červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4220
5.12.08 11:49

Zuzi, že si zkazili život oni, neznamená to, že ty si ho tim kazíš taky… naopak (a jak vůbec můžou říct, že si tim zkazili život, kdyby je tak slyšeli jejich děti)
Metřík si udělej třeba na:
tickerfactory.com
baby-gaga.com
fertilityfriend.com
lilypie.com

až ho budeš mít, tak si zkoupíruj jeho adresu ve tvaru http://tickers.baby-gaga.com/…186prs__.png

adresu vlož do podpisu tímto způsobem:

dej povolit podpis a mělo by to fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
5.12.08 12:25

Ahoj, moc děkuju! Víš, já to tak samozřejmě nevnímám, na svoje miminko se těším a když mi někdy někdo řekne, že jsem si zkazila život, posílám ho do háje…ale máš pravdu, jejich děti by se asi divily. Moje máma mě měla taky „brzy“ v jednadvaceti a nikdy toho nelitovala a to jsem taky takový „šťastný omyl“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
5.12.08 12:46

To mně je taky jedno, co si každý myslí. Jen si asi nedokážu představit, že budu chodit s pupíkem na VŠ, budu jedinná a to moc nemám ráda, když jsem tak trošku středem pozornosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
5.12.08 12:54

zuzkoM tak brisko…ja uz ted vypadam jako v patem mesici!!!!Take cekam sve druhe ditko a asi je fakt ze opravdu v druhem tehu to roste rychleji,jak je to vytahany a tak…hlavne kazdy to ma uplne jine!!Me kazdy rikal ze cekam urcite dvojcatka,uz od tretiho mesice jsem mela pupik pekne kulaty a v 8.mesici jsem mela skoro 140cm pres bricho,jina maminka ten pupik nema pred porodem ani videt…je to fakt ruzne.

kazeni si zivota kvuli detem?? BLBOST!!!Deti jsou nadherna vec!!zazije se s nimi spousta legrace a zazitku a hlavne dnesni doba je uplne jina nez doba nasich maminek a takovych tech „chytrych“ co rikaji ze si detmi zkazime zivot.S detmi si lze STALE uzivat,uz i s malym miminkem muzeme na dovcu,kdyz nejaky vylet-kocarek?–da se do satku a je to :lol: ,jit nekam parit vecer?…neni problem–bud pockat nez dokojis nebo se odstrika mlicko a kamaradka,babicka nebo znama co hlida ditko potom nakrmi.Nebo.....my to delame tak,ze bud jdu ja a manzel hlida,nebo jde manzel a ja hlidam a kdyz jdeme spolu tak si to vetsinou naplanujeme kdyz je malej u babicky na vikend nebo hlida kamaradka.Deti proste zadny problem ani prekazka nejsou,jen je treba se jim trocha prizpusobit,ale to,ze mame deti z nas rozhodne nemuze udelat domaci putku u plotny!!!!!

boruwecko vis kolik jich treba chodi s pupikem po skole a ty to envis? Navic,spis naopak jsi na obdiv–klobouk dolu studovat VS s pupikem a pak jeste s ditkem a ostatni lide si to budou myslet taky neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
5.12.08 12:58

Haidule - tak to jsi napsala pěkně.. :) .. Je to blbost, když někdo řekne, že s dítětem si akorát zkazíme život. Jak už jsi psala.. dneska je jiná doba a jsou úplně jiné možnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
5.12.08 13:08

Tak zkoužím, jestli se metřík ujal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
5.12.08 13:10

Tak snad teď… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
5.12.08 13:15

Je je je tak už mám metřík! :D Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
5.12.08 14:58

ahoj vsem, konecne patek… pripojuji se a vitam nove skoromaminky, je fajn, ze je nas tolik, snad se mi nebudou plest jmena a kdo co napsal…no, at nezapomenu treba i sve jmeno, ze…
Vek - neni dulezity…podle mne zalezi na mire zodpovednosti a urovni vztahu k novemu clovicku, a to opravdu nesouvisi s vekem…moje mamka me mela ve 25 letech, byla tehdy oznacena nalepkou „stara“, dnes by ji ti sami lide mozna rekli, ze je mlada a ma jeste pockat… tak to nereste… tady v sev.Irsku mladi lide jdou do prace casto v 16, ti co studuji az treba ve 30…a stejne tak v ruznem veku zakladaji rodiny… a svatbu taky maji az jsou deti dospele [to je hodne proto, ze je tu opravdu vyhodny socilani system pro matky samozivitelky, i kdyz ziji s partnerem]

Prosba o radu: mate nektera taky problem s nadymanim :oops: ?
Skoro po kazdem jidle[a to uz si vybiram, jsem opatrna na jakekoliv minim.nadymave jidlo] mam pocit, ze se mi streva a bricho rozleti a ja prasknu, boli to tak, ze se nemuzu ani hybat… piju cajicky apod…ale moc to nepomaha..... :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
5.12.08 17:11

zkousim pripojit metrik, nejak zacinam doufat, ze tohle tehotenstvi vyjde… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
5.12.08 18:04

AHOJ hlásím výsledky kontrolečky
mimisek má 3,5cm a srdíčko nám buší jako zvon,,

jen prý mám nějaký stín na kraji dělohy, prý je to buď kvůli tomu že mám zrovna mít normální MS nebo by mohlo jít o náznak potratu.
Do konce roku mám neschopenku protože jsem moc shodila a nařízeno žrát a spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.12.08 20:04

Ahoj holky,
taky patřím k červenci 2009, jen stále nemám odvahu se přidat :wink:

Jen teď čtu jak dopadla Čiki …já byla na ko tuto středu jsem o týden napřed a naše miminko mělo jen 23mm. Doktor říkal, že je vše v naprostém pořádku…a co jsem koukala na těhotenskou kalkulačku, tak v 8tt by mělo mít jen 14-20mm. A tvoje má už 35mm??? To mi přijde divný…to byla opravdu velikost miminka a ne dutinky?

Díky za odpověď, Janča.

• Citovat
  • Upravit
7346
5.12.08 20:33

no mě doktorka řekla že ty první měření jsou dost nepřesná podle toho jak se natočí ten ultrazvuk a taky jak to kdo měří,, že to mám brát s rezervou ,, tak nevím, ,ale prý je nějak větší,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.12.08 20:54

Čiki, no jasně, že to není až tak přesné…ale jedná se o +- milimetry a ne 1,5cm. Tvoje mimi odpovídá tak přelom 10-11tt. A to už jsi tedy musela zřetelně vidět hotovýho človíčka, při téhle velikost, že jo? Prostě se mi tohle nezdá…na tvůj tt by jsi měla mít mimi o 1,5cm menší a to je sakra rozdíl.
 Janča

• Citovat
  • Upravit
7346
5.12.08 20:58

hmm,, taky jsem koukala na net že píšou že by mělo být méně,, to je divný,, tak buď se překecla nebo jsem se přeslechla,,
no ale hlavně že srdíčko bouchalo,, bum bum bumm,,, to jsem měla radost :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital