červenec 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
duuupka
11.11.08 17:01

Zuzi tak to je prima zpráva, tak Pavlušce taky GRATULUJI!!! Já už chci taky těhu průkazku :(

• Citovat
  • Upravit
74
11.11.08 17:30

Ahojky, Pavlušce velká gratulace :P Holky nestrašte, že když jsou na těhu testu silné //, že to budou dvojčata, v den očekávané MS jsem měla hóódně slabonkou druhou čárku, ale o 3 dny déle byly pořádný dálnice.
Jak psala Haňulka o tý práci, tak já jsem ve zkušebce do 30.11. tak to musím ututlat, ráda bych tam ještě zůstala.
K doktorovi jdu 18.11., sestička mi říkala, že mám přijít až 3 týdny po vynechání MS a půjdu na ultrazvuk, o krvi vůbec nemluvila, ani že bych měla přinést ranní moč. Tak nevím jestli mám přijít na lačno nebo můžu jít po práci odpoledne.
Holky nevíte jsou nějaký jídla, kterým by se mělo v těhu vyvarovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
11.11.08 18:09

Holky já teď koukala na DVD co vyšlo v mladé frontě a jmenuje se to Lidské tělo. Koukala jsem na těhotenství a je to fakt bomba. Mají tam od početí po porod autentické záběry, až jsem se u toho porodu rozbrečela. Jestli to máte některá doma, tak na to mrkněte, je to fakt super.

• Citovat
  • Upravit
410
11.11.08 18:35

Dupko

Já to DVD mám také doma, už celkem dlouho, byl to v novinách .. je to zajímavý no .. občas na to kouknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
11.11.08 18:38

jj, to je přesně ono. Nám to tady taky už dlouho leží a nikdo na to nekouká, tak jsem si na to vzpomněla a kukla na to. Dost se mi to líbilo.

• Citovat
  • Upravit
5697
11.11.08 18:41

já ho asi taky mám doma… musím taky juknout, ale momentálně nemám šanci, jede Krteček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
11.11.08 18:56

Krteček je taky fajn. Mi se na tom DVD líbí, jak je všechno opravdové. Od početí až po porod. Ovulace, oblodnění… myslím, že se jim to povedlo.

• Citovat
  • Upravit
410
11.11.08 19:10

Dupko

Já z toho taky byla unešená když jsem to viděla poprvé , od té doby už jsem to párkrát na programu taky měla, to se neokouká no, a dycky u toho bulím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
11.11.08 19:25

jééé tak to Pavluše moc gratuluji!!!¨!!!!!! :-)

no a jak jste tu psaly o té práci.. tak já jsem na tom taky tak, že jsem náhrada za mateřskou.. jsem tam teprve 7 měsíců.. to budou koukat, až jim v lednu oznámím, že jsem těhule.. :lol: no to mi teda do smíchu moc nebude.. z té představy, že jim to mám říct mě je úplně blbě.. Je to malá firma a je to tam strašná drbárna.. a možná o to je to horší.. njn ale pak už se tam stejně nevrátím, tak mi to může být jedno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
11.11.08 19:30

Holky s tou prací vám to teda nezávidím. Já jsem ráda, že jsem doma.

• Citovat
  • Upravit
410
11.11.08 22:42

Holky jdu popřát dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
12.11.08 06:01

pekne rano holky,
tak jste me trosku uklidnily, ze mate na testech taky takovy dalnice a cekate jedno :lol: moje nejlepsi kamoska ma 9ti mesicni dvojcata a je to mazec.....kdyz mely tak 3 mesice, byla jsem u ni na vikend a to byl peknej hukot, kdyz prestal rvat jedn, zacal druhej, no ja z tama odjizdela uplne vyrizena :roll: ale ona to zvlada skvele, za to ji fakt moc obdivuju, ja budu rada, kdyz zvladnu jedno :oops:

Ivko ja jsem v praci taky 7. mesic, ale ja mam pro zmenu skvelej kolektiv, o to vic me desi, jak jim to budu oznamovat…z toho mam nocni mury uz ted :roll: vim, ze jim to pekne zkomplikuje zivot, ptz sehnat nekoho na tu pozici bude hodne tezky, nejhorsi je, kdyz mi i ted sef rika, jak je rad, ze me tam maji :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
12.11.08 07:12

Také přeji pěkné ranko holky :-)..

Hanulko teda ty to v tý práci taky nebudeš mít jednoduchý.. a ještě když jsou rádi, že tam jsi.. To teda budou koukat..
No jo, ale kdyby jsme my měli koukat na ostatní, tak by jsme mimčo nemohli mít nikdy a nebo aspoň né v nejbližší době..

Holky tak čtvrtek a pátek si beru volno.. a budu odpočívat.. teda šéf to ještě neví, ale hned jak přijde do práce, tak za ním jdu a doufám, že mi to schválí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
12.11.08 07:18

Dobré ránko holky

Tak jsme po snídani , tatka samozřejmě jěště chrápe, a my jdeme na pohádky a jdeme si hrát , tak zatím papa.

PS: Mrcha zatím nic, ale břicho mě bolí pekelně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
12.11.08 07:33

dobré ránko,
Ivko tak ať šéf nehudruje a pěkně ti dá volno.. a ty odpočívej
Cacorko to víš,miminko si dělá domeček, roztahuje ti bříško. A mrcha snad už nepřijde, ne? ;-) koukám, že ten režim máme podobný, snídaně, pohádky a jdeme si hrát ;-)

dneska je spousta kontrol,tak se těším na srdíčka, obrázky, ultrazvuky atd… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí