červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
764
18.11.08 22:04

Ahojky jen jsem chtela docist a ze pujdu spat…no,ani docitat nebudu a pujdu rovnou spat,zasekla jsem se u ajika8O 8O 8O me by teda asi kleplo,no…v kazdem pripade pokud opravdu ten pocet souhlasi preji hodne pohody a stesticka,aby se ty 3 opravdu v poradku narodili…jezis 3 deticky :o :o :o no ja bych si musela asi zapalit po te informaci a asi ne jen jendu :roll: ufff…nu coz,casem se dozvis zda se doktor nespletl s tim co videl…
Rano doctu,mejte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
19.11.08 05:36

dobre ranko,
tak jeden rohlik jsem uspesne snedla......cestu do prace bych teda mela prezit......ale priznam se, ze vcera vecer jsem si solila polivku vlastnima slzama…me se udelalo tak zle, to bylo desny :cry: jinak v noci to bylo ok, akorat se udim kolem 4 rano a pak uz neusnu, ale vyspana jsem, blbe se mi udelalo sotva jsem vstala z postele :oops:

ten zazvor teda odpoledne zkusim zalit vodou, ale ta chut, no to bylo neco, fuj :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
19.11.08 07:19

Dobré ránko i ode mně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
19.11.08 07:20

hanulko me zazvorovy caj naopak strasne chutna,musis ho ale bud nastrouhat nebo alespon rozkrajet na kousicky a do hrnecku asi tak lzicku toho zazvoru a ochutit medem,potom je vyborny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
19.11.08 07:22

Dobré ráno tak tady se dneska straší od brzkého rána což teda nadšená nejsem ale co se dá dělat. Za chvíli pojedu dělat kámošce nehtíky tak trošku odreaguju už se docela těším má kloučka o 14 dní staršího tak si cvrčci zase pohrajou.
Hanulko vydrž určo bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
19.11.08 07:28

Hezké ranko všem.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
19.11.08 07:30

Tak jsem vsechno konecne docetla
ajiku take ti budu moc drzet palecky aby to priroda rozhodla za vas,abyste si treba potom nekdy neco nevycitali!!Coz v kazdem pripade nesmite!!! Jedna znama take cekala trojcatka,nakonec se narodili jenom dve :? .Me spis udivuje jak s emohou narodit treba sestercata,to fakt nechapu,vzdyt nemohou mit zadne misto v brisku,nic?…

Ja hlasim ze me je nastesti vcelku dobre,jen sem tam je me nevolno ale nic hrozneho,az na tu jednu cestu vlakem. Jak tak ctu jak je vam spatne tak me bude spatne z vas leda :lol: :lol: :lol: :lol: . Nevim no,ani s Tomaskem me nebyvalo tak moc spatne,jen po jidle trochu navolno ale v pohode :roll:

Taky tak spatne spite?Ja strasne divne spim,zdaji se me divne sny…Nevim,netesim se uz do postele tak jako jindy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
19.11.08 07:47

Haidule já teda taky špatně spím od té doby co jsem těhu.. Nejdříve to začalo tím, že jsem v noci začala chodit na wc.. to jsem nikdy nechodila.. a další věc jsou ty sny.. pořád se mi něco zdá… a hlavně to nemá hlavu ani patu.. Noo a do toho všeho se za noc tak 5× vzbudím a k ránu už nemůžu spát tak teda nic moc.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
19.11.08 07:49

tak ja spanek zatim dobry, doufam ze se to nezhorsi, to bych uz nebyla pouzitelna vubec :? ja vetsinou usnu kolem 8 u telky, pak si jen vycistim zuby a presunu se do postele, no ale kolem te 4 se budim a v 5 vstavam do prace :( na wc nastesti vstavat v noci nemusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
19.11.08 08:07

hezké ráno, holky :wink:
já to taky nemám s tou nevolností tak hrozný, momentálně teda víc slintám, ale něco do sebe nacpu a bude líp :wink: u prvního syna mi bývalo hůř, ale možná to bylo tím, že do pátýho měsíce jsem chodila do práce a nedělalo mi dobře to rychlý ranní vstávání…u druhýho syna si to nějak nevybavuju, možná proto, že jsem měla doma cvrčka a nebyl čas na pozorování se :wink: teď to ještě jde, ale odpoledne jdu na pracák na nějakou skupinovou schůzku ohledně práce a kurzů, tak ani nevím, jak tam dlouho budu a to ještě nemůžu sedět kvůli té kostrči, ach jo :roll: kdyžtak se tam pozvracím a oni ještě rádi tu seanci rozpustí :lol:
a sny mám furt a blbý, několik za noc, někdy jsou totálně zmatený, jindy se to odvíjí od skutečnosti, každopádně se mi blbě spí :? a jen když se mi zdá o viklajících se nebo vypadených zubech, tak to vždycky znamená nemoc v rodině a sedí to perfektně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
19.11.08 08:19

Dobré ráno, je to paráda být doma, aby se mi to nezalíbilo :D Ráno jsem za to byla vděčná, že nemusím do práce, nebylo mi zas nějak dobře, teď už je to lepší. U té neschopenky, sestra když mi ji psala, tak se ptala doktora, jak mi má napsat vycházky, ale doktor, řekl, že zatím žádné, že mám být v klidu.
Hanulko, kdy jdeš k doktorovi?A tebe by nenchal doma, když je ti takhle špatně?Já bych to asi nedala, zvracet a chodit do práce.
Včera jsem to řekla mamce, že bude babička, musela jsem, divila by se, že jsem doma a teď to chce říct i přítel u nich doma, když už to ví prý moje máma :roll: Tak asi žádný překvápko pod stromečkem nebude :(
Jdu se zkusit nasnídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
19.11.08 08:41

Veru ja jdu k dr. snad uz pristi tyden, tento tyden by mi mela prijit ta karta.......ja zatim nezvracim, jen se mi dela zle pri vzpomince na jidlo a jeden rohlik do sebe soukam pul hodiny :roll: kdyz se najim je mi na chvili dobre.......ja bych doma byla, ale na druhou stranu se pak moc pozoruju a lituju se, jak je mi zle, ze je pro me lepsi byt v praci…kdybych zvracela nebo cokliv jinyho, samozrejme bych doma zustala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
19.11.08 08:57

Tak to jo, ale i když nezvracím, tak to je někdy síla, jak mi je špatně, dnes jsem třeba ráda, že jsem doma, půjde se natáhnout na chvíli, přítel přijede až dlouho večer, tak to bude dlouhý den.Tak ať ti to uteče v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
19.11.08 09:43

ahoj holky,
tak já jdu na kontrolu zítra a nemůžu se dočkat. Snad uvidím aspoň tečku když budu teprve 6+0tt. Uvidíme!

TĚHULKY ČERVENEC 2009 http://gi269.photobucket.com/…rimester.gif Jitule B, 8+2tt, TP 29.6./3.7. (// ?), KO: 9.12.
(Praha, 36+28, syn Míša 01/07)
Duuupka, 8+2tt, TP 30.6./1.7. (// 26.10.) ), KO: 19.11.
(Opava)
Killi 8+2tt, TP 1.7. (// 25.10.), KO: 12.11.
(Morava, 34+30, jedno dítko)
Haidule 7+5tt, TP 4.7. (// 26.10. ), KO: 12.11.
(Praha, 28+24, syn Tomášek 01/07)
Loan, 7+3tt, TP 6.7. (// 28.10.), KO: 19.11.
(31+24)
H.sona, 7+2tt, TP 7.7. (// 31.10.), KO: 26.11.
(Jihlava, 32+27, synové Jakub-10let, Lukáš 8let)
E.lina, 6+6tt, TP 9.7. (?), KO: 3.12.
(3 děti)
Anonymní ?tt, TP 10.7. (?), KO:? Hanulka82, 6+5tt, TP 10.7. (// 3.11.), KO:?
(31+26)
Boruwecka, 6+5tt, TP 10.7. (// 7.11.), KO: 26.11.
(Brno, 21+30)
Pavluška 6+5tt, TP 10.7.(// 27.10.), KO: 2.12.
(Tábor, dcera Karolínka 03/07)
Vercas, 6+5tt, TP 11.7. (// 5.11.), KO: příští týden
(27+26)
Ajik, 6+4tt (KET 2embyjka), TP 12.7. (// 3.11.), KO: 18.11.
(Brno, 35let, dcera Lucinka 6let)
IvkkaaP, 6+3tt, TP 12.7. (// 2.11.), KO: 26.11.
(Rakovník, 30+21)
Zuzanasinova, 5+6tt, TP 16.7. (// 5.11.), KO: 20.11.
(Ostrava, 32+23, dcera Tereza 03/07) 

http://majkynka.xixao.com/files/433.jpg

holky kdo máte termíny nových kontrol, tak sem s nimi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
19.11.08 10:05

Zuzko ja termin jeste nevim,amm se objednat pristi tyden takze nekdy za 14 dni a to uz uvidim mimiska hezky s rucickama anozickama,se tesiiim :lol:

Jak tak koukam…je tu nekdo v jejichz rodine jeste novinku nevedi??nebo uz to vedi vsude?? U nas tedy manzelovo rodice nevedi,ti se to dozvi opravdui az na Vanoce,sice jsou take z Prahy ale vidame se s nimi jen obcas,maji spoustu sve prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí