červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
18.11.08 07:28

Haidule já se ani nebojím toho, až bude mimi nasvětě, spíš se bojím tady těch nevolností a s tím spojených potížích. Až bude mimi na světě, bude to v pohodě, dokončím druhák, třeťák snad nějak zvládnu a pak se dám na dálkové studium. A to už bude úplně v pohodě. No nevím, bude to teď hodně náročné… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
18.11.08 08:03

dobré ránko, holky :wink:
Jihlava hlásí sluníčko a pět pod nulou, ještě že jsem zalezlá doma v teplíčku :wink:
boruwecko v tom ti taky moc neporadím, snad nebudeš mít ty nevolnosti moc často, ale být ve škole až do pěti, to taky není nic moc :roll: však uvidíš sama, jak to bude, držím pěsti :wink:
duupi kolik už jsi zhubla? vždyť pořád zvracíš, chudinko :roll: aspoň, že můžeš být doma, snad tě to brzo pustí :)
liky tak to je docela síla, a rodit chceš kde?
Haidule přítel už se směje, že jsem důchodkyně, taky si tak připadám :lol: a zadek mám hezky vybarvenej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
18.11.08 08:44

Hezké ráno holky,
na Madagaskar jsme taky chtěli jít, ale naše malá (4) by tam asi nevydržela sedět. Ona je i doma zvyklá, že si pustí dvd a ještě si při tom hraje :D . Špatně mi je taky, ale zatím bez zvracení. Jenom mám několikrát za den víc slin a z toho se mi zvedá žaludek. Jsem ale schopná v tu chvíli sníst třeba párek s hořčicí (nic moc dobrýho :D ) a přejde to. Doufám, že už zvracet ani nebudu, taky to není moje oblíbená činnost :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
18.11.08 08:55

Dobré ráno :-)

dočteno nemám a hned asi mit nebudu..... ale pracovat se mi teda nechce

víkend super, už by mohl být další :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
18.11.08 09:07

Ahojky holky,

tak konečně mám chvilku kdy napsat.. A to jsem tu včera psala, že se tu budu v práci nudit.. :lol: ..
Dneska mi je docela dobře.. jenom se mi trochu točí hlava a musím často jíst, aby mě nebylo blbě, ale docela to jde.. :-).

h.soni tu neschopenku jsem ještě neřešila.. počkám až na první prohlídku u dr. ale radši bych byla doma… aspoň do konce toho prvního trimestru.. Jenže akorát když mi napíše gynekolog neschopenku, tak to teda asi budu muset jít v práci s pravdou ven, že? A to se mi teda nechce.. Tak nevím, jak to udělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
18.11.08 09:09

Loan ty jdeš zítra na kontrolu, viď? těšíš se? :wink:
Eli já to mám stejný, víc slin a už přemýšlím, jestli to bude horší a poletím na WC nebo to přejde :wink: zatím to vždycky přešlo :D
Ivi no, to už bys musela říct, to je fakt, ale není důležitější, abys byla v pohodě? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
18.11.08 09:11

Ahoj holky …tak jsem byla na UTZ…a mám hodně smíšené pocity…strach , radost i šok…najednou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
18.11.08 09:18

ajiku tak povídej, honem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
18.11.08 09:18

Ajik tak povídej.. teda piš… jsme tu všechny určitě zvědavý..
h.sona no vůbec si to nedokážu představit, jak jim to to řeknu.. ale zase když to vezmu na druhou stranu, tak oni se také nezlbázní.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
18.11.08 09:19

Holky, nevíte někdo, jak je to s vycházkama na neschopence? Já už neschop. vystavenou mám, ale zatim jsem si tam nenechala žádnou vycházku napsat (byla jsem z toho těhu celá vedle :D ) a to je dost naprd, protože musím běhat ráno a odpoledne do školky, taky zásobovat domácnost :wink: a malá nemůže být odpoledne se mnou zavřená doma, takže jdeme třeba ještě od tří do pěti do zoo.
Od nás z práce teď v září dvě porodily a chodily si kam chtěly. Na chatu, na dovču nebo i s námi večer do hospůdky atd. Že prý dostaly vycházky neomezeně. Tak nevím, může to tak být? Máte s tím někdo nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
18.11.08 09:21

Ivi nemůžeš se ohlížet na ostatní, jednou ses rozhodla, že chceš miminko, tak oni to musí respektovat, takhle bys to malý neměla nikdy :wink:
Eli já měla u prvního taky neschopenku, chodila jsem taky pořád ven, ale už si nepamatuju, jestli jsem měla vycházky, ale snad jo, ale fakt už nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
18.11.08 09:22

No a na ajik ultrazvuk jsem jasně taky zvědavá :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
18.11.08 09:33

No holky jsou tam tři :o 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
18.11.08 09:35

Ajiku 8O 8O 8O 8O
tak to je bomba :D :D vsechny jsou v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
18.11.08 09:36

Ajiku jak je to možný???? nedali ti dva? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie