červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4220
13.11.08 09:09

Dobré ráno,
dneska nejak nestíhám, nemám dočteno a musim jit pracovat, takze az zbyde chvilka, vše doženu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
13.11.08 09:10

Ahoj holky,
Teda Borůvečko…jak to popisuješ mám pocit, že píšeš o mě…mám to úplně stejně :lol: Dneska je mi teda trochu líp než včera…dokonce jsem už zdolala i kousek bábovky…což je úspěch
H.soni…ty jdeš dneska na UTZ, že Jo? V kolik jdeš? Jsem mooc zvědavá jestli už bude srdíčko.. 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
13.11.08 09:14

Krásné ráno, i když u nás zatažené

doplňuji do tabulky, jsem asi 7+3tt, je mi 28 ( ale už jen nbecelé dva měsíce ) manželovi je 36 ( ale taky už jen dva měsíce ) Míša se narodil v lednu 2007 a bydlíme v Praze, TP mám kolem 29.6. podle poslední menstruace a podle utz 3.7. a na kontrolu a pro průkazku si jdu 9.12., nevim jestli jsem na něco nezapomněla.

Stav kdy ráno vstávám a mám strašný hlad a když si udělám jídlo nemůžu to ani vidět mám taky. Nejlepší je, si dát k posteli třeba piškoty a jeden si dát, ještě než vstaneš, to mi docela pomáhá a po snídani si dám půl decky coly po malých doušcích a je to fakt o moc lepší ( aspoň můžu fungovat )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
13.11.08 09:28

Loan ale taky nezapomeň odpočívat :wink:
ajiku jdu dnes na první kontrolu, tak snad mi UTZ udělá, jinak by mě namíchl :wink: jdu tam na 12:30, ale pak ještě musíme vyzvednout Jakuba ze školy, hodit ho do ZUŠ na kytaru, mezitím nakoupit a pak zajet do družiny pro Lukina :wink: no a pak se sem konečně dostanu, ale nejdřív po třetí odpoledne, ale hned písnu :wink: hlavně, aby bylo všechno, jak má být :wink:
Jitule já mám colu v ledničce, pro stavy nouze, ale musím si ji hlídat, aby mi na ni někdo nechodil :D a je fakt, že když mi kluci zvraceli, tak ucucávali studenou colu a pomohlo jim to :wink: když nám to kdysi radila doktorka, tak jsem myslela, že si ze mě střílí, ale fakt to zabírá, ale jen klasická coca-cola, žádný náhražky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
13.11.08 09:35

Soni děkuji, dala jsem si záležet… jinak Terka no zdravá je, ale z nosu jí teče skoro pořád a to oko taky, kdykoliv jdeme ven. Ale nemůžu ji nechat zavřenou doma, to by bylo peklo pro obě :-D Na utz držíme pěsti!
jména mám vybráno, ale manžel je proti, takže musím vymyslet jiné varianty :-D
nevolnosti zatím mě to míjí, ale náš Piškotek je tu nejmladší, takže to určitě přejde…

přemluvila jsem sestřičku, aby mě objednala dřív, takže jdeme za týden ve čtvrtek, uvidím aspoň puntík…
cola tak o tom jsem SOni taky slyšela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
13.11.08 09:50

Zuzi díky, jsi hodná :D já půjdu něco uvařit, abychom mohli v poledne pomalu vyrazit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
13.11.08 10:04

h.soni, to se neboj, na flakani se vzdycky nejaka chvilka najde :-)
tak drzim pesti, a hned nam poreferuj, co kontrola

boruwko, tvuj manzel ma kamarada a nemaji se moc radi? toz to asi nebude kamarad :lol: s tim metrikem se obrat na admina, urcite poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
13.11.08 11:07

boruwko s tim jidlem jsem na tom stejne…ja uz od rana do sebe nacpala 3 rohliky, jogurt, piskoty, rajce a ted mam pocit ze tech 20 minut do obeda nevydrzim, je mi zle z hladu :cry: a v obede se porypu a moc toho nesnim.
me je teda dneska hur nez vcera, fuj, nekdy mam pocit, ze sebou seknu, snad se mi to nestane :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
13.11.08 11:08

boruwko s tim jidlem jsem na tom stejne…ja uz od rana do sebe nacpala 3 rohliky, jogurt, piskoty, rajce a ted mam pocit ze tech 20 minut do obeda nevydrzim, je mi zle z hladu :cry: a v obede se porypu a moc toho nesnim.
me je teda dneska hur nez vcera, fuj, nekdy mam pocit, ze sebou seknu, snad se mi to nestane :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
13.11.08 11:39

Přeji hezký den, u nás je tak hnusně, že jsem ráda, že můžu zůstat v posteli. Piškoty a podobré sušenky nemůžu už ani cítít, dala jsem se na makové rohlíky, ty sladké. Cola taky docela pomáhá, ale někdy mám pocit, že se vybliju z podoby.
Zuzi já jdu k dr. příští středu, škoda, že ty až ve čtvrtek. Jsme se tam mohly potkat :wink:

• Citovat
  • Upravit
314
13.11.08 12:24

Tak to je dobře, že je to dobré znamení :)
Ještě jsem mu nepsala - nebyl čas, ale vrhnu se na to :) děkuji všem za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
13.11.08 12:27

tak boruwecko pujcila jsem si tvuj podpis 8) Vidis ze me jde krasne videt :lol: Takze adresu mas spravnou,videla bych chybu v nastaveni. Krom odfajfknuti pod oknem kam pises zpravu–pripojit podpis,musis mit i odfajfknuto v nastaven i ktere vidis nahore nad oknem kdyz pises zpravu. Tam take musis odfajfknout: vzdy pripojkit podpis a krom toho musis odfajfkovat vsechny povoleni– povolit html,povolit BBC…vsechna povoleni musis povolit a snad to konecne pujde :wink:

Jinak jen na skok,doctu a dopisu pozdeji musim honem nachystat veci chlapum na predelani loznice a az se malej vyspi frcime k babicce.
Tak zatim se tu mejte krasne!

zuziku prosim potom u me dopln: ja 24 manza 28 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
13.11.08 12:28

Tak se zase hlásím.Včerejší kontrola dopadla dobře.Mám tam trochu sraženou krev ale ta se snad vstřebá.Dostala jsem hned těhu knížku a neschopenku.Pořád mi je strašně zle takže jen ležím a spím.Tímto se omlouvám že sem moc nepíšu.Jak to jen bude lepší tak se pokusím i o metřík a vložím nějaké foto.Teprve jdu všechno dočíst a moc vás všechny zdravím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
13.11.08 12:33

boruwecko já vidím, že už ti ten metřík jede, tak to je dobře.

• Citovat
  • Upravit
314
13.11.08 12:35

Je tááám, joooo :) :lol: :lol: :lol: děěěěěkujíííííííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat