červenec 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
764
12.11.08 11:25

ahoj holky!
Ani vas ted nezvladnu precist komplet,vcera jsme si zrusili windows diky nove tiskarne,ktera mela instalacni CD pouze na Visty a ne na 98 :evil: ,ted tu musim poklizet,odjedu s prckem k nasim a manza s brachou budou delat loznici,budeme mit i nejaky dalsi novy nabytek…

Teeeda takova prehlidka testiku :D parada!!ja mela taky asi 4 nebo 5 a nakonec jsem si nechala jeden ostatni jsme vyhodila
duupko,handulko krasny!Uz jen at se ta miminka krasne vyvyjeji!
s tim kontryhelem tedy fakt nevim,opravdu kazdy rika neco jineho,ja vim ze je prave na hojeni sliznic a posiluje zenske organy a je fakt ze ted jsem si v lekarne koupila novy tehu caj a tam je taky tak fakt nevim,proste pit s mirou :roll:
pavlus gratuju k prukazce,me doktorka rekla ze me ji jeste neda az na dalsi prohlidce za 3 tydny,protoze kdyby nahodou neco vzhledem k mym minulym diagnozam,tak abych neplakala potom nad prukazkou

V tom DVD lidske telo je i vyvoj miminka? Ja vim ze jak uz jsme tady doporucovala na kabelovce porad Cekame miminko,tak i na national gheografic davaji cas od casu film: V lune a bud tam jsou zviratka nebo i clovicek,mam to nahrane na DVD ale blbnul nam kabel ale lepsi nejaka kvalita nez zadna…To prave dali micro kamerku zene do briska a sledovali vyvoj miminka azkoumali to,kdy co jak proc vnima,dela.....

Zkusim dnes konecne nahrat tu fotku z UTZ ale je to jen tupka,priste uz bude mimisek krasne videt i s nozickama a rucickama :D
Mejte se tu zatim krasne a moc to tu nezakecejte at vas potom nectu dve hodiny :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
12.11.08 11:33

haidule, tak to opravdu musi byt zajimave videt ten vyvoj ve skutecnsoti, to by me ani nenapdlo, ze to tak jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
12.11.08 13:17

tak jsem zase tady, jsem totálně vyčerpaná, pořád bych spala, tak jsem chvíli odpočívala s miláčkem, koukali jsme na film, ale nic z něho nevím, v momentě jsem spala :wink:
Jitule taky tě mezi námi vítám, čím víc, tím líp :D
holky, pořád čekám, až dáte do galerie nějaký fotečky svoje a svých rodinek, tak kde to vázne, hmm? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
12.11.08 13:28

Jitule také tě tu vítám… :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
12.11.08 13:59

Ahoj holky,
téééda vy jedete 8O :wink: . Já dneska nějak nestíhám…dneska ráno mi bylo dost šoufl…pak jsem doháněla práci v práci..no a za chvilku zas peláším domů…takže jsem jen na skok. Vítám novou těhulku Jitule…jesli se nemýlím…moooc gratuluji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
12.11.08 14:22

Zuzi poslal mi mail, že se mám objednat přes mail a za nefunkční číslo se omluvit.

• Citovat
  • Upravit
410
12.11.08 15:06

tak a já začínám špinit, takže mrcha je na cestě … ale jsem v pohodě, já to věděla. další důvod proč neveřit testům, ale svému tělu :wink: Tak se holky držte, já myslím že se to do MS určitě rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.11.08 15:37

Ahooooj, tak já se připojuji. Je mi 21. V pátek 7.11. // a v neděli taky o trošku silnější. Dnes jsem byla na kontrole, ale doktorka nic neviděla - moc brzičko. Tak jsem odevzdala krev a zítra po poledni uvidíme… :) Tak doufááám. Jinak bolívá mně bříško a hodně se mi zvětšily prsa, což se přítelovi moooc líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
12.11.08 15:40

ahoj boruwecko vítám tě a přeji ti, ať to vyjde pozitivně
Cacorko :( to mě mrzí…takovou naději ti test dal… nechci ti dávat falešné naděje, ale já špinila celý první týden.
duupko tak to je fajn ;-) aspoň už víme, jak to je ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.11.08 15:57

Děkuji :) ještě bych potřebovala poradit kam se dají dávat fotečky a kde všichni berete ty metříky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
12.11.08 16:10

cacorko, to me mrzi… priste testuj jen mamatestem (podle me je na nej spoleh)

boruw, vitej, fotky se ukladaji do https://www.emimino.cz/modules.php?…
nebo do soukromé

metřík si můžeš udelat na babygaga nebo tickerfactory.com nebo fertilityfriend.com nebo lilypie.com
zkus se mrknout a uvidis, co se ti bude libit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
12.11.08 16:13

jinak se pro dnesek loucim, uzijte si zbytek dne…
mazu na postu, do banky a dom :-) tak ahoooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.11.08 17:07

Super, děkuji moooc :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
12.11.08 18:20

cacorko třeba to nebude mrcha, Zuzka ti to může potvrdit, že hlásila rudou svini a pak najednou //, držím ti pěstičky, aby to bylo vše oki :wink:
boruwecko taky tě tu vítám a blahopřeji :wink:
duupi dobře, že jsi se rozhodla pro jinýho doktora, zvlášť jako těhulka :wink:
ajiku ještě párkrát nám asi šoufl bude, ale stojí to za to :D
Haidule tak nová ložnice?hmmm, už se těšíš,co? a počkej, až tam přibude postýlka :wink:
jinak už mám okno, co kdo psal, tak se omlouvám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
12.11.08 18:29

boruwecko vitam te take mezi nami!! Koukala jsem ze metrik ti nevysel… me take na zacatku nesel a potom me napadlo pred ten text udelat mezeru a najednou tam nebyl videt v podpisu text ale ten metrik.Zkus to :wink: Jo a do toho podpisu pouzij ten BBC code.
soni no jooo,uz se tesim,uz to mame naplanovane,pribude casem i kolibka pro mimi,kdyz zaknoiura jen do ni stouchnu nohou a bude se kolibat…Hlavne na novou postel se tesim,na te stare uz se neda vubec spat a to jsme kupovali pred rokem nove matrace :?
cacorko no jo,uvidis jak to nakonec bude,me taky jednou ta mrcha prisla az asi 37.den cyklu,coz bylo desne neobvykle a ja uz si delala nadeji.Ale tak…to uz je v tve hlave zda by sis oddychla precijen nebo zda posmutnis a po miminku zatouzis.Tusim psala jsi ze to nebylo planovane… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí