Poradna duly
Jana Čurdová
Mám to stejné v podpisu i v příspěvku a v příspěvku mi to jede, ale v podpisu nee…
Tak rozumíte tomu někdo?
Nee, nechci, jen se mi to nezobrazuje v podpisu…
, ale když dám to stejný, co do podisu do příspěvku, tak ejhle je to vidět..
Tak to já nevím, protože jsem si to stejně okopírovala do podpisu a já ho tam mám.
boruwecko me to delalo to same,opravdu nez sis zkopcila to pismo,udelala jsi napred mezeru,radeji dve?? Me to pak slo.
Co se tyce jmen my si otevreli kalendar jak na cele te strance je cely rok se jmeny a skrtali nevhodna jmena a pak jsme nechali jen par nejhezcich pro nas o kterych jsme pak diskutovali.Krom jineho pokud se nam jich libilo vic,zvolili jsme to jmeno aby svatek nebyl hned blizko narozenin.Manzel chtel nejradeji Petrika ja chtela Tomaska,mame Tomaska a pokud to ted bude holcicka tak mame praveze kompromis-ja chtela Elisku,manzel chce Danielu,takze pokud bude holcicka bude to Danisek,Dany,Danielka ![]()
Ja jsem se svym jmenem spokojena: Hanka,navic mam znameho,ktery je hrozny gentleman a vsem zenam rika zdrobnelinou,takze me rika Hanicko a od neho to nadherne vyzni ![]()
Ahoj holky
tak tak plánované by nebylo, ale já sem ráda … prostě sem to věděla, necítila sem se těhotně, tak holt test lhal , nebylo by to poprvé, a fakt je, že ani nebylo moc z čeho těhotnět, troufám si říct , byla by to fakt náhoda jako blázen. Já sem ráda … nejsem připravená na další těhotenství,jsem pár týdnů po potratu, po MS si dojdu na gyndu pro nějakou antiko, slyšela jsem že ty náplasti jsou docela dobrý … má je ségra. Prášky já mít nemůžu, zapomínala bych. A nebo budeme muset přistoupit na kondom, no budeme muset , hlavně můj chlap
uvidíme, možností je spousty. Až se budeme oba cítit na to zkusit to znova, tak to zkusíme, nejsem ale schopná říct kdy to bude, takže jsem fakt ráda, že se z tohodle nakonec vyklubalo jen zpoždění.
Holky držte se!
tak jsem se sem dostala až takhle pozdě… koukám, že máte hezky rozkecáno
asi vás nebudu moc stíhat.
fotečku určitě přidám, ale nevim kdy, fakt to nestíhám. Metřík jsem zatím zvládla jen jeden, ( když to malý zlobidlo usnulo po obědě ).
Jinak nevim jak vám, ale mě je celkem špatně celý den. Buď mám hlad a nebo je mi zle, naštěstí nezvracim. Přesně takhle mi bylo s Míšou, ale to měl člověk starost akorát sám o sebe, za to teď si to užívám.
Jméno zatím vymyšlené nemáme ani pro kluka ani pro holku, stejně musíte v porodnici nahlásit obě varianty i když máte třeba x-krát potvrzené pohlaví miminka.
No a už nevim na co jsem chtěla reagovat, tak jdu raději spát, dobrou noc
ahoj holky, nacpala jsem do sebe rohlik s jogurtem, uffff je to drina
vcera mi bylo relativne dobre, ale utery bylo priserny, bylo mi zle cely den ![]()
tak ja letim do prace.....jo a do seznamku muzete dopsat: ja 26, pritel 31 a // jsem nasla 3/11
dobré ránko,
boruwecko bohužel neporadím.Ale mrkni do dotazů adminům nebo do sekce zkoušky metříků na fóru a určitě něco najdeš, myslím se touž tu několikrát řešilo…
jestli ještě někdo chce něco přidat do seznamu, tak houkněte, ať to udělám najednou, ju?
přídám tam boruwecku, info co jste psaly zde dočtu…
zatím zde:
TĚHULKY ČERVENEC 2009 http://gi269.photobucket.com/…rimester.gif Duuupka, 7+3tt, TP 30.6./1.7. (// 26.10.) ), KO: 3.12.
(Opava) Killi 7+2tt, TP 1.7. (// 25.10.), KO: 12.11.
(Morava, 34+30, jedno dítko) Haidule 6+6tt, TP 4.7. (// 26.10. ), KO: 12.11.
(Praha, 28+24, syn Tomášek 01/07) Loan, 6+4tt, TP 6.7. (// 28.10.), KO: 19.11.
(31+24) H.sona, 6+3tt, TP 7.7. (// 31.10.), KO: 13.11.
(Jihlava, 32+27, synové Jakub-10let, Lukáš 8let) Anonymní ?tt, TP 10.7. (?), KO:? Hanulka82, TP 10.7. ( 3.11.), KO:?
(31+26) Boruwecka, 5+6tt, TP 10.7. (// 7.11.), KO: 12.11.
(Brno, 21+30) Pavluška 5+7tt, TP 11.7.(// 27.10.), KO: 11.11.
(Tábor, dcera Karolínka 03/07) Vercas, 5+5tt, TP 11.7. (// 5.11.), KO: příští týden
(27+26) Ajik, 5+5tt (KET 2embyjka), TP 12.7. (// 3.11.), KO: 18.11.
(Brno, 35let, dcera Lucinka 6let) IvkkaaP, 5+4tt, TP 12.7. (// 2.11.), KO: 26.11.
(Rakovník, 30+21) Zuzanasinova, 5+0tt, TP 16.7. (// 5.11.), KO: 20.11.
(Ostrava, 32+23, dcera Tereza 03/07) Jitule B, 7+3tt, TP 29.6./3.7. (// ?), KO: 9.12.
(Praha, 36+28, syn Míša 01/07)
Jitule mrkni co tam u tebe chybí, kdyžtak doplň a trefila jsem to správně-syn Míša březen 07?? snad jo…ty počty nebyly nikdy moje silná stránka ![]()
všem krásné ráno…
ahoj holky, taky je u vás pořád hnusně? V Jihlavě teda jo, zima a prší, furt dokola, to je hnus ![]()
Zuzi ty jedeš jako drak
jsi šikulka
a co malá, už je úplně zdravá?
Hanulko já se do sebe taky ráno snažím něco dostat, preventivně, pak je mi celkem fajn, dneska jsem si řekla, že později a už cítím, že to nebyl nejlepší nápad, začíná se mi dělat šoufl, tak to zkusím napravit ![]()
Míšo po mě v porodnici chtěli jen jméno chlapečka, když jsem kdysi 2× rodila, ale po porodu se stejně ještě ujišťovali, jestli jsem nezměnila názor ![]()
cacorko tak ti držím pěstičky, aby vám to vyšlo, až budete chtít a budete na to připraveni ![]()
Haidule taky budeme muset zvolit vyřazovací metodu na jména, Tomášek se mi líbí moc, ale jmenuje se tak přítel a my nechtěli dávat jména po sobě, tak uvidíme, jak to nakonec bude ![]()
My máme jméno kluka „Denis“, a holčičky asi „Terezka“
nebo se mi líbí „Kristinka“
a kluk ještě „Robin“, ale to přítel určitě nebude chtít (má kamaráda tohoto jména a nemají se moc rádi
)
Mívám takový divný změny: než vstanu, mám hrozný hlad a jakmile si nachystám snídani, už nechci jídlo ani vidět… ![]()
Dneska ráno jsem se málem poblinkala - bylo to fakt namále - šla jsem rychle na jiný vzduch a pomohlo to
A taky se mi stává, že se budím půl hodiny před budíkem, pak vstanu a asi půl hodiny na to se mi chce už zase hrozně spááát… ![]()
boruwecko tak tyhle stavy mám taky, ale aspoň vím, že jsem těhu
zkoušela jsi napsat adminovi kvůli tomu metříku?