajiku, doma to je k zblazneni, ale v praci je to taky tezky vydrzet, kdyz se chce cloveku spat nebo blejt ![]()
a klidne se vypovidej, jestli o tom chces mluvit…bych se te i na par veci zeptala, ale nechci ti nejak pritezovat…
Loan klidně se ptej…mi to nevadí…já jsem ráda, že můžu aspoň s někým o tom mluvit kromě Dr. a manžela…
no vis, ja bych se treba bala, jestli je ta redukce bezpecna, at uz odeberou jedno nebo dve, jake je riziko pro to, co ma zustat?
ahoj holky,
Ajiku teda to rozhodnuti vam nezavidim
a k cemu se priklani doktor?
jinak tady je par rad proti nevolnostem
http://www.rodina.cz/…s/detail.asp?… tam i ta aromaterapie, cichat vuni citronu (nebo zazvoru)
Loan…riziko je ..že odejde i to druhé jednovaječné..asi 10-15% a že odejde to samotné (v případě redukce obou jednovaječných)..3-8%
Jinak Dr. je pro rozdělení dvojčat
No mě už berou teď jako rizikovou…akorát teda furt chodím do práce…jak to bude po redukci uvidíme…Ale vím, že na neschopenku můžu kdykoliv
to je mi jasny, ja spis myslela, jestli pak budes mit klidovy rezim narizeny…
Kde jste vsechny? Co ty vase kontroly?
Ja za chvili pomazu domu, k vece si udelam brkasi a obalovanou cuketu, mnam
Ahoj všem,
dneska se hlásím pozdě,, po včerejšku kdy jsem opravdu byla skoro nonstop na záchodě jsem celý den prospala. Díky bohu že mám na pár dní neschopenku,, nedokážu si to v práci představit. Máme jeden hajzlík pro kupu lidí i s chlapama dohromady a vede k němu děsně dlouhá chodba…
. Takže když se tam někdo z nich zasekne s novinama...... a mě se zrovna chce bl… jako, že nyní furt jsem nahraná.
Dobrá věc pro bříško,, na malé kostičky jablíčko, mandarinku, pomeranč banán,, promíchat dát vychladit do ledničky,, cestou kolem vždy kostičku dvě zobnu.. trošku to pomáhá, tak třeba to pomůže i vám.
Já dumám kdy to říci v práci,, je mi to trapný si vymýšlet proč jsem doma,, ale na druhou stranu se mi zdá brzy to troubit do světa. KDy jim to chcete říci ??
Loan píše:
Kde jste vsechny? Co ty vase kontroly?
Ja za chvili pomazu domu, k vece si udelam brkasi a obalovanou cuketu, mnam
Loan ,– já jdu až v pátek ale hned prásknu výsledky neboj.
holka jak to že pořád vaříš a máš chuť na jídlo,, já ti tak závidím, až bych brečela ![]()
Ahojky čiky, já taky měla pár dní neschopenku a když jsem přišla do práce, tak si všichni mysleli, že jsem měla chřipku, tak jsem je u toho nechala a kdy jim to říct nevím, chtěla jsem před Vánoci, ale asi to nechám až po novým roce.