Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte ![]()
u nás také sněží ![]()
Pavluš, jsem ze severních čech, bráchu asi neznáš, spíš je to jen podoba
Ivko, mně pomáhalo, když jsem vypila skleničku pomerančovýho džusu (zkoušela jsem všechno, sklenku vody s citronem na lačno, švestky, vlákninu a nic moc…ae džus zabral) a chce to se naučit pravidelně pít, jinak s tim budeš mít problémy
Loan tak to já určitě zkusím džus. Ten mám ráda
. Akorát se musím naučit pravidelně a hlavně hodně pít.. ![]()
Tak už jsem ze školičky doma. Tady v Brně teda nesněží, ale hnusně pršííí, což mně dost neba. Jinak mně není moc špatně. Ale mám taky problém s pitím, když něco začnu pít, po chvíli je mi z toho špatně, takže musím po troškách, ale často… ![]()
Ivko, ja jsem se naucila, ze si v praci udelam pullitrovy hrnek ovocneho caje, ten musim vypit dopoledne a kdyz to pujde tak jeste neco k tomu a odpoledne dalsi pullitr vody nebo caje a pak doma tak sklenku nebo dve…obcas to nedodrzim, ale snazim se …a i tak je to malo, na to ze se ma vypit 2litry …proste nejsem schopna vypit tolik tekutin…a ten dzus mi jde, to do sebe kopnu sklenicku ani nemrknu, ale zas ty dzusy jsou sladky a ono by se pry ani nemelo toho pit moc, ze pak ma clovek prekyseleny organismus…
si nevyberes ![]()
boruw, a co delas za skolu?
no právě mě taky ty džusy nebo i nějaký ten lepší mulťák jde vypít hned, ale pít jenom vodu a nebo pořád čaj, tak to by mě zabilo.. Občas mám dny kdy si dám s chutí neperlivou vodu, ale to je málokdy.. jinak nejvíc piju ty broskvový čaje..od aquily..taky jsem hodně pila zelený čaj, ale ten se prý nemůže a to nevím proč.. No zkusím si taky zavést podobný systém, jako máš ty.. Jinak nikdy nezačnu..
Loan studuju VUT Fakultu podnikatelskou druhým rokem. Obor manažerská informatika. Říká se, že je to nejlehčí škola v Brně, ale mně to tak vůbec nepříjde, hlavně v posledních pár letech to hodně ztěžili. No, uvidíme, jak to půjde s kombinací děťátka…
Heleďte, holky a máte pocit, že víte, co to bude? Já totiž jsem bytostně přesvědčená, že to bude holčička a vůbec nevím, jak jsem na to přišla… ![]()
Taky jsem nějak přesvědčená, že to bude holka, ale nevím proč.Asi, že bysme jí chtěli s přítelem a všichni kolem by taky chtěli vnučku.Tak to vidím, že určitě budem mít kluka
ALe mě je to jedno co to bude, hlavně zdravý miminko.
Včera ve zprávách říkali o tříměsíčním miminku, jak bojuje v nemocnici s pneumokokem, to je hrozný.
Ahoj holky!
Hlasim ze v Praz obcas snezi takove ty velke vlocky
Malej byl uplne u vytrzeni,dala jsem mu bundu a kulicha a chytal vlocky na balkone ![]()
Ted delam kralicka se zelickem,knedlik,cibulku…ale delam takove to zeli jak se hodi do kastrolu i s nalevema zahusti se bramborou,mela jsem ne naeho chut.Jinak delavam zeli,ze se komplet nalev sleje a hodi se doslova smazit na cibulku na panev a zasypava se cukrem a smazi se dokud neni krasne krupave,jakoby peceny tim cukrem.Manzel to ma takhle strasne rad a nikdo od nas z rodiny to takhle vubec nezna…
boruwecko miminko je s tebou,je v tobe…rika se ze zena ma takovy instinkt,intuici ze moc dobre vi co to bude…ja kdyz cekala Tomaska tak asi od 3.mesice jsem vubec nepochybovala,hned jsem rikala On ON…ON me kope,ON se krouti.....vedela jsem ze je to kluk a bez zadne pochybnosti a pritom jsme chteli mit pri porodu prekvapko.Zatim nevim,myslim si ze zatim premysli do jake podoby k nam na svet prijde ![]()
Ale je strasne zvlastni jak se rika ze kdyz se narodi nebo ma narodit v rodine miminko tak v rodine zaroven nekdo umre.U nas kdyz jsem byla s Tomaskem v 8.mesici,umrel manzelovo dedecek,proste najednou ze je v nemocnici a ze sam dobrovolne uz chce odejit.Ted…sedela jsem na balkone a rikala jsem si(ani nevim proc?): dedecek se Tomaska nedockal a babicka se taky druheho nedocka.To uz jsem byla tehotna.No a za dva dny prisel manzel s tim ze babicka pred dvema dny umrela.V den kdy jsem si rikala ze se nedocka
.Svet je plny tajuplnosti,ja sice nekterym rozumim protoze mam urcite lecitelske i jine schopnosti ale hromada veci nam bude asi navzdy tajemna a uzavrena ![]()
Taky jednou v televizi byl porad a tam pani povidala: umrel muj tatinek,byla jsem nestastna z toho ze se nedocka vnoucka,az do dne,kdy se me i mamince ve stejnou noc zdal stejny sen: Jak si tatinek hraje s kudrnatou holcickou.....Dnes? Dnes jsou m,oji dcerce 4 roky a ma nadherne kudrlinky..... ![]()
No nic,jdu nandat obed…
Přeji hezký den
Heidule - děkuji, že jsi mi pochválila svatbu, ale nebyla moje
Já jsem zatím svobodná a vdávat se nechystám. Pochvala patřila někomu jinému. Ale to já mám ten výtok. S teplotou jsem byla včera u dr. a řekla mi taky, že si mám vzít paralen, kdyby překročila 38 stupňů. Jinak ležím a nic nedělám.
S tím úmrtím v rodině, když se má narodit někdo nový to funguje i u nás. Já nechtěla dítě dřív právě proto, aby někdo neumřel. Jenže v létě náhle umřela babička a já si řekla, že teď už je teda čas na nového člena rodiny. Možná jsem jen pověrčivá, ale já se toho fakt bála. Teď je mi trošku líto, že se babička pravnoučete nedožila… no ale teď už s tím nic neudělám
Jo a taky mám takové tušení, že to bude holka a nevím proč ![]()
Holky tak s tím úmrtím to potvrzuji.. Už jsem nad tím přemýšlela tolikrát, až mě to děsí. Manželovi takhle umřel před 8 lety děda, když se jeho ségře narodil syn. Noo a jinak můj děda umřel, když jeho dcera (moje teta) čekala mimčo. Tak fakt na tom něco bude.. A znám takových případů víc..
U nás to takhle právě funguje už dost dlouho. Když mamka čekala mně, tak jí umřela sestřenice, když čekala bráchu, tak umřel děda. Druhý děda umřel, když tete čekala sestřenku a mohla bych pokračovat ještě dlouho…
dejte pokoj s umrtim… mame se bavit o kocarkach a blinkani a tak…
ja takove tema nerada, neb se toho taky bojim
nj holky radši změníme téma.. tohle se mi taky nelíbí.. i když je to bohužel pravda..