červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
duuupka
1.12.08 11:12

čiki já se k tomu upínám a modlím, i když u každého je to jinak. Ale říká se, že by to mělo přestat tak na konci prvního trimestru. Tak doufám, že ano.

• Citovat
  • Upravit
314
1.12.08 11:21

HOLKY já se právě dozvěděla pro mně zničující novinu!!! Prej nesmíme bramborový salát na Vánoce? 8O je tam majonéza a kvůli listerióze se to nemá. A o salátech z obchodu si taky můžu nechat jen zdáát… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
1.12.08 11:24

boruw, no nevim… ja nejim ted kupovany, ale domaci si dam, kdyz vim, ze tu sklenici jsem prave otevrela a salat bude taky cerstvy…
nevim… vite o tom nekdo neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
1.12.08 11:27

Holky já už nějaké domácí saláty jedla… taky si myslím, že když jsem tu sklenici teprve otevřela a jinak ji měla v ledničce, tak se nic nemůže stát. Nemá se jíst majonéza a tatarka z míst, kde nevíš, jak to bylo uskladněné.

• Citovat
  • Upravit
4220
1.12.08 11:33

vite co, to bysme nesmeli jist a pit skoro nic… napr zeleninu, ptz z toho by taky mohla byt listerie (nebo tak neco)…coz je padle na hlavu - musi se dukladne omyt
nebo jak se rika nepit kafe…kolik zenskych pije v tehu kafe a dost, ze jsou na tom zavisle… a v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
1.12.08 11:36

Já si taky říkám, že je toho tolik, že nemít doma internet, tak vlastně nic nevím a jsem spokojená, protože tak mně to akorát trápí a pořád přemýšlím nad tím, co můžu a co ne.
Jinak do salátu se dá dát místo majonézy třeba jogurt.

• Citovat
  • Upravit
1648
1.12.08 11:41

jj jakp píšou holky.. ty domácí saláty vůbec nevadí, když víš, že jsi tam dala čerstvou majonézu.. Ale kupovaný salát bych si taky radši nedala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
1.12.08 11:41

tak holky s tím salátem - já myslím, že pokud si nekoupíte někde v samošce 4dny uleželý vážený salát, ale třeba si ho doma uděláte a dáte tam třeba místo majonézy aspoň částečně bílý jogurt tak je to ok. Já jsem teda měla normální bramborový salát doma udělaný s majonézou a v pohodě.Akorát letos já teda nevím, ale asi na něj nebudu mít ani pomyšlení…já budu teprve 10+4tt :( no uvidíme…

s tím jídlem, já vám teda holky upřímně závidím i ty polívky. Já jsem na mandarinkách,pomerančích, sušených meruňkách a vodě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
1.12.08 12:42

Ahoj, jdu se rozloučit, minulý týden jsem o mimi přišla, byla jsem na začátku 10. týdne, ale mimi se přestalo vyvíjet v 6+4tt a v 6+2 jsem byla na kontrole a bylo vše v pořádku…

přeju Vám hodně štěstí a zdravá miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
1.12.08 12:45

Jitule, moc me to mrzi :( drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
1.12.08 12:55

Je mi to moc líto, Jitule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
1.12.08 12:56

Jitulko moc mě to mrzí…drž se! Vím, že je to těžké… sama jsem to zažila dvakrát :-(
ach jo… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
1.12.08 12:59

no jsem ted z toho vystrasena, mam jit na kontrolu ve stredu a bojim, aby se mi to taky nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
1.12.08 13:00

To se nás bojí víc, Loan … A jak tu už někdo řekl, asi se nikdy nepřestanem bát. Přejde jedna starost, přijde druhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
1.12.08 13:02

Holky je to tak bohužel…takové věci se stávají…ale snažte se být v klidu, buňáček to vycítí…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí