Poradna duly
Jana Čurdová
teda holky člověk tady chvíli není a kolik tady toho je nakecáno
S tou krvní, počkám ty dva dny .. test už stejně nemám a kupovat nebudu … ve čt jdu na gyndu pokud ms nedojde, a stejně mi hned tu krev naberou.
Haidule
Tak to je hezký
ale v našem případě by to byl asi fakt zázrak.
Zuzim jsi hodná ale z toho seznámku mě radši ještě vymaž, přeci jen nemám vůbec jistotu. Tak radši …
díky
jj holky počkám, až to budu mít potvrezné od Dr.
a pak to budu řešit.. teď to stejně nemá cenu.. ![]()
ahoj holky tak já mám něcxo hotovo ale na na hypernovu musím ještě jednou nedostala jsem se kke zboží
to teda nevím kdy tam dorazím asi večer páč za chvíli jedu s malou na kontrolu na rehabilitaci do nemocnice a pak hurá ny gyndu. Jinak teda dneska je mi mega zle.
Haidule nezlob se ale já četla také něco jiného o tom kontryhelu takže bych asi spíše počkala na radu dr.
Pavluš tak držím palečky u Dr.. a pak až budeš moct určitě hned napiš.
Pavluško taky držíme palečky…
to já půjdu na kontrolu asi až poslední,co? snad to vydržím… a budu všem závidět… a utratím strašně moc za testy, protože pořád se ujišťuju, jestli čárka je a sílí… ![]()
Zuzko já jsem na to podobně.. taky pořád dělám testíky.. i když je pravda, že teď jsem naposledy dělala v sobotu, ale na další se chystám zítra..
.. Noo a té první prohlídky se asi taky nedočkám… ![]()
to je zvlastni, ze jdete na kontrolu az tak dlouho…ja budu mit uz druhou prohlidku (resp.treti) a to jeste v listopadu
no a mate uz nekdo fotku z utz? tak vlozte ![]()
(ja teda sam jsem si ji nenechala udelat)
no jo taky jsem si myslela, že půjdu dřív.. třaba příští týden, až budu v 6tt, ale doktor mi řekl, že prej není kam pospíchat, když je to miminko chtěné… Tak si holt musím počkat.. ![]()
Ivko
Ono je fakt lepší počkat, pak už rovnou na srdeční akci ![]()
Jo tak to je pravda .. ono nejde ani tak moc o čas, jako o strach z toho aby bylo všechno tak jak má .. já to znám.neboj to bude v pořádku, holt ono to nějak uteče holky ![]()
cacorka, Loan ano, je pravda, že je lepší jít rovnou na srdeční akci, ale kdo to má vydržet?
no jo, kdo si počká, ten se dočká…že? ![]()
Ahoj holky, může se k vám přidat? Nějak jsem nevěděla, že někdo založil tuhle diskuzi a dneska jsem na ni náhodou narazila. Jinak podle počítače mám TP 30.6., podle dr. 1.7. ale asi to bude později
Jinak mi je pěkně blbě už víc než týden, tak se nemůžu dočkat 12tt, snad to přejde.