červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
4.12.08 18:59

Lentilko vítám tě tu a jsem zároveň moc ráda, že se tu objevil někdo mého věku. Mně je taky 21 a jsme s přítelem přes 4 roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
4.12.08 20:14

Káčátko taky ti držím palečky určitě vám to vyjde. Moje kamarádky si umělým oplodnění prošla taky a hned napoprvý se jim narodila krásná holčina a pak ještě dvojčata. Hlavně klid a nohy v teple :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
4.12.08 20:17

pro boruwecku: Taky máš pocit, že budeme nejmladší v porodnici? Kamarádka o rok starší než já nedávno rodila a prý byla nejmladší na oddělení:) no co mě to nevadí a komu jo, tak ať si škubne křídlem:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
4.12.08 20:41

No, to asi budem :lol: Ale co! Já mám taky kamarádku o rok starší a ta bude rodit za 4 týdny a taky bude asi nejmladšííí :) No a co hůř, jsem na VŠ a trošku se obávám těch lidí, až kolem nich projde taková mladičká mamča :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
4.12.08 20:45

No já chtěla jít od září taky taky studovat, ale snad to pujde dálkově no:-) hlavně aby prcek byl v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
4.12.08 20:58

Čerstvá maminka...

Ahoj, hlásím se k čerstvým maminkám…jsem v 6tt. Jmenuju se Zuzka a je mi dvacet, takže budu asi taky nejmladší v porodnici :D Jinak studovat jsem se taky chystala, ale to teď počká, hlavně ať je prcek v pořádku…nevíte jak si nastavit ten metřík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
4.12.08 21:00

Jéé, to je bááájo, další mladičká maminka :) VÍTEJ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
4.12.08 21:02

Mladičká maminka :o)

Děkuju za přivítání…četla jsem, že jsi s přítelem 4 roky, já 3 a v lednu se budeme brát…aby jsme byli prý „kompletní“ :) , co vy? Plánujete svatbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
4.12.08 21:06

Zatím neplánujeme, přítel byl už jednou ženatý,tak se do toho zrovna nehrne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
4.12.08 21:13

Mladá maminka

Jasně, já jsem do tý svatby teda moc nehrnula, ale když mě Michal požádál o ruku byla jsem ráda… :) mimi je chtěný? U nás je to takovej šťastnej omyl… :D , ale těšíme se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
4.12.08 21:17

Mimi je chtěný, přítel si ho hodně přál, je starší, je mu 30 let a všichni jeho známý už mají prcky a tak to na něho tak působilo. Ani si nedokážeš představit jak je v poslední době šťastný a to se bude stupňovat :) Je to bájo. A jak je starý Tvůj budoucí manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
4.12.08 21:23

Míšovi je 26 let, takže „žádnej mladík“ :D a na mimi se taky moc těší! Chtěli jsme ještě trochu počkat, ale příroda rozhodla…asi to tak prostě mělo být!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
4.12.08 21:28

Ahoj Zuzko taky tě vítám. No hele to máš ještě kluka mladýho :D. Já bych svatbu chtěla, ale jsem bohužel sama, kdo jí chce, neb se nedokážem dohodnout na velikosti, pač já nechci velkou a přítel nechce malou, ale snad jeden z nás podlehne přání toho druhýho. Já chtěla miminko hned po škole, vy:,–(ila jsem antikoncepci a nic a když jsme se teď přestěhovali a já začala plánovat školu, tak to najednou přišlo a jsem tomu ráda a přítel mě maximálně překvapuje, jak to všechno poržívá a už si plánuje jak k mimi bude v noci vstávat a jak bude chodit na procházky. Upřímně si myslím, že ho to po prvním měsíci přejde, ale kdo ví:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
4.12.08 21:34

Tak já chtěla mimi taky hned po škole, ale nechtěla jsem na Míšu tlačit a navíc nebyly úplně ideální podmínky…hele, my měli ty boje ohledně svatby taky a nakonec jsme došli ke kompromisu…a jsme spokojený oba! Navíc, když příteli řekneš, že dáš radši ty peníze do miminka, neříkej mi, že by i tak chtěl velkou svatbu. My budeme mít malou jen s rodinou a vyjde nás na 35 možná 40 tisíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
4.12.08 21:38

Což já bych se i dohadovala, ale můj budoucí tchán je silnej alkoholik a já mu ani nechtěla oznámit, že čekáme mimi. Já mám strach, že mi na svatbě udělá nějakou ostudu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí