Poradna duly
Jana Čurdová
Duuupi, jestli ti neni moc dobre, tak to dr radsi rekni, urcite ti ji vystavi bez problemu
duupi to je škoda, no třeba se ta potkáme příště…;-)
jinak jestli ti je špatně, tak by ti měl neschopenku vystavit,no záleží jak který doktor. Někdo dává jen na rizikovce a i na rizikovku posílá jen nejvážnější případy.Jsou tací…tak uvidíš.
boruwecko gratuluji, tak ses taky dočkala…;-)
Zkusím mu to říct, snad mi ji napíše. Já jsem jinak stejně doma. Pracuji u přítele ve firmě. Ale takhle by mi to alespoň sociálka proplatila.
duuupi, ovsem ma to nevyhodu, pokud budes na neschopence urcite dostanes omezene vychazky… (teda vetsinou to tak je, jsou vyjimky, kteri davaji neomezene)
Ahojky holky..
teda dnes jsem doma a ještě jsem sem nic nenapsala.. jsem dnes nějaká utahaná.. tak jen odpočívám.. Než jsem to všechno přečetla, tak to byla teda doba..
.. a hlavně už si to všechno nepamatuji..
Vítám tu nové těhulky..
..
Vzhledem k tomu, že jsem doma zavřená už víc než týden, tak mi to ani nevadí. Nejsem schopná jít od záchodové mísy dál než deset metrů.
Me take zacina byt nejak nedobre pres den,rano to nastesti pozastavim rychlosusenkou,opravdu to pomaha,alespon me…Potom si dam nejakou snidani ale treba ted me neni teda nejlepe
Asi pred pul hodkou jsem trocha zakousla kandovaneho zazvoru co jsem koupila v lekarne ale asi to bylo malo,nevolnost se me vraci. Bohuzel prckovi nevysvetlim ze mi neni dobre,ted vidim trocha vyhody toho,kdyz si nekdo poridi druhe decko az kdyz to prvni je starsi treba 4-5let… ![]()
ty jo, to je vam tak spatne? nezavidim, ale musite to vydrzet, pak uz to bude ok… mne v tehotenstvi pomaly obcas ty zazvorovy lizatka, nebo neco kyseleho nebo homeopatika (asi jsem si to vybrala v tom prvnim tehu, ted mi neni nejak moc spatne, obcas z hladu a jsem unavena, ale jinak nic)
Duuupko já si o neschopenku řekla ale stejně mi řek že by mi ji napsal protože jsem byla na té pohotovosti kvuli špinění.Vycházky mám neomezené tak jak při prvním těhu takže pohoda.Stejně nikam nejdu jen do školky a zpět.Je mi hodně šoufl a točí se mi hlava.Doufám že to přejde.
Holky mě teda tak moc špatně není.. občas mě píchne v podbřišku a včera mě teda strašně bolela záda, ale jinak to je asi tak vše.. No ale ještě je brzy.. to všechno může, ještě přijít..
Já jela dneska do města pracovat (jsem pojišťovák) a bylo by taknějak jinak, taknějak netradičně, usmívala jsem se na celý svět, ikdyž se nikdo nesmál na mně ![]()
to ja se neusmívám, ja na všechny zívám
chce se mi spát a to jsem dneska zrovna dlouho v práci
Killi a to sis o tu neschopenku řekla sama, nebo ti ji dali rovnou? Mi je totiž blbé si o ni říkat i když je mi blbě.