červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
duuupka
12.11.08 18:34

Soni já jsem taky ráda, že jsem se nakonec rozhodla pro někoho jiného. A za ty prachy mi to opravdu stojí :wink:

• Citovat
  • Upravit
2354
12.11.08 18:36

Haidule tak to bude spinkání :wink: my si s přítelem kupovali postel v Global Village, je krásná, z masivu, dělali nám ji v Indii na míru, sice byla hooodně drahá, ale stojí za to, taky jsme na ni čekali 15 týdnů :roll: a skoro jsem umřela, když jsme ji táhli do patra, i když byla rozložená, jako bychom táhli slona :D
duupi a už máte jména? přítel je přesvědčenej, že to bude holčička, chce Verunku, ale ještě budeme vybírat, u kluka vůbec netuším :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.11.08 19:07

Haidule: děkuji za radu, ale pořád mi to nějak nefunguje :roll: :oops: a to mám doma programátora - taky se diví, že to nejede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
12.11.08 19:12

jéé Soni přítel je taky přesvědčenej, že to bude holčička Terezka, já bych taky radši holčičku, ale kluka klidně taky, je to jedno, hlavně, aby to bylo zdravý
a říká mi ahoj holky moje…, on to snad ví, že to bude holka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
12.11.08 19:24
boruwecka píše:
Haidule: děkuji za radu, ale pořád mi to nějak nefunguje :roll: :oops: a to mám doma programátora - taky se diví, že to nejede…

umaž si to url a bude to :wink:
http://tickers.baby-gaga.com/…194pb___.png

• Citovat
  • Upravit
duuupka
12.11.08 19:26

Soni mi se líbí Kristýnka, Emička a Terezka a pro kluka se mi líbí Tadeáš a Matěj, jenže přítel má příjmení od Š, takže to bude asi Matěj

• Citovat
  • Upravit
74
12.11.08 19:37

Matěj se nám taky líbí a mně i Tadeáš, ale to zas ne přítelovi, to jsem zvědavá na čem my se to shodnem, ještě se mi líbí Adámek a klučičích jmen se mi líbí víc než holčičích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.11.08 19:37

Tak já už nevííím :( :? :( 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
12.11.08 19:39

duupi mě se líbí Julie, Terezka, Zuzanka, i Barborka, ještě budeme diskutovat, u kluka je to horší, Matěj je hezký jméno, ale tak se jmenuje syn z přítelova předchozího vztahu, tak říká, že to bude Školastykus, fakt vtipálek :lol:
boruwecko já mám taky doma správce sítí a poradce přes hardware a software a myslíš, že mi poradil? ne, musela jsem na to dojít sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
12.11.08 19:46

boruwecko a máš v nastavení povolený podpis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
12.11.08 19:50

boruwecko dej si tohle mezi img
http://tickers.baby-gaga.com/…194pb___.png

• Citovat
  • Upravit
duuupka
12.11.08 19:51

soni já se jmenuji Julie a moc spokojená s ním nejsem :lol:

• Citovat
  • Upravit
2354
12.11.08 19:54

duupi já myslím, že nikdo není spokojený se svým jménem :D já taky ne :wink:
holčiny, proč nedáte do galerky nějaký fotečky, zatím je tam Haidule a já, ale určitě bychom uvítaly, kdybyste se k nám přidaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
12.11.08 19:57

holčiny, proč nedáte do galerky nějaký fotečky, zatím je tam Haidule a já, ale určitě bychom uvítaly, kdybyste se k nám přidaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
12.11.08 19:58

Soni to je asi pravda, každý by se chtěl jmenovat jinak :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex