červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9534
10.11.08 20:19

Zuzíku a mě je dneska docela dobře blivno mi bylo jen chvilkama. No já zítra moc času mít nebudu hned ráno letím pracovat a odpolko nejdřív s malou na ko a pak doPísku ke gyn, takže honky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
10.11.08 21:20

Tak ja se hlasim,ze me akorat porat boli prsa,hlavne kldyz je vyndam z podprsenky( asi ta gravitace :lol: ) a bricho uz nemam tak nafoukle,telo si zrejmne uz zvyklo a aklimatizovalo se na rostouci delohu…preci jen na konci tehotenstvi pojme 5000ml…Jen bych porat spala,uz ponekolikate jsem vytuhla s prckem po 19h a vzala to az do rana a stejnak bych i pres den spala.....Jesteze nechodim do prace :D

Fotecku vam urcite ukazu i kdyz je tam jen tupka…uz se tesim az budu mit takove jako mam schovaneho Tomaska v tehu denicku z minuleho tehotenstvi 8)

Jiank nejake pochybnosti a strachy u nas trpet nebudeme!!!!Koukejte se tesit na sva briska a miminka!!!! Jasny?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
11.11.08 06:44

Dobré ráno, tak hlásím že je mi zle na zvracení a hrozně mi bolí hlava no super stava to se malá ještě vzbudila před šestou no prostě paráda. Za chvíli jdu do práce takže si jdu udělat kafe a asi něco posnídám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
11.11.08 07:24

Přeji také pěkné ranko..
já se dnes cítím netěhotně, ale myslím si, že to ještě během dne přijde..
Jediný co dnes na sobě zase pozoruji je ta ospalost, ale to je normální..

Pavluš doufám, že ti bude brzy líp, aby jsi to nějak přežila v práci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
11.11.08 08:36

pavlusko a vsechny kterym uz se dela spatne poranu
Vsude se to pise a i ja vim z minuleho tehotenstvi–dejte si k posteli par susenek,treba BEBE nebo neco takoveho a nez vstanete jeste v leze nebo sedic na posteli jednu dve zbastete…opravdu to pomaha.A jinak na nevolnosti od zaludku dale zabira zazvor ,varte si zazvorovy cajik a kdo netzouzi po piti caje,kupte si zazvorova lizatka v lekarne http://www.lekarna.cz/…v-tehot-mix/
hromada těhotných si je velmi chválí :wink: Poklud to bude šéfovi vadit,že lízáte lízátko,tak argumentujte,že buď budete zdrženy u práce běháním na záchod a navíc budete otrávené z nevolnosti nebo budete mlsat ale cítit se fit :lol: :lol: Me zatím špatně není, i když to není zrovna nej,tak sned e to nezhorší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.11.08 08:40

Dobré ráno těhulky, jdu s testíkem jestli tam něco vidíte, já totiž vůbec nevím :( jinak přeju hezký slunečný den.

Inkognito ze včerejška.

http://emimino.cz/…PA230101.JPG

• Citovat
  • Upravit
410
11.11.08 08:44

Tak jo holky nebudu mlžit, stejně mi to s tím inkem nějak nejde :D Jak řikám … sama nevím jestli něco vidím. Ale příjde mi to pořád dost nepravděpodobné, a břicho bolí jako čert, čípek se nechová na těhu, takže tu mrchu červenou ještě čekám… Ovu byla 25DC, dneska jsem 38 DC :roll:

http://emimino.cz/…PA230101.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
11.11.08 08:50

ahoj Cacorko jé další březnovka ;-) já to tam teda jasně vidím ;-) vítej…žádnou mrchu nečekej!!!
Haidule jj, ty sušenky mi taky pomáhaly.Lízátka moc ne, spíš zázvorovej čaj…

tady je sluníčko, ale pěkná zima…holky co jste v práci, tak se držte. Já pracuju z domu, tak se to dá, i když se musím taky hodně nutit. Ale korunky dobré, zvlášť před Vánocema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
11.11.08 08:53

Taky tě tu vítám cacorko .. takhle slabě pozitivní testík jsem měla 13den po oplodnění.. Tak to vypadá dobře.. ;-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
11.11.08 08:53

Zuzi

Ahooj, jojo je to tak. No pořád tomu nějak nevěřím, a přítel teda taky moc nechápe, že není moc z čeho bych mohla minulý měsíc těhotnět a ještě si dával bacha … navíc jsme se nesnažili, protože jsem po potratu :( no uvidíme co bude ve ČT jdu na gyn, pokud nepříjde MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
11.11.08 08:55

Cacorko to mě mrzí… ale zase na druhou stranu,příroda si to zařídí sama. Uvidíš, co na to řekne dr… to máš jaký testík? Já testuji už jedině mamatestem, vycházely mi některé falešně pozitivní…
každopádně si myslím, že pokud to má vyjít, vyjde to ;-)hlavně se opatruj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
11.11.08 08:57

Zuzanko

To je ALMED citlivost 25, tady u nás nemají bohužel mamatest :( mají bud tehle nebo BEST2 a s tím už teda opravdu nikdy testovat nehodlám je to citl 20 a vycházel mi skoro každý měsíc pozitivní. Takže já bud Mamatest nebo tento. Ale možný to je, co já vím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
11.11.08 09:00

Cacorko tak si zajdi na krev jako samoplátce, nechceš? Já byla minulý týden hned po pozitivním testíku. Vyplázla jsem 200 a odpoledne jsem už věděla výsledky…
aspoň budeš vědět, na čem jsi. Jestli jsipo revizi, tak bys měla taky šupajdit k dr,aby ti dal utrogestan nebo ti aspoň řekl,co a jak.Na UTZ stejně nic asi vidět ještě nebude, ale pro info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
11.11.08 09:02

Zuzi

Jdu ve čt k Dr a jestli mrcha nedojde, tak mi stejně nabere krev, takže nemá smysl to hrotit, jina po revizi nejsem, prodělala jsem samovolný potrat v 5tt a na UTZ vše v pořádku, takže nebyla revize nutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
11.11.08 09:03

Dobré ráno,
Cacorko neboj…myslím, že zítra už bude čárečka silnější a pak ti to potvrdí i Dr.....mooooc džím palečky…aby to vyšlo http://i.dama.cz/s/e533.gif /> Jak se dneska všechny máte…já jsem dneska nezvykle úplně v pohodě…cítím se tak nějak netěhotně…tak snad je vše v pořádku…je fakt, že občas nevydžím a udělám znova testík..protože do UTZ je ještě daleko…ale furt tam jsou…a jsou to už pěkné dálnice…tak snad bude vše OK…ale stejně se furt bojím http://i.dama.cz/s/e648.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí