červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2354
13.11.08 16:00

ahoj holky, tak jsem zpátky z kontroly a jsem z toho rozhozená :roll:
jsem 6+tt, tak mi to nepřišlo na kontrolu tak brzo, sestra mě i tak objednala, ptala se, kdy byla poslední MS a tak, ale doktor na UTZ mi řekl, že to se nedá uspěchat a že jsem přišla moc brzo :cry: plodový váček tam je, embryjko samotný má tak 2mm, asi jsem čekala o malinko víc, mám přijít za 14 dní, abychom potvrdili srdeční ozvy, ale snad to bude oki, myslím, že kdyby se mu něco nezdálo, řekl by mi to :roll: fotečku nemám, protože mě tím nějak rozhodil, ale za ty 2 týdny už nezapomenu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
13.11.08 16:04

soni z toho si nic nedělej, já fotečku taky ještě nemám. Ale ve středu ji rozhodně chci. :wink:

• Citovat
  • Upravit
2354
13.11.08 16:13

duupi už jsem trochu klidnější, ale v autě se mi chtělo brečet, měla jsem pocit, že je to špatně, že je moc malinký, ale to je tím, že čtu moc článků o těhotenství a když píšou, že v určitým tt je mimčo velký tak a tak, potom si myslím, že když to je u mě jinak, je něco blbě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
13.11.08 16:20

Jestli to počítáš podle poslední ms, tak je mimčo určitě menší, než si myslíš. Jste ho nezplodili hned po ms, ale určitě později. Já si taky myslím, že 7+3tt rozhodně nejsem.

• Citovat
  • Upravit
1648
13.11.08 16:24

Soni vůbec nebuď smutná.
Už máš potvrzené těhu! A to je přeci paráda.. Tak buď štastná.. A uvidíš, že za těch 14 dní bude vidět i srdíčko.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
13.11.08 16:29

to mě štve, proč se to nemůže počítat buď tak nebo onak, podle poslední MS jsem 6+3tt, ale ovulku jsem měla až 15DC, jenže jak mám vědět, podle čeho mám počítat srdíčko a tak? ach jo, ale dám na doktora a uvidíme :wink: nehledě na to, že jsem na stránkách o BT našla výpočtovou tabulku, kde jsem si zadala, kdy jsem měla ovu a vypočítalo mi to, kdy si mám udělat test, kdy bude vidět něco na utz, kdy bude slyšet srdíčko a tak, to mám z toho, že moc čtu :D

Ivi já vím, viděla jsem červíčka :lol: a přítel taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
13.11.08 16:35

Soni, já to tak taky mám, jsem 5+6 a byl vidět jen váček. Ale vzali mi krvičku, z čehož se dozvím (předpokládám) hladinu hcg. A to mně připomíná, víte kolik je tak hodnota hcg z krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
13.11.08 16:41

boruwecko mě krev nebrali, tak nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
13.11.08 16:42

Ahojky Soni, tak máš potvrzené těhu, to já ještě ne, jen z těhu testů.K doktorovi jdu příští týden to budu 6+3tt, skoro jako ty.Možná taková blbá otázka, ale co vše ti doktor dělal?Ultrazvuk a ještě něco?Tak asi taky nemám počítat, že uvidí srdíčko :( ,ale snad mi to těhu aspon potvrdí.
Já jsem dnes hrozně unavená a hlásím se mezi tu menšiu, kterým špatně zatím není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
13.11.08 16:43

boruwecko, šla jsi na krev na lačno nebo to je jedno?já mám nízký tlak a dnes se mo trochu motala hlava,tak nevím jestli bych k doktorovi na lačno vůbec došla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
13.11.08 16:46

Já šla na lačno, a večer se má prý jíst něco lehce stravitelného :). Ale musím říct, že se mně na nic takovýho před odběrem neptali. Tak nevím, ale dočetla jsem se, že se má jít na lačno. Já s tím taky měla problém. Ale vybavila jsem se a ihned po odchodu z ordinace jsem zakousla Fidorku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
13.11.08 16:47

Soni nebud smutna, mas potvrzene tehu, a za 14 dni uvidite srdicko :wink:
Veru ja mam taky nizky tlak, nikdy mi to ale nejake velke problemy nedelalo, ale ted mam obcas pocit, ze kdyz vstanu, ze spadnu, nevim jestli je to tim tlakem nebo i hladem........na obed jsem toho samozrejme snedla trosku , ale kupodivu se mi udelalo trochu lip.....koupila jsem si colu a budu zkouset, jestli mi pomuze :oops:
Boruwko , koukam ze jsi z Brna :) ja tam jeste pred pul rokem bydlela, nekdy mi to „velkomesto“ chybi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
13.11.08 16:48

boruwecko mrkni sem, jestli ti to k něčemu bude http://www.rodina.cz/…/journal.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
13.11.08 16:54

Vercas to budeš přesně jako já, já jsem dnes 6+3…jen mi udělal vnitřní utz a naznal, že jsem přišla brzo, myslím, že počká těch 14 dní a pak podle toho srdíčka by se přizpůsobil, už aby to bylo :wink:
Hanulko díky, já vím, že zbytečně zmatkuju, ale to je asi normální, že mám strach, ale je mi mnohem líp, když jsem se tady mohla vykecat a vy mě podpoříte, já tady v Jihlavě nikoho neznám, tak mi z toho hrabe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
13.11.08 17:21

Hanulko normálně o nízkým tlaku ani nevím, ale teď se mi taky motá hlava někdy a doufám, že se někde nesložím, nechce se mi do sebe pořád lít kafe

Tak teda přemýšlím, jestli k tomu doktorovi nemám jít až později, ale to už bych nevydržela asi.Dala jsem si véču a už je to lepší, únava trochu pominula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí