Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky!
Ani vas ted nezvladnu precist komplet,vcera jsme si zrusili windows diky nove tiskarne,ktera mela instalacni CD pouze na Visty a ne na 98
,ted tu musim poklizet,odjedu s prckem k nasim a manza s brachou budou delat loznici,budeme mit i nejaky dalsi novy nabytek…
Teeeda takova prehlidka testiku
parada!!ja mela taky asi 4 nebo 5 a nakonec jsem si nechala jeden ostatni jsme vyhodila
duupko,handulko krasny!Uz jen at se ta miminka krasne vyvyjeji!
s tim kontryhelem tedy fakt nevim,opravdu kazdy rika neco jineho,ja vim ze je prave na hojeni sliznic a posiluje zenske organy a je fakt ze ted jsem si v lekarne koupila novy tehu caj a tam je taky tak fakt nevim,proste pit s mirou ![]()
pavlus gratuju k prukazce,me doktorka rekla ze me ji jeste neda az na dalsi prohlidce za 3 tydny,protoze kdyby nahodou neco vzhledem k mym minulym diagnozam,tak abych neplakala potom nad prukazkou
V tom DVD lidske telo je i vyvoj miminka? Ja vim ze jak uz jsme tady doporucovala na kabelovce porad Cekame miminko,tak i na national gheografic davaji cas od casu film: V lune a bud tam jsou zviratka nebo i clovicek,mam to nahrane na DVD ale blbnul nam kabel ale lepsi nejaka kvalita nez zadna…To prave dali micro kamerku zene do briska a sledovali vyvoj miminka azkoumali to,kdy co jak proc vnima,dela.....
Zkusim dnes konecne nahrat tu fotku z UTZ ale je to jen tupka,priste uz bude mimisek krasne videt i s nozickama a rucickama ![]()
Mejte se tu zatim krasne a moc to tu nezakecejte at vas potom nectu dve hodiny
![]()
haidule, tak to opravdu musi byt zajimave videt ten vyvoj ve skutecnsoti, to by me ani nenapdlo, ze to tak jde…
tak jsem zase tady, jsem totálně vyčerpaná, pořád bych spala, tak jsem chvíli odpočívala s miláčkem, koukali jsme na film, ale nic z něho nevím, v momentě jsem spala ![]()
Jitule taky tě mezi námi vítám, čím víc, tím líp ![]()
holky, pořád čekám, až dáte do galerie nějaký fotečky svoje a svých rodinek, tak kde to vázne, hmm? ![]()
Ahoj holky,
téééda vy jedete
. Já dneska nějak nestíhám…dneska ráno mi bylo dost šoufl…pak jsem doháněla práci v práci..no a za chvilku zas peláším domů…takže jsem jen na skok. Vítám novou těhulku Jitule…jesli se nemýlím…moooc gratuluji. ![]()
Zuzi poslal mi mail, že se mám objednat přes mail a za nefunkční číslo se omluvit.
tak a já začínám špinit, takže mrcha je na cestě … ale jsem v pohodě, já to věděla. další důvod proč neveřit testům, ale svému tělu
Tak se holky držte, já myslím že se to do MS určitě rozjede.
Ahooooj, tak já se připojuji. Je mi 21. V pátek 7.11. // a v neděli taky o trošku silnější. Dnes jsem byla na kontrole, ale doktorka nic neviděla - moc brzičko. Tak jsem odevzdala krev a zítra po poledni uvidíme…
Tak doufááám. Jinak bolívá mně bříško a hodně se mi zvětšily prsa, což se přítelovi moooc líbí ![]()
ahoj boruwecko vítám tě a přeji ti, ať to vyjde pozitivně
Cacorko
to mě mrzí…takovou naději ti test dal… nechci ti dávat falešné naděje, ale já špinila celý první týden.
duupko tak to je fajn
aspoň už víme, jak to je ![]()
Děkuji
ještě bych potřebovala poradit kam se dají dávat fotečky a kde všichni berete ty metříky?
cacorko, to me mrzi… priste testuj jen mamatestem (podle me je na nej spoleh)
boruw, vitej, fotky se ukladaji do https://www.emimino.cz/modules.php?…
nebo do soukromé
metřík si můžeš udelat na babygaga nebo tickerfactory.com nebo fertilityfriend.com nebo lilypie.com
zkus se mrknout a uvidis, co se ti bude libit
jinak se pro dnesek loucim, uzijte si zbytek dne…
mazu na postu, do banky a dom
tak ahoooj
cacorko třeba to nebude mrcha, Zuzka ti to může potvrdit, že hlásila rudou svini a pak najednou //, držím ti pěstičky, aby to bylo vše oki ![]()
boruwecko taky tě tu vítám a blahopřeji ![]()
duupi dobře, že jsi se rozhodla pro jinýho doktora, zvlášť jako těhulka ![]()
ajiku ještě párkrát nám asi šoufl bude, ale stojí to za to ![]()
Haidule tak nová ložnice?hmmm, už se těšíš,co? a počkej, až tam přibude postýlka ![]()
jinak už mám okno, co kdo psal, tak se omlouvám ![]()
boruwecko vitam te take mezi nami!! Koukala jsem ze metrik ti nevysel… me take na zacatku nesel a potom me napadlo pred ten text udelat mezeru a najednou tam nebyl videt v podpisu text ale ten metrik.Zkus to
Jo a do toho podpisu pouzij ten BBC code.
soni no jooo,uz se tesim,uz to mame naplanovane,pribude casem i kolibka pro mimi,kdyz zaknoiura jen do ni stouchnu nohou a bude se kolibat…Hlavne na novou postel se tesim,na te stare uz se neda vubec spat a to jsme kupovali pred rokem nove matrace ![]()
cacorko no jo,uvidis jak to nakonec bude,me taky jednou ta mrcha prisla az asi 37.den cyklu,coz bylo desne neobvykle a ja uz si delala nadeji.Ale tak…to uz je v tve hlave zda by sis oddychla precijen nebo zda posmutnis a po miminku zatouzis.Tusim psala jsi ze to nebylo planovane… ![]()