Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzi
No vždyt máme stejně staré děti
A s tou MS, jistá si teda vůbec nejsem … radši sem připravená na to že se ještě možná objeví.
Cacorko a nezkoušela jsi si dnes udělat další testík, jestli čárka sílí??
Ivko
Nezkoušela , protože další už nemám, a kupovat nebudu .. Zítra jdu k dr, nemá to smysl. ![]()
No vidíš.. úplně mi to vypadlo z hlavy, že jdeš zítra k dr. Tak to opravdu nemá cenu..
dobré ránko, holky ![]()
teda vy jedete,já vůbec nestíhám číst
Jihlava, klasicky šedá obloha,4 stupně, ještě že nikam nemusím, přítel vozí kluky do školy, tak je akorát ráno musím dostat z postelí, vypravit do školy a mám klídeček, stejně už pak neusnu, tak si vás aspoň dočtu ![]()
mě se blíží kontrola, jdu zítra po obědě, tak až se dostanu na net, písnu ![]()
Pavli blahopřeju, a jak je to s dvojčátky, dá se to poznat? ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jsem začátek 8. týdne, u doktorky jsem už byla, pro průkazku si jdu 9.12. abych se mohla co nejdříve zaregistrovat do porodnice, ale zatím vybírám do jaké a vůbec v tom nemám jasno…
TĚHULKY ČERVENEC 2009 http://gi269.photobucket.com/…rimester.gif Duuupka, 7+2tt, TP 30.6./1.7. (// 26.10.) ), KO: 3.12.
(Opava) Killi 7+1tt, TP 1.7. (// 25.10.), KO: 12.11.
(Morava, 34+30, jedno dítko) Haidule 6+5tt, TP 4.7. (// 26.10. ), KO: 12.11.
(Praha, syn Tomášek 01/07) Loan, 6+3tt, TP 6.7. (// 28.10.), KO: 19.11.
(31+24) h.sona, 6+2tt, TP 7.7. (// 31.10.), KO: 13.11.
(Jihlava, 32+27, synové Jakub-10let, Lukáš 8let) Anonymní 5+6tt, TP 10.7. (//?), KO:? Hanulka82, TP 10.7.
Pavluška 5+5tt, TP 11.7.(// 27.10.), KO: 11.11.
(Tábor, dcera Karolínka 03/07) Vercas, 5+4tt, TP 11.7. (// 5.11.), KO: příští týden
(27+26) Ajik, 5+4tt (KET 2embyjka), TP 12.7. (// 3.11.), KO: 18.11.
(Brno, 35let, dcera Lucinka 6let) IvkkaaP, 5+3tt, TP 12.7. (// 2.11.), KO: 26.11.
(Rakovník, 30+21) Zuzanasinova, 4+6tt, TP 16.7. (// 5.11.), KO: 4.12.
(Ostrava, 32+23, dcera Tereza 03/07)
Dobré ráno,
teda vy jste ranní ptáčata..... ja jsem teda v praci do osmi, ale dalo mi to praci vas docist a mezi tim pracuji a porad odbiham
Jitule, vítej ![]()
holky jsem zvedava, kolik z vas bude mit dvojcata, ptz par z vas tak tipuju… jako kdyz se objevi // jeste pred ms, tak je to podezrely ![]()
dvd lidske telo nemam, takze si nepobrecim ![]()
Pavluse gratuluji k prukazce…ja uz chci takyyyyyy
Metříky si udělám snad dneska večer, doma mám totiž už jednoho skoro dvouletého raubíře a s ním to teda moc nejde, takže až půjde večer spát, budu mít klid.
holky, tak ja ted rychle bezela na skoleni, ze jsem na to zapomnela, ze jdu pozde… a ono to skoleni je v patek… to je ale smutne zjisteni, ze…
Přeji holky dobré ráno… já už chci taky průkazku, tak doufám, že ji brzy dostanu.
Zuzi ty jdeš na kontrolu taky až tak pozdě? Já doufám, že mně vezme příští středu, psal mi to do mailu, ale ještě jsem tam nevolala, abych to potvrdila. Takže musím dneska. Myslíš, že si u něj musím říct o fotku z utz nebo mi ji udělá automaticky?
Tak jsem k tomu dr. teď volala a hlásí mi to, že je číslo odpojeno. Volala jsem i do Orlové, tak se tvářili, jako bych si to vymyslela a mám to prý zkoušet znovu. Tak jsem mu poslala maila. Uvidím, jestli a co mi odepíše.
dupi uvidíš, jak tě vezme… není kam spěchat, prý si počkáme až na srdíčko. S tím číslem, to je divné. Já jsem vždycky psala mail…Jinak o fotku si řekni, ale určitě nebude problém, když jde o peníze, jsou strašně moc ochotní. Ale nevím, kolik si bere za fotečku…
Loan to je nemilé, ale máš to nacvičené
taky se mi to už párkrát stalo…;-)