Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak dneska kontrola ok, srdíčko je, dr mi ho ukazala, akorat ja ho nevidela, tak jsem z toho mela takovy divny pocit a jeste jsem mela den blbec… no ale tak budu dr verit, ze je vse v poradku.
Nestiham vas docitat, snad pozdeji
Ahoj všem… tak den blbec jsem měla taky. Celý den se těším na kontrolu a pak nám neneastartovalo auto. Bych vraždila. Takže jsem ko nestihla a přeobjednali mně až na příští čtvrtek. Se asi nedočkám.
Jinak to co tady čtu o vašich rodinách, tak si říkám, že můžu být vlastně ráda za to, co mám. Naši se nerozvedli, sice se hádají a taťka je taky raději v hospodě než doma. Ale jinak je to v pohodě. Skoro tchýni mám skvělou, takže jsem vlastně šťastný člověk ![]()
Tak to bych vraždila taky kdybych nestihla kontrolu Duuupko
To se ti ani nedivím.
To je hrůza kolik rodin je rozvedených jak píšete, právě proto se zatím brát s přítelem zatím nebudem, třeba až dítěti bude víc roků.A taky v tomhle období se vdávat, venku zima a na jaře už budem mít bříška ![]()
Jsem si po obědě lehla a usnula jsem ![]()
My se taky nechceme brát. Zatím určitě ne, snad někdy v budoucnu. Já usla včera a dneska si asi taky půjdu lehnout, jsem nějaká unavená.
Jéé, to jste začaly zajímavé téma… Svatba… No, já teda asi jsem ještě snílek a sním o nádhrné svatbě, kde budou úúúplně všichni naši kamarádi a všichni budeme šťastni a všichni se na nás budou usmívat…
Ale mám přítele, který se už jednou rozvedl, takže on tuto idylku se mnou zrovna nesdílí a asi na svatbu čeká, až mně moje iluze přejde… Já bych se i vdávala… Přijde mi to tak správný. ![]()
No asi to i správné je, ale nějak se nám do toho nechce. Když už, tak si to naplánujeme a zaplatíme sami a rodině to už jen oznámíme. Naši by totiž měli tendenci nám do toho kecat a to by mi ji asi znechutili.
Ahojky holky, berete mezi sebe pořád nové těhule? Mně vychází termín porodu na 1.7., takže se k vám hlásím ![]()
Ahoj, vítám další těhulku, mi taky zatím vychází na toho 1.7. ![]()
Tak díky
Já už mám, jak je vidět z metříku, doma jednoho malého loupežníka, tak jsem zvědavá, jak to zvládneme a co k němu přibyde. Moc bych chtěla holčičku, ale tuším, že to bude zase kluk..
Ahojky!
Vitam novou tehulku!!
boruwecko neboj,nejsi jediny snilek.Nase svatba byla uplne nadherna,idylicka,vic by to snad ani neslo.Penez bylo dost takze jsem si mohla saty vybirat dle vkusu,aby byly opravdu princeznovske s dlouhatanskou vleckou,obrad byl na zamku,po obradu hostina,z hostiny v pozdni odpoledne domu,tak nejake to mechceche a po pulnoci jsme leteli na 14 dni do 5*hotelu do Egypta.No pro me proste nedhera!!!Aj ta svatebni cesta byla paradne naplanovana,ale byl problem najit hotel na 14 dni last minute s odletem v den svatby nebo den po
Ja bych se klidne mohla vdavat kazdy rok ![]()
Jééééé Haidule , tohle je teda přesně ono, tohle je ta vysněná svatbička… takhle bych si to přááála i jáá
![]()
ahoj holky ![]()
zuzajdiku taky tě tady vítám, to je fajn, že je nás zase víc ![]()
když jsme u těch rodinných poměrů, naši se taky rozvedli, mamka už přes 20 let žije s přítelem, je perfektní, táta žije taky tak 15 let s paní, ale tam je to horší, ona je alkoholička, jinak není zlá, ale všechno utratí za chlast, teď mi taťka volal, že se má do deseti dnů vystěhovat z bytu, pravděpodobně neplatili nájem, no nebylo by to poprvé
já se taky rozvedla, po deseti letech manželství a nelituju
svatbu taky plánujeme, jsme od léta zasnoubení, ale teď řešíme, jestli se vzít před porodem nebo až po ![]()
Soni to je zajímavá otázka… Před porodem nebo po… ? Co bys radši?
ahoj holky, takjá nakukuju jak pořídila duupka… teda to je pech! snad vám to klapne příští týden… aspoň že tě objednali „brzy“, mohlo to být i déle, někdy je čekačka hrozná…;-) já do zítřka asi ani spát nebudu…
Loan určitě je vše o.k., neboj
taksnad bude zítra líp, když dneska byl den blbec…
koukám, že rodinné poměry jsou nahnuté u hodně z vás… aledůležité je, jaké zázemí připravíme mrňouskům my ![]()
ahoj zuzajdiku vítej. Já doufám, že se přidají ještě další těhule, třeba s pozdějším termínem ![]()