červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4220
19.11.08 14:41

Ahoj holky,

tak dneska kontrola ok, srdíčko je, dr mi ho ukazala, akorat ja ho nevidela, tak jsem z toho mela takovy divny pocit a jeste jsem mela den blbec… no ale tak budu dr verit, ze je vse v poradku.
Nestiham vas docitat, snad pozdeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
19.11.08 15:22

Ahoj všem… tak den blbec jsem měla taky. Celý den se těším na kontrolu a pak nám neneastartovalo auto. Bych vraždila. Takže jsem ko nestihla a přeobjednali mně až na příští čtvrtek. Se asi nedočkám.

Jinak to co tady čtu o vašich rodinách, tak si říkám, že můžu být vlastně ráda za to, co mám. Naši se nerozvedli, sice se hádají a taťka je taky raději v hospodě než doma. Ale jinak je to v pohodě. Skoro tchýni mám skvělou, takže jsem vlastně šťastný člověk :wink:

• Citovat
  • Upravit
74
19.11.08 16:01

Tak to bych vraždila taky kdybych nestihla kontrolu Duuupko :) To se ti ani nedivím.
To je hrůza kolik rodin je rozvedených jak píšete, právě proto se zatím brát s přítelem zatím nebudem, třeba až dítěti bude víc roků.A taky v tomhle období se vdávat, venku zima a na jaře už budem mít bříška :D
Jsem si po obědě lehla a usnula jsem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
19.11.08 16:04

My se taky nechceme brát. Zatím určitě ne, snad někdy v budoucnu. Já usla včera a dneska si asi taky půjdu lehnout, jsem nějaká unavená.

• Citovat
  • Upravit
314
19.11.08 16:39

Jéé, to jste začaly zajímavé téma… Svatba… No, já teda asi jsem ještě snílek a sním o nádhrné svatbě, kde budou úúúplně všichni naši kamarádi a všichni budeme šťastni a všichni se na nás budou usmívat…
Ale mám přítele, který se už jednou rozvedl, takže on tuto idylku se mnou zrovna nesdílí a asi na svatbu čeká, až mně moje iluze přejde… Já bych se i vdávala… Přijde mi to tak správný. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
19.11.08 16:50

No asi to i správné je, ale nějak se nám do toho nechce. Když už, tak si to naplánujeme a zaplatíme sami a rodině to už jen oznámíme. Naši by totiž měli tendenci nám do toho kecat a to by mi ji asi znechutili.

• Citovat
  • Upravit
4424
19.11.08 17:12

Ahojky holky, berete mezi sebe pořád nové těhule? Mně vychází termín porodu na 1.7., takže se k vám hlásím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
19.11.08 17:20

Zuzajdiku bereme, bereme, čím víc těhulek, tím líííp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
19.11.08 17:31

Ahoj, vítám další těhulku, mi taky zatím vychází na toho 1.7. :wink:

• Citovat
  • Upravit
4424
19.11.08 17:38

Tak díky :wink: Já už mám, jak je vidět z metříku, doma jednoho malého loupežníka, tak jsem zvědavá, jak to zvládneme a co k němu přibyde. Moc bych chtěla holčičku, ale tuším, že to bude zase kluk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
19.11.08 17:45

Ahojky!
Vitam novou tehulku!!

boruwecko neboj,nejsi jediny snilek.Nase svatba byla uplne nadherna,idylicka,vic by to snad ani neslo.Penez bylo dost takze jsem si mohla saty vybirat dle vkusu,aby byly opravdu princeznovske s dlouhatanskou vleckou,obrad byl na zamku,po obradu hostina,z hostiny v pozdni odpoledne domu,tak nejake to mechceche a po pulnoci jsme leteli na 14 dni do 5*hotelu do Egypta.No pro me proste nedhera!!!Aj ta svatebni cesta byla paradne naplanovana,ale byl problem najit hotel na 14 dni last minute s odletem v den svatby nebo den po :roll: Ja bych se klidne mohla vdavat kazdy rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
19.11.08 17:47

Jééééé Haidule , tohle je teda přesně ono, tohle je ta vysněná svatbička… takhle bych si to přááála i jáá :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
19.11.08 17:56

ahoj holky :wink:
zuzajdiku taky tě tady vítám, to je fajn, že je nás zase víc :wink:
když jsme u těch rodinných poměrů, naši se taky rozvedli, mamka už přes 20 let žije s přítelem, je perfektní, táta žije taky tak 15 let s paní, ale tam je to horší, ona je alkoholička, jinak není zlá, ale všechno utratí za chlast, teď mi taťka volal, že se má do deseti dnů vystěhovat z bytu, pravděpodobně neplatili nájem, no nebylo by to poprvé :roll: já se taky rozvedla, po deseti letech manželství a nelituju :wink: svatbu taky plánujeme, jsme od léta zasnoubení, ale teď řešíme, jestli se vzít před porodem nebo až po :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
19.11.08 18:15

Soni to je zajímavá otázka… Před porodem nebo po… ? Co bys radši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
19.11.08 18:19

ahoj holky, takjá nakukuju jak pořídila duupka… teda to je pech! snad vám to klapne příští týden… aspoň že tě objednali „brzy“, mohlo to být i déle, někdy je čekačka hrozná…;-) já do zítřka asi ani spát nebudu…

Loan určitě je vše o.k., neboj ;-) taksnad bude zítra líp, když dneska byl den blbec…

koukám, že rodinné poměry jsou nahnuté u hodně z vás… aledůležité je, jaké zázemí připravíme mrňouskům my ;-)
ahoj zuzajdiku vítej. Já doufám, že se přidají ještě další těhule, třeba s pozdějším termínem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí