Poradna duly
Jana Čurdová
Haidule tak to bude spinkání
my si s přítelem kupovali postel v Global Village, je krásná, z masivu, dělali nám ji v Indii na míru, sice byla hooodně drahá, ale stojí za to, taky jsme na ni čekali 15 týdnů
a skoro jsem umřela, když jsme ji táhli do patra, i když byla rozložená, jako bychom táhli slona ![]()
duupi a už máte jména? přítel je přesvědčenej, že to bude holčička, chce Verunku, ale ještě budeme vybírat, u kluka vůbec netuším ![]()
Haidule: děkuji za radu, ale pořád mi to nějak nefunguje
a to mám doma programátora - taky se diví, že to nejede…
jéé Soni přítel je taky přesvědčenej, že to bude holčička Terezka, já bych taky radši holčičku, ale kluka klidně taky, je to jedno, hlavně, aby to bylo zdravý
a říká mi ahoj holky moje…, on to snad ví, že to bude holka ![]()
boruwecka píše:
Haidule: děkuji za radu, ale pořád mi to nějak nefunguje![]()
a to mám doma programátora - taky se diví, že to nejede…
umaž si to url a bude to ![]()
http://tickers.baby-gaga.com/…194pb___.png
Soni mi se líbí Kristýnka, Emička a Terezka a pro kluka se mi líbí Tadeáš a Matěj, jenže přítel má příjmení od Š, takže to bude asi Matěj
Matěj se nám taky líbí a mně i Tadeáš, ale to zas ne přítelovi, to jsem zvědavá na čem my se to shodnem, ještě se mi líbí Adámek a klučičích jmen se mi líbí víc než holčičích
duupi mě se líbí Julie, Terezka, Zuzanka, i Barborka, ještě budeme diskutovat, u kluka je to horší, Matěj je hezký jméno, ale tak se jmenuje syn z přítelova předchozího vztahu, tak říká, že to bude Školastykus, fakt vtipálek ![]()
boruwecko já mám taky doma správce sítí a poradce přes hardware a software a myslíš, že mi poradil? ne, musela jsem na to dojít sama ![]()
boruwecko dej si tohle mezi img
http://tickers.baby-gaga.com/…194pb___.png
duupi já myslím, že nikdo není spokojený se svým jménem
já taky ne ![]()
holčiny, proč nedáte do galerky nějaký fotečky, zatím je tam Haidule a já, ale určitě bychom uvítaly, kdybyste se k nám přidaly ![]()
holčiny, proč nedáte do galerky nějaký fotečky, zatím je tam Haidule a já, ale určitě bychom uvítaly, kdybyste se k nám přidaly ![]()
Soni já jsem taky ráda, že jsem se nakonec rozhodla pro někoho jiného. A za ty prachy mi to opravdu stojí