Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
s celodenníma nevolnostma naprosto souhlasím…začíná mě to pěkně ničit…chci to nějak vydržet do Vánoc v práci…ale nevím nevím
Zuzi …prosím já jsem dneska 8+2 …ale jinak vše OK.
Zítra jdu do CARu a proběhne velké rozhodování…už teď mám z toho žaludek pěkně sevřený ![]()
Dobré pozdní ráno všem těhulkám ![]()
tak já jsem ode dneška na neschopence,, a to díky nevolnostem,
bohužel dojíždím do práce dost daleko,, a mimi mě prostě nenechá.
Tak aspoň na pár dní,, než se trošku zklidním..
začínám se bát jestli je vše OK,, když je mi tak zle, ale doktorka mě uklidňovala že prý to má silně spousta lidí,, a nemám se bát,
stále mě čeká Ultrazvuk až v pátek.
Přítel mě vezl v pátek z práce domů,, do MHD jsem nemohla a i tak mi musel každou chvíli stavět. To je fakt legrace když to na vás přijde u dálnice na každém druhém kilometru. ![]()
Neschopenku mi napsala na dálku, protože bych se tam dnes asi nedopravila.
Těhotenská lízátka mi pomohli jen první den, teď je mi špatně i z nich.
No musím vydržet jak jinak.
Jinak s tím tajením těhotenství je to legrace, mě se na to každý také ptá,, ale nechci nic říkat. Rodičům to chceme dát jako dárek pod stromeček.
A v práci ?? zatím se mi zdá příliš brzy,, aspoň do toho pátku. Navíc mě sežerou za živa, když zůstanu teď doma,, blíží se nám závěrky.
Sice se mi trošku zvětšili prsa, ale díky zvracení mám už pět kilo dole,, takže spíš hubnu. Nevím co na mě kdo může vidět kromě toho, že jsem permanentně zelená. Asi to mám napsané na čele.
Už bych si chtěla těhu užívat a né jen přemýšlet jestli stihnu doběhnout na WC ale snad se dočkám.
dobré ránko,
než jsem stihla dopsat reakce pod tabulku, hned další příspěvky ![]()
AJiku upravila jsem. Snažím se podle metříků, ale je toho tolik, že se v tom docela motám občas
no jo, počty nebyly nikdy mojí silnou stránkou ![]()
Ivko připojujeme se s gratulací k svátku, všechno nejlepší hlavně zdraví a pohodu v těhotenství
čiky neboj, mi je teda taky šíleně blbě. Těhu lízátka nepomáhají, dokonce je mi po nich ještě hůř. Máte to někdo taky? s Terezkou mi pomáhalo sladké-sušenka po ránu, napít se studené Coly nebo ty lízátka ale teď naopak. Jak si dám sladké,tak je to ještě horší… ![]()
liky se neozvala???
zajímalo by mě, jak to dopadlo…
celodenní nevolnosti to je přesné… já už nejsem schopná skoro nic. A to mám dělat perníčky…uf. Doufám, že to skončí ke konci toho prvního trimestru, a ne jak s malou v 6měsíci a pak v 8.zase…:-(
jinak jsme to už oznámili i mojí mamce, bydlí daleko a uvidímese až na Vánoce a já jsem už chtěla, aby to věděla, aby se to rozneslo k babičce atd, ať se mě pak všichni neptají
A tchyně to ví hned, jak mi vypadl z tašky první obrázek z utz, takže jsem nemusela nikomu nic říkat ![]()
V pátek mi švagrová navezla zpátky věci, co jsem měla po Terezce, měla je na holčičku letos v únoru, tak jsem sekochala a třídila, spousta věcí je nepoužitelných, ptž tam jsou kombinézy zimní na malinká miminka… tak už pomalu abych věděla, co nám pak bude chybět…
Zuzi…tak to ti závidím, že se už přehrabuješ ve věcičkách. Mě zítra čeká ortel jak to s náma bude dál…strašně se bojím,doufám, že ta redukce bude co nejdříve…chci už mít z toho těhu radost a né furt jen strach a taky už se těším až to vytroubím do celého světa. Zatím to ví jen kámoška a možná švagrová něco tuší…ale zbytek rodiny vůbec nic neví…ani v práci… A hlavně jsem zvědavá na reakci naši Lucky…
čiki mi řekl doktor, že když zvracím, tak je to ok, protože to znamená, že miminko roste. A taky že je mi blbě proto, že na mně parazituje ![]()
Ajiku tobě budu držet palečky, ať to zítra dopadne co nejlépe a hlavně pevné nervy.
Zuzi u nás se nemá po kom dědit, takže budeme muset kupovat všechno nové… Ale spoustu se toho dá sehnat na www.mimibazar.cz nebo www.mimiaukce.cz , takže budu nakupovat i tam.
Jj, na mimibazaru taky nakupuji… ale já jsem schopná tam utratit spoustu peněz, tak se musím krotit. Zatím ![]()
Jinak bodynka kupuji zá:,–(ně v Tescu. Akorát letos nějak zaspali, protože s dlouhým rukávem tam mají jen bílé, nechápu. Loni měli s Méďou Pú a kdoví co ještě… Nevím, jestli některé děti ještě teď v zimě nosí bodyna s krátkým rukávem…
to přehrabování bylo krásné. Vzpomínala jsem na to, jak se do těch pidivěciček vešla Terka ![]()
Ajiku taky držím palce…to musí být hrozné, takové čekání…;-)
no to vlastně moje doktora říkala také , že je to vlastně dobře,,
dokonce že to dělají hodně silná mimča,, tak kéž by to byla pravda,
aby to aspoň bylo k něčemu když je mi tak mega zle.
pokaždý když mám hlavu v záchodě,, říkám ty vetřelečku jeden mrňavej,, nech už toho
ale zatím nijak neposlouchá ![]()
je to moje první mimi,,, a taky nic nemám takže budu všechno kupovat a ani nevím co ,,.. ale na to mám ještě spoustu času.
zuzi - taky mám pocit že je mi po těch lízátkách hůř než bez nich, stačí mi ho cítit,… ale zjistila jsem že príma na žaludek působí našlehaná bramborová kašička,, jen to tam pohladí,, a než to stačí prcek vyhodit už je to dávno strávené
tak to je jedinné co teď jím..
Dobré ráno,
také se připojuji k celodenním nevolnostem (ikdyz to neni tak drasticke, hlavne mi vadi pachy a kdyz jsem dele bez jidla)…
Ivko, i já přeji vše nejlepší k svátku ![]()
o našem těhu ví všichni z manželovo strany…z mojí jen babička…
mamce to řeknu asi dneska…má totiž dnes narozky…
To je fakt čiki já taky nejradši polívky. Já třeba včera měla tři polívky, nic jinčího jsem nebyla schopná pozřít - ze všeho tužšího se mi navalovalo… ![]()
to já sice jím taky polívky a celkově se snažím jíst už všechno, ale nesnáším zvracení těch slaných jídel. Ono se nejlíp zvrací to sladké, takže se večer snažím jíst už jen sladké, abych si to zvracení udělala co nejpříjemnější. ![]()
ahoj holky,
tak ja se pridavam taky k celodennim, ale je mi teda lip uz asi tyden, i kdyz zaludek taky citim, hlavne kdyz nejim, musim do sebe rychle neco hodit a je to lepsi.....ale dnes rano jsem teda poprve zvracela. jeste v posteli jsem si dala susenku, pak si sla pro rohlik na snidani a uz jsem letela.....me totiz zacali silene smrdet rohliky, ale takovym stylem, ze jen myslenka na ne mi dela zle
po zvrcanei jsem omylem zaslapla kocoura, ten zacal jecet, takjsem ho chtela utesit,ale on se misto toho zakousl do me ruky a poskrabal me, takze jsem sedela na posteli a bulela
pekny rano dneska fakt ![]()
Ajiku drzim palce, ta se dobre rozhodnete, musi to byt sileny nervy ![]()
polívky u mě fungovali asi dva dny,, ale vadí mi větší objem tekutin tak můžu jen lžíci dvě,, a zase za chvíli,,
jojo pěkně nám to ty mimča dávají nafrak co ?
jinak já už se ráno nesnažím nic,, jen se trošku napiju abych se tam nemučila naprázdno, vím že to nemůžu vyhrát to už jsem pochopila,, kolem desátý se pak můžu nojíst,, a taky ve dvě odpoledne je mi vždy na chvíli líp.. okolo pátý nastává opět krize,, prcek to má na čas
![]()
čiki já to mám taky tak, že už ráno nic nejím. Dokud ležím a nehýbu se, tak je mi báječně, jenže jakmile se pohnu, už letím a je to o dost lepší, když zvracím na prázdno, taky se občas jen napiju. Pak se hned můžu i najíst a je mi fajn, jenže večer už je co zvracet a to jsem na záchodě pořád. Ale musím říct, že se to už o hoooooodně moc zlepšilo. Já se pořád upínám k tomu 12 týdnu.
Holky děkuji všem za blahopřání - jste moc hodné
.
No ty nevolnosti jsou opravdu hrozné, ale zase to musíme brát, tak že víme, že je miminko v pořádku.. Já sice nezvracím, ale blbě mi je.. Pořád musím jíst, abych to zahnala.. Ale 12tt se blíží a pak už to snad bude lepší
. A už se budeme moct pořádně těšit..
.